De door het bedrijfsleven gecontroleerde media waarschuwen dat overal mensen het coronavirus (Covid-19) een tweede of zelfs een derde keer “oplopen” – ook al zijn de meesten, zo niet allen, “volledig gevaccineerd”, schrijft Ethan Huff.

Men noemt het “long covid”, een term die al een tijdje in gebruik is om mensen aan te duiden die heel lang ziek worden en blijven van “covid”, ondanks het feit dat ze zich houden aan de richtlijnen van de regering voor maskers en injecties.

Vermoedelijk blijft de “omicron” (anagram voor moronic, debiel) variant muteren en zich verspreiden onder mensen die hun mouwen hebben opgestroopt voor de injecties, inclusief de “booster” injecties die “veilig en effectief” zouden zijn.

“Het additieve [sic] risico is echt niet triviaal, niet onbeduidend,” beweert Dr. Ziyad Al-Aly, klinisch epidemioloog aan de Washington Universiteit in St. Louis en hoofd van onderzoek en ontwikkeling aan het Veterans Affairs St. Louis Healthcare System.

Al-Aly heeft meegewerkt aan de leiding van een onlangs gepubliceerde studie die zegt dat twee of meer keer geïnfecteerd worden met de Covid-griep “bijdraagt tot extra risico’s van sterfte door alle oorzaken, ziekenhuisopname en ongunstige gezondheidsuitkomsten” in de orgaansystemen van het lichaam, en ook het risico van diabetes, chronische vermoeidheid en psychische aandoeningen verhoogt.”

“Herinfectie voegt absoluut risico’s toe,” beweert hij, en hij merkt op dat mensen die een tweede keer covid virussen “oplopen”, 250 procent meer kans hebben om een hart- of longziekte te krijgen, en ook problemen met de bloedstolling. Velen van hen zullen ook sterven, zegt hij.

Los Angeles gebruikt de voorpublicatie van Al-Aly’s studie al als “bewijs” dat binnenmaskermandaten weer moeten worden ingevoerd

  'Ziekte X komt eraan': Bill Gates onthult mRNA-vaccin 'wafel'-technologie

De beweringen van Al-Aly worden weerlegd door een recente studie uit de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH), waaruit bleek dat “long” covid eigenlijk geen echt ding is.

De werkelijkheid is dat de zogenaamde long covid slechts een codenaam is voor bijwerkingen van de prik, en dat zijn er heel wat. Al-Aly en anderen zoals hij schijnen de prik-component van al deze pijn en dit lijden te willen negeren en in plaats daarvan “covid” de schuld te geven, maar het is op dit ogenblik duidelijk voor iedereen die werkelijk oplet dat de injecties de schuldige zijn.

De door het bedrijfsleven gecontroleerde media daarentegen willen u doen geloven dat covid nog steeds in de lucht rondvliegt en wacht om toe te slaan. Daarom roept de directeur van volksgezondheid van Los Angeles County, Barbara Ferrer, nu al op tot een nieuwe ronde van binnenmaskermandaten om het te stoppen.

“Zij zagen ook dat degenen met herhaalde infecties een hoger risico hadden op maag-darm-, nier-, geestelijke-, musculoskeletale- en neurologische aandoeningen, en ook op diabetes,” zei Ferrer over de voorpublicatie van de studie van Al-Aly.

“Bovendien nam het risico om een langdurig gezondheidsprobleem te ontwikkelen verder toe bij elke herinfectie. Het risico om langdurige gezondheidsproblemen te krijgen was drie keer zo groot voor degenen die geïnfecteerd waren in vergelijking met degenen die niet geïnfecteerd waren.”

De Los Angeles Times gaf in een recent verhaal toe dat de zogenaamde “vaccins” voor covid in feite falen, en dat is de reden waarom er nog steeds mensen ziek worden. Wat het echter niet deed, was de vaccins aanwijzen als de oorzaak van al deze ziekte.

  Het spel is voorbij en ze hebben verloren

Ziet u, wat de nepnieuwsmedia voortdurend doen met deze kwestie is de boosdoener verdoezelen en het doen voorkomen alsof de injecties alleen maar niet doeltreffend genoeg zijn om alle zogenaamde “varianten” en “subvarianten” van de WuFlu te bestrijden. Vervolgens gebruiken zij dit als “bewijs” om op te roepen tot meer medisch fascisme in de vorm van maskermandaten.

Veel mensen trappen er niet meer in – gelukkig maar! – maar de media, het medisch establishment en bepaalde politieke leiders zoals Ferrer doen nog steeds wanhopig hun best.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Arts bij Tucker Carlson Today: “Er is iets vreselijk mis in de wereld”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTranshumanistische utopie dichter bij realisatie: transistors ter grootte van een virus die in cellen kunnen circuleren
Volgend artikelDr. Coleman: Houdt de waanzin dan nooit op?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Via vermengen Chemicalische stoffen met brandstof van vliegtuigen worden er dagelijks chemtrail uitgevoerd in opdracht van de Rijksten der Aarde

  Immers die willen meer en meer en nog meer
  Zodoende is Covid 19 in scene gezet

  Jaren tevoren gemaakte vergiften worden vervolgens onder de dekmantel naam medicijnen uit gedeeld
  Vervolgens gingen er Miljoenen aan dood

  En De trein Raast door

  Voor de Rest zelf aanvullen
  U kunt het Raden wat er nog komen zal

  Ziekten op ziekten op ziekten
  Vergiften op vergiften op vergiften

  En Oellewappers genoeg die er continu intrappen

  Ook schrijver dezes is hierbij niet uit gesloten
  Immers iedereen kan wel eens een keertje in een babbel trucje verstrikt raken
  Als het geloofwaardig over word gebracht

  Satanisten met Andere Woorden
  DuivelGods of GodDuivels zijn listig

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in