Foto Credit: Hal Turner

Eergisteren, 20 april, stemde het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden om nog eens $ 60 miljard aan “hulp” te sturen naar het naziregime in Oekraïne. De stemming vond plaats op de verjaardag van Adolf Hitler, schrijft Hal Turner.

Terwijl de Amerikaanse regering vrolijk goed geld na kwaad geld naar Oekraïne gooit, trappen de Russen alles en iedereen in elkaar die door het collectieve Westen wordt gestuurd.

Ian Burdett, hierboven te zien, een Amerikaan die geloofde in de leugen dat Oekraïne “vocht voor vrijheid”, werd gedood in de strijd.

Hieronder, een lanceerinrichting van wat over is van een PATRIOT raketsysteem, moest worden verzonden voor reparatie nadat de meest geavanceerde raketafweer die het Westen heeft, werd geraakt door een Russische raket!

Hieronder twee video’s van Duitse Leopard 2A6 tanks die door de Russen veroverd zijn en naar Moskou gesleept of anderszins vervoerd worden om in een oorlogsmuseum geplaatst te worden als trofeeën van Russische overwinningen.

Alles wat het collectieve Westen (VS en NAVO) in en voor Oekraïne heeft gedaan, heeft gefaald.

De Russen verslaan alles wat hen is toegeworpen. Toch heeft het Congres van de Verenigde Staten, dit wetende en met rapporten uit de eerste hand die dit bewijzen… nog eens ruim 60 miljard dollar aan hulp voor Oekraïne goedgekeurd.

  VS-regime past nu maximale wreedheid toe op het Oekraïense volk

We hebben bruggen die instorten hier in de Verenigde Staten. Onze spoorwegen zijn zo slecht onderhouden dat treinen op veel plaatsen ontsporen. Onze snelwegen hebben kuilen die zo diep zijn dat voertuigen er schade van ondervinden. We hebben miljoenen illegale vreemdelingen die de zuidelijke grens oversteken en ons land binnenvallen … en het wetsvoorstel dat is goedgekeurd door het Amerikaanse Huis … voorzag in 300 miljoen dollar voor “grensbeveiliging” … IN OEKRAÏNE!

Congresleden die voor dat hulpgeld hebben gestemd – zijn verraders van deze natie. Het grote publiek zou hen publiekelijk “verraders” moeten noemen en hen als verraders moeten behandelen. Dat ze op de verjaardag van Adolf Hitler voor hulpgelden aan de Oekraïense nazi-regering stemden, was geen toeval.

Onze federale regering lijkt vergeven van de NAZIS. Noem ze zo als je ze in het openbaar ziet.

IMPLICATIES

De hulp aan Oekraïne is niet alleen verraad aan het Amerikaanse volk, het is ook enorm gevaarlijk. Het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken gaf een verklaring uit waarin stond:

“De acties van Washington als feitelijke partij in het conflict zullen worden beantwoord met een absolute, beslissende, reactie,” zei het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

“Het Witte Huis zet niet in op een mythische overwinning van Kiev, maar op Oekraïense troepen om tenminste tot de Amerikaanse verkiezingen stand te houden, om het imago van Biden niet te bederven,” vervolgde het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Nu Rusland de Verenigde Staten expliciet en publiekelijk “een feitelijke partij in het conflict” noemt, is dat een signaal dat Rusland ons ziet als een legitiem militair doelwit. Denk even na over de implicaties daarvan.

  Oekraïne oorlog - Close combat gevechten in loopgraven (Video 18+) 

Bovendien is het feit dat ze ook publiekelijk hebben verklaard dat onze acties “zullen worden beantwoord met een absolute, beslissende reactie” veelzeggend. Een “beslissende” reactie is een reactie die de kwestie “beslist”.

Welke andere methode zou er zijn voor een “beslissende” reactie dan ons direct aan te vallen?

Ik denk dat we op weg zijn naar een first-struck.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Kortom, Rusland zal winnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTrump verraadt zijn achterban om 95 miljard dollar naar Oekraïne en Israël te sluizen
Volgend artikelTucker Carlson op Joe Rogan Podcast: ‘UFO’s en intelligenties erachter zijn in wezen bovennatuurlijk’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Ja de 60 miljard, 8 Miljard voor de elite in Oekkieland en de rest wordt binnenshuis in de VS gecirculeerd.
  Het gaat er dus om de financiering van de verkiezingen rond te krijgen, niks met Oekkieland te maken.
  Grootste witwas operatie ooit.
  Als de bevolking het zat is en ze ipv. vaan aan het front te sterven liever kun kans pakken bij de wegsleep recrutering zal het animo bij de recruteerders snel afnemen.

  • @Rommelaar…

   Wat heerlijk om te lezen dat mensen doorhebben hoe het werkt. Het is allemaal bullshit en het geld wordt ingezet om op eigen bodem een stille oorlog te voeren tegen de westerse mens. Al ons belastinggeld wordt gebruikt/gecirculeerd om de mensheid mee uit te roeien. We betalen het allemaal zelf. Alles wat de satanisten doen wordt door onszelf betaald.

   De chemtrails, de plandemie, de omvolking, de oorlogen, de dictaturen die overal in het westen als kool groeien, alle honger en ellende, alle gif in ons voedsel en water, alle ongelijkheid en verspilling, alle armoede, alle media, alle hersenspoel ONDERwijs, alle corruptie… het wordt allemaal gecreëerd dmv ons belastinggeld.

   WIJ BETALEN DE OORLOG TEGEN DE MENSHEID ZELF!!! De satanisten roven zich ondertussen rijk. Allemaal van ons geld!!!

  • Ze willen ook allemaal een eigen eiland met bunkers zoals epsteen
   En een vliegtuig en een groot jacht
   En harem van een tiental hitsige tieners

 2. Dat klopt: de grootste witwaspraktijk ooit; de VS leent zogenaamd geld van de centrale bank, die dat geld zomaar uit het niets tovert en dan aan de oekies “geeft” die met dat geld de wapens van Amerika moet kopen en zo de Amerikaanse wapen industrie een flinke boost geeft en het luchtgeld is ineens reëel geld, wit dus in de Amerikaanse industrie.
  En hoe groot die gigantische schuldenberg (ondertussen ruim 33 biljoen$) ook is, het maakt hun niets uit, straks laten ze de boel klappen door een oorlog en alles is weg en kunnen ze daarna opnieuw beginnen met ‘de wederopbouw’ waarvoor natuurlijk weer geleend moet worden bij de centrale roodschildbanken.

  • Matt, de Amerikaanse staatsschuld is inmiddels de 34 biljoen ruim gepasseerd en in datzelfde land wil de federale roverheid 33 miljard stuks pluimvee (vooral kippen) ‘vaccin’eren.

   Mijn stokpaardje, de meestergetallen: de uitvaart van de Zweedse koning Gustav V (aka mister X, 1858) vond plaats op 9.11.1950.

 3. Het conflict in Chasiv Yar is op zijn hoogtepunt: de Russen proberen de ‘tang’ te sluiten en de Oekraïners wachten op versterkingen
  Als Chasiv Yar valt, is het slechts een kwestie van tijd voordat Slavjansk-Kramatorsk valt

  De Russen zijn erin geslaagd zowel de noordelijke als de zuidelijke sector van de stad Chasiv Yar binnen te dringen, waarbij ze de druk vanuit de centrale as op de rivier de Seversky Donets voortzetten, in een poging de ‘tong’ te sluiten terwijl de Oekraïners wachten op versterkingen na de aankondiging van de missie van de Amerikaanse hulp ten bedrage van 60 miljard dollar.

  Concreet zijn ze in de zuidelijke sector het district Stupki binnengedrongen en in de noordelijke sector in het district Kalinivka.

  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/se-rosiki-lavida-exei-tethei-to-tsasiv-giar-oi-rosoi-dieisdyoun-pleon-apo-ta-notia-voreia-kai-kentriki-kateythynsi/

  • Ja heb ik ook gehoord (maar niet gezien).. het zouden regelrechte moordpartijen zijn à la Gaza.. Turkse kennis sprak er over..dat Erdogan er bewijzen van heeft die hem Schatrijk gaan maken zolang hij Niets toont…idem voor miljoenen Chinezen in de US die zich zwaar bewapen met de terechte vrees voor de burgeroorlog die al aan de gang zijn.. Koreanen zijn nu ook al bewapend voor dezelfde reden…én voor de zwarte legers die Oorlogswapens zouden hebben… feit is er komt praktisch niets meer door vanuit amerikaanse steden en grenzen in Texas..en Californië, waar een leegloop is van de gegoede burgerij… allemaal van horen zeggen hé…😶🤨🤔

 4. Prachtig deze video’s vraag mij af wat in de hoofden van het door zionisten bezette Amerikaanse congres door de hoofden van deze sodomieten gaat en in het Europese parlement welke niet anders reageren dat van de yanken.

 5. en hier in België is de staatstelevisie aan het leeglopen (VRT) zelfs mensen met 30 jaar dienst nemen Ontslag.. vanwege de leugens én het herschrijven van de Geschiedenis overal ter wereld.. komt allemaal vanuit de BBC.. georkestreerd vanuit de US..én Lgbt..enz…ze lopen weg mijnheer… alleen de sportdienst blijft én wordt steeds groter.. Ongelooflijk café-sporten en spelletjes zijn een vaste greep aan het krijgen… WAANZINNIG BELGIË…Ú

 6. Arbeit adelt.
  Ein Volk ein Reich.
  Dat waren nazislogans.
  Welnu werken zullen we. Pensioenen komen later en later. En je leven lang leren ook. (onderwijs is verdienmodel geworden). Kinderen krijgen steeds vroeger een burnout.
  Een globale wereld lijkt veel op ein Volk ein Reich. Vroeger hielpen bedrijven Hitler. Nu zijn het ook bedrijven en hun elitaire bestuurders (o.a WEF) die de wereld regeren.
  Politici zijn tijdelijke spreekbuizen.
  Iedereen die in de wereldoorlogen 1 en 2 gedood zijn zijn voor niks gestorven.
  De geschiedenis herhaalt zich.
  Zolang de mensen zich laten bedonderen zolang zal dit door gaan.
  Ons systeem is zo rot als maar kan zijn.

 7. alles wat in de VS gebeurd word gecensureert door de EU C..
  want dat zou aanstoot geven aan de Europese burgers.
  daar hebben ze schrik voor.

 8. Het vuile, smerige spel van het zgn democratische Westen is OVER en UIT.
  Het gelieg, het bedrog van de westerse regeringen naar het gewone volk, de Westerse politiek van landen binnenvallen, leegroven en in chaos achterlaten is voorbij. Wat je nu ziet zijn de (voor) laatste stuiptrekkingen van de westerse regeringen EN de echte karretrekkers die erachter zitten.
  Het Westen is failliet met een schuldenberg die nooit meer af te lossen is. De bekende kat in het nauw enz. De oorlogen in Oekriland en in Gaza zijn afleidingsmanoeuvres voor het publiek om de schijn van het zgn. oppermachtige Westen te laten zien.
  Steeds meer landen doorzien dit vuile spel en keren het Westen de rug toe. M.I.hebben ze groot gelijk. Hoogmoed. / arrogantie van het Westen ( bedoeld in de politici) zal diep, echt heel diep vallen. Jammer dat het gewone volk ook meegesleurd wordt. Het gewone volk die deze krankzinnige oorlogwaanzin helemaal niet wilt.
  Het enige dat voor de echte karretrekkers , de multimiljardairs, telt is nog meer dollars / dividend uit de waanzinnige oorlogsindustrie. Zum Kotzen zeggen onze Oosterburen en ook daar zitten vele oorlogophitsers, net als hier in NL en in de overige westerse landen.

 9. Als ik de Russen was zou ik een basis van de Amerikanen in Irak totaal vernietigen als laatste waarschuwing naar het westen toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in