Is er iemand oud genoeg om zich de Quinn Martin tv-serie The Invaders met Roy Thinnes als David Vincent te herinneren? Vincent is een architect in de serie die toevallig een UFO ziet landen met aliens die de planeet willen overnemen.

De aliens zagen eruit als gewone mensen (makkelijk voor het budget) met een paar eigenaardigheden die subtiel genoeg waren om ze niet gemakkelijk te ontdekken. Enkele van deze eigenaardigheden waren een vreemd vervormde pink, een hart zonder polsslag, en bloed dat niet bloedt (dat lijkt me logisch als je geen polsslag hebt), schrijft

Gedurende de 41 afleveringen (1967-1968) zwerft Vincent door het land op zoek naar deze harteloze wezens en probeert anderen te overtuigen als hij er een heeft ontdekt. Natuurlijk doet hij dat in elke aflevering en heeft hij het moeilijk om mensen ervan te overtuigen dat de misvormde gedeformeerde-pink-aliens op aarde zijn om verwoestingen aan te richten.

Hij beleeft allerlei avonturen met deze indringers, wordt zelfs verliefd op een van hen (misschien meer), sommigen worden vrienden voordat ze worden ontdekt, en een flink aantal wordt onderweg gedood – waarbij het handig is dat ze verdwijnen in een wolk van rode rook, zodat er geen sporen achterblijven die het ooit levende, groteske wezen blootleggen (het zijn inderdaad aliens en doen alleen alsof ze op mensen lijken – niet mooi om naar te kijken onder het mom van menselijke huid).

Het deel van dit verhaal dat relevant is voor dit artikel is het feit dat deze buitenaardse wezens er net zo uitzagen als alle anderen, maar toch enkele afwijkende kenmerken hadden – niet alleen fysiek, maar ook psychologisch en gedragsmatig. Het waren aliens, vreemd, anders, onbetrouwbaar-onmenselijk. Maar in alle opzichten leken ze, althans van een afstand, op ome Jan Joe en tante Mien.

Snap je het verband nog steeds niet?

We leven nu tussen aliens.

Maar de clou is dat het geen buitenaardse wezens zijn, maar mensen. De schapen in ons midden zijn NIET afkomstig uit de ruimte (hoewel hun DNA misschien inmiddels wel genoeg vervormd is om het wel te zijn). Maar er is iets anders aan hen, iets dat niet gemakkelijk in één oogopslag vast te stellen is, maar het is er wel.

Het is gewoon dat ding dat dingen in ons hoofd door elkaar gooit, dat gevoel waar we de vinger niet op kunnen leggen. Maar het is er wel – iemand die op een mooie zonnige dag over straat loopt en een papieren masker draagt, een eenzame persoon in een auto met een soortgelijke gezichtsbedekking, en tientallen middelbare scholieren die de campus verlaten voor de lunch – velen van hen dragen een masker. Het klopt gewoon niet; het is een cognitieve dissonant.

  Covid "Vaccins": Een falend beleid

De maskers lijken de misvormde pink uit The Invaders te zijn – een vrij duidelijk lichamelijk kenmerk dat je duidelijk kunt zien als je het laat zien. We komen meestal niet dichtbij genoeg om de hartslag te bekijken, en natuurlijk is er geen correlatie met dat kenmerk uit de tv-serie en onze eigen gevaccineerde schapen-types.

Maar er zijn wel degelijk andere dingen die we kunnen opmerken als de juiste omgeving zich voordoet – een ongewoon gevoel van angst voor alles wat met Covid te maken heeft, een toegeeflijke loyaliteit aan elke vorm van staatsautoriteit, een volledig vertrouwen in wat die autoriteit besluit dat het beste voor hen is, een irrationele vreugde in het gehoorzamen aan mandaten, vaccins en manipulaties als in: “Ik doe dit om deel uit te maken van mijn gemeenschap en bevelen op te volgen voor het welzijn van de gemeenschap” – dit alles met weinig kritisch redeneren of nadenken.

“Nou en?” zou men kunnen zeggen. “Dat is toch hun zaak?” Tot op zekere hoogte wel, maar we hebben ook normen voor de “menselijke leefgemeenschap”. Gewoonlijk vallen de normen van de “leefgemeenschap” samen met de “menselijke” normen, maar het lijkt erop dat we steeds verder van die veronderstelling afdwalen.

Een menselijke gemeenschap heeft normen betreffende openbaar gedrag, openbaar seksueel gedrag, moedwillige schade aan anderen, en een intuïtieve “juiste manier” om te denken. Ik weet dat dit gevaarlijk is om te zeggen gezien onze huidige houding ten aanzien van diversiteit, gelijkheid en inclusie, maar denk er eens over na.

De meeste dingen die mensen privé doen, hebben weinig invloed op onze dagelijkse manier van leven, dus we laten het voor wat het is, maar wanneer een bepaalde manier van denken en handelen in het openbaar wordt aangemerkt als gevaarlijk voor onszelf en anderen, zien we plotseling hoe dat inderdaad onze “menselijke gemeenschapsnormen” kan aantasten en maken we ons er nogal druk over.

  Covid-vaccins zijn officieel het dodelijkste medicijn in de geschiedenis en niemand mag erover praten

Denk aan een openbare nazi-vertoning, of een menigte mensen die KKK-bladen, kappen en andere regalia dragen. Zij lijken een bedreiging te vormen (misschien zijn ze dat ook, of misschien niet direct) en als gemeenschap maken wij ons op zijn minst zorgen. Wij beschouwen onszelf niet als dwepers als we ons storen aan een menigte hakenkruis-dragende ganzenpoten of KKK-leden met capuchons.

Zijn gemaskerde individuen die een wandelingetje maken op een openbare stoep hetzelfde als wandelende nazi’s? Natuurlijk niet, maar ze kunnen dezelfde gevoelens van bedreiging, onzekerheid en wantrouwen opwekken – als een mogelijkheid om onze wereld te vernietigen, net zoals de invaders van David Vincent met hem deden.

Iemand die bereid is een masker te dragen terwijl hij in het openbaar fietst, wordt een gevaar, althans in potentie, want er is iets verdachts aan zijn denkvermogen, en als er genoeg van dit soort types rondlopen, gaan onze alarmbellen af. “Gevaar, gevaar, Will Robinson, Will Robinson”.

“Gevaar, gevaar, Will Robinson, dit zijn indringers” – indringers in wat wij dachten dat een veilige gemeenschap was. Het lijkt vreemd om gevaccineerde mensen op dezelfde manier te beoordelen als ons ongevaccineerde mensen – dat zij gevaarlijk zijn, zoals wij als gevaarlijk werden beschouwd. Maar er zijn duidelijke verschillen, een daarvan is dat de ongevaccineerden niet gevaarlijk zijn, en dat ook nooit zijn geweest.

Het andere is dat ik er niet voor pleit om gevaccineerden anders te behandelen dan wij. Ik wijs er alleen op dat als wij ons vreemd voelen in hun buurt, alsof zij gevaarlijk zijn, wat ik hier uitleg de reden kan zijn. En we moeten ernaar streven die reden bewust te maken, zodat we geen domme dingen gaan doen, zoals spugen op de man die met een masker over straat loopt.

Wat ons op een vrij objectieve manier wordt voorgehouden, is dat we geconfronteerd worden met het feit dat de meeste mensen om ons heen niet echt te vertrouwen zijn. Ze zijn niet te vertrouwen om te stemmen op mensen die de juiste leiders zijn, leiders in een land met een grondwet waarvan we allemaal al honderden jaren denken dat die goed vertegenwoordigt wat wij, als menselijke gemeenschap, denken dat rechtvaardig en juist is.

Wij kunnen er niet op vertrouwen dat zij “het juiste doen” met onze kinderen vanwege een “verwrongen” manier van denken die “gewoon niet past” (zie het laatste nieuws over sommige leraren in Ontario).

  Officiële gegevens tonen aan dat volledig gevaccineerde personen in Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland AIDS ontwikkelen

Komt dit allemaal door vaccinatie? Natuurlijk niet, maar ik denk dat u gerust kunt stellen dat de massa’s die zich laten vaccineren en dit gangbare narratief volgen, de “vorm” van denken volgen die ik hier beschrijf. En ja, het is niet voor iedereen zo, en elk gevoel dat we daarbij hebben is grotendeels (niet volledig) in onze eigen geest verzonnen – net zoals profilering en onverdraagzaamheid dat zijn.

Het is dus iets waar we zeker vat op moeten krijgen.

Deze mensen hebben inderdaad de macht om ons leven radicaal te veranderen in negatieve zin (ons allemaal naar slavernij leiden, bijvoorbeeld?), maar we moeten ons bewust blijven van de objectieve en rationele realiteit van dit alles en niet toestaan dat verdriet, verwarring, walging of zelfs haat en woede de overhand krijgen.

Ik zeg absoluut niet dat we onze medemensen, gevaccineerd of niet, moeten behandelen als “indringer” – ze zijn in wezen ALTIJD geweest wat ze nu zijn; we hebben het alleen niet gemerkt. Er waren geen misvormde pinkjes om ze te herkennen, nu wel.

Het is moeilijk te zeggen wat we hieraan moeten doen, maar het blijft zeer verontrustend. In mijn eigen werk als psychotherapeut is een van de centrale bedoelingen het onbewuste in het bewustzijn te brengen. Dit is een voorbeeld.

Als wij op de een of andere manier diep verontrust zijn door het dragen van maskers, of wat wij ook ervaren dat een “indringer” identificeert, maar ons bewust worden van de werkelijke redenen waarom wij verontrust zijn, zal het helpen door het volledige verhaal naar voren te laten komen – deze mensen zijn in wezen niet anders dan zij ooit zijn geweest, en hen te vergeven en lief te hebben voor wie zij zijn, medemensen, maar tegelijkertijd te streven naar een cultuur die deze manier van verwrongen denken niet creëert voor de generaties na ons.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Grote Nieuwe Normaal ZuiveringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: De verantwoordelijkheid ligt bij Biden en Poetin
Volgend artikelDeze winter zal zwaar zijn, maar de volgende zal nog erger zijn – EU
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. 1:1-2:3 uit de Hebreeuwse Bijbel waarin God zegt “laten wij mensen maken die ons evenbeeld zijn, die op ons lijken”

  Laten WIJ…

  De mens is een hybride.
  Een gecreëerd ras. Kijk in de spiegel… Kijk dan naar moeder natuur en vraag je af of wij hier passen op deze planeet…

 2. Leuk stuk. Het is niet ongewoon en zeker ook zinnig om terug te grijpen op series en dergelijke uit het verleden, om de eenvoudige reden dat de mensen die de huidige armageddon hebben gepland daar al decennia mee bezig zijn. Vooral schijnbare sciencefiction series zijn heel geschikt om het grootste deel van de mensheid op het verkeerde been te zetten omdat men denkt dat het toch allemaal onzin is. Maar dat is het niet!

 3. Moet meteen denken aan John Carpenter THE LIVE.

  Waar hij zelf ooit over zei ¨het is geen film maar een documentaire¨

  Voor wie hem niet kent de film staat volledig op youtube.

  Zelfde verhaal hij vind een zonnebril en als hij die op doet ziet hij aliens die onder ons zijn en verborgen boodschappen in reclame en bladen… Zeer goede film

  • ‘The Puppet Masters” boek/film van de bekende SF auteur Robert Heinlein heeft hetzelfde thema.
   De film is goedkoop te krijgen bij o.a. Amazon als DVD met als Spaanse titel ‘Alguien Mueve Los Hilos’. Origineel Engels als taal kiezen is mogelijk en Nederlandse ondertiteling ook.

 4. Maar ook onder de mensen (zoals bijvoorbeeld Bush Senior) die demonen e.a identiteiten die in hun lichaam laten gaan met rituelen. Veel bekende mensen doen dit ze noemen het hun alter-ego zoals Beyonce haar ego heet Sasha. Vaak te zien in hun ogen zijn genoeg opnames van…

  Deze mensen kan je wel als alien beschouwen, zei geven hun lichaam en geest aan andere krachten van dimensies die wij niet kunnen zien..

 5. De serie (tv) number nine. 9
  Leefden op een gesloten eiland .
  De nummer 9 was continue bezig te bewijzen dat hij geen nummer is.
  Zijn kreet I am not a number .!!
  Je kon niet ontsnappen je werdt terug gehaald in een plastiek bol .

 6. De Duitsers hebben net als enigen in Europa strenge coronamaatregelen ingevoerd: FFP2 maskers verplicht!
  En een idioot met een medisch uitziend masker op de fiets in de zomerzon hebben we allemaal al gezien, het is zoiets als iemand met een zonnebril op een diner bij kaarslicht: “oogproblemen of gewoon maffia?”.

 7. Oké, zinvolle mededelingen vanuit het oude vertrouwde Woord van God komen er niet meer door? Drie keer geprobeerd (ook na opnieuw opstarten eigen pc) en telkens ‘internal server error’ en nu helemaal niets meer – gewoon, plaatsen we niet. Dat zegt wel iets mensen, over de AI die nu overal de zaak controleert – juist ook op dit soort sites. Xander tolereert ook al geen opmerkingen of vragen meer. Dat geeft ook aan hoe bang men is voor al te veel kennis van de B#####

 8. Nee, lukt niet. Zodra ik iets plaats over de afgelopen 6000 jaar geschiedenis in relatie tot demonen, wordt het niet geplaatst. Jammer.

  • Bedankt Peter voor deze geweldige link…

   Zo mooi samengevat hoe het is…

   Fijne zondag en een gezegende dag gewenst…

   HET LICHT WINT VAN HET DUISTER… ALTIJD…

 9. Awel, wij hebben ook aliens. Welliswaar geen hartlozen, maar hersenlozen.
  Hoge concentratie in politiek. Vaak als kenmerk:deviant gedrag. Meestal: volgelingen van een zwijn, Zwabbertje.

  Hun volgelingen zijn interlectueel niet gevaarlijk; ze zijn alleen gevaarlijk omdat ze in grote getallen komen en zich verenigen.

  het zijn NET mensen; maar pas op; hun missie is het blanke ras te vernietigen.
  ———————-
  Een herkenning: vaak hebben ze het over re-usable energie–terwijl energie een verbruiks zaak is; stikstof emissie– die niet slecht maar goed is, windmolens en zonne energie, waarvoor je klap met de molen gehad moet hebben, vaccinatie, als massa executie wapen, covid, wat niets meer is dan een griepje, zorg, die ze willen verminderen en waarvoor ze ouderen willen uitsluiten; in het algemeen: ze boeren leugenachtig stom gelul uit.

 10. Zeker na de coronaverdwazing was het verleidelijk om te denken dat veel mensen dom en onwetend zijn. Maar dat is weer zo’n “verdeel-en-heers” truc van de macht. Die club kent het fenomeen, want ze zijn zelf erg verdeeld. Daarom doen ze nu zoveel moeite om via fora, conferenties, stichtingen enz. één front te vormen… tegen ons, het plebs, uiteraard. Zal het lukken of wint uiteindelijk de hebzucht, grrreed, zoals altijd? Om Plato te parafraseren: ‘er zijn mensen die werken, er zijn mensen die niet werken, de laatsten voeren oorlog’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in