Washington Post’s slinkse manoeuvre – “Samenzweringstheorie” verwijderd uit oude artikelen

0
1096
© Facsimile

De linkse Amerikaanse krant Washington Post is betrapt op het vervangen van het woord “samenzweringstheorie” in een 15 maanden oud artikel over de oorsprong van het Coronavirus, bericht foxnews.com.

“Tom Cotton blijft een coronavirus samenzweringstheorie herhalen die al ontkracht is”

Dat was de kop van een artikel in de Washington Post in februari 2020. In het artikel haalde de linkse krant uit naar de Republikeinse senator Tom Cotton omdat hij de theorie verdedigde dat het Coronavirus zich vanuit een Chinees laboratorium had verspreid.

Nadat Donald Trump vorig jaar de laboratoriumtheorie naar voren had gebracht, werd deze onmiddellijk door de mainstream media afgedaan als een “samenzweringstheorie” en door Facebook verboden. Maar nu zeggen linkse politici, aangevoerd door president Joe Biden, plotseling zelf dat het waarschijnlijk lijkt dat het virus uit een laboratorium komt.

De Washington Post heeft gereageerd door – 15 maanden later – de kop te veranderen.

“Tom Cotton blijft een marginale theorie over het coronavirus verspreiden die door wetenschappers wordt betwist”, staat nu boven het artikel.

In een rectificatie schrijft de krant dat het artikel is gewijzigd door “ontkracht” en “samenzweringstheorie” te schrappen. Dit is “omdat de oorsprong van het virus, toen evenals nu, niet is bevestigd”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Linkse mainstream media “vergeten” gemakshalve dat ze beweerden dat de lab oorsprongstheorie voor COVID-19 een “wappietheorie” wasVolg Frontnieuws op Telegram

Peiling: meer dan de helft van Amerikaanse militaire gezinnen wil geen Covid-19 vaccin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here