Conservatieve Texanen plannen referendum om de VS te verlaten voor een onafhankelijke staat

2
1416
© Noé Alfaro (CC BY-NC-ND 2.0)

Al van 1836 tot 1845 was er een onafhankelijke “Republiek Texas”. Sindsdien hebben de conservatieven in de op één na grootste staat van de VS herhaaldelijk onafhankelijkheid van Washington D.C. geëist. Republikeins congreslid Kyle Biedermann dringt aan op een onafhankelijkheidsreferendum.

Niet alleen in Texas zijn veel Amerikaanse burgers ongelukkig met de federale regering in Washington, D.C., die – nog verergerd door de Coronacrisis – de vrijheden steeds meer aan banden legt. Vooral de maskerings- en vaccinatiecampagne van de nieuwe Amerikaanse president Biden is een doorn in het oog van talrijke Amerikanen in het conservatieve, maar vrijheidslievende zuiden van de Verenigde Staten. Maar het verzet tegen de oprukkende, bureaucratische institutionele staat – volgens Friedrich Nietzsche het “koudste van alle koude monsters” – wordt nu concreet.

Texanen moeten daarover kunnen stemmen op 2 november. Biedermann zet in op het gewone volk, dat het beu is te worden getreiterd door de verafgelegen centrale regering. Biedermann was – net als veel van zijn medestanders – betrokken bij de “bestorming van het Capitool” in de hoofdstad van de V.S.. Onder het motto “Tot hier en niet verder” rukten de Trump-aanhangers op 6 januari in Washington helemaal op naar het Capitool – in dezelfde stad waarvan Biedermann de naam nu associeert met corrupte, populaire elites. De parallellen met Donald Trump zijn onmiskenbaar. Ook hij wil het lobbyisten-“moeras” in Washington droogleggen.

Want,

De staten Californië en New York zijn al kapot. Texas is nog niet kapot gaan. We willen niet kapot gaan, zegt Biedermann.

Hoe belangrijk Texanen zelfbeschikking vinden, blijkt uit het optreden van de Republikeinse gouverneur van Texas, Greg Abbott. Sinds vorige woensdag zijn de maskerplicht en alle capaciteitsbeperkingen voor restaurants en andere bedrijven in zijn staat opgeheven.

Texas bereidt een reeks rechtszaken voor tegen Joe Biden wegens anti-Trump beleid

Ze moeten ergens zijn: vindt men de vaccinsterfgevallen in de "onverklaarbare sterfgevallen?
Vorig artikelMomenteel 10 Europese landen die de experimentele COVID-vaccins van AstraZeneca schorsen wegens dodelijke bloedstolsels
Volgend artikelWanhopige Israëlische politica: “Het is een heel, heel, heel enge situatie”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

 1. Wij moeten als Nederland óók uit het gedrocht wat zich EU noemt, maar met de huidige psychopatische idioten aan het roer is dat een utopie. De enige optie is het afschaffen van politici en als volk zelf het heft in handen nemen. Politiek = dictatuur. Volk = democratie.

 2. ..en zondag gaan de mafketels weer stemmen op die linkse psychopatische landdverraders…..
  de christelijke omdat het moet van de Dominee, de RK omdat het CDA hetwoord “christelijk”heeft, ende gekkies diedenken dat D666 iets met democratie temaken heeft, en de totaal gestoordende VVD
  omdat ze denken voor de ECHTE belangenvan NL op te komen, via de EU, de NWO…….

  Ooit was er iets bij de VVD wat gezond verstand heet. Ze vertegenwoordigden welliswaar de bedrijven, maar zorgden ook voor de arbeidersbelangen, zij het met lange tanden; maar ze wistendat die arbeiders hun inkomen toch weer uitgaven aan de bedrijven.

  Om NL te normaliseren en te behoeden van totale ondergang:
  –grenzen dicht en bewaakt;
  –uit EU
  –uit de euro en gulden terug
  alle visa en verblijfsvergunningen intrekken van “vluchtelingen”waarvan de landen van oorsprong veilig zijn
  –geen aanvragen uit veilige landen noet in behandeling nemen.
  –criminelen die niet welkom zijn in land van oorsprong, in een dwangarbeid kamp, tot dag van deportatie
  –van alle “vluchtelingen die na 2 jaar nog werkloos zijn–erwijl er eentekort is aan ongeschoold werkers- of degenen die na 2 jaar nog steeds onvoldoende zijn ingeburgerd (taal) uitkering stoppen,en de keusgeven: ontvangen uitkering volledig terug betalen, of vertrekken.
  (Zwitserse methode)
  Dubbele nationaliteit: NL nationaliteit intrekken; uitsluiten van sociale uitkeringen

  Dan moet het politiek systeem aangepast worden.
  Parlement: max 100 personen; taak: voorlichting
  Beslissingen; via maandelijkse referenda
  Kabinet: niet meer dan 4 ministeries en 4 staats secretarissen
  Ontslag: referendum
  Koninklijk huis–die er sowieso zitten zonder recht van titel-ontslaan zonder compensatie of wachtgeld
  Vervangen door een gekozen president(e) voor periode van 5 jaar. (verkiezen: referendum)
  Een paleis handhaven;rest musea

  Alleen een soort van Bader-Meinhof groep of RAF kan dit bewerkstellen.
  Nederland is afgeschreven.

  Een groot deel van de bevolking is “gevaccineerd”met lange termijn vergif, en zal na dec 2023 niet meer leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in