Opnamen ter plaatse tonen chaos in de straten van Kiev, nu de Oekraïense burgers door hun regering worden opgeroepen de wapens op te nemen tegen de Russische strijdkrachten.

Een Amerikaanse burgerjournalist geeft een inkijkje in de Russisch-Oekraïense oorlog die u niet van de mainstream media zult krijgen, bericht Newswars.com.

Schokkende beelden uit de straten van Kiev tonen gewapende Oekraïense burgers die duizenden molotovcocktails maken om zich voor te bereiden op het Russische offensief.

Intussen zijn de reguliere media betrapt op gebruik te maken van rekwisieten, geknipte scènes uit videospelletjes, en rampenbeelden uit de hele wereld, terwijl ze die als echte videobeelden van de 2022 Russische invasie van Oekraïne rapporteren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU, NAVO, Al-Qaeda sluiten zich aan bij de oorlog aan de kant van de Oekraïense nazi’s



Volg Frontnieuws op Telegram

De EU rijdt vol realiteitsontkenning vol gas tegen de muur

8 REACTIES

  1. Ja dat krijg je he als je aan iedereen wapens en mollies gaat geven 😏
    Ik hoorde vandaag ook dat ze criminelen gaan bewapenen… what could go wrong 🤔
    Ik lach me ook helemaal kapot om het nepnieuws wat er door msm de wereld in wordt geslingerd 😁

  2. Ik was iets te kritisch over de berichtgeving bij nu.nl: Melding: “Je account is momenteel verbannen.”
    Het Covid-narratief is als vanzelf overgegaan naar het Oekraïne-narratief. weer een nieuw deugmens narratief: Poetin demoniseren, de rest van de wereld (inclusief Zelensky) allemaal goed. Zwart-Wit, er zijn geen andere kleuren meer in de media.

  3. Weldra worden die zware oorlogswapens hier op de zwarte markt te koop aangeboden aan criminelen en straatterroristen. Maar brave burgers moeten wel duizend en één regeltjes volgen als ze zich zelfs maar een eenvoudige dubbelloop willen aanschaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here