De meest gevaccineerde staat van de V.S. is een gekkenhuis geworden van regelrechte krankzinnigheid en paranoia over het eeuwig angstaanjagende coronavirus.

Ziekenhuizen in heel Vermont worden naar verluidt overspoeld met volledig gevaccineerde patiënten – en niet het soort met door vaccinatie veroorzaakte ziekten, voor alle duidelijkheid, maar eerder “asymptomatische” gevaccineerde mensen die slechts “positief” zijn getest met een frauduleuze PCR-test, schrijft Ethan Huff.

De spoeddienst van het Rutland Regional Medical Center (RRMC), bijvoorbeeld, wordt naar verluidt “overspoeld met asymptomatische mensen” die, ondanks het feit dat zij geen symptomen vertonen, in paniek zijn geraakt door alles wat hun is verteld door mensen als Tony Fauci.

Wat er blijkbaar gebeurt is, is dat mensen uit de Covidianen sekte in de Green Mountain State obsessief op zoek gaan naar antigeentests en deze verzamelen om zichzelf te testen. Nadat ze uiteindelijk positief getest zijn, haasten diezelfde mensen zich naar de eerste hulp om zich te laten behandelen voor hun niet-ziekten.

“Het zijn niet zozeer de bedden die de kostbare middelen zijn, maar het personeel op dit moment,” verklaarde Dr. Rick Hildebrant, medisch directeur van RRMC, over hoezeer dit bizarre fenomeen de broodnodige ziekenhuismiddelen uitput.

“Dus moeten we een deel van ons klinisch personeel zorg laten verlenen aan deze mensen en zij kunnen geen zorg verlenen aan de mensen in de ER.”

De Covidianen sekte is een religie met doctrines en dogma’s van geestesziekten

Het is verbazingwekkend dat Vermonters zo bang zijn voor de Chinese griep dat zelfs nadat ze positief getest zijn met hun snelle test thuis, velen van hen zich naar het ziekenhuis haasten om ook een PCR-test te doen voor extra bevestiging.

Het nieuws over de COVID-19 vaccins wordt steeds slechter

Het is bijna alsof deze mensen positief willen testen en ziek willen zijn, bijna als een inwijding in de Covid Cult. Misschien is het afnemen van al deze tests een soort equivalent van heilige communie of eucharistie voor hen, waardoor ze het gevoel krijgen dat ze erbij horen.

En dan te bedenken dat de ongevaccineerden de schuld krijgen van deze golf in het ziekenhuis, terwijl zij degenen zijn die daarbuiten hun leven leiden, ongemaskerd en ongetest, en er zelfs niet aan denken om ook maar in de buurt van een ziekenhuis te komen.

De hysterie van de Covidianen sekte heeft trouwens niet alleen gevolgen voor de ziekenhuizen in Vermont. Instellingen van “hoger onderwijs” zoals Middlebury College ondergaan ook collectieve paniekaanvallen over het idee van Chinese bacillen die zich van mens tot mens verspreiden.

De volgende verzameling van gestoorde Twitterberichten laat zien hoe krankzinnig de linkse plandemie-aanhangers zijn geworden in de nieuwe norm van eeuwige hypochondrische waanzin.

“Zoals, precies op dit moment, terwijl mijn partner plannen maakt om een ​​kerstbijeenkomst binnenshuis te houden met zijn (gevaccineerde, geboosterde) familie, waar ik door mijn angst niet bij kan zijn of zelfs woedend over kan zijn”, luidt een van de gestoorde tweets.

“Ik ook,” reageerde een ander. “De ongevaccineerden moeten thuisblijven, degenen onder ons die er alles aan gedaan hebben om de verspreiding te stoppen en alles blijven doen wat van ons gevraagd wordt, moeten mogen blijven leven. Wij hebben het recht om te leven!”

Deze schrijver weet niet zeker of deze twee mensen in Vermont wonen, maar het is zeker mogelijk, want het klinkt precies als wat er daar gebeurt met ziekenhuizen, scholen en waarschijnlijk alle andere instellingen.

Italiaanse soldaat overleed na AstraZeneca vaccinatie, 10 verdachten beschuldigd van doodslag

“Angst is controle,” schreef een commentator op Red State over hoe de massale hersenspoeling een groot succes is, althans onder voornamelijk linkse mensen.

“De media zullen de paniek niet laten afnemen totdat universeel stemmen per post veilig is vergrendeld,” schreef een ander, speculerend over de reden waarom de pandemie nog steeds niet is gestopt.

Ik denk dat we het al eens zijn over het feit dat 40% van het land geestesziek is. pic.twitter.com/ZWM3fYqUJy

– Bonchie (@bonchieredstate) December 23, 2021


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Clown World verleidt sukkels om geprikt te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUitgelekt “plan” – Elite wil binnenlandse opstanden (Encore)
Volgend artikelVolgens officiële cijfers van de Duitse regering zullen de volledig gevaccineerden tegen eind januari 2022 AIDS hebben ontwikkeld
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  1. Het gaat echt jaren duren voordat alle vroeger ogenschijnlijk normale – maar uiterst labiele mensen in onze samenleving weer een plekje hebben gevonden waar ze zomin zichzelf als alle anderen om het heen tot last en ergernis zijn.

  2. 99,99% van de mensheid heeft ziekte van Downsyndroom en volgen dus niet intelligentie maar vooral meelopen iets anders kennen ze niet en wat de boer niet kent vreet ie niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in