Er is videobewijs van wat er in de vroege ochtend op de Krimbrug is gebeurd. Bedenk dat volgens de gegevens van het Nationaal Comité voor Terrorismebestrijding een auto tijdens het rijden op een van de overspanningen explodeerde.

De explosie was zo sterk dat de vlam ervan enkele seconden lang de hemel in het gebied kilometers lang verlichtte. Bovendien zeggen inwoners van Kerch dat er glas uit de huizen vloog – een paar honderd meter van de plaats van de ontploffing.

Tegelijkertijd zeggen deskundigen, die de gegevens analyseren, dat het erop lijkt dat er twee explosies waren. Misschien de tweede – van de explosie van een tank met brandstof, die zich in de trein bevond.

Vrij netjes gevouwen overspanningen trekken de aandacht. Dit kan een raketaanval uitsluiten, maar het roept een extra vraag op: zijn er explosies geweest, ook op de plaatsen waar de overspanningen aan de brugsteunen waren bevestigd? En dit kan dan weer wijzen op het werk van saboteurs die explosieven op de steunen konden leggen – van onderaf.

In ieder geval roept dit nieuwe vragen op over het beveiligingssysteem van een strategisch belangrijke faciliteit aan de overkant van de Straat van Kertsj.

De explosie op de brug van Kerch werd vastgelegd op CCTV-camera’s. De opnames worden geanalyseerd door deskundigen en speciale diensten:

U kunt zien dat de explosie rechts plaatsvindt. Het lijkt erop dat men de passage van de trein met brandstof wilde ondermijnen om te proberen de brug een maximale schade toe te brengen.

Via Top War.

Nieuwe informatie suggereert dat het gaat om een opzettelijke sabotage door Oekraïne. De adviseur van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, Mikhail Podolayk, schrijft op Twitter dat de Krimbrug nog maar het begin is. Verder zegt hij dat “alles wat illegaal is moet worden vernietigd, alles wat gestolen is moet worden teruggegeven aan Oekraïne, alles wat door Rusland is bezet moet worden verdreven”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

De elite zal hun “gouden paspoorten” gebruiken om het land te ontvluchten en de rest van ons achterlaten voor een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïense strijdkrachten krijgen te horen dat ze de linie moeten houden waar Russische artillerie hen verpulvert

Lees meer over:

Vorig artikelDe terroristische aanslag op de Krimbrug kan een game-changer zijn in het Oekraïense conflict – Tactische kernwapens kunnen binnenkort worden gebruikt voor zelfverdediging
Volgend artikelKan Europa het zich veroorloven de ogen te sluiten voor bewijzen van een rol van de VS in de ontploffingen van pijpleidingen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. De ontplofte brug is niet de zelfde brug, als in het plaatje dat een bruggedeelte half in het water ligt. De midden strepen en het aantal lantarenpalen aan de zijkanten komen niet overeen met elkaar en zo ook de focus van waaruit de foto gemaakt zou zijn is niet logisch. Dan zou je eerder de pijler van de boog laten zien en meerdere foto’s. De bewijzen vind ik wazig.

 2. Aksyonov kondigde de hervatting van het verkeer op de Krim-brug aan

  De beweging van voertuigen op de Krim-brug is hersteld. Dit werd aangekondigd in zijn Telegram-kanaal door het hoofd van de Krim Sergey Aksyonov.

  “Het verkeer van voertuigen langs de Krim-brug is begonnen. Op dit moment staat het verkeer open voor auto’s en bussen met een volledige keuringsprocedure. We vragen vrachtwagenchauffeurs om hun route te plannen met behulp van de Kerch ferry overtocht. Twee uur later begint de Kerch-2-veerboot over de zeestraat te varen’, luidt het bericht.

  Eerder meldden de autoriteiten van de Krim dat tegen het einde van de dag ook het treinverkeer op de brug zal starten.

  Bedenk dat als gevolg van een vrachtwagenexplosie op de Krim-brug op zaterdagochtend 3 mensen zijn omgekomen. Volgens de onderzoekscommissie van Rusland is de bestuurder en eigenaar van de vrachtwagen een inwoner van het Krasnodar-gebied. In zijn woonplaats wordt momenteel onderzoek gedaan.

  Bron: https://rusvesna.su/news/1665234766

 3. Het lijkt of die vrachtwagen is gesaboteerd en met een soort hellingshoek detector schakeling is ontploft, dus staat op scherp (de bom) en als ie boven een bepaalde hoek gaat schakelt het door en kaboem?

  Althans zo lijkt het als het via die vrachtwagen kwam, was een beste boem.

 4. Volgens de MSM hebben “De Russen” het uiteraard zelf gedaan:
  https://www.hln.be/buitenland/strategische-brug-die-krim-verbindt-met-rusland-zwaar-beschadigd-oekraine-beschuldigt-moskou-zelf~ae4b2b74/
  Dat ging snel! En de saboteurs die met de Russische deserteurs mee de grenzen overgestoken hebben beginnen ook al, want welke “Russen” zouden dit anders gedaan kunnen hebben:
  https://www.demorgen.be/snelnieuws/duitse-treinen-staan-urenlang-stil-door-sabotage-kabels~bdd45cc2/
  Het wordt een hete herfst en een nog vlammender winter zo lijkt het wel.
  Dit zouden “De Russen” wel nog kunnen:
  https://twitter.com/DailyLoud/status/1577648550124478464
  Tenzij de oligarchen ook het geld bedoeld voor onderhoud van de kernmacht in eigen zak gestoken hebben natuurlijk, dan lukt ook dit niet meer en blijkt Rusland een “Failed State”, zoiets als een Somalië of een Libië maar dan met atoombommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in