De Democratische presidentskandidaat Joe Biden is een marionet van “duistere” krachten. Dit is wat de Amerikaanse president Donald Trump zegt in een interview met Fox News.

Na drie maanden van linkse gewelddadige rellen en moorden in de door Democraten bestuurde steden in de Verenigde Staten, beschuldigt Joe Biden de zittende president nu van het geweld.

Trump is “zwak”, beweerde de Democratische kandidaat in een toespraak van gisteren.

Een paar uur later sloeg Donald Trump terug.

Joe Biden is zijn hele leven al zwak, maar nu is hij echt zwak. Hij moet zich niet kandidaat stellen voor president, zegt Trump tegen Fox News.

Ik noem Biden liever niet eens graag bij zijn naam, omdat hij niets controleert. Ze hebben hem onder controle, ging de president door.

“Wie dan?”, vraagt gastvrouw Laura Ingraham.

Mensen waar je nog nooit van gehoord hebt, mensen in donkere schaduwen, antwoordt Trump.

Volgens Donald Trump zijn de linkse rellen georganiseerd. De daders worden met vliegtuigen naar verschillende steden in het land gestuurd, om rellen te beginnen, beweert hij.

Bovendien worden de rellen gefinancierd door “domme, rijke mensen”.

Dit zijn mensen die niet begrijpen dat ze zelf door deze groepen voor de wolven zullen worden gegooid.

De president heeft het ook over bedrijven die volgens hem honderden miljoenen dollars geven aan de ultralinkse Black Lives Matters, die hij gelijkstelt aan een bloeddorstige “marxistische organisatie” en gevaarlijk is voor alle mensen, ook voor de Afro-Amerikanen.

Joe Biden heeft gezegd dat hij het geweld zal stoppen. Maar als Biden de verkiezingen wint, is het volgens Trump voorbij voor Amerika.

Hij is een marionet. Ze zullen het overnemen. Het is een revolutie.

Trump is de eerste Amerikaanse president in 40 jaar die niet een nieuwe oorlog is begonnen – Democraten verontwaardigd

  De aanklacht wegens seksueel geweld tegen de zwarte Jacob Blake komt in zijn geheel naar voren - en het is afschuwelijk
Vorig artikelEuropese Commissie veroordeelt koranverbranding: “Racisme” – zegt daarentegen niets over de moslimrellen of aanvallen op de Zweedse politie
Volgend artikelCharlie Hebdo publiceert nieuwe Mohammed-cartoons
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in