Rudy Giuliani, screenshot YT

Een federale rechter heeft de zaak van Donald Trump’s juristen verworpen om de formele goedkeuring van de verkiezingsuitslag in Pennsylvania tegen te houden.

De advocaat van Donald Trump, Rudy Guiliani, beschuldigde de Democraten op een persconferentie eerder deze week van een massale verkiezingsfraudecampagne om Joe Biden tot president te krijgen.

Het juridische team van Trump had een rechtszaak aangespannen met betrekking tot de verkiezingen in Pennsylvania. De advocaten, Rudy Giuliani en Jenna Ellis, beweren dat 682.777 stemmen in Pennsylvania illegaal waren uitgebracht.

De rechter, Matthew Brann, wijst de rechtszaak echter af en levert scherpe kritiek op de advocaten, die ondanks de ernst van de zaak ervan worden beschuldigd geen overtuigend bewijs of argumenten voor hun beweringen te hebben aangevoerd.

Giuliani en Ellis stellen echter dat de beslissing volledig werd verwacht en dat de rechter is aangesteld door Barack Obama. Het duo is tegen de beslissing in beroep gegaan en hoopt dat de zaak binnenkort bij het Hooggerechtshof aan de orde wordt gesteld, meldt Breitbart.

“Het besluit van vandaag blijkt ons te helpen in onze strategie om snel in het Amerikaanse Hooggerechtshof te komen. Hoewel we het volledig oneens zijn met deze uitspraak, zijn we de door Obama benoemde rechter dankbaar voor het snel nemen van deze geanticipeerde beslissing, in plaats van alleen maar proberen tijd te rekken”, aldus Trump’s advocaten.

We have put together I think the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics. – Joey Biden

Bekijk het stelen in real time: bijna 20.000 stemmen gaan plotsklaps van Trump naar Biden tijdens CNN live stream

  Joe Biden wordt geconfronteerd met zijn corruptieschandaal - weigert vragen te beantwoorden
Vorig artikelPortugese rechtbank vonnist: PCR-tests “onbetrouwbaar” en quarantaines “onwettig” – totaal zwijgen in mainstream media
Volgend artikelPoetin onthult waarom hij Biden nog niet heeft gefeliciteerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in