Na de censuur – Amerikaanse internetprovider blokkeert Facebook en Twitter

5

Verwijzend naar het feit dat de techgiganten censuur plegen na het blokkeren van president Donald Trump, heeft de internetprovider Your T1 WIFI besloten om de toegang van klanten tot beide te blokkeren.

Nadat klanten Your T1 WIFI, dat actief is in het noorden van Idaho, Spokane en Washington, belden en hen attent maakten op de censuur van Facebook en Twitter, besloot het bedrijf tot de maatregel.

“Het is onder onze aandacht gekomen dat Twitter en Facebook onze klanten en informatie censureren”, leest een e-mail aan de klanten van T1 WIFI.

Er wordt ook geschreven dat klanten die hebben gebeld om hun zorgen over de censuur te melden, niet willen dat de platforms in hun webfeed verschijnen en dat hun kinderen ernaar kunnen surfen.

Tweederde deel

Omdat er zoveel klanten zijn geweest – tweederde – die gevraagd hebben om van de techreuzen geblokkeerd te worden, gaan ze akkoord met de eisen. Andere sites die te maken hebben met censuur kunnen ook worden geblokkeerd.

Het bedrijf vermeldt ook dat het Facebook en Twitter afkeurt, evenals andere grote internetgiganten, die gebruikers censureren of proberen concurrenten zoals Parler uit te schakelen.

Facebook censureert video van vrouw betreffende ‘buitenlandse’ man die haar seksueel aanvalt op Franse trein

  Hollywood - Netflix is een hersenspoelingsproject om pedofilie te legaliseren
Vorig artikel“We zien niets verontrustends”, zegt Noorse geneesmiddelenregulator, na 13 sterfgevallen in verband met Pfizer-vaccin injecties
Volgend artikelBelangrijke teksten zijn zwart gemaakt: contracten met vaccinbedrijven zijn staatsgeheim
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. Met zo’n afbeelding gaat Edwin helemaal denken dat ie nog gelijk heeft over reptielen die zich onder ons bevinden.
  Nou krijgen we nog meer van dat soort onzin hier te lezen.
  Een beter bewijs had je niet kunnen leveren voor Edwin.

 2. Goeie zaak. Is DE manier om gasten als FB en Twitter te dwingen normaal te doen. Zonder providers: geen omzet=geen inkomen en klanten die weg lopen.

 3. Ik vind dit jammer!

  Ik gebruik FB nog steeds om kritiek op het corona beleid te delen.
  En er zijn ook bedrijven die zich FB presenteren.
  En ik heb ook vrienden wiens telefoon te oud is om whatsapp te installeren. Via FB Messenger heb ik dan nog wel contact met hen.

  Het kan goed bedoeld zijn. Maar Twitter, en FB offline halen; Dan doe je eigenlijk het zelfde als die twee techreuzen.

 4. Parler moet providers vinden; die zijn er.
  FB en Twitter moeten vervangen worden door b.v. Russische of Chinese platforms.

  Twitter en FB zijn puur links en dromen ervan, keizer van een imperium te zijn.

  WEL reklame voor Isis en BLM en Antifa,,,,,,,

  • Het Chinese internet wordt ook zwaar gecensureerd / gemonitord door de overheid.

   Over de Russische platforms (en internet); Daar lees je hier tot nu toe nooit over. Maar Jensen las laatst een brief voor een voormalige Rus. En diens familie ervaart daar het dezelfde regime als tijdens de Sovjet-unie.
   Fijn dat in de battle het ‘vrije westen’ versus Rusland, de laatste de kritische underdog is; Poetin weet altijd fijn de vinger op de zere plek te leggen; Dat is het geopolitieke spel.
   Maar in eigen huis is het daar natuurlijk hetzelfde ‘Animal Farm’ verhaal als hier; ‘Iedereen is gelijk, maar sommigen zijn meer gelijk als anderen’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in