Foto en berichtgeving via Samnytt

Marteling van politieke gevangenen in Iran is niet ongewoon. De moslimdictatuur is fel tegen afwijkende meningen. Nu is een christelijke man gestraft met 80 zweepslagen voor het drinken van miswijn.

Zaman Fadaee werd door het moslimregime in Iran, samen met drie andere christelijke bekeerlingen, in juli 2017 veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf. Ze werden beschuldigd van het organiseren van huiskerken en het “promoten van het zionistisch christendom”. Fadaee werd ook veroordeeld voor het verspreiden van regimekritische propaganda. Zijn straf werd later teruggebracht tot zes jaar gevangenisstraf.

De veroordeelden werden in de beruchte Evin-gevangenis in de hoofdstad Teheran geplaatst. Amnesty International heeft meerdere malen verslag gedaan van de manier waarop de moslimleiding de mensenrechten negeert en de gevangenen in Evin martelt.

De sharia overtreden

Onlangs kreeg Fadaee een tijdelijke vrijlating van vijf dagen, toen hij symptomen van Covid-19 vertoonde. Nu meldt de Jerusalem Post dat hij is veroordeeld tot 80 zweepslagen voor het nemen van communie en dus het drinken van miswijn, wat in strijd is met de islamitische sharia.

Moslims die breken met de islam worden gestraft met de dood

In Iran is het illegaal voor moslims om alcohol te drinken, maar het is wel toegestaan voor religieuze minderheden. Iran erkent echter vaak geen voormalige moslims die zich tot het christendom hebben bekeerd als christenen, schrijft Christian Post.

Volgens Hadith, het vastgelegde islamitische verhaal en de traditie die gebaseerd is op de levenswijze van de profeet Mohammed als model en zijn daden en woorden in verschillende situaties, moeten moslims die zich afkeren van de islam met de dood worden gestraft (Sahih Al-Bukhari (9:57)).

Moslim immigranten verklaren een Deense stad tot een sharia zone – kroegbezoekers wordt verboden alcohol te drinken

  Moslimvader onthoofdt 13-jarige dochter
Vorig artikelPoetin onthult waarom hij Biden nog niet heeft gefeliciteerd
Volgend artikelAnti-Lockdown protesten in heel Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Orthodox Music (Serbian, Greek, Russian, Arabic) – Over 600 photos
  https://www.youtube.com/watch?v=ckbsVvGl5x4

  Quieter Than Silence | Full Concert | Mehdi Aminian & Mohamad Zatari
  Mehdi Aminian: Ney, Setar, Vocals (Iran)
  Mohamad Zatari: Oud (Syria)
  Leila Soldevila: Double Bass (France)
  Behnam Masoumi: Tombak & Percussion (Iran)
  https://www.youtube.com/watch?v=tlJJZrriAVI

  Weekend inbreng / Theaters gesloten / Muzikale verhalen / Voor de liefhebber / Enjoy / Or don’t 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in