Foto ter illustratie, (CC0)

Een 71-jarige vrouw in Zuid-Afrika is gestorven aan een vermoedelijke hartaanval nadat ze gedwongen was toe te kijken hoe een inbreker haar drie kleinkinderen in haar huis verkrachtte. De inbreker was gemaskerd en was het huis van de oudere vrouw in de stad Impendle binnengegaan, schrijft de Daily Mail.

In het huis waren ook de drie kleinkinderen van de vrouw, die door de inbreker onder vuurwapenbedreiging in de slaapkamer van hun grootmoeder werden opgesloten. Vervolgens verkrachtte de dader de vrouwen, één voor één, in het bijzijn van hun grootmoeder. De zoon van de oude vrouw roept getuigen op om hem en de politie te helpen de dader te vinden.

“Dit was echt een afschuwelijke daad die hij deed. Ik denk dat mijn moeder stierf aan een hartaanval omdat de dader haar niet aanviel, maar hij trok wel mijn nichtjes uit een kamer en verkrachtte ze een voor een in het bijzijn van haar”, vertelt de zoon en gaat verder. “Er is geen gerechtigheid geweest voor mijn nichtjes die verwoest zijn. In dit geval zag de verkrachter mijn moeder ineenstorten van de schok en de verschrikking, maar ging door. Waar is de menselijkheid?”

Nqobile Gwala, woordvoerder van de provinciale politie, zegt dat ze op zoek zijn naar mensen die meer informatie over het incident kunnen geven.

Pedofiele verkrachter wordt penis afgesneden en daarna doodgeslagen

Na laatste boerderijmoord: Blanke Zuid-Afrikanen bestormen de rechtbank

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here