Een nieuwe video laat zien hoe een zwarte voorbijganger juicht en lacht als hij filmt op de plaats delict nadat twee blanke politieagenten in Los Angeles zijn neergeschoten, meldt de Daily Mail.

Het was op zaterdagavond dat twee politieagenten – een man en een vrouw – verschillende keren werden beschoten, ook in het hoofd, op het metrostation in Compton in Los Angeles.

Volgens de lokale autoriteiten had de zwarte dader een val voor de politie uitgezet en lag hij in een hinderlaag voordat hij hen probeerde te executeren terwijl ze in hun politieauto zaten.

Beide politieagenten zijn ernstig gewond, maar leven wonderbaarlijk genoeg nog.

De aanslag werd vastgelegd door een bewakingscamera:

De recente Black lives matter campagnes in de media hebben een zeer hatelijke stemming opgewekt tegenover politieagenten in de Verenigde Staten, en in het bijzonder tegen blanken die consequent worden afgeschilderd als “racisten” en “fascisten”.

De verdachte dader, die wordt beschreven als een zwarte man tussen de 28 en 30 jaar, wordt opgejaagd en een beloning van 100.000 dollar wordt beloofd aan iedereen die hem helpt te grijpen. President Donald Trump heeft de dader een “beest” genoemd dat de doodstraf verdient.

De Daily Mail heeft nu een nieuwe video gepubliceerd, gefilmd door een zwarte man kort na de moordpogingen, waarvan de man getuige lijkt te zijn geweest. Hij is erg opgewonden en men kan hem zien terwijl hij juicht, lacht en de neergeschoten politie bespot.

Backups:

Op social media heeft het filmpje gemengde reacties gekregen. Sommigen drukken hun afschuw uit over het gedrag van de zwarte, terwijl anderen anderen erop wijzen dat de man gewoon reageert zoals de Afro-Amerikanen normaal gesproken doen als ze getuige zijn van gewelddadige gebeurtenissen.

Black Lives Matter-moslim slaat vrouw met stalen pan dood

Tucker Carlson: "Meer Amerikanen zijn gestorven tijdens een enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium"

1 REACTIE

  1. Mijn opa heeft in Indonesie gevochten. Het was heel angstig zei hij. Want de persoon die jou met een vriendelijke lach in de middag nasi goreng verkocht, kon jou ’s avonds neerschieten. Je wist niet wie je vijand was. Het kon iedereen zijn. Overdag je vriend, ’s nachts je vijand. Ik stel mij zo voor dat de politie agenten in de U.S. zich nu ook zo voelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here