Charles Lieber, professor in de scheikunde bij Hyman, heeft een transistor ontwikkeld die zo klein is dat hij de celmembranen kan binnendringen en hun binnenste kan aftasten zonder de functie te beïnvloeden. De transistor (geel) zit bij de bocht van een haarspeldvormige, met lipide bedekte silicium nanodraad. De grootte is vergelijkbaar met die van intracellulaire structuren zoals organellen (roze en blauwe bolletjes) en actinefilamenten (roze streng). B. Tian en C. M. Lieber, Harvard Universiteit

Een scheikundeprofessor van de Harvard Universiteit en collega’s hebben een biocompatibele transistor ter grootte van een virus ontwikkeld, die gebruikt zou kunnen worden om cellen binnen te gaan en te onderzoeken, bericht Uncut News.

Scheikundeprofessor Charles Lieber en zijn collega’s van het Departement Chemie en Chemische Biologie van de Universiteit van Harvard, Massachusetts, hebben nanodraden gebruikt om een transistor ter grootte van een virus te maken, die gebruikt zou kunnen worden om cellen binnen te gaan en te onderzoeken zonder intracellulaire processen te verstoren, meldt harvardmagazine.com. Deze halfgeleiderschakelaars op nanoschaal zouden zelfs gebruikt kunnen worden om communicatie in twee richtingen met afzonderlijke cellen mogelijk te maken.

Lieber heeft de afgelopen tien jaar gewerkt aan het ontwerpen en samenvoegen van onderdelen op nanoschaal, waarmee hij piepkleine elektronische apparaten kan bouwen (zie “Liquid Computing” http://harvardmagazine.com/2001/11/liquid-computing.html). Het ontwerpen van een biologische interface waarin een apparaat op nanoschaal kan communiceren met een levend organisme was vanaf het begin een uitdrukkelijk doel, maar is moeilijk gebleken.

De eenvoudigste methode bestond erin een op een plat vlak gebouwde transistor (denk aan het oppervlak van een computerchip) in te brengen in een driedimensionaal voorwerp: een cel van ongeveer 10 micron groot. Het doorprikken van de cel was niet voldoende, want transistors hebben een brondraad nodig waar elektronen doorheen stromen en een afvoerdraad waar ze door worden geloosd.

Toen hij er uiteindelijk in slaagde het apparaat te ontwerpen en in een cel in te brengen, was dat niet meteen een succes: het apparaat duwde zo hard dat het celmembraan vernietigd werd, waardoor de cel “vrij snel” doodging, aldus de wetenschapper. Maar toen zijn team de nanodraad bekleedde met een vettige laag lipiden (dezelfde stoffen waaruit celmembranen zijn opgebouwd), kon het apparaat gemakkelijk in de cel worden ingebracht door het membraan te laten samensmelten – een proces dat vergelijkbaar is met het proces dat cellen gebruiken om virussen en bacteriën op te nemen. Deze vernieuwing is belangrijk, legt Lieber uit, omdat zij aantoont dat een door de mens gemaakte structuur die zo klein is als een virus of een bacterie, zich op dezelfde manier kan gedragen als biologische structuren.

  Canada begint met euthanasie van klinisch depressieve mensen om geld te besparen

Uit proeven met het instrument blijkt dat het niet alleen gebruikt zou kunnen worden om de activiteit in bijvoorbeeld neuronen, hartcellen en spiervezels te meten, maar ook om gelijktijdig twee verschillende signalen in één cel te meten – misschien zelfs de werking van intracellulaire organellen, de functionele eenheden in cellen die energie opwekken, eiwitten vouwen, suikers verwerken en andere kritieke functies uitvoeren.

Het tijdschrift Harvard wijst er graag op dat wanneer die processen niet meer werken, disfunctie kan leiden tot ziekten als diabetes, hartziekten en de ziekte van Tay-Sachs. Om de noodzaak te rechtvaardigen om dergelijke elektronische apparaten in ons lichaam in te voeren, zullen de voorstanders van bio- en nanotechnologische vernieuwingen in het transhumanistische tijdperk opnieuw de schrik van ernstige ziekten gebruiken, waaraan wij anders zogenaamd niet zouden kunnen ontsnappen.

Om nog overtuigender te zijn, zeggen de mensen van harvardmagazine.com ook dat, aangezien een transistor ook het opwekken van een spanningspuls mogelijk maakt, dergelijke apparaten op een dag een hybride biologisch-digitaal mechanisme zouden kunnen leveren, of diepe hersenstimulatie bij Parkinson-patiënten zouden kunnen vergemakkelijken, of als interface zouden kunnen dienen voor een prothese die informatieverwerking vereist op het punt waar hij met zijn drager verbonden is.

“De digitale elektronica is zo krachtig dat zij ons dagelijks leven beheerst. Wanneer het verkleind wordt, vervaagt het verschil tussen digitale en levende systemen, zodat wij de mogelijkheid hebben om dingen te doen die als science fiction klinken – dingen waarvan de mensen alleen maar konden dromen,” zegt Lieber.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het ruimen van de kudde: Eugenetica, ontvolking en de uitroeiing van de lagere klassen  Volg Frontnieuws op Telegram

  Ze willen ons veranderen in "mooie, rijke, donkere chocoladeachtige grond" als we sterven voor het welzijn van het milieu

Lees meer over:

Vorig artikelRegeringsdocumenten bewijzen dat de “Kosten van Levensonderhoud Crisis” door ontwerp wordt geïmplementeerd om de Great Reset van het WEF te bevorderen
Volgend artikelWaarom krijgen zoveel “volledig gevaccineerde” mensen een tweede keer COVID? Omdat “long covid” code is voor vaccinverwonding
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ik geloof er geen ene ruk van. Op nanaoschaal vanalles kunnen ontwikkelen, maar een “virus” niet kunnen aantonen. Knap staaltje verzonnen werk heren “weten”schappers. Onnozele leugenaars.

 2. Zowat iedere uitvinding is ook op een negatieve manier toegepast.
  Dat zal ook met deze uitvinding gedaan worden.
  De ‘mensen’ met het meeste geld/macht en de minste compassie zullen dit dan ook gaan doen.

 3. Vertaling: Dit bestaat al minimaal 15 jaar en wordt ge/misbruikt door onder anderen Pfizer en consorten, maar we brengen het nu in de openbaarheid omdat de kans op ontdekking reëel is.

 4. een transistor is niets alleen je hebt er op zen minst 250000 nodig +voedingsbron om wat simpele programma’s te lopen zie je oude 285 pc het zal warm worden in je lijf met dat set herlaadbare baterijen.
  en hoe gaan die zich op de juiste manier verbinden om te kunnen werken ik heb 100derden bc545 en 557 in een schuifje ik heb er nog geen complete processor weten in groeien.

 5. Het gaat hier enkel om de controle over ons lichaam. Voor ziektes zijn er veel goedkoper oplossingen voor zoals met vitamines en mineralen en geen kunstmatige elektromagnetische velden van radio tot microgolven die ons bioritme ontregelen. Maar daarmee zijn geen miljarden aan te verdienen. Want alles draait om de totale controle over ons en mega winsten te behalen. Zodat de machtige zelf niets meer behoeven te doen. Dus zijn zij eigenlijk gewoon DE NUTTELOZE ETERS en dus overbodig en zo ook geruimd kunnen worden volgens WEF’s eigen protocollen. De haast die er nu in alles is, dat de machtige club zelf aardig op leeftijd is van 70+ en 80+ en daardoor weinig tijd meer hebben, om de resultaten van hun inzet te kunnen zien/ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in