Amerikaanse politie vindt BLM-wapenvoorraden in “protesttenten”

0
© Politie Seattle

Linkse activisten hadden een deel van het Cal Anderson park met “protesttenten” bezet, naar eigen zeggen om de daklozen die daar verblijven te helpen. Tijdens een politierazzia bleek dat ze grote hoeveelheden dodelijke wapens in hun “protesttenten” hadden opgeslagen. Black Lives Matter en Antifa kan men min of meer als gewelddadige terroristische organisaties beschouwen.

In de onschuldig ogende tenten van hun “protestkamp” hadden de linkse BLM-activisten een groot aantal beschermingsschilden en dodelijke wapens verborgen. Ze hadden ook spijkerplanken voorbereid om de banden van hulpverleningsvoertuigen te vernielen.

Huiszoekingsbevel na wapenvondst

Parkmedewerkers hadden de politie gebeld toen ze vermoedden dat er wapenachtige voorwerpen in een van de tenten verborgen waren. Met een huiszoekingsbevel onderzocht de stadspolitie het tentenkamp en nam tal van gevaarlijke voorwerpen in beslag. Deze omvatten zowel een machete als een mortiergranaat.

George Floyd is hoogstwaarschijnlijk gestorven aan een fatale overdosis

Terwijl in de VS de ene na de andere door Democraten bestuurde stad wegzinkt in een links moeras van geweld, plundering en vandalisme, proberen de Europese mainstream media de “protesten” nog steeds af te schilderen als “gerechtvaardigd” en “vreedzaam”. Inmiddels is in de VS wetenschappelijk duidelijk geworden dat de aanleiding voor de rassenrellen, de dood van de zware criminele harddrugsverslaafde zwarte George Floyd, hoogstwaarschijnlijk niet te wijten is aan het ingrijpen van de politie.

Jurist bevestigt: George Floyd stierf aan een overdosis, niet aan politiegeweld

Drievoudige dodelijke hoeveelheid fentanyl

Floyds autopsie onthulde dat er een drievoudige fatale overdosis van onder meer de harddrugs fentanyl in het bloed van de zwarte man aanwezig was. Als Floyd dood was gevonden in zijn appartement, zou de doodsoorzaak ongetwijfeld een overdosis zijn geweest, volgens de door de rechtbank aangewezen arts Dr. Baker.

Nieuwe informatie over het politieoptreden tegen George Floyd – had een dodelijke dosis Fentanyl in het lichaam

  Branden, schietpartijen en plundering tijdens rasrellen in de Verenigde Staten
Vorig artikelTijdens de mis: moslim verscheurt bijbel, slaat priester neer
Volgend artikelOproer in opvangcentrum: asielzoekers vallen de Spaanse politie aan met messen en stoeptegels
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in