Zomaar een mening: “Jullie brengen mensen bewust en opzettelijk in angst en paniek”

4

Genoeg is genoeg! Nu is het welletjes. Jullie begrijpen er niets van. Verbod op hotels, avondklok, verplichte mondkapjes, afstandsregels, bezoekbeperkingen, koude klaslokalen, eenzame oude mensen, gemaskerde kinderen, informanten, testorgies, cijferwillekeur, voorschriftenmanie, gemaskerde politiecontroles, afgelaste kerstmarkten en nog veel meer.

Hotels, touroperators, reisbureaus, markthandelaren, standbouwers, kunstenaars, zelfstandigen, winkeliers en nog veel meer hebben hun omzet en daarmee hun levensonderhoud en dat van hun familie verloren.

Dit interesseert jullie geen bal. Jullie “regelgevers” voelen zich zo comfortabel in jullie arrogante almacht. Zonder evidentie, zonder parlement – gewoon een verordening uitvaardigen en dat is het! Wat doet de PCR-test? Maakt niet uit, jullie noemen het gewoon een Corona-infectie. Zijn geïnfecteerde mensen ziek? Maakt niet uit, jullie sluiten ze gewoon in quarantaine op. Waar beschermt een mondkapje tegen? Maakt niet, jullie zeggen dat het beschermt en basta!! Wat voor soort mondkapje hebben jullie het over? Maakt niet, jullie eisen: Mondvod op je kop en niet zeuren. Hoe hoog is het risico op infectie in een hotel? Maakt niet uit, jullie beslissen dat het zo moet zijn.

50 nieuwe infecties per 100.000 inwoners? Of 35? Of 60? Dobbelen jullie met de getallen? Ik wil niemand op domme ideeën brengen, maar waar waren jullie met je restricties tijdens de griepepidemie twee jaar geleden? Waar waren jullie restricties tijdens de vele doden door ziektekiemen in het ziekenhuis?

Elke echte catastrofe, elk inferno dat een gemeenschap van mensen overkomt, doet meestal de beste karaktereigenschappen ontwaken. Samenhang, behulpzaamheid, zelfopoffering.

Maar jullie brengen het ergste in mensen naar boven. Jullie laten mensen andere mensen alleen maar zien als een risico op infectie. Jullie brengen bewust en opzettelijk mensen in angst en paniek. Jullie belonen verraad. Jullie accepteren, of willen zelfs, dat mensen in afzondering eenzaam worden, dat kinderen niet meer dicht bij elkaar spelen, stoeien en knuffelen. Jullie willen dat oude en zieke mensen geen of bijna geen bezoek krijgen. Jullie willen het aantal mensen dat samen privé bijeenkomt beperken. Jullie willen contact-tracing en restricties. Jullie staan op het punt een hygiënedictatuur te vestigen!

  De Duitse regering laat het masker vallen: vrijheden alleen voor gevaccineerden

Ik wil mijn grondwettelijk gerechtigde vrijheid! De vrijheid om zelf te beslissen welk risico ik wil nemen en wanneer. De vrijheid om wie dan ook, waar dan ook, te ontmoeten. De vrijheid om nee te zeggen tegen kledingvoorschriften. De vrijheid om op vakantie te gaan waar ik maar wil. De vrijheid om vrij te bewegen en te spreken binnen de grenzen van de grondwet.

En iedereen heeft de vrijheid om zich te beschermen tegen wat dan ook. Het kan me niet schelen of iemand in een antiviruspak gaat winkelen, of iemand alleen in het bos een mondkapje draagt, of iemand 100 keer per dag zijn handen desinfecteert, of iemand niet naar het theater, concerten of restaurants gaat uit angst om geïnfecteerd te raken. Deze persoon kan dat graag doen wanneer ze willen, waar ze willen en voor hoe lang ze willen. Maar ik geef er wel om dat ik in beschermende hechtenis word genomen en me op dezelfde manier moet gedragen.

Druk op de reset-knop! Reset het systeem! Zie grondwet art. 1 tot 20. Hou op nu!

Zomaar iemand op het internet.

Geen Corona-restricties: korte video over Stockholm van gisteren om “de mensen over de hele wereld te laten zien hoe normaal het leven hier is”

Vorig artikelWHO: Corona-sterfte slechts 0,15 tot 0,2 procent
Volgend artikelTwitter heeft de censuur van New York Post’s openbaring over Biden opgeheven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  • Betreft aangenomen wetsvoorstel.

   Ik zag de bui ongeveer twee jaren geleden al hangen toen ik een buitenevenement betrad waar het toegangsbord met huisregels de mededeling bevatte dat het bezoekers niet was toegestaan vlaggen, voorwerpen en/of kleding te dragen waarop een politiek statement zou staan. Ongekozen burgemeester destijds en op die locatie was van de PvdA afdeling.

   Vanaf minuut 1:50 – de controlerende macht / politieke uitingen
   Nu is Willem is Aan Zet! – Mordechai Krispijn
   https://www.youtube.com/watch?v=SUesDc_JAwY

 1. 16/10/2020
  de horeca blijft open met de juridische toolkit van burgerfront.nl – Jeroen Sloendregt
  ”BOA’s, agenten, inspecteurs en/of controleurs, die deze ruimte betreden en boetes of beschikkingen willen uitvaardigen, opgelet!’ Hier is de juridische Toolkit van Bond Overheidszaken en Burgerfront. https://www.burgerfront.nl/

  Op de persconferentie van Mark Rutte 13 oktober 2020 zegt hij opnieuw de horeca te zullen sluiten als onderdeel van zijn Corona maatregelen. Maar mag dat eigenlijk zomaar? Welke autoriteit heeft ‘de overheid’ achter de voordeur of op je erf?

  Volgens Jeroen Sloendregt is die autoriteit er pas als jij haar geeft door een contract aan te gaan en andersom werkt dat ook. De BOA of politieagent is welkom in jouw café voor een kopje koffie, als klant. Of je open bent of niet, dat bepaal je zelf.’

  https://www.youtube.com/watch?v=YxcCNrvsM9E

 2. De autoriteit van de regering is gebaseerd op het simpele feit dat hoe absurd en onrechtvaardig hun wensen ook zijn, er is een organisatie die zorgt dat iedereen luisteren moet of anders met geweld en straffen word geconfronteerd.
  De macht van de regering is dus gebaseerd op de belofte en mogelijkheid geweld toe te passen.

  Gewelds monopolie. Als enige het recht anderen met geweld te dwingen. Letterlijk zijn wij burgers slaven die de illusie hebben zeggenschap over ons eigen lot te hebben.
  Tot we worden geïsoleerd, gedrogeerd of gewoon geïnjecteerd met wat dan ook.

  Vrijheid is het recht op zelfbeschikking en zelfverdediging en het bezitten van de middelen daartoe met een duidelijk omschreven verklaring van het land en volk waar men woont.
  Er zijn in Europa vele landen die een grondwet hebben die deze vrijheid gegarandeerd, Nederland is een vinden weinige landen waar burgers rechteloos zijn op deze planeet.

  Enkel vertrekken is nog toegestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in