© Freepik

De Wall Street Journal berichtte maandag dat peuters die tijdens de proef van Pfizer gevaccineerd waren “meer kans hadden om ernstig ziek te worden met Covid dan degenen die een placebo kregen” en “de meeste kinderen die tijdens de proef meerdere infecties ontwikkelden, waren gevaccineerd,” bericht Informationliberation.com.

Uit WSJ, “Waarom zo’n haast met kleutervaccins?“:

“Dit is een zeer historische mijlpaal, een monumentale stap voorwaarts,” verklaarde president Biden vorige week nadat de Food and Drug Administration de vaccins van Pfizer en Moderna voor peuters had goedgekeurd. “De Verenigde Staten zijn nu het eerste land ter wereld dat veilige en doeltreffende Covid-19 vaccins aanbiedt voor kinderen vanaf 6 maanden oud.”

In feite weten wij niet of de vaccins veilig en doeltreffend zijn. De overhaaste actie van de FDA was gebaseerd op uiterst zwak bewijsmateriaal. […]

Nog verontrustender is dat gevaccineerde peuters in de proef van Pfizer meer kans hadden om ernstig ziek te worden met Covid dan degenen die een placebo kregen. Pfizer beweerde dat de meeste ernstige gevallen niet “klinisch significant” waren, wat dat ook moge betekenen, maar dit was des te meer reden dat de FDA een langere follow-up had moeten eisen voordat zij het vaccin goedkeurde.

Ook zorgwekkend: de meeste kinderen die tijdens de proef meervoudige infecties ontwikkelden, waren gevaccineerd. Dit rechtvaardigt nader onderzoek, aangezien experimentele vaccins voor andere ziekten soms de vatbaarheid voor infecties verhogen.

Wetenschappers ontdekken ook dat drievoudig gevaccineerde volwassenen die eerder met de Wuhanvariant besmet waren, een zwakkere immuunrespons op Omicron hebben, waardoor zij vatbaarder zijn voor herinfectie. Dit verschijnsel, dat “immunologische inprenting” wordt genoemd, zou kunnen verklaren waarom kinderen die drie Pfizer-vaccinaties kregen, meer kans lopen om opnieuw geïnfecteerd te raken.

  Zeven vragen die gesteld moeten worden over de covid "vaccins"

De FDA heeft het risico dat het vaccineren van zuigelingen tegen een niet meer circulerende variant hun immuunreacties tegen Omicron en zijn vertakkingen zou kunnen afzwakken terzijde geschoven. Er is een reden waarom proeven met vaccins meestal tien jaar duren. Sommige stappen kunnen worden versneld, maar een langere follow-up is vaak nodig om ervoor te zorgen dat mogelijke bijwerkingen niet over het hoofd worden gezien.

Uit een NIH-studie onder volwassenen die deelnamen aan de proef van Moderna (die liep tot maart 2021) bleek dat degenen met injecties minder N-antilichamen hadden na een COVID-infectie dan de ongevaccineerden, wat erop wijst dat zij meer kans hebben om opnieuw met het virus geïnfecteerd te worden.

Dit was al kort na het begin van de uitrol van het Covid-19 vaccin bekend, maar onze volksgezondheidsautoriteiten namen niet de moeite het aan het publiek te vertellen. In plaats daarvan deden zij alles wat in hun macht lag om iedereen te verplichten deze experimentele injecties te nemen om te kunnen werken of naar school te gaan, en gaven zij de sociale media opdracht alle andersdenkenden te censureren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VAERS-klokkenluider: “45.000 doden door Covid-19-vaccins binnen 3 dagen”, leidt tot rechtszaak tegen Amerikaanse regeringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTotale niet-naleving: Nederlandse boeren tonen de wereld hoe te protesteren tegen de Psyop-Klimaatveranderingsmachtsgreep van de WEF-wereldregering
Volgend artikelSoftware ontwikkeld om “ongevaccineerde” personen op te sporen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Wie o wie geeft zijn kindje in handen van deze psychopaten om op te experimenteren? In mijn ogen verdien je direct de doodstraf!

  2. Als ouder moet je wel heel erg een klap met de molenwiek hebben gehad om je kind te laten meedoen aan een experiment

  3. Telkens wordt het woordje COVID 19 gebruikt, maar iedereen zou ervan doordrongen moeten zijn dat het staat voor Certificate Of Vaccination ID en in 2019 ontwikkeld door Bill G.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in