Trumpkiezer vermoord door Democraten televisiebedrijf – schot in het gezicht

3

Twee werknemers van een van de grootste mediabedrijven in de VS zijn gisteren gearresteerd op verdenking van moord op een Trumpkiezer.

Een Trumpkiezer werd gisteren in Denver vermoord door werknemers van een lokaal televisiebedrijf dat deel uitmaakt van NBC/MSNBC/Comcast, dat op zijn beurt wordt gecontroleerd door prominenten van de zogenaamde ‘Democratische’ partij in de Verenigde Staten.

De moord vond plaats in verband met een BLM-activist die een demonstratie tegen extreemlinks confronteerde en de demonstranten aanspoorde hem neer te schieten. De linkse activist droeg een shirt met de tekst “Black Guns Matters”.

Beelden van het incident laten zien hoe een man ingehuurd door de links-activistische 9News/NBC/MSNBC/Comcast een Trumpkiezer in het gezicht schiet. Het schot raakte het oog en doodde de man.

Na de moord op de Trumpkiezer haasten politieagenten gewapend met automatische geweren zich naar voren en arresteren ze een vluchtende linkse journalist en zijn gewapende helpers die knielen. De vluchtende man werd later vrijgelaten terwijl de schutter op verdenking van moord werd gearresteerd.

Het linkse bedrijf Comcast is grotendeels eigendom van en wordt gecontroleerd door de linkse familie Roberts. Het agendabepalende nieuwsbedrijf wordt gerund door de linkse miljardair Brian L. Roberts, die lid is van de zogenaamde ‘Democratische partij’ en een golfmaatje is van Barack Hussein Obama.

  Oekraïne: Voetbal, muziek - het is gewoon gênant!

Comcast geeft elk jaar honderden miljoenen dollars uit aan het lobbyen bij politici en wordt door conservatieven beschuldigd van de ‘Democratische partij’ te hebben gekocht.

Zwarte getuige filmt en juicht wanneer blanke politieagenten door het hoofd worden geschoten

Vorig artikelBritse scholen verbieden verjaardagsliedjes
Volgend artikelAls een rattenhol: zo leefden de Antifa’s in het kraakpand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Het is voor mij niet te bevatten hoever mensen in de VS kunnen gaan door verkiezingen. Mensen die mekaar vermoorden, kinderen op scholen die mekaar te lijf gaan. Kan je je dat voorstellen hier met een verkiezing tussen de PVV en GroenLinks?

 2. Ja, ik kan me voorstellen dat Groen Links aanhangers mensen aanvallen trachten te vermoorden. Sterker nog, ik heb het zelf mogen ondervinden, mislukte pogingen tot persoonlijke aanval na verkozen te zijn geweest…aangifte: politie gaf niet thuis en weigerde aangifte te behandelen.

  En dan hebben we nog ene Pim Fortuyn….de gepakte dader was Groen Links, de grootste aanstichter was Rosenmöller van Groen Links, de lieden die na de dood het hardste stonden te juichen waren van Groen Links…ze lopen rond en worden uit de staatskas gevoed en gelaafd….

  Dus ja, ik kan me dit soort totale politieke terreur en het met geweld opdringen van een denkwijze goed voorstellen….u ook?

  • Je hebt gelijk, eigenlijk is hier al jaren aan de gang, maar dan heel stiekem.
   Ook hier worden mensen ‘opgeruimd’ wanneer ze in de weg lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in