Misschien wel het grootste verhaal dat deze week door de gecontroleerde media gehypet werd, was het verhaal van 13 Oekraïense soldaten die op Snake Island gelegerd waren en weigerden zich over te geven aan een Russisch oorlogsschip en tegen hen zeiden: “go f**k yourself”, voordat ze aan flarden werden geblazen, bericht Chris Menahan.

Vrijdag laat of zaterdag vroeg heeft Rusland video’s vrijgegeven waarop te zien was dat tientallen Oekraïense soldaten die op Snake Island gestationeerd waren, in feite levend in krijgsgevangenschap werden vastgehouden.

Zaterdag heeft de staatsgrensbewakingsdienst van Oekraïne op Facebook een verklaring uitgegeven waarin zij erkennen dat zij nu “sterke vermoedens hebben gekregen dat alle Oekraïense verdedigers van het eiland Zmiiniy misschien nog in leven zijn.”

  Er is geen contract voor aardgas tussen Gazprom in Rusland en Duitsland - Duitsland is F*cked!

Zij zeiden dat zij eerder op dat moment handelden “volgens de beschikbare informatie” en dat hun verhaal over Snake Island gebaseerd was op “voorlopige informatie” voordat zij “het contact verloren” met degenen op het eiland.

“Momenteel, na het ontvangen van informatie over hun waarschijnlijke locatie, werkt de SBGS samen met de strijdkrachten aan de identificatie van onze soldaten, wat gebruikelijk is in open netwerken,” zei de Staatsgrensbewakingsdienst van Oekraïne. “Wij hopen van harte dat de jongens zo spoedig mogelijk naar huis zullen terugkeren, en de informatie die wij op het moment van de aanval over het overlijden hebben ontvangen, zal niet bevestigd worden.”

Volledige verklaring via Facebook:

Wij hebben sterke overtuiging gekregen dat alle Oekraïense verdedigers van het eiland Zmiiniy nog in leven kunnen zijn

De SBGSU en de Strijdkrachten hebben, net als heel Oekraïne, de hoop gekregen dat alle verdedigers van Zmiiny nog in leven zijn.

Russische media meldden dat Oekraïense militairen op het eiland, die tijdelijk door Rusland in was bezet, naar Sebastopol waren gestuurd.

Voorlopige informatie dat de grenswachters mogelijk dood zijn, kwam voordat de verdedigers het contact verloren.

Zoals eerder gemeld, heeft de agressor op 24 februari met zeewapens geschoten en gevechtsvliegtuigen ingezet op grenswachten en soldaten van de strijdkrachten op het eiland Zmiiny.

Volgens de toen beschikbare informatie werd de infrastructuur vernietigd en het eiland veroverd.

Daaraan voorafgaand heeft de vijand herhaaldelijk tevergeefs geprobeerd de Oekraïense verdedigers te intimideren met eisen om zich over te geven, en hij kreeg slechts één juist antwoord – niemand zal zich overgeven.

  Breaking: Eerste burgers hebben Azovstal in Mariupol verlaten, getuigenverklaringen afgelegd (Video's)

Wij begrijpen dat de Russische propagandisten weten hoe zij de nodige informatie-aanvallen moeten doen en die gebruiken, waarbij zij opmerken dat de Oekraïense verdedigers zich hebben overgegeven.

Grenswachten en strijders van de Strijdkrachten hebben zich dapper verdedigd, vooral tegenover de overweldigende middelen om te verslaan en tegenover de vijandelijke strijdkrachten.

De werkzaamheden om het lot van de Oekraïense verdedigers te weten te komen, zijn in alle mogelijke richtingen voortgezet.

Momenteel werkt de SBGS samen met de Strijdkrachten, na informatie over hun vermoedelijke verblijfplaats ontvangen te hebben, aan de identificatie van onze soldaten, wat gebruikelijk is in open netwerken.

Wij hopen van harte dat de jongens zo spoedig mogelijk naar huis zullen terugkeren, en dat de bij de aanval ontvangen informatie over de dood niet bevestigd zal worden.

Eer aan de Oekraïense verdedigers !!!

#stoprussia

De gecontroleerde media hebben dit nepverhaal onder miljoenen mensen verspreid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nord Stream terwijl Poetin Donbass een reddingslijn toewerptVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHeeft de NAVO zojuist de oorlog verklaard aan Rusland?
Volgend artikelMSM Oorlogspropaganda: Video van “Russische mobiele crematoria” die gebruikt worden om “bewijzen van slachtoffers op het slagveld te verbergen” komt uit advertentie van 2013
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Net zo’n ‘hoax’, als die zielige oude man, wier auto door een Russische tank geplet zou zijn ( maar het overleefde). Het Oekraïnse leger beschikt hoofdzakelijk over “made in Russia”materiaal. Net als die Buk-raket, die de MH17 neergehaald zou hebben. Dat zaakje stinkt nog steeds aan alle kanten. Kennedy is NIET vermoord door Lee Harvey Oswald, en Epstein IS gezelfmoord! Have a nice day!!!

  • hahaha ja en hij bukte net toen zijn chiwawa onder op mat zat te poepen…daardoor miste de tank zijn hoofd.. wow> was ie doof???geen ogen en gehoorapparaat??

  • die buk raket : jongens hadden net gebruiksaanwijzing door drukte op verkeerde knop en stond gericht op een vliegtuig die daar vloog > of! = daadwerkelik door russische soldaten neergeschoten en vlak daarna naar oekranie-oost getransporteerd.. zodat de schuld op oekraine zou vallen

 2. Deze is gewoon eentje uit de “stemmingsmakerij-doos” zoals : “iraakse soldaten halen kinderen uit de couveuse en gooien ze op de grond.”
  (Ontmenselijk de vijand en overtuig iedereen van de noodzaak van een oorlog)

  En achteraf wordt de “ikkanerniksaandoen-doos” geopend : met de kennis van vandaag, voortschreidend inzicht, volgens de toen beschikbare informatie…

  Het is nu wachten op openen van de sympathiekweek-doos : onthutst, verbijsterd, sprakeloos, met droefheid gevuld,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in