Russische en Oekraïense bronnen spreken van intensieve voorbereidingen van het spoorwegnet in Wit-Rusland om honderden tanks, gepantserde voertuigen en andere wapensystemen over te brengen, bericht Warnews247.

Tegelijkertijd wordt gewerkt aan de luchthavens van Zyabrovka en Luninets, die naar verwachting binnen twee maanden klaar zullen zijn.

Volgens de eerste berichten zullen 20.000 Russische reservisten worden overgebracht naar Wit-Rusland en zal dit aantal worden versterkt door de Wit-Russische strijdkrachten. Het lijkt erop dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Wit-Rusland actief betrokken raakt bij de oorlog in Oekraïne. Misschien is dat de reden waarom Poetin en Loekasjenko elkaar gisteren in Sotsji hebben ontmoet.

Als de informatie over de deelname van Wit-Rusland aan de oorlog juist is, zal een aantal van 100.000 soldaten worden verzameld met het noordwesten van Oekraïne als hun verantwoordelijkheidsgebied.

Oekraïense bronnen spreken alleen al van 100.000 Wit-Russische soldaten. Het aantal is naar Minsk-normen enorm en kan niet worden bereikt zonder een concept.

Het eerste doelwit voor de strijdkrachten van de Russische Federatie zal Volyn zijn, een regio in het noordwesten van Oekraïne, om de belangrijkste aanvoerroutes van de strijdkrachten van Oekraïne met westerse militaire uitrusting af te snijden. De grens met Polen moet door Moskou worden afgesloten, iets wat het in de eerste plaats had moeten doen.

Wit-Rusland maakt zich opnieuw op om Russische troepen te ontvangen

Op 26 september ging de Wit-Russische president Alexander Loekasjenko plotseling naar Sotsji, waar hij een ontmoeting had met de Russische president Vladimir Poetin. Twee dagen later bracht het Wit-Russische staatshoofd voor het eerst een bezoek aan Abchazië, wat voor opschudding zorgde in Tbilisi.

  Vladimir Poetin vraag & antwoord gesprek met Russische oorlogscorrespondenten

Tussen deze twee gebeurtenissen zijn enkele veranderingen waargenomen in de werkzaamheden van het Wit-Russische spoorwegnet die het verdere verloop van de speciale Russische operatie in Oekraïne kunnen beïnvloeden.

Naar verluidt bereidt Wit-Rusland zich opnieuw voor op militaire treinen met Russische uitrusting.

Momenteel wordt een breed scala aan activiteiten ontplooid. Zo worden de stations voorbereid, waarbij de los- en laadplaatsen zorgvuldig worden onderzocht door de Wit-Russische spoorwegen en de militaire communicatieautoriteiten (VOSO-commandobureaus).

Als er knelpunten worden vastgesteld, worden deze verholpen. De toegangswegen tot laad- en losplaatsen worden streng gecontroleerd. Ook de functionaliteit van kruispunten en communicatievoorzieningen voor het operationele beheer van het militaire transport wordt gecontroleerd.

Daarnaast is de levering van rollend materieel van groot belang. Daarom selecteren en bepalen zij momenteel de geschiktheid van goederenwagons die voor gebruik zijn ingepland, terwijl zij zo nodig reparaties uitvoeren. Er worden contracten gesloten voor de lease en het onderhoud van goederenwagons.

Tegelijkertijd worden locomotieven in de stations geplaatst om het verkeer te ordenen en het manoeuvreren te corrigeren. Er worden dienstregelingen opgesteld voor de verplaatsing van militaire konvooien (na het opstellen van een militair spoorvervoersplan) en het nodige aantal stationschefs (personeel) wordt toegewezen voor de snelle verplaatsing van militaire konvooien (treinen).

Verder werkt Wit-Rusland samen met het Centraal Verkeersmanagement Directoraat – een afdeling van JSC Russian Railways (CD) aan de snelle teruggave van lege wagons voor hergebruik voor het laden van militaire escorts van de strijdkrachten van de Russische Federatie.

Bij de Wit-Russische Spoorwegen werd een noodbevel gegeven om alle werknemers, inclusief managers, te verplichten geen vertrouwelijke informatie openbaar te maken.

  Kunnen de Verenigde Staten een tweefrontenoorlog voeren?

De belangrijkste spoorweggrensovergangen waar de aangewezen treinen naar verwachting zullen worden opgehaald, zijn naar verluidt:

Krasnoe (MSK RZD) – Osinovka (BCH NOD-1), Zlynka (MSK RZD) – Zakopytya (BCh NOD-4) en Zaverezhye (OCT RZD ) – Ezerishche (BCH NOD-6).

Video: Overbrenging van Russische versterkingen naar Donbass

Britse inlichtingendienst: Er komt een grote Russische aanval!

Naar verluidt heeft de Britse inlichtingendienst MI6 informatie doorgegeven aan het kabinet van de president van Oekraïne en de generale staf van de strijdkrachten van Oekraïne over de planning van een grote Russische aanval.

Momenteel verzamelen de strijdkrachten van de Russische Federatie verschillende speciale eenheden in de regio’s Belgorod en Rostov, die een aanval zullen uitvoeren op de strijdkrachten van Oekraïne aan het oostfront nadat de voormalige Oekraïense regio’s door Rusland zijn aanvaard.

MI6 deelde Kiev ook mee dat de Russische strijdkrachten een reeks gelijktijdige aanvallen voorbereiden op energie- en militaire installaties in Oekraïne nu de aanvaarding van de vier regio’s bij de Russische Federatie is voltooid.

Londen is ervan overtuigd dat Moskou op deze manier iedereen zal proberen te overtuigen van de ernst van zijn ultimatum en de overgang van de speciale militaire operatie naar een nieuwe fase.

Video: Versterkingen worden overgebracht naar de Krim

Drie Su-30SM’s geland in Wit-Rusland

Rusland transporteert opnieuw gevechtsvliegtuigen naar het grondgebied van Belarus, Russische Su-30SM multifunctionele gevechtsvliegtuigen zijn geland op het vliegveld van Baranovichi.

Inderdaad om 12:00 lokale tijd landden 3 Russische Su-30SM’s (nummers RF-81772, RF-81760 en RF-81758) op het vliegveld van Baranavichy.

Ongeveer 1,5 uur later stegen 3 Su-30SM jagers (RF-81740, RF-81736 en RF-81737) op van Baranavichy terug naar Rusland.

  BREAKING. Russen veroveren AFU-bolwerk Soledar

Deze “rotatie” toonde aan dat er nog minstens 3 Su-30SM’s van de Russische luchtmacht op het vliegveld Baranavichy staan.

Satellietbeelden van 24 augustus toonden aan dat er minstens 4 Su-30SM’s van de Russische luchtmacht op het vliegveld stonden.

Rusland heeft in maart van dit jaar voor het laatst vliegtuigen naar Wit-Russische luchthavens vervoerd.

Oleksiy Danilov, secretaris van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad van Oekraïne, benadrukte dat in geval van een nieuwe aanval van het Russische leger vanaf het grondgebied van Wit-Rusland, er een harde reactie zal volgen.

Het Wit-Russische spoorwegnet


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MSM oorlogspropaganda: “Snake Island” verhaal valt in duigen nadat video toont dat Oekraïense soldaten levend in krijgsgevangenschap zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDeze winter zal zwaar zijn, maar de volgende zal nog erger zijn – EU
Volgend artikelIets over de Europese toekomst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Dit had niemand verwacht 🥳🤩🤣

  Artikelen 106 en 107 van het Handvest van de Verenigde Naties verlenen Rusland, als rechtsopvolger van de overwinnaar van de Tweede Wereldoorlog, het recht om alle maatregelen te nemen, inclusief militaire maatregelen, tegen Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Roemenië, Bulgarije, Finland, Kroatië, Slovenië. . , Tsjechië, Letland, Estland, Litouwen en Oekraïne voor pogingen om het nazisme nieuw leven in te blazen. VN-secretaris-generaal Antonio Guterres was verrast om van Poetin te vernemen dat er een artikel in het VN-handvest staat dat een Russische speciale operatie in Oekraïne toestaat. Rusland heeft het recht om overal nazi’s te straffen (volgens het VN-handvest), het tribunaal van Neurenberg veroordeelde iedereen die tegen de Verenigde Naties vocht en genocide pleegde. De grootste genocide werd gepleegd tegen het Sovjet-volk.
  Handvest van de Verenigde Naties, art. 106 en 107, toegekend aan de overwinnaars van de Tweede Wereldoorlog, hebben de USSR, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en China het recht om elke actie te ondernemen tegen de landen die tegen hen hebben gevochten om acties te voorkomen die gericht zijn op het herzien van de resultaten van de Tweede Wereldoorlog. . in het bijzonder is het gebruik van militair geweld tegen deze landen toegestaan. Hiervoor volstaat het om de andere drie winnende landen aan te kondigen, maar niet om hun goedkeuring te krijgen. Rusland, de rechtsopvolger van de USSR, kan ook geweld gebruiken tegen staten die het Jalta-Potsdam-systeem in Europa willen herzien. Rusland kan de pogingen om het nazisme nieuw leven in te blazen stoppen in Duitsland, Hongarije, Roemenië, Oostenrijk, Bulgarije, Finland, Kroatië, Slovenië en Tsjechië, die tijdens de oorlog als protectoraten van Bohemen en Moravië fungeerden.

  Officiële documenten >

  Handvest van de Verenigde Naties, Hoofdstuk XVII: Overgangsbepalingen inzake veiligheid
  https://www.un.org/en/about-us/un-charter/chapter-17

  Handvest van de Verenigde Naties, Hoofdstuk VII: Actie in geval van bedreiging van de vrede, schending van de vrede en daad van agressie
  https://www.un.org/en/about-us/un-charter/chapter-7

  Handvest van de Verenigde Naties, Hoofdstuk VII: Actie in geval van bedreiging van de vrede, schending van de vrede en daad van agressie
  https://www.un.org/en/about-us/un-charter/chapter-8

  https://www.icj-cij.org/en/charter-of-the-united-nations >>

  2. De term “vijandige staat”, zoals gebruikt in het eerste lid van dit artikel, is van toepassing op elke staat die tijdens de Tweede Wereldoorlog de vijand was van een van de ondertekenaars van dit Handvest.
  Sectie 54

  De Veiligheidsraad moet te allen tijde volledig op de hoogte worden gehouden van alle maatregelen die zijn genomen of overwogen, in het kader van regionale overeenkomsten of door regionale instanties, voor de handhaving van de internationale vrede en veiligheid.

 2. En in elk dorp, elke stad van Rusland staan schuurtjes/hangars waar ze vanaf vandaag, als de Russen niet al (lang) bezig zijn, tanks te bouwen. Zijn leuke videos over te vinden.

  Je kan onmogelijk zeggen dat de Russen niet voor bereid zijn.

  Van ons kan je onmogelijk zeggen dat we wel voorbereid zijn.

  Een oorlog beginnen die voordat je begint al verloren hebt.

  Hoe dom moet je zijn. Welkom tot de nieuwe realiteit met een schuldenberg van minimaal 3000 triljard (inclusief derivaten).

  Met een woord een droevige dag. 1-10-2022. We zullen hem niet snel vergeten.

  Beste President Putin,
  Maakt U het alstublieft helemaal schoon. Voor een en altijd
  Groet,
  Ralph

   • Beste Dirk,

    We kunnen dit beter zelf dit doen want als de Russen dit voor ons moeten zijn wij allemaal Fascisten. En daar zullen wij een hele zure appel krijgen want ons Regering en beleidsvoeders zitten er tot hun nek in.

    En in Siberië willen ze die stront niet hebben. Dat verdienen de mensen daar niet en Siberië verdient dat ook niet.

    Zelf dacht ik aan een attractie park op het IJsselmeer.

    Hartelijke groet en ook U sterkte voor de zware en bijzondere tijden die ons wachten.
    Ralph
    Ps: het blijft voor mij ongelofelijk dat wij het zover hebben laten komen.

   • @ Dirk oktober 1, 2022 at 15:25,
    Nederland bestaat al sinds 18-05-1940 niet meer, als een apart land. Toen werd het ingelijfd bij Duitsland. Tot op heden. Nederland is dan ook nooit bezet geweest door Duitsland, het was een onderdeel van geworden. De zogenaamde regering op het voormalig Nederlandsgrondgebied is een commerciële coöperatie Staat der Nederlanden., maar het vertegenwoordigd geen apart land. Want zowel West Duitsland en Nederland is sinds 04-05-1945 bezet Amerikaans grondgebied. De coöperatie Staat der Nederlanden die in Washington DC registreert staat, had een lease contract van 125jaar van 1896 tot 2021. Zodat het net leek alsof Nederland een apart land was.

    Vanaf 20-07-2021 is iedere inwoner soeverein geworden en was slaaf af. Het land waarop jouw huis staat is nu jouw bezit. Zo hebben alle boeren, die zich niet gevaccineerd hebben. Hun huis en landenrijen nu in hun eigen bezit. Wat de regering nu probeert met onteigening is een oorlogsverklaring. De regering/overheid is niet meer bevoegd per 20-07-2021 en daarmee ook alle wetten onrechtmatig. De coöperatie Staat der Nederlanden moest van iedere inwoner van het geleasete grondgebied 3x consent krijgen om door te mogen heersen over de bevolking.

    Dit is in de vorm van die zogenaamde vaccins gebeurt. Ieder die deze 3 vaccins vrijwillig heeft genomen, is opnieuw geboren in het nieuwe slaven systeem. Nu begrijp je ook waarom de jacht op de ongevaccineerde was. Want namelijk de coöperatie had tot 31-12-2021 de tijd om zoveel mogelijk inwoners te injecteren.

    Was je na die datum nog steeds ongevaccineerd, dan ben jij een soeverein en daarmee niet meer verplicht om aan die zelfverzonnen wetten te houden van de coöperatie en ben ook niet meer belasting plichtig aan de coöperatie. Je bent dan uit de fictie gestapt alsware. Van de Facto in de Jure. (van zeerecht naar landrecht en daar geldt de natuurwet/universele wet en de Common Law privé en de constitutie wet). Je bent weer een levende mens met mensenrechten. En geen natuurlijk persoon meer zoals in de fictie.

    Maar de coöperatie zal alles proberen, om je weer terug in de fictie te trekken en je die injecties wil verplichten. Zodat jij als nog in het nieuwe slaven systeem opgenomen kunt worden. Daarom moet je zelf er voor waken, om niet met list en bedrog je laat bedonderen door de overheid en als nog alles kwijt zal raken met de grote reset.

    Die zogenaamde basisinkomen, komt van jou eigen geboortetrust die de banken moeten uitbetalen. Door nu iedereen te injecteren en zo iedereen in een nieuw slavensysteem te plaatsen komen zij daar onderuit. Dus laat je niet afschepen en aanvaard jij je eigen geboortetrust beneficiair, zodat jij niet opgezadeld wordt met de staatsschuld.

    • Beste Qvic,

     Wauw, nu heb ik echt wat geleerd. Wat een nieuws. En ik geloof en voel dat je gelijk hebt. Dit is de manier hoe het wordt gedaan. Dit is de manier hoe ze het gaan doen.

     Van de staatrechtelijke positie wat betreft Nederland na vertrek van Willemina op haar bootje ben ik al lang op de hoogte. Ook dat van het faillissement, ook dat van de uitspraak wat betreft patenteren van DNA (niet mogelijk tenzij gemodernerniseerd) door het hoger gerechtshof in US in juni 2014, ook dat er een fonds is.

     MAAR IK HEB NOOIT ZELF DEZE CONCLUSIE GETROKKEN.

     Hartelijk, hartelijk bedankt voor deze informatie. En ook fantastisch uitgelegd.

     Nogmaals hartelijke dank en een warme groet,
     Ralph

     WAUW

     • Beste Qvic,

      Ik ben helemaal ondersteboven maar heb een vraagje. Zelf ben ik O x gevaccineerd. Rot op met je troep, is mijn stelling.

      Echter ik heb een dochter en dat domme, domme meisje, die mij beloofd had het niet te doen, je raad het al, heeft het wel gedaan.

      Wij weinig contact, helaas, maar wat ik je wil vragen is dat je spreekt over 3X een spuit. En wat nu als je maar 2 X een spuit heb gehad?

      Weet je dat?

      Wachtend op je reactie, en nogmaals hartelijk dank voor info,
      Groet, Ralph

    • Allemaal geweldig interessant maar vooral de baarlijke NONSENS waar het jouw opmerking betreft dat Nederland nooit bezet is geweest slaat werkelijk alles. Dr.L.de Jong heeft er iets van 30 standaard werken aan gewijd. Arthur Seyss-Inquart was “Reichskommissar für die besetzten Niederländischen Gebiete”. Kun je gewoon op internet vinden. Besetzt betekent in het Nederlands BEZET ! Nederland is nooit geannexeerd door Groß Deutschland. Begin bij les 1 en lees Het Koninkrijk de Nederlanden in de Tweede Wereldoorlog.

  • Hoi Ralph,
   Helemaal eens maar misschien moet ik je toch eens uitleggen halverwege een zin de hoofdletter u gebruiken betekent dat je ‘ god ‘ aanroept. Lol.
   Of heb je Putin tot god verheven ?

   • Beste Fawlty,
    Het was niet zo bedoeld maar zou zomaar wel eens zo kunnen zijn.
    Soort Messias. Uiteindelijk is Putin op 1-1-2000 President geworden.
    Ik wist het niet, ook weer wat geleerd,
    Bedankt en vriendelijk groet,
    Ralph

  • Ze verzinnen wel ander nep nieuws. Iets dergelijks dat alle vrouwen en meisjes verkracht worden, mannen gecastreerd of gemarteld, etc. Noem het maar op. De kranten hebben genoeg duivelse fantasie en het Nederlandse volk gelooft het allemaal nog ook.

 3. Dank je wel voor je bericht, Hendrik Pieters!
  Alle mensen die de Nazi’s ondersteunen moeten zo snel mogelijk berecht worden en naar Siberië worden verbannen.

  M.v.g.
  Anthony

 4. Ja en hier ook gelijk de zaken ,aanpakken,kaag,Rutte,de jonge vvd,d66 ook allemaal ,hier gaan mensen aan kapot .en ruttu weet t allemaal .de galg zou mooi z’n

 5. Waarom hebben we eigelijk nog universiteiten en juristen????
  Als ze toch niet functioneren, ontslaan dan maar.

 6. Benieuwd wat Sleepy Joe eraan gaat doen,want niks doen zou betekenen dat al de centjes verspild zijn.
  De boel gaat escaleren.
  De gasprijs gas exploderen.
  Werkeloosheid
  Honger en verderf.

  Als ik maar kan tik-tokken denkt het schaap.

 7. Putin handelt snel en meteen. Vanavond (1 okt) nog op het journaal een grote “ loftuiting op de Ukrainers “ omdat ze de stad Lyan heden ingenomen.
  Maar hoe lang zal het duren voordat Putin echt met grof geschut, de Ukrainers uit “ zijn groter geworden “ Rusland zal weg jagen.
  Rusland mobiliseert mensen en er zijn beelden op you tube dat met grote snelheid oorlogstuig richting grens gaat. Zelfs in Wit Rusland !
  Zou de oorlog nu pas gaan beginnen…? Putin noemt het nog steeds een speciale militaire operatie!!

  Als het gaat lukken , want de westerse bevoorrading van wapentuig geraakt op, dan stoot Putin misschien wel door en pikt hij heel Ukraine in. Dan kunnen we via de gas leiding die door Ukraine loopt toch Russisch gas ontvangen.
  Een van zijn doelen is geheel oostelijk Ukraine tot de rivier de Djneper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in