Op donderdagavond Nederlandse tijd riepen de juristen van Trump een persconferentie uit. Zij presenteerden onder andere een klein deel van de grote hoeveelheid bewijs dat er bij de recente verkiezingen sprake was van omvangrijke fraude.

De advocaat van Trump, Rudy Giuliani, opende de persconferentie. Hij vertelde hoe honderden mensen onder ede hebben getuigd over hoe zij onregelmatigheden hebben geconstateerd in verband met de verkiezingen.

Onder andere werden om 4 uur ’s ochtends tienduizenden stembiljetten in een deelstaat ingeleverd waar alle stemmen naar Biden gingen. Verscheidene stembiljetten moeten meerdere keren zijn geregistreerd en Republikeinse verkiezingswaarnemers werden verhinderd om hun wettelijke recht uit te oefenen het stemmen tellen te controleren.

Dominion

Er werd ook gesproken over de Dominion stemcomputer dat een aantal zwakke punten heeft en een algoritme had om stemmen voor Trump om te zetten in stemmen voor Biden. Dit is te zien aan plotselinge pieken in sommige deelstaten waar plotseling duizenden stemmen voor Biden kwamen. Aangenomen wordt dat dit was toen het tellen van stemmen tijdelijk werd stopgezet, dit gebeurde toen Trump een grote voorsprong had, wat “gecorrigeerd” moest worden.

Stembiljetten die ’s nachts binnenkwamen moeten er ook te perfect hebben uitgezien met een speciaal soort papier en met perfect gevulde cirkels – alsof ze gedrukt waren. De datum van andere stembiljetten zou gemanipuleerd zijn.

CEO van grote Amerikaanse verzekeringsmaatschappij zegt dat sterfte onder mensen tussen 18-64 met 40% is gestegen, en niet door Covid

Volgens gesproken statistici, die ook bereid zijn om te getuigen, moet het voor Biden bijna onmogelijk zijn geweest om in zo’n korte tijd in te halen met de grote leiding die Trump had.

Trump heeft gewonnen

Volgens Giuliani zou het uitgebreide bedrog het resultaat zijn van een goed bestudeerd plan van de Democraten. Hij beschuldigde de media er ook van dat ze niet beter naar het bedrog kijken.

Sidney Powell, een andere advocaat van Trump, verklaarde dat Trump heeft gewonnen en beloofde de rotzooi op te ruimen, ook al zijn velen al lastiggevallen en bedreigd. Buitenlandse invloed wordt ook vermoed.

Advocaat Jenna Ellis sloot af met het veroordelen van de “Fake News-media” waarvan wordt aangenomen dat ze onjuist zullen rapporteren over wat er is gepresenteerd. Ze vergeleek de persconferentie met een openingstoespraak in een rechtsproces waarin het bewijs in de loop van de tijd gedetailleerder zal worden gepresenteerd.

Het team zal nu hun bewijs voor de rechtbank brengen.

Trump’s advocaat: we hebben het algoritme achter de verkiezingsfraude geïdentificeerd

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here