De videoclip van verleden week dinsdag, die door scherpe waarnemers van TheDonald.win werd gemarkeerd, toont John King van CNN die verkiezingsgrafieken bespreekt wanneer 19.958 stemmen van Pennsylvania voor de president op mysterieuze worden afgetrokken –  en 19.958 stemmen worden toegevoegd aan die voor Biden.

De plotselinge verschuiving is zichtbaar op de balk rechtsonder in de onderstaande video op de 1 seconde en 41 seconde tijdstippen.

 

In het begin van de clip staat het aantal stemmen van de president op 1.690.589, maar de volgende keer dat de stemmen van Pennsylvania worden getoond, heeft Trump slechts 1.670.631 – een verschil van 19.958 stemmen.

Volgens Associated Press zou Biden Pennsylvania hebben gewonnen met 3.362.184 stemmen, vergeleken met de 3.316.619 stemmen van de president, een verschil van slechts 45.565 stemmen.

Speelt deze realtime-verkiezingsfraude zich vlak voor de ogen van het Amerikaanse volk af?

En waarom hebben CNN, CBS en FOX op hetzelfde moment hun live-streams verwijderd?, vraagt Thedonald.win zich af.

Eerste arrestatie wegens verkiezingsfraude na Amerikaanse verkiezingen – maatschappelijk werkster buitte gehandicapten uit

  Washington Post's slinkse manoeuvre - "Samenzweringstheorie" verwijderd uit oude artikelen
Vorig artikelVS tot op het bot verdeeld: de burgeroorlog is begonnen
Volgend artikelVerkiezingswaarnemer getuigt van verkiezingsfraude in Michigan: “Wat voor soort verkiezing is dit?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in