Trump-regering Covid-19-adviseur Scott Atlas heeft een tsunami van kritiek op zichzelf ontketend nadat hij tweette dat “de enige manier waarop dit stopt, is in opstand komen”, in een reactie op nieuwe anti-Coronavirus restricties in Michigan.

“Je krijgt wat je accepteert”, schreef de Stanford University arts, die zich heeft ontpopt als de topadviseur van President Donald Trump over reacties op de Covid-19 pandemie, in een tweet van zondagavond die ook de #FreedomMatters en #StepUp hashtags bevatte.

Een dergelijk dubbelzinnig voorstel bracht een tsunami van boze reacties teweeg die hem beschuldigen van het streven naar het doden van mensen, het aanzetten tot geweld, of zelfs het aanvallen van gouverneur Whitmer, en riepen Twitter op om Atlas onmiddellijk te verbannen.

In een vervolg-tweet probeerde Atlas duidelijk te maken dat hij “NOOIT over geweld had gesproken”, maar eerder over verzet door middel van vreedzame middelen van “stemmen” en “protesteren”.

Atlas probeerde uit te leggen dat het Amerikaanse pandemiebeleid federaal wordt gesteund, maar door de deelstaat wordt gemanaged en lokaal wordt uitgevoerd, waarbij hij erop aandrong dat het federalisme zo werkt – maar de schade was al niet meer te herstellen en de stortvloed van kritiek werd alleen maar groter.

  Doctors for Covid Ethics beschuldigen Europees Geneesmiddelenbureau van misdaden tegen de menselijkheid als ze de uitrol van de injectie niet onmiddellijk opschorten

“Wil je meer mandaten & lockdown? Neem dan contact op met je gouverneur. Dat wordt door de deelstaat gecontroleerd. Niet federaal. Punt”, meldt RT.

“In opstand te komen” impliceert natuurlijk niet per se geweld, en het is weer dom en achterbaks dat de agendamedia zoiets impliceren.

Zomaar een mening: “Jullie brengen mensen bewust en opzettelijk in angst en paniek”

Vorig artikelTrump’s advocaat: Ik heb bewijs dat Donald Trump de overwinning zal geven
Volgend artikelGedwongen vaccinatie-wet in Denemarken gecanceld na publieke protesten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in