Shock: zeven mensen stierven aan Corona ondanks dubbele vaccinatie

0

Politici, prominenten en de media maken zich sterk voor het Covid-19 vaccin. Zij verdedigen het narratief dat het de sleutel is tot vrijheid en normaliteit. Nu stapelen de krantenkoppen zich op over mensen die ziek worden, soms ernstig, of zelfs sterven, ondanks het feit dat zij volledig zijn gevaccineerd.

Een bijzondere opstapeling deed zich voor in de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern: maar liefst zeven mensen stierven in iets meer dan twee maanden, hoewel zij met een van de vaccins reeds beide deelvaccinaties hadden gekregen. Op basis van een beweerde doeltreffendheid van 80-95%, werd dit publiekelijk afgedaan als “geïsoleerde gevallen”. Een kritisch blog nam de gegevens echter onder de loep en ontdekte: zo simpel is het niet – want puur statistisch gezien, hadden volledig gevaccineerde mensen zelfs meer kans om te sterven dan volledig ongevaccineerde mensen!

Schokkende cijfers voor mensen die twee keer zijn ingeënt

Ongeveer 90.000 mensen in de deelstaat hebben tussen 31 januari en 8 april beide doses van het vaccin gekregen. Daarvan werden er 149 ziek en moesten er 22 met ernstige symptomen in het ziekenhuis worden opgenomen. Zeven van de dubbel gevaccineerden zijn in die periode zelfs overleden. Voor Anja Neutzling van het Rijksbureau voor Volksgezondheid en Sociale Zaken in Rostock is dit een te verwaarlozen cijfer: zeven sterfgevallen – dat is slechts 0,01 procent van alle personen die tot nu toe in Mecklenburg-Vorpommern tweemaal zijn gevaccineerd. Een cynische verklaring.

Statistisch gezien is dit juist, maar in werkelijkheid betekenen zeven sterfgevallen op 149 geïnfecteerde personen een “Case Fatality Rate” (CFR) van 4,7 procent. In dezelfde periode stierven 255 van de 12.476 mensen – dat is 2,04 procent van degenen die geïnfecteerd raakten. In een vergelijkbare gemiddelde periode vanaf 5 maart stierven 76 van de 7.023 geïnfecteerde mensen – of 1,08 procent. Met andere woorden, in de hele bevolking hadden mensen meer kans om te sterven na infectie als ze voordien twee keer waren gevaccineerd.

  Duitse deelstaten met een hoge vaccinatiegraad hebben de hoogste oversterfte

Kudde-immuniteit lijkt zeer twijfelachtig

De cijfers worden nog gruwelijker als men bedenkt dat in Mecklenburg-Vorpommern lang niet alle personen met antilichamen ook zijn getest – bijvoorbeeld vanwege stille immunisatie (asymptotisch). Wereldwijd gerenommeerde onderzoekers als John P. Ioannidis van de elite-universiteit Stanford gaan ervan uit dat in de meeste studies een te hoge letaliteit wordt vastgesteld. Hij zet berekeningen van een vermeend globaal letaliteitsgemiddelde tot 0,8 procent af tegen zijn eigen evaluaties, die door het opnemen van corrigerende parameters zelfs uitkomen op slechts 0,15 procent.

Toegegeven – en de statisticus geeft dit ook toe in zijn blog – dit zijn kleine statistische waarden. Maar zij voeden niettemin de vrees dat het risico van een ernstige Coronaziekte toeneemt als de beloofde vaccinatiebescherming niet aanslaat. Sommige virologen geloven zelfs dat de vaccinatiecampagne het virus agressief maakt. Ook de kale cijfers in Mecklenburg-Vorpommern wijzen tot dusverre op een doeltreffendheid van slechts 62%. Op dit niveau zou elke door de vaccinatielobby beloofde kudde-immuniteit in gevaar komen – nog zonder rekening te houden met andere parameters zoals mogelijke vaccin-resistente “escape mutants” (“vlucht-mutanten”).

Ook in Oostenrijk veel Coronagevallen na vaccinatie

Mensen die geïnfecteerd raken of zelfs een regionale cluster vormen ondanks het feit dat zij twee keer zijn gevaccineerd – dit is niet langer een geïsoleerd geval. Wochenblick verwijst naar een verdacht geval in Neder-Oostenrijk, waar in een verpleeghuis – de bewoners van een dergelijke instelling lopen statistisch gezien toch al het meeste risico op ernstig ziekteverloop – talrijke infecties optraden ondanks één of zelfs twee vaccinaties.

  Zink kan helpen in de strijd tegen COVID-19 - maar alleen als je het koppelt aan een zink ionofoor (Quercetine)

Nu herhaalde de geschiedenis zich in Wenen. Zoals een online medium zaterdag meldde, zijn ten minste 116 senioren in zorginstellingen in de Oostenrijkse hoofdstad ondanks een vaccinatie ziek geworden, plus 39 werknemers. Zorgwekkend is dat bijna alle getroffenen al twee doses vaccin hadden gekregen. De stadsregering rond SPÖ-gezondheidsraadslid Peter Hacker hult zich voorlopig in stilzwijgen. Is het onkritische vaccinatieverhaal van de autoriteiten en haar talrijke handlangers in de mainstream media stilaan aan het afbrokkelen?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse politicus slaat alarm: de EU bereidt de immigratie van tot wel 500 miljoen Afrikanen voor

Vorig artikelBang? Merkel annuleert haar AstraZeneca-vaccinatie afspraak
Volgend artikelOoggetuigenverslag van een intensive care arts: “Dood na een COVID-19 vaccinatie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in