De Nederlandse boeren laten de Canadese truckers zien hoe het moet, en nog veel meer. Dit is de perfecte geweldloze niet-naleving reactie. Elke enkele concessie die gedaan wordt aan de tirannen van de Eén Wereldregering, of het nu politici, politieagenten of winkeliers zijn, is een kleine doodsteek voor onze zaak, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Nederlandse boeren sluiten de grens tussen Nederland en Duitsland in Coevorden met tonnen mest.

Nederlandse boeren nemen hun eigen land in. Ontzagwekkend!

Distributiecentra en supermarktketens zijn overal geblokkeerd. De schappen zijn bijna leeg. Geen boerderijen, geen voedsel. De Nederlandse boeren winnen.

Van maskering tot “vax” paspoorten tot de DEATHVAX™, elk compromis maakt het mogelijk dat deze PSYOP-19, binnenkort PSYOP-22 + PSYOP-CLIMATE-CHANGE, zich doorzet.

  Een schokkend nieuw onderzoek onthult de grootste bedreigingen waarmee we volgens preppers in de VS worden geconfronteerd

Elke keer dat u toegeeft, sterven onze vrijheden een beetje meer.

Elke keer dat u dat masker opzet om geen overlast te veroorzaken, zodat u misschien in een restaurant kunt dineren of een supermarkt binnen kunt gaan of een of ander evenement kunt bijwonen, is precies hoe wij in de technocratische dystopie van de 4e Industriële Revolutie terechtkomen.

Houdt uzelf niet voor de gek door te geloven dat dit vanzelf weggaat.

Denk geen moment dat door deze ene keer maar toe te geven zodat u van uw leven kunt genieten, dat zelfs de schijnbaar meest onbeduidende daad van meegaandheid geen verschil maakt.

Elke afzonderlijke handeling is van levensbelang.

De gedragspsychologen die al deze Psyops gepland hebben, hebben altijd heel goed geweten dat er een kritische drempel van niet-naleving is, die hun beste plannen volledig teniet doet.

Na zich bijna twee jaar lang aan de PSYOP-19 regeling gehouden te hebben, zijn de Nederlandse boeren eindelijk tot bezinning gekomen. Zij beseffen dat, als zij niet onmiddellijk tegenstribbelen, hun familiebedrijven van meerdere generaties één voor één zullen worden uitgeschakeld, totdat slechts enkele met de hand geselecteerde WEF-boerderijen het recht krijgen om te overleven in strikte dienstbaarheid aan alleen de technocraten.

Alle anderen zullen de “vrijheid” krijgen om niet te werken, en uitsluitend overleven van CBDC’s sociale credit score UBI, die hen gerantsoeneerde maaltijden op basis van insecten geeft, terwijl zij koolstofvrij = ontvolkt worden. Op voorwaarde dat iemands sociale kredietgegevens nooit een geschiedenis laten zien van protesteren, of het plegen van welke gedachtemisdaden dan ook, want elk soort “afwijkend” gedrag zal hem niet kwalificeren voor een UBI, maar eerder voor een heropvoedingskampvakantie, die eindigt met uw “gelukkige” recycling tot energieslib dat voldoet aan de “green new deal”, en dat gebruikt zal worden om de Tesla van een elitair iemand aan te drijven.

  Arnhem: Politieman wordt bokser

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het Nederlandse boerenprotest en de oorlog tegen het voedselVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU in wanhoop, wil lidstaten als Hongarije dwingen om Russisch gas te “delen” met landen als Duitsland
Volgend artikelMainstream media: Pfizer proef wees uit dat gevaccineerde peuters “meer kans hadden om ernstig ziek te worden met Covid”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Prachtig allemaal natuurlijk, maar zo spelen we ze alleen maar in de kaart, want we breken onze eigen samenleving af en versnellen de voorspelde tekorten…

  • Precies wat ik ook dacht. Doen die domme boeren niet precies wat de psychopaten willen?
   Net zoals dat gecreërde oorlogje zijn ook hier de burgers weer de dupe van op dexe manier gecreëerde voedseltekorten

   Als die pummels ballen hadden dan gingen ze die wefmarionetten het leven zuur maken.

   Nu komt de gewenste opstand onder het gepeupel.

   • AB wat een domme opmerking. Over domme boeren. Ik denk dat hun meer hersenen hebben dan jij. Ab jij begrijpt echt niet wat er aan de hand is. Nu zijn de boeren aan de beurt. Straks ben jij en de gehele bevolking aan de beurt. Mensen zijn bang om niet meer op vakantie te kunnen of geen voedsel. Nou wat zielig. Maar linksom of rechtsom, boven en onder Nederland wordt bewust kapot gemaakt met al die gecreëerde crisissen. Zolang Nederland in zijn geheel niet in opstand komt gaan we zien wat er komt na de zomer. De boeren verliezen alles maar ook echt alles wat hun generaties lang hebben opgebouwd. Dus ga nadenken en kom uit dat pavlov denken daar houden die psychopaten van.

    • Wat heeft ruim twee jaar demonstreren en protesteren ons opgeleverd? Helemaal niets. Rutte & co lachen ons uit!
     Andere actie is nodig…

     • Vrijwel niemand heeft gedemonstreerd. De enkelen die dat wel gedaan hebben zijn mishandeld en zelfs verwond geraakt en sommige vermeende organisatoren werden gearresteerd.

      Mensen als Jeroen Pols en Willem Engel werden zelfs ook hier in de commentaren geridiculiseerd. Desondanks boekt Viruswaarheid langzaamaan juridische successen maar dat zal jij niet weten, want het is blijkbaar te veel moeite om van hun acties op de hoogte te blijven of er aan mee te doen.

      Veel geblaat hier, maar weinig wol…

    • hear hear, niets doen is geen optie, al die jaren netjes legaal je ding doen tegen de regering/regels heeft niets opgeleverd en zal dat met agenda 2030 en of 2050 ook niet doen! legaal bezitten ‘hun’ (dat foute volk) alles, ze hebben alles in hun zakken of zorgen dat ze het krijgen.

     Echter, illegaal je verzetten tegen dat gespuis blijft altijd open staan. altijd! kan echter wel ten koste van komen, maar niets doen is je overgeven aan totalitarisme.

  • Nu leggen ze even een deel van het land stil, als we de regering de gang laten gaan is het binnenkort helemaal klaar, dan staat ALLES voor ALTIJD stil en is er GEEN samenleving meer! Steun de boeren, kom in actie en toon begrip voor je medemens. Wég met deze regerig, de diepste kerker in met rutte en die wefkliek!

   • Jij zegt hier wat ik hier ook wilde schrijven.

    Gewoon op zijn Frans door gaan met protesteren en de schijt hebben wat de media ervan vind.
    Hier in Frankrijk gieren ze zelfs de belasting kantoren vol. Hop raampje open de slang van de gierwagen erin en open die kraan. Toen ik zag dat er op sommige plaatsen gegiert werd dacht ik eindelijk word men wakker in NL. Als men dit vol blijft houden komt het veelkans wel goed met NL en nu zouden ook de burgers achter de boeren moeten gaan staan en zeggen nu is het genoeg geweest.

    Nu die schietpartij is geweest waar duidelijk blijkt dat deze boer stil stond met zijn trekker vind ik dat deze kabinet behoort op te stappen en ik dat vele er ook zo over denken.

  • Zeker nooit van gezond boeren verstand gehoord, enfin een boer is niet dom er komt heel veel bij kijken om zo’n boerderij/veestal te runnen, er is enorm veel geld in deze manier van ondernemen gestopt allemaal volgens de strenge regels van de RABO bank, uitkopen staat gelijk met financiële zelfmoord, zet dit af tegen het licht van een Regering welke lang geleden hun morele kompas heeft verloren en direct de orders opvolgen van Klaus Schwab, dit is het directe begin van de 4e Industriële Revolutie, Build Back Better od The Great Reset, aan u de keuze om een van de hierboven genoemde termen te kiezen.

 2. Jezus, wat een gelul. Ga de boeren ff de schuld van de rotzooi geven. Stel eikels. Boeren…..hou vol. We zouden een crowd funding-actie voor die bekeuringen moeten opzetten. Help die mensen.

 3. Wat de boeren nu ons laten zien, is dat wij als volk afhankelijk van de boeren producten zijn. Zij verbouwen voedsel voor ons. Zonder de boeren geen voedsel. Dus laat de schappen van de supermarkten eens leeg, misschien dat er dan bij het zombie volk het besef door zal dringen. Wij gaan er altijd klakkeloos van uit dat alles in overvloed is in de supermarkten. Zodat alles een ver van hun bed show lijkt.

  Leg het land maar eens voor lange tijd plat, zodat de omgekochte volksverraders buitenspel staan die overigens stuk voor stuk angsthazen zijn. Want dan ontnemen de boeren de macht bij de omgekochte volksverraders. Die altijd al compleet parasiteren op het volk. Het volk zijn niet de slaven van de regering of van de EU of van de WEF of van wie dan ook. Van hoe meer beperkingen worden opgelegd, hoe meer schaarste kunstmatig zal ontstaan.

  De regering is een commercieel bedrijf dat is overgenomen door de EU/WEF, maar het volk is niet in dienst van dat bedrijf. Dus waar bemoeit dat bedrijf zich dan mee. Het land is van het volk en niet van dat commercieel bedrijf. Het commerciële bedrijf Staat der Nederlanden heeft andermans eigendommen illegaal verkocht aan de hoogste bieder. Omdat het commerciële bedrijf Staat der Nederlanden het illegaal van het volk heeft toe geëigend, zonder enig overleg met het volk.

 4. En zo zit dat in elkaar! Juridisch gezien is NL een niet bestaande entiteit en dus, volgens hun eigen wetgeving, is ook de EU niet legaal. Onze kutkoning heeft geen rechten op die positie vanwege het vluchten van zijn overgrootmoeder naar Engeland en het niet overdragen van de Duitse rechten naar deze zgn koningin, waar ook het nl volk in geraadpleegd had moeten worden.

  Om over de breuk in de bloedlijn van de Oranjes nog maar niet te spreken. De Oranjes hebben in onze paleizen niets te zoeken en niet meer rechten dan welke Nederlander dan ook.

   • In NL hebben protestanten–met name gereformeerden; zij geloven dat macht en gezag goddelijk is, en dat de Oranjes ver boven de mensen staan en door God gezonden zijn.

    Daarom zijn meeste manifestaties–zoals aar de kerk en zo–in Friesland en niet in Amsterdam….

    Maar het is een familie van criminele profiteurs….

 5. Politieke controle is simpel: laat ze maar een paar weken demonstreren, an is het over, en doen wij wat we willen.
  Standaard effectief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in