© Politie Portland

Binnen enkele minuten had de politie van Portland, VS, een BLM-straatblokkade opgeruimd. Daarbij werden in totaal 26 Black lives matter-criminelen gearresteerd en hun mugshots (politiefoto’s) gaan nu viraal. De reden is niet voor iedereen meteen duidelijk.

Het is niet het geverfde haar, noch de hoornen brillen 

De meningen lopen uiteen:

“Ze zien eruit alsof ze aan de drugs zijn”, “zoals leraren op middelbare scholen”, “afgestudeerden van genderstudies”, “de Manson-familie”, “de Rocky Horror Picture Show”, “ongewassen”, “als werkloze acteurs”, “als losers”, zeggen social mediagebruikers.

Daarvan mag niets of alles waar zijn. Maar wat de 26 “Black Lives Matter” demonstranten in ieder geval verenigt: ze zijn allemaal blank.

Het feit dat geen enkele zwarte persoon tot de activisten behoort, veroorzaakt woede en spot op het net. Veel zwarten zien dit als een ondraaglijke arrogantie en vragen zich af wat deze “blanke nerds” wel niet denken om voor de zwarte gemeenschap te spreken.

Anderen lachen slechts om de ironie dat een beweging voor zwarte rechten de “bezigheidstherapie van rijke blanke voorstadskinderen” lijkt te zijn geworden.

Activisten wilden ’s nachts volledig in het zwart gekleed een straat blokkeren

Zoals bekend van linkse demonstranten, droeg de groep in Portland ook allemaal zwarte kleding. En hoewel het midden in de nacht was, wilden ze een drukke weg in de buurt van het politiebureau blokkeren.

Maar de politieagenten, waartegen de BLM-activisten eigenlijk wilden demonstreren, waren snel ter plaatse. De politie vroeg de straat-blokkeerders om hun levensbedreigende en illegale actie te stoppen – voor hun eigen bescherming, want ze waren nauwelijks zichtbaar voor automobilisten in het donker.

  Deja Vu: De varkensgriepvaccinatie fraude van 1976

Toen de activisten weigerden, werd de demonstratie door de politie afgebroken. Het was waarschijnlijk een van de snelste arrestaties van de afgelopen tijd: er zat minder dan een half uur tussen het begin van de demonstratie en de arrestatie van alle 26 BLM-activisten.

BLM hufters bedreigen de verkeerde man op straat: “Denk je dat ik bang voor je ben?”

Vorig artikelNiets is te duur voor Merkel’s allround verzorging: Irakezen landen in een privé-jet en eisen asiel
Volgend artikelTurk steekt 50 keer in mesbloedbad zijn Oostenrijkse ex-vriendin oog eruit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  • Wel, hier werden ze waarschijnelijk voor betaald door BLM of Antifa; is hetzelfde. Zwarte Nikeoutfit en 10-15$ per uur. Standaard.

   oor de rest: jammer dat er geen Isis truck met 100km/uur ze niet zag staan…

 1. Ze weten alleen over discriminatie wat ze op TV gezien hebben.
  De realiteit was anders: er waren in de USA meer blanke dan zwarte slaven.
  De zwarte slaven werden in Afrika van de zwarte slavenhandelaren gekocht en naar Amerika gevaren.
  Het was toen een normale vorm van handel, en dat was zo in de hele wereld.
  Hier waren de mensen vroeger ook horigen en lijfeigenen.
  En eigenlijk zijn we nog steeds slaven van onze overheid; we betalen ons suf aan belastingen.

 2. Waarom arresteren ??? Neerknuppelen ….die hap. Of politie voertuigen met een behoorlijke snelheid laten INRIJDEN op die idioten …..Gewoon om hen aan het verstand te brengen WAT er met hen gebeurt als je wegen verspert …. en slecht of niet zichtbaar bent voor automobilisten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in