Turk steekt 50 keer in mesbloedbad zijn Oostenrijkse ex-vriendin oog eruit

4
Foto ter illustratie

Het proces, dat vandaag werd afgerond in de regionale rechtbank van Wenen, bracht schokkende details aan het licht. De relatie tussen de 16-jarige en een 17-jarige Turk werd gekenmerkt door wreed geweld. Na een bijzonder ernstige mishandeling beëindigde ze de relatie. De moslim stak vervolgens met een mes 50 keer op haar in.

Het grootste schandaal in de geschiedenis is hoe de mainstream media ermee omgaan. Noch de religieuze achtergrond van de dader, noch zijn afkomst, wordt door de mainstream vermeld. Het was weer “een man”, “een jeugdige”, “een 17-jarige”. Toch volgde de misdaad een patroon dat al jarenlang herhaaldelijk slachtoffers heeft geëist. Het motief: jaloezie en primitief bezitterig denken. Wonderbaarlijk genoeg overleefde het tienermeisje de poging tot “eermoord”. Toen ze de relatie aanging met de in Turkije geboren man, was ze 14 jaar oud, meldt het Oostenrijkse nieuwsportaal  Wochenblick.

Messteken die diep in de schedel werden geslagen

Op 27 februari nam de in Turkije geboren moslim “wraak” voor wat volgens hem de schande was te zijn afgewezen door een meisje dat hij eerder maandenlang had onderdrukt en zwaar mishandeld. Met een mes stak hij 50 keer met het meest brute geweld op zijn slachtoffer in. Met één steek dreef hij het mes door haar rechteroog diep in haar schedel. Ze verloor haar oog. Een andere steek ging van haar bovenarm naar haar schouder. Elk van de messteken werd met maximale kracht uitgevoerd. Vijftien messteken raakten haar gezicht, 18 raakten haar schedel. De schedelbasis was zwaar beschadigd. Ook twee vingers van de hand waarmee ze zichzelf probeerde te beschermen, waren zwaar beschadigd, bijna afgehakt. Ze zullen nooit meer kunnen bewegen. De misdaad zou “nauwelijks kunnen worden overtroffen in wreedheid”, verklaarde het Openbaar Ministerie onder andere.

  Oostenrijk stelt Covid-19 vaccins verplicht voor alle burgers van 18 jaar en ouder

Wonderbaarlijk overleefd

Na “volbrachte daad” zei de in Turkije geboren moslim tegen zijn ex-vriendin dat zij geen aangifte mocht doen bij de politie – daarna vluchtte hij. De plaats van het misdrijf was de ingang van het appartement van de ouders van het meisje, waar hij haar na schooltijd had gevolgd. Wonderbaarlijk genoeg wist het meisje niet alleen zelf de politie te bellen, maar overleefde ze ook de ernstige verwondingen, hoewel de artsen haar bijna geen kans gaven. Ze had ook ‘geluk’ dat het moordwapen ‘slechts’ acht centimeter lang was. Een deel ervan brak af en kwam vast te zitten in haar schedel.

Vooraf vreselijk gewelddadig martelaarschap

De misdaad werd voorafgegaan door maanden van martelaarschap. Nadat de beul het meisje tijdens een van de mishandelingen bruut in het gezicht had geschopt, moest ze drie dagen lang in het ziekenhuis worden opgenomen. De reden: ze had niet snel genoeg gereageerd op zijn mobiele telefoonberichten. Voorheen werd ze regelmatig geslagen omdat de Oostenrijkse zijn moslimrichtlijnen niet wilde volgen: hij verbood haar luchtige kledingstukken en korte rokjes te dragen. Ze moest haar mobieltje laten controleren en mocht niet met andere mannen praten. Zwembad bezoeken was verboden. Sinds de herfst van 2018 is ze week na week in elkaar geslagen. Maar zelfs na het kopschoppen heeft de politie geen contactverbod tergen de moslim uitgevaardigd om de Turk zijn gewelddadigheden te beletten.

Iedereen keek weer alleen maar toe

De straf voor de moordpoging: 10 jaar gevangenisstraf en opsluiting in een instelling voor psychisch afwijkende wetsovertreders. De samenleving zal op een gegeven moment zichzelf moeten afvragen waarom deze misdaad niet op voorhand werd voorkomen. Er waren alle tekenen dat het tot extreem, ernstig geweld kon komen. Zo stuurde de moslim een Whatsapp-bericht en kondigde van tevoren zijn misdaad aan: “Mes erin, mes eruit, mes rood <naam meisje> dood”. Toch keek iedereen weer alleen maar toe tot het te laat was. Het slachtoffer zal de psychologische en fysieke gevolgen voor de rest van haar leven moeten dragen.

  Soldaten controleren burgers: Europa tuimelt in een Coronadictatuur

Schandalig: het verbergen van de achtergrond

Het verhullen of verbergen van de achtergrond door alle mainstream media (zoals Kronen Zeitung, ORF) moet een pure bespotting zijn voor het slachtoffer, maar ook voor alle andere vrouwen die te maken hebben met geweld van mannen die hun partners als hun eigendom beschouwen. Reeds in februari hebben alle mainstream media zich ingespannen om de dader als Oostenrijker af te schilderen (zie Salzburg24). Alleen de Wochenblick deed vanaf het eerste moment volledig verslag. Een onderzoeksverslaggever van “Fass ohne Boden” was ook aanwezig in de rechtbank en levert explosieve details.

“Te westers”: Sharia-politie tiranniseert vrouwen in Oostenrijk

Vorig artikel26 BLM-activisten werden gearresteerd tijdens een straatblokkade – wie valt op wat ze allemaal gemeen hebben?
Volgend artikelDe blanke mannen die dag in dag uit dit land bouwen zijn de echte helden in dit land
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ik vraag me wel eens af als ik alhier zo’n NL-meisje met een Turk of Marokkaan zie lopen/fietsen: “wat ziet zo’n meisje in zo’n aspirant-verkrachter of moordenaar”.
  Tè vaak zie je gebeuren dat zo’n buitenlander z.s.m. een kind verwekt en mét dat kind verdwijnt naar z’n zandbak van herkomst, waarna de NL-moeder huilend op tv verklaart hoe erg zij haar kind mist en de NL-overheid verwijt dat die niks voor haar onderneemt. Ik kan geen enkel mede-gevoel opbrengen voor dat soort meisjes/vrouwen.
  De mishandeling, gepleegd door moslims, van NL-meisjes, komt héél veel voor, echter…………het meeste wordt in de doofpot gestopt door politie en justitie.

 2. @ Karton,

  Jij bent zeker nooit goedgelovig geweest vroeger? Walgelijk over hoe jij denkt wat betreft “Ze vragen er zelf om”. Niet iedereen heeft dat in de gaten als je jong bent. Hoe dom en naïef ben je als je je dat niet eens kan voorstellen? Je hebt totaal 0 gevoel in je donder.

  Verder met ik het met Grupposportivo eens, maar wel met een tergend langzame dood voor dit soort duivelsgebroed, door ze maandenlang vastgebonden en al te martelen, brandmerken met hun daden in tekst zodat ze hun daden kunnen lezen, scalperen en bijtend zuur over ze heen te gooien. Na een net zo lange tijd martelen zoals hij haar gemarteld heeft hem uiteindelijk geketend in een grote ketel kokend zuur laten zakken, heel langzaam zodat we hem horen smeken zijn dood tegemoet.

  DIT zou pas een goed recht zijn voor deze slachtoffers. Slachtoffers van deze vieze duivelse zwartgallige gore misbaksels!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in