© Tabitha Kaylee Hawk / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Ongeacht de uiteindelijke verkiezingsuitslag is de nalatenschap van president Donald Trump intact. Hij heeft overal ter wereld een enthousiasme voor nationalisme aangewakkerd, maar zijn ware impact is verdoezeld door belachelijke beschuldigingen van racisme.

Terwijl het lot van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in de waagschaal wordt gesteld in afwachting van een resolutie voor de talrijke rechtszaken over verkiezingsfraude, heeft president Donald Trump al gewonnen – ongeacht wie het Witte Huis inneemt, schrijft auteur Samantha Chang op RT.

De blijvende erfenis van Trump is de populistische, nationalistische beweging die hij in 2016 heeft ontketend. Deze coalitie groeit met de dag – zowel in de VS als in het buitenland – en zal zich blijven uitbreiden, lang nadat hij zijn ambt heeft neergelegd.

Waarom? Omdat “niets krachtiger is dan een idee wiens tijd is gekomen”, zoals de Franse auteur Victor Hugo welsprekend opmerkte.

Dat idee is populistisch nationalisme. De mainstream media (die overwegend links is) heeft het nationalisme en populisme agressief als “racistisch” aangevallen. In werkelijkheid is er niets racistisch aan trots te zijn op wie je bent en waar je vandaan komt. Daarom zwaaien Trumpisten enthousiast met Amerikaanse vlaggen op hun bijeenkomsten, die de viering van hun land uiten.

Op dezelfde manier steunen talloze patriotten in andere landen Trump omdat hij als president van de Verenigde Staten krachtig heeft verklaard dat het oké is om trots te zijn op je land.

Een patriot zijn betekent niet dat je niet van andere landen houdt. Het betekent dat je de soevereiniteit van elke natie respecteert en erkent dat ze net zoveel recht hebben om trots te zijn op wie ze zijn als jij op wie je bent.

  Kranten in de VS tonen niet langer 'mugshots' - "versterken negatieve stereotypen"

Decennialang werd Westerse naties geleerd zich te schamen voor hun geschiedenis, door te beweren dat ze “racistisch” waren. In het Midden-Oosten, Azië of Afrika wordt zulke zelfhaat niet geaccepteerd, ook al hebben die regio’s aantoonbaar een meer flagrante geschiedenis van openlijk racisme.

President Trump werd in 2016 in het Witte Huis verkozen door een beweging die opkwam voor alledaagse Amerikanen – niet het snobistische, elitaire groepsdenken dat wordt omarmd door het moeras van Washington en Hollywood-beroemdheden.

De aanhangers van Trump walgden van de decennialange onderwerping van Amerika aan een globalistische agenda die leerde dat alle blanken racistisch zijn, alle mensen van kleur hulpeloze slachtoffers zijn en dat iedereen afhankelijk moet zijn van de regering om hun problemen op te lossen.

Deze ondeugdelijke, racistische mentaliteit zorgde voor een wijdverbreide raciale animo, wat leidde tot de opkomst van de militante, anti-blanke, anti-politie Black Lives Matter-beweging.

De media gaven Trump de schuld van de BLM-rasrellen die deze zomer in de VS uitbraken, alsof ze gebeurden omdat hij president was. In werkelijkheid was deze raciale verdeeldheid reeds decennialang aan het broeien; Trump was slechts de katalysator die de vulkanische woede die onder het oppervlak borrelde blootlegde.

De media hebben de destructieve rellen van Black Lives Matter verdedigd, terwijl ze de blanken als racisten uitschelden als ze de marxistische agenda van BLM in twijfel durfden te trekken.

Maar tal van zwarte commentatoren zeggen dat de raciale wrok in beide richtingen gaat. Vraag maar aan jurist en politicoloog Dr. Carol Swain. Swain zegt dat de nationalistische beweging in Amerika 15 jaar voordat Trump president werd, aan kracht begon te winnen.

  Kinderlokker wordt afgetuigd door een Creep Catcher

Ze voorspelde de opkomst van het nationalisme in haar boek uit 2002, ‘The New White Nationalism in America’.

“De opkomst van het nieuwe blanke nationalisme vond plaats lang voor de verkiezing van president Donald Trump”, vertelt Swain aan voormalig staatsrechter en tegenwoordig nieuwsanker Jeanine Pirro.

Swain merkt op dat “blank nationalisme” anders is dan “blanke suprematie”, hoewel de linkerzijde en hun media schoothondjes de twee stromingen opzettelijk door elkaar halen.

“Ik onderscheid het van de blanke suprematie omdat de mensen die betrokken zijn [bij de blanke nationalisme beweging] meer intellectueel zijn”, zegt Swain, een afgestudeerde van Yale Law School.

“Ze omhelzen geen racistisch geweld of het gebruik van scheldwoorden, maar ze hebben wel grieven. Zij vinden dat de rechten van de blanken met voeten worden getreden en en dat niemand iets zegt of luistert naar hun grieven”, gaat ze verder.

Swain zegt dat de beweging van het blanke nationalisme als een paddenstoel uit de grond kwam, omdat blanken werden gemarginaliseerd en rechteloos werden gemaakt na decennia van positieve discriminatie en andere overheidsprogramma’s die bedoeld waren om minderheden te bevoordelen.

De media en de academische wereld verergerden de situatie door alle blanken voortdurend als racisten om de oren te slaan en te beweren dat ze geen recht hebben om over iets te klagen omdat ze ‘wit privilege’ hebben. Maar kijk om je heen: er zijn veel armlastige, kansarme blanken.

Het blanke nationalisme wordt steeds groter omdat blanken binnenkort niet meer het meerderheidsdeel van de bevolking in de VS zullen zijn. Het doet je afvragen: Als blanken eenmaal in de minderheid zijn, zal de maatschappij hen dan toestaan om voortdurend te zeuren en een voorkeursbehandeling te eisen?

  Tekenen van COVID-19 injectie falen stapelen zich op

Maar dit is een beschrijving die je moeilijk te horen zult krijgen temidden van de kakofonie van anti-Trump geschal waar we voortdurend mee gebombardeerd worden. Het is ook de reden waarom deze zeer reële veranderingen in het politieke landschap van Amerika, allemaal beïnvloed door Trump, zullen worden onderschat.

 • De vooringenomenheid van de media is aan het licht gekomen en de geloofwaardigheid ervan is afgenomen. Volgens een recente Gallup-peiling vertrouwt maar liefst 94 procent van de Amerikanen de pers niet.
 • Het geloof van de Amerikanen in de integriteit van de Amerikaanse verkiezingen is verminderd door het toenemende bewijs van alarmerende onregelmatigheden en een gebrek aan transparantie bij het tellen van de stemmen.
 • De Democratische Partij is versplinterd en er broeit een burgeroorlog, aldus Congreslid Elissa Slotkin (Democraten – Michigan), wier district in 2016 en 2020 op Trump stemde, en verklaarde dat zij Nancy Pelosi als spreker van het Huis niet zal steunen.

Met dit in het achterhoofd, is het moeilijk om te beargumenteren dat Trump echt verloren heeft – alhoewel de verkiezing uiteindelijk anders zou kunnen zeggen.

“We zijn op weg naar een burgeroorlog”

Vorig artikelDominantiecriminaliteit: migrantenbende mishandeld Zweeds meisje en dwingt haar schoenen van de bende te kussen
Volgend artikelDe Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is het
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Best bijzonder dat er nu een vemeende President-Elect By Fraud meent dat hij zo president gaat worden van de USA..!!

  Deze Linkse Pedofiel heeft in zijn gehele politieke loopbaan welke nu al 47 Jaar in stand gehouden word nog nooit iets noemenswaardigs bereikt.
  Buiten dat feit om blijkt hij zelfs niet eens geliefd blijkt te zijn bij het groot deel van de demoNcraten.

  Deze man heeft een zeer Duivelse en Satanistische historie en zijn loopbaan hangt van draaien, liegen en bedriegen aan elkaar. De Vele miljoenen die hij heeft ontvangen uit China van zijn mentors van de CCP die hem dan ook volledig besturen is al te eng om over Nate denken dat deze trekpop zo dadelijk ook nog eens op mogelijke fraudeleuze manierenaan de macht zou kunnen komen in de USA.

  We hebben het dan nog niet eens over de ellende die daar door Biden en zijn Crack en Porno verslaafde zoon zijn veroorzaakt in de Oekraïne en vanzelfsprekend ook alles wat hiermee samenhangt en wat zelfs ook al te maken heeft met de MH17

  https://www.youtube.com/watch?v=pKKLzQfuDJs

  https://praag.org/?p=14891

  https://www.ninefornews.nl/soros-en-biden-klopten-oekrainers-15-miljard-uit-de-zak-parlementslid-legt-omvangrijk-corruptieschandaal-bloot/

  https://revolutionaironline.com/stunning-george-soros-zat-zo-diep-in-het-oekraine-van-poroshenko-dat-het-niet-anders-kan-of-hij-is-ook-het-brein-achter-mh-17/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in