Trump’s Covid-adviseur Atlas roept mensen op in opstand te komen

0
1141

Trump-regering Covid-19-adviseur Scott Atlas heeft een tsunami van kritiek op zichzelf ontketend nadat hij tweette dat “de enige manier waarop dit stopt, is in opstand komen”, in een reactie op nieuwe anti-Coronavirus restricties in Michigan.

“Je krijgt wat je accepteert”, schreef de Stanford University arts, die zich heeft ontpopt als de topadviseur van President Donald Trump over reacties op de Covid-19 pandemie, in een tweet van zondagavond die ook de #FreedomMatters en #StepUp hashtags bevatte.

Een dergelijk dubbelzinnig voorstel bracht een tsunami van boze reacties teweeg die hem beschuldigen van het streven naar het doden van mensen, het aanzetten tot geweld, of zelfs het aanvallen van gouverneur Whitmer, en riepen Twitter op om Atlas onmiddellijk te verbannen.

In een vervolg-tweet probeerde Atlas duidelijk te maken dat hij “NOOIT over geweld had gesproken”, maar eerder over verzet door middel van vreedzame middelen van “stemmen” en “protesteren”.

Atlas probeerde uit te leggen dat het Amerikaanse pandemiebeleid federaal wordt gesteund, maar door de deelstaat wordt gemanaged en lokaal wordt uitgevoerd, waarbij hij erop aandrong dat het federalisme zo werkt – maar de schade was al niet meer te herstellen en de stortvloed van kritiek werd alleen maar groter.

Man stuurt hagedissenspeeksel naar 23andMe voor DNA-tests, onthult totale fraude met de beweringen van het bedrijf over menselijke voorouders

“Wil je meer mandaten & lockdown? Neem dan contact op met je gouverneur. Dat wordt door de deelstaat gecontroleerd. Niet federaal. Punt”, meldt RT.

“In opstand te komen” impliceert natuurlijk niet per se geweld, en het is weer dom en achterbaks dat de agendamedia zoiets impliceren.

Zomaar een mening: “Jullie brengen mensen bewust en opzettelijk in angst en paniek”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here