Australiërs leven momenteel onder een van de meest belachelijke, dictatoriale regimes ter wereld in naam van de volksgezondheid. Er zijn vergunningen nodig om het huis te verlaten, er is een avondklok ingesteld en het leger heeft controleposten in de straten opgezet. Maar het lijkt erop dat de mensen er genoeg van hebben, te oordelen naar de beelden die zijn opgedoken van protesten die op 21 augustus 2021 in het hele land plaatsvonden, bericht Dailyexpose.co.uk.

De deelstaat New South Wales in Australië is momenteel in lockdown, ondanks het feit dat er slechts 113 vermeende Covid-19 doden zijn gevallen in de afgelopen 18 maanden, dat is 0,001% van de gehele bevolking van de deelstaat. Er zijn momenteel slechts 7.338 actieve gevallen, wat neerkomt op 0,08% van de gehele bevolking.

De inwoners van New South Wales worden onderworpen aan boetes van duizenden dollars als ze de quarantaine thuis durven te overtreden, liegen tegen een contact tracer, meer dan 5 km van hun huis afdwalen zonder vergunning, of zich buiten wagen zonder daadwerkelijk te sporten, en het leger is op straat om ervoor te zorgen dat ze gehoorzamen.

Ondertussen zijn er in de Australische staat Victoria belachelijke regels ingevoerd, zoals een verbod op het verwijderen van mondkapjes buiten om alcohol te drinken. Er is een vergunning nodig om het huis te verlaten om naar het werk te gaan, bouwplaatsen moeten het aantal personeelsleden tot 25% terugbrengen en er geldt momenteel een avondklok.

Dit alles is ingesteld naar aanleiding van 205 vermeende actieve gevallen van Covid-19; 0,003% van de bevolking, en 5 mensen die met Covid-19 in het ziekenhuis liggen; 0,00007% van de bevolking.

  Het ruimen van de kudde: Eugenetica, ontvolking en de uitroeiing van de lagere klassen  

Maar op zaterdag 21 augustus lieten duizenden mensen de politiestaat zien dat ze de tirannie in Australië niet zomaar zullen accepteren toen ze de straat opgingen om voor hun vrijheden te vechten, en het lijkt erop dat ze moesten vechten door het optreden van de politie die pepperspray, schuimbussen en rubberen kogels op de menigte begon te gebruiken.

Chaotische taferelen braken uit kort nadat duizenden zaterdag rond het middaguur samenkwamen in Melbourne om te protesteren tegen de Covid-19-lockdown.

De politie vuurde rubberen kogels af en gebruikte pepperspray in de straten van Melbourne toen duizenden zich verzamelden in weerwil van de volksgezondheidsverordeningen van de stad.

Mensen zonder mondkapjes scandeerden “ontsla Daniel Andrews (de premier van Victoria)” en “geen lockdown meer” terwijl ze op een gong sloegen en juichten.

Protesten voor vrijheid werden ook gehouden in Brisbane, Sydney en op een groot aantal andere plaatsen.

Australië is gevallen, maar het lijkt erop dat de Australiërs het niet zonder slag of stoot zullen opgeven.

Verschillende mensen hadden borden bij zich met slogans als “zeg nee tegen het vaccin” en “geen gezondheidsadvies, geen naleving”.

Kort na het begin van het protest braken er gewelddadige confrontaties uit tussen demonstranten en politie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Woede: Australiërs verliezen begrip voor lockdowns zonder coronapatiëntenVolg Frontnieuws op Telegram

  Wetenschappelijke bewijzen duiden erop dat de Covid-vaccins het aangeboren immuunsysteem herprogrammeren en lymfocyten ertoe aanzetten de organen van het lichaam aan te vallen
Vorig artikelIn Italië is het vaccin niet langer legaal goedgekeurd voor gebruik
Volgend artikelDefinitief bewijs: Herhaalde Booster injecties kunnen dodelijk zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Politie???
  Nieuwe vorm van de doods eskaders.
  Zij zijn zeker al vele malen geprikt en daarmee het schrikbeeld laten zien waar ze op uit zijn. Absolute gehoorzaamheid (doctrine), maw slavernij.

   • gemakkelijk voor die crapuleuze flikken ze hebben er maar een uit te pikken en de betogers laten het gebeuren eendracht met zen allen voorwaards en spring met 10 op een flik sla erop zoals ze met jullie doen neem al zijn wapens af en gebruik ze tegen hen spoedig ben je vrij geen genade voor deze fascisten. die moeten eindelijk begrijpen dat ze verkeerd zijn en misbruikt worden door de politiekers.

 2. Zodra de eerste doden aan beiden kanten gaan vallen is het zaak om grondig door te pakken en het nazi-tuig ook thuis aan te vallen.

 3. De bevolking over de hele wereld moet zorgen dat de politie zich niet meer veilig op straat voelt.
  Want van zichzelf zijn ze te dom om te snappen waar ze mee bezig zijn.

 4. in 2017 werd er voor ruim een miljard aan riot gear besteld door de spaanse politie alleen al….schiet me ineens te binnen…denk zomaar dat het gepland is.

 5. australie : ooit de oude straf colonie van engeland en het grootste gros zou van criminelen afstammen, maar je kunt maar 1 conclusie trekken en dat is dat de grootste misdadiger daar de regering is..hopelijk krijgt de bevolking de kans om deze zwijnen van het laagste allooi de enigste straf te geven die ze verdienen : een pijnlijke dood want ik heb ook het filmpje gezien van kids die bij hun ouders vandaan gesleurd werden en dat de vader door 2 agenten in bedwang werd gehouden : te ziek voor woorden..de agenten die daarbij betrokken waren en het zogenaamde medische personeel die zo te zien zeer welwillend meewerken om de kids hun terminale injectie te geven verdienen het om door een woedende volksmassa met de hand uitelkaar te worden getrokken en dat is de enigste juiste straf die dit soort mensen verdient..om daarna tot in alle eeuwigheid te branden in de hel

 6. Het bordje met de tekst ”Police, help us” is misschien wel het beste wat je kunt laten zien. De sleutel ligt bij de politie, als die ”om” zijn is de dictatoriale coup mislukt.

 7. Een ding begrijp ik nog steeds niet, WAAROM DOEN AL DIE DUIZENDEN MENSEN, TEGELIJK SAMEN, NIET EEN STORM AANVAL OP DIE ME CORDON, ZIJ..WE, ZIJN MEER EEN OVERGROTE MEERDERHEID, OKE… ER ZULLEN SLACHTOFFERS VALLEN EN DE EERSTE ZULLEN OOK DE KLAPPEN OP VANGEN, MAAR OFFERS MOETEN IN DEZE NU EENMAAL GEBRACHT WORDEN. DAN HEBBEN ZE NIETS IN TE BRENGEN, EN DAT ZOU OVER HEEL DE WERELD ZO MOETEN. we are the people.

 8. En normaal gesproken zou de politie er moeten zijn om burgers te beschermen. Waar worden de burgers nu nog door beschermd? Netjes in afstand van 1.5 meter van elkaar en met een kapje op. Te gek. Maar ja..ik ben bang dat dit inderdaad al tevoren is gepland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in