Trump heeft spijt van het luisteren naar zijn joodse schoonzoon

3
1140
Angela Merkel, Jared Kushner, Donald Trump en Ivanka Trump © The White House from Washington, DC (CC0)

De Amerikaanse president Donald Trump heeft nu spijt van het luisteren naar de liberale politieke richtlijnen van zijn schoonzoon Jared Kushner. In de toekomst zal hij volgens Axios zijn eigen instinct volgen.

Er zijn drie bronnen die Axios hebben verteld dat Donald Trump zijn schoonzoon en politiek adviseur Jared Kushner moe is.

Meer specifiek gaat het over Kushner’s liberale strategie om Afro-Amerikaanse kiezers aan te trekken.

Iemand die met de president sprak, interpreteerde zijn denken op deze manier: “No more of Jared’s woke shit”.

Met “woke” wordt bedoeld een besef van vermeend onrecht aan de zwarte bevolking in het land.

Een ander zei dat Trump heeft aangegeven dat het volgen van Kushner’s advies hem politiek heeft geschaad.

Volgens Axios zal de president voortaan naar zijn eigen instincten luisteren en elk beleid annuleren dat daar tegenin gaat. Dit betekent onder andere dat hij waarschijnlijk niet doorgaat met de politiehervorming die de wetshandhavingsinstanties van het land zou beperken en die in verband met de antiblanke rellen in het land werd geactualiseerd. In plaats van de politie te ondermijnen, wil hij nu onvoorwaardelijk steun verlenen.

Conservatieve medewerkers zouden ook hebben aangedrongen bij Trump om de invloed van Kushner op de herverkiezingscampagne in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van deze herfst te verbreken.

Een paar weken geleden wees Fox News Tucker Carlson ook op Jared Kushner als het brein achter het vernietigende beleid van Donald Trump met betrekking tot immigratie en de BLM-rellen.

Tucker: Media nonsens dat zwarten systematisch gedood worden door de politie

VS: Ziekenhuissysteem eist dat alle ontvangers van orgaantransplantaties eerst hun eigen organen vernietigen met COVID-19 vaccins voordat zij nieuwe organen van donoren krijgen

3 REACTIES

  1. Als Trump dit niet zelf heeft getwitterd dan geloof ik het niet.
    Dit komt uit de democratische hoge hoed om de afro’s weer hun kant op te krijgen, want verkiezingen over een paar maanden.

  2. Ja, het is weer een zionist, die bewust zijn nationaal gericht beleid, kapot wil maken, van binnenuit! In opdracht van communistische Democraten een j**dse lobby!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here