Twee jonge mensen, die voor de vaccinatie blijkbaar volkomen gezond waren, maken nu publiekelijk melding van hun bijwerkingen na de Covid-19 gentherapie injectie. En hun moeizame weg terug naar een half normaal leven, omdat geen enkele dokter hen tot nu toe heeft kunnen helpen, bericht Corona-blog.net.

Ernstige vaccinatieschade bij Luis Weiss, student rechten, 21 jaar, wedstrijdsporter met een passie. De jongeman heeft ernstige bijwerkingen van de Covid-vaccinatie van BioNTech. Eerder had hij Corona in januari opgelopen, volgens de verklaring in de video.

Toen, zes dagen na de vaccinatie, “kon ik plotseling niets meer zien, alles was wazig.” Hij werd in het ziekenhuis opgenomen. Veel bloedwaarden waren extreem verziekt, ze waren erg slecht, hoewel ze voorheen altijd tiptop waren.

Toen kwam de gevoelloosheid in vingers en tenen. Deze gingen over in de benen. De gevoelloosheid bewoog hoger en hoger, tot in mijn gezicht. Ik kon mezelf niet meer voelen… neuroloog, cardioloog, huisarts, niemand kon iets vinden. Tot op de dag van vandaag kan ik niets doen voor de universiteit, geen sport, niets. Ik kan niets meer doen.

Het tweede geval: een jonge vrouw die onlangs haar baby heeft gekregen, meldt in een Instagram-video ook bijwerkingen na de vaccinatie. Jessie is de naam van de jonge vrouw en komt uit Sleeswijk-Holstein, in de buurt van Hamburg, en schrijft bij haar video:

Ze heeft haar eerste vaccinatie op 05 augustus 2021 gehad. Volgens Jessie was ze perfect gezond voor de vaccinatie en is het allemaal begonnen met de vaccinatie. Ze is 3 weken eerder bevallen van een gezonde dochter. Zij was met haar vriendin in het vaccinatiecentrum en binnen het eerste half uur na de vaccinatie begon zij symptomen te vertonen. Ze voelde zich duizelig en haar armen werden zwaar.

Maar het werd pas echt erg een week na de inenting. Ze heeft het over vergrote lymfeklieren over haar hele lichaam, op plaatsen waarvan de jonge vrouw niet eens wist dat er lymfeklieren bestonden (achterkant van de knie, sleutelbeen, enz.).

Men vermoedt dat zij Hodgkin-lymfoom (kanker van de lymfeklieren) en EBV-reactivatie (Epstein-Barr-virus – klierkoorts van Pfeiffer) heeft.

In de volgende video’s kunt u een idee krijgen van het lot van de twee:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHeb jij bloed aan je handen? Tienduizenden kinderen tussen 5 en 11 jaar geïnjecteerd met gentherapie-injecties
Volgend artikelBlijf kalm: Het eindspel is begonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. En de rotte publieke organisaties maar doogaa. Maar ja, die zijn gevrijwaard van elke aansprakelijkheid. Leve de politiek, en daarom deze blijven “steunen”.

 2. Denk eerst na.. Je bent genoeg gewaarschuwd voor de gifprik. Er is ondertussen okk genoeg info op de goede alternatieve mefia. Ga niet lopen janken als het dan toch fout uitpakt. Klinkt hard maar zo denk ik er wel over. Geen meelij van mij. Sorry.

 3. Na 8 maanden van voorbereiding met haar team zou Celine Dion gaan starten met haar nieuwe shows.
  Voordat de shows zouden beginnen heeft zij de gifprikken genomen.
  Nu is zij verlamd geraakt….door de gifprikken!
  https://www.youtube.com/watch?v=cvu28pKql8g

  “Celine kan niet meer uit bed komen, bewegen of lopen. Ze heeft pijn in haar benen en voeten waardoor ze verlamd raakt. Ze is erg zwak en is veel afgevallen.”

  https://thecovidblog.com/2021/11/05/hollywood-athletes-suffering-more-post-injection-trauma-as-censorship-and-propaganda-pick-up-steam/

 4. Zal wel zeer binnenkort overlijden na een onverwacht(!) en kort ziekbed(!)
  Tja 2 prikken nemen en denken dat je vrij en blij de wereld in kan blijven gaan is natuurlijk vrij naief.
  Was al een wandelend skelet maar nu nog afgevallen zal het wel een doorkijkglas zijn geworden…..
  Nooit testen en nooit de gifspuiten van hugo mengele nemen….

 5. Deze mensen zijn niet meer te helpen, bloedklonters zullen in het hele lichaam gaan zitten en het hart houdt er door verstopping vanzelf mee op. Jammer maar helaas. Ik dacht dat “de wappies” toch genoeg gewaarschuwd hadden? Harde straf voor niet willen luisteren en eigenwijs zijn, maar het is helaas niet anders. Er zullen heel, heel, heel veel van dit soort verhalen volgen komende manden, 2022 wordt een rampenjaar. De waarheid zal boven tafel komen, maar voor tientallen of honderden miljoenen mensen te laat. Ik zou zeggen, wacht nog even met een huis kopen…. (en tip:haal je geld van de bank en steek het in iets nuttigs of waardevasts: edelmetaal, spullen en etenswaren om te ruilen en spullen die je hard nodig hebt als je er een tijdje alleen voor staat en voedsel, veel houdbaar voedsel…). Het worden nog even donkere en duistere tijden voor we weer zonlicht gaan zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in