Screenshot Twitter

Voormalig president Donald Trump vertelde zijn supporterspubliek dat ze “recht in de kaart spelen” door twijfel te uiten over of het niet nemen van COVID-19 vaccins.

Trump maakte de opmerkingen tijdens een live evenement met voormalig Fox News-pundit Bill O’Reilly, bericht Newswars.com.

“We hebben iets historisch gedaan, we hebben wereldwijd tientallen miljoenen levens  gered,” zei Trump, voordat hij verder ging met het vaccin te prijzen voor het voorkomen van een herhaling van de Spaanse griep, die bijna een derde van de wereld infecteerde en maar liefst 100 miljoen mensen doodde.

De vergelijking is enigszins alarmistisch, aangezien de Spaanse griep wereldwijd een sterftecijfer van 2,5% had, wat aanzienlijk groter is dan het sterftecijfer van 0,05% van het COVID (voordat het vaccin beschikbaar was).

NEW – Trump: “You’re playing right into their hands” when you doubt the #COVID19 COVID19 vaccines. pic.twitter.com/GXmxQVNezF

— Disclose.tv (@disclosetv) December 20, 2021

“Dit zou het land veel meer verwoesten dan het nu is, neem er de eer voor… wat we hebben gedaan is historisch”, zei Trump.

“Laat ze het niet afpakken… je speelt ze recht in de kaart (als je twijfelt aan het vaccin),” voegde hij eraan toe.

Ondanks dat Trump het vaccin verheerlijkte, maakte hij er een punt van om te zeggen dat het niet verplicht zou moeten zijn.

“Als je het niet wilt nemen, moet je niet gedwongen worden het te nemen, geen mandaten,” zei Trump.

The Donald onthulde ook dat hij zijn booster prik had gekregen.

Toen hij het publiek vroeg of ze het eens waren met zijn uitspraken, juichte een meerderheid, maar Trump verwees naar een “kleine groep” in het publiek die zijn enthousiasme voor de prik duidelijk niet deelde.

  Zink kan helpen in de strijd tegen COVID-19 - maar alleen als je het koppelt aan een zink ionofoor (Quercetine)

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Trump probeert nog steeds de eer op te eisen voor dodelijke covidvaccins die mensen vermoordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPaniek: Twee ingrediënten van vaccins die niet goedgekeurd zijn voor mensen
Volgend artikelItaliaanse ambulancebestuurder: De Gevaccineerden eindigen op de Intensive Care
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Hoewel ik zelf geen fan ben van dit “vaccin”, vind ik wel dat iedereen het recht heeft om er zijn mening over te hebben. Zolang hij die keuze 100% vrijwillig zonder gevolgen zou laten wanneer iemand er niet voor kiest wanneer hij president was geworden dan is het voor mij ook goed. De Amerikanen zouden er dan beter aan toe zijn dan dat ze nu eraan toe zijn met de huidige “president”.

  • Eerlijk gezegd ,,,, maar de informatie die u krijgt , is niet eerlijk , om te weten over hoe onbegrijpelijk , oneerlijk onze wereld in elkaar zit ,,,,,kan men leren , door weet te hebben van hoe het voorheen gegaan is , en hoe het nu gaat . U zult verschieten , door erachter te komen , wie , en hoe ze u informeren , waar denkt u waar ze in weelde van leven , ok uit Brabant

  • Ik had nog een sympathie voor Trump, die is na het zien van die video verdwenen en zal nooit meer terug komen. Ieder die deze genocide tool promoot deugd niet. Ik ben weer een illusie armer.

   • Begrijp die omslag ook niet , of hij wil redden diegenen die sowieso niet nemen , hij heeft de macht niet in handen , en doet aan schade beperking , het is moeilijk aan te nemen om nog enige hoop te vestigen op hem , zoals altijd zal het op de bevolking neerkomen , en als dat gaat lukken , dan laten we de heersende macht , niet meer aan de macht , zoals voorheen na wereld oorlogen wel gebeurt is .

  • Ik zie niet in wat dit met controlled opposition te maken heeft.
   Hij maakt hier inderdaad een mega fout, maar voor de rest waren de Amerikanen
   erg tevreden over `m. Maar goed, je hebt je boertje weer kunnen laten over Trump.

   • Wat dacht je van de bakken met staatschulden die hij gemaakt heeft? Allemaal geleend van de Rothschild’s en zo Amerika nog afhankelijker gemaakt van de bankiers. Wat dacht je van de 5G horror die hij in rural areas heeft geinstalleerd. Hij heeft volgens de curlt agenda gewerkt.

 2. Hoi BoerkeUitBrabant,

  Ik ben het met je eens dat iedereen het recht om zijn mening er over te hebben. Maar dan alleen als ze alle data, zonder propaganda, tot zich zouden krijgen en kunnen nemen. Die data is er niet en de data die er is wordt totaal op een propaganda manier weergegeven.

  Je kan op dit moment gewoon niet stellen dat mensen juist geinformeerd worden en dus een eigen, objectief afgewogen beslissing maken. Dat is mijn eerste probleem met wat Trump zegt.

  Mijn tweede probleem is dat de niet geinjecteerde bevolking potentieel straks een enorm probleem heeft. En dan heb ik het niet over iets triviaals zoals niet meer kunnen kiezen uit 20 soorten spagetti in de supermarkt en dan maar 2.

  Ik heb het over het ineenstorten van de westerse beschaving zoals Rome een kleine 2000 jaar geleden deed maar dan in veel sneller tempo. Geen stroom, geen gas, geen auto’s miljoenen en miljoenen te begraven. Ziektes, honger, je snapt me.

  De elites nemen dit scenario klaarblijkelijk heel serieus. Zie al die bunkers en super jachten die door die lui worden gekocht. Los van aandelen verkopen, omzetten in kunst, edelmetaal, vastgoed, landbouwgrond en noem maar op.

  Als zij dat doen wordt daar niets negatief over gezegd. Als wij daar iets over zeggen en ook naar handelen op onze manier zijn we wappie, alu hoedje ed.

  Geeft mij in ieder geval te denken.

  Groeten,
  Hugo

  • Nou dit is wat meer gezegd , dan in uw vorige bericht , en ben het volledig met uw woorden eens , en dat ons wat te wachten staat , hoe verenigen wij ons zonder dat de handlanger rutte meekijkt

  • Nou dit is wat meer gezegd , dan in uw vorige bericht , en ben het volledig met uw woorden eens , en dat ons wat te wachten staat , hoe verenigen wij ons zonder dat de handlangers meekijken

 3. Trump speelt op veilig door te zeggen dat hij tegen verplichting is, maar anderzijds de vaccinatie te promoten, en de tegenstanders te veroordelen als “in hun kaart te spelen”.
  Dat lijkt een redelijk standpunt, maar dat is het niet, want hij durft niet op te komen tegen de samenzwering tussen de overheid, de media en Big Pharma, die bezig zijn met een zeer agressieve globale machtsgreep.
  En zo is Trump al de hele tijd geweest: hij zegt dingen die de blanke bevolking aanspreken, maar als het erop aankomt, beschermt hij de samenzweerders (Deep State noemen ze het tegenwoordig) onvoorwaardelijk.

  Luister naar de American Dissident Voices radiouitzendingen van Kevin Alfred Strom over de verwarring rond Trump.

  https://nationalvanguard.org/2016/02/trumpery/
  https://nationalvanguard.org/2016/03/trumpery-squared/
  https://nationalvanguard.org/2016/05/trumpery-cubed/
  https://nationalvanguard.org/2016/12/trumpery-to-the-fourth-power/
  https://nationalvanguard.org/2019/04/trumpery-to-the-fifth-power/
  https://nationalvanguard.org/2017/07/lets-crush-some-delusions/
  https://nationalvanguard.org/2017/07/the-triumph-of-pretended-implied-implicit-faux-petty-nationalism/
  https://nationalvanguard.org/2019/04/trumpery-to-the-fifth-power/
  https://nationalvanguard.org/2020/01/trumpery-to-the-sixth-power/
  https://nationalvanguard.org/2020/11/sic-transit-trumpery/

 4. Trump is onderdeel van ’the plan’ om de mensheid eronder te krijgen. Het zal me niet verbazen als hij naar voren wordt geschoven als de grote messias, de eerste leider van de nwo.

 5. die wordt zo geen president weer , dat hij die vaccin productie startte .kan hem niet verweten worden .Want die raadgevers/experts geven de doorslag.
  Er waren doordat TRump geen brotherhood achter zich had ,veel trojaners die voor de democraten werkten stiekem en later de laan uitgingen

 6. Weet iemand van wanneer dit interview is? Het internet staat vol met diezelfde schreeuwerige headline, maar ik kan het complete interview nergens vinden. Is dit echt van 19 december, of van weet ik veel, een jaar terug? Als dit echt van afgelopen zondag is dan heeft Trump nu totaal afgedaan en is het een heel andere man dan ik altijd heb gedacht. Iemand die nu nog gelooft in de goede werking van die spuiten is totaal ongeloofwaardig en verschrikkelijk DOM. (of gevaarlijk)

 7. 1. Trump is geen lid van het World Economic Forum zoals Merkel, Rutte, Macron en Biden.
  2. Hij heeft als president de “operation warp speed” geinitieerd. Hij moest in de gegeven omstandigheden en als president het virus serieus nemen. Ondanks dat wordt hem door de laffe democraten verweten dat hij in onvoldoende mate zou hebben gereageerd en geven alle credit aan sleepy Joe.
  3. Het percentage van volledig gevaccineerde Amerikanen is 61%. Hij kan als eventuele kandidaat voor het presidentschap in 2024 het vaccin niet afkraken. Tegelijkertijd prijst hij de Republikein De Santis, gouverneur van Florida die kritisch is en de dwang van president Bidenop in zijn staat teniet doet. Mocht Trump ooit gekozen worden in 2024 dan pas kan hij een kritisch plan voorleggen. Ik ga er echter van uit dat De Santis de nieuwe Republikeinse President wordt.

 8. Een gouden regel die ik heb geleerd in mijn 69 jaar leven, vertrouw nooit politici en oligarchen. De eerste politieker en/of oligarch die het goed voorheeft met de mensen moet nog geboren worden!

 9. dit intervieuw is volgens mij van in het begin van de pandemie , toen nog niks bekend was van de vaccins , laat jullie niet misleiden …de Cabal haalt alles uit de kast om hem neer te halen dat doen ze al zolang… als hij het nu rond deze tijd zou gezegd hebben dan zou dat op meerdere speeches van zijn rallys die hij tegenwoordig geeft te zien zijn…ik geloof het niet …tijd zal raad brengen

  • @FatBoy63
   Hij geeft aan dat hij z’n booster heeft gehad… Hoe kan dat dan aan het begin van de pandemie zijn….
   Hij is een zionist en vrijmetselaar net als zijn vader. Zijn script schrijver is Steven Miller, ook een zionist. Luister de tape van vermoorde klokkenluider David Goldberg (, van the white house) final words maar eens af. Volledig gecensureerd van YouTube. Waarheid mag niet gedeeld worden. Dan pas schiet je echt wakker.
   Waarom denk je dat Assange en Snowden tegen hem zijn?!
   Word wakker. Trump is one of them!

    • ik kan jullie verontwaardiging best begrijpen hoor , in ben ook een illusie rijker na zijn uitspraak , ook ik begin te twijfelen aan zijn geloofwaardigheid…maar , wat we dan allemaal lezen over die arrestaties en het neerhalen van de Cabal? dat zou er op wijzen dat hij enkel uit is op de nederlaag van de democraten die hem de verkiezingen ontnomen hebben , hij spreekt ook weinig over de “mandates “in Amerika , het gaat al weken over de banken het herstel van de economie en niks anders …alsof het enkel zijn bedoeling is om zijn eigen vermogen veilig te stellen , kan ook…we weten eigenlijk niks , het word tijd dat ze één en ander laten zien , want hoe langer ze dit allemaal geheim houden hoe ongeloofwaardiger het allemaal word….

     • Al 2 jaar lang wordt gezegd dat er arrestaties zijn… Ik heb nog geen één grote kabal naam gehoord die vast zit… Het loopt allemaal nog rond. Misleiding.
      Trust the plan is een bewezen CIA operatie om de wakkeren af te leiden, om ze hoop te geven, zodat ze in hun luie stoel blijven zitten en inactief blijven. We moeten zelf actie nemen en deze tactieken weerhouden ons daarvan. Trump is echt one of them. Ze willen hem zelfs koning van Israël maken.
      Net als in de vorige oorlog operation Trust een CIA operatie was.
      Toen had je ook een bedrijf Trust. Van familie Quandts, oorlogs misdadigers. Zeer rijke nazi’s die tot de top van de wereld behoren. Bijna niemand kent die naam. Zij zijn nu nog steeds actief. De QR code is ook van familie Quandts.
      Website wees de weerstand heeft destijds groot onderzoek gedaan over dit alles. Alles over Mosad was geexposed. De website is trouwens uit de lucht. De oprichter patriot Hans Meyer is politiek gevangene.
      Luister de tape op bitchute van David goldberg maar eens af. Echt zeer belangrijk.

  • Dat dacht ik ook, tot hij antwoord gaf op die boostervraag. Je zag wel aan zijn antwoord dat hij hierover loog, hij heeft uiteraard zelf die booster niet genomen. En eerdere injecties uiteraard ook niet. Maar, de grote vraag is, kunnen we Trump wel, of niet vertrouwen?? Ik weet het niet meer. Ik heb al zijn boeken gelezen, daarin lees je dat hij een echte familieman is, hij heeft echt goede statements gemaakt en was een goed leider voor Amerika. Maar ik vertrouw hem nu voor geen cent meer met dat gepush van de dodelijke injecties.

 10. Ik heb van de week een video gezien/gehoord dat Trump juist zegt dat ie ze niet meer vertrouwd die Big Pharma, weer een injectie/booster they can keep on doing that stuff, they earn billions with every shot, hij ontmoedigde het juist!

  Schijnbaar zitten er hier wat op Frontnieuws die Trump niet mogen, kwam al een paar keer wat onzin berichten tegen met halve waarheden.

  Ja hij heeft destijds een fout gemaakt met die Vaxs en snel op de markt, maar vergeet niet, die vaxs was er al… was allemaal al in de planning, en ze wiseten dat Trump graag snel dingen wilde regelen en maakten zo misbruik van hem, via mensen in zijn team welke hij moest kunnen vertrouwen, ze hebben hem in de rug gestoken! kijk het spel maar terug! nam hij een gif injectie toen ie ‘covid’ had? nee… hij nam die medicatie, geen injecties… wake up! Ja hij is in de val gelopen/gelokt, maar hij is de beste tot nu toe voor Amerika en de wereld, vergeet dat niet! daarom werd er grof geschut in gezet om hem de mond/macht te snoeren via Twitter en Facebook en vele grote sites meer, luister niet naar Trollen of halve gerichte waarheden, bekijk het grote plaatje, zie het.

  • Hoop dat u gelijk heeft , mijn gedachten duizelen door de veelheid aan informatie , precies hun bedoeling , een gordijn dmv allerlei tegenstrijdige verhaaltjes ,,, follow the money

 11. Wat Trump al die tijd al vertelde was, “leer voor jezelf na te denken”. Het is oorlog en dan is alles geoorloofd om de vijand op het verkeerde been te zetten. Inclusief diegene die nog niet geleerd hebben voor zichzelf na te denken en de volgers zijn van die vijand. Voor de zekerheid heeft hij ze verteld over de veilige route met HCQ. De deep State is zichzelf aan het vernietigen dankzij de vaccin waanzin en die vijand mag je niet onderbreken bij de zelfvernietiging. Het plan van de deep state was immers een wereldoorlog en daarna nog even de nep virus crisis. Resultaat onder de lijn, vele miljoenen mensenlevens gered door het opofferen van een paar miljoen mensen die weigerden zelf na te denken. En zelf daar staat nog een reddend medicijn in de startblokken en andere zaken verkrijgbaar via de dierenhandel

  • ik neig ook naar die uitleg ….al moet ik toegeven dat ik verbaasd was door zijn uitspraak om het vaccin te nemen….we hebben weinig keus denk ik , hij en JFK hebben al 20 jaar plannen om de Cabal ten val te brengen , niemand anders gaat het doen of kan het doen, dus als ze daar allang zo mee bezig zijn wil ik hem het voordeel van de twijfel wel geven , maar dan mogen ze nu wel iets beginnen tonen wat concreet is vind ik , de mensen zijn het beu , het duurt te lang…. ik zelf doe al meer dan een jaar mijn eigen opzoekwerk, ik heb ook MMS , Ivermectine en hydrochlorocine in huis , nog géén verkoudheid gehad sindsdien…alleen snap ik niet waarom meer mensen hun eigen zoek werk verrichten in plaats van naar de msm te gapen….de wekelijkse colums van Benjalin Fulford zeggen mij genoeg, zo weet ik wat er zich al maanden afspeelt achter de schermen, en die geven mij hoop , op een betere toekomst…let wel , de cabal is zich idd aan ’t vastrijden , nu zijn ze het gevaarlijkst , nu gaan ze alles uit de kast halen om nog meer mensen schrik aan te jangen, en ik vrees dat het nog zal lukken ook , tenzij we wakker blijven en inzien dat het allemaal nep en propaganda is ….voor de geïnteresseerden : https://laatste.brekendnieuws.nl/

 12. Ik kwam er al snel achter wat een leugenaar die Trump is, mijn ogen zijn wijd opengegaan door hem, ik ben er achter gekomen dat je geen enkel Politici kan vertrouwen, ze zeggen dit, en als ze gekozen woorden doen ze totaal wat anders.

  Eerst doen of hij een hekel heeft aan Hillary, en dan later zie je dat hij helemaal niet een hekel had aan ze, en dat alles nep was wat hij zij:

  https://www.youtube.com/watch?v=zD8j29PsKfc&t=46s

  Dan laat hij heel duidelijk horen dat hij een hekel heeft aan de second amendment, met zijn Red Flag Laws:

  https://www.youtube.com/watch?v=8bVT3TnBt2Q&t=123s

  En dan tekent hij een 6,2 biljoen wetsvoorstel, even lekker 6.2 biljoen weggeven wat ze niet hebben, wat vele generaties voor grote problemen gaat zorgen:

  https://www.youtube.com/watch?v=METboNwsQaQ

  En dat door hem we nu wereldwijd verplichte vaccinaties hebben, van een “vaccinatie” die binnen 1 jaar gemaakt is, dankzij operation Warp Speed:

  https://www.youtube.com/watch?v=SVfgYJwoVZg

  En dat hij gebruik maakte volop van wat er allemaal stond op WikiLeaks, en dat wanneer hij gekozen was hij WikiLeaks Julian Assange voor de bus gooit, wanneer hij hem graad kan verlenen, en doet of hij nooit gehoord heeft van WikiLeaks en Julian Assange:

  https://www.youtube.com/watch?v=c-xeGWcvifw

  Dat er zo veel mensen nog steeds voor hem is, is bijna ongelooflijk.

  En de Spaanse griep was nooit een griep, maar was een long bacterie, al die vele miljoenen gingen allemaal dood door een long bacterie, allemaal dankzij de Rockefeller Institute for Medical Research zijn er zo ontzettend veel dood gegaan, en ook omdat we toen ook niet hygiënisch nog waren, en al helemaal niet met de eerste wereldoorlog.

 13. Wel, dat gejuich was halvelings boe-geroep.
  Hij loog ook toen hij zei dat hij de booster had genomen, bekijk de video maar even opnieuw (lichaamstaal en aarzeling).
  Hij pleegt politiek zelfmoord hier, zijn carriere is over.
  Miljoenen mensen gered? Even naar Vaers en EMA gaan kijken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in