COVID-19 vaccins die ontworpen zijn om neutraliserende antilichamen op te wekken, kunnen de ontvangers van het vaccin overgevoeliger maken voor een ernstiger ziekte dan wanneer ze niet gevaccineerd zouden zijn”.

Ga met dat bericht gerust naar een dokter.

Dit citaat komt voor in een studie van oktober 2020, gepubliceerd in het International Journal of Clinical Practice. De titel van de studie: “Informed consent disclosure to vaccine trial subjects of risk of Covid-19 vaccines worsening clinical disease“.

De twee auteurs zijn Timothy Cardozo en Ronald Veazy. Cardozo’s affiliatie is vermeld als “Department of Biochemistry and Molecular Pharmacology, NYU Langone Health, New York, NY, USA.” Veazy’s affiliatie is “Division of Comparative Pathology, Department of Pathology and Laboratory Medicine, Tulane University School of Medicine, Tulane National Primate Research Center, Covington, LA, USA”.

De studie verklaart dat vrijwilligers in klinische proeven met het Covid-vaccin en mensen die het vaccin krijgen na de klinische proeven – dat wil zeggen nu – moeten worden geïnformeerd dat er een risico bestaat op “ernstiger ziekten dan wanneer zij niet waren gevaccineerd”.

Heeft u ooit gehoord van iemand die op het punt staat te worden gevaccineerd en die te horen krijgt dat hij een risico loopt, dat hij ernstiger ziek kan worden dan wanneer hij de prik zou weigeren?, schrijft Jon Rappoport op nomorefakenews.com.

Natuurlijk niet. Politici, nieuwslezers en andere idioten nemen gewoon het woord “vaccin” in de mond en pushen het zoals een straatdealer heroïne pusht.

Toestemming gegeven door de patiënt, na echt geïnformeerd te zijn, is een fundamentele medische verantwoordelijkheid.

  CRIMINELEN zullen regeren tijdens de CHAOS van de maatschappelijke ineenstorting... psychologische SCHOK komt naar de onwetende massa's die nog nooit ruw geweld, wanhoop en ANARCHIE hebben gezien

De bewering dat een uitgeroepen crisis de behoefte van een persoon om te begrijpen wat hem wordt aangedaan opheft, is een misdadige bewering.

Als men ziet hoe de Covid-vaccinatiecampagne wordt gevoerd, kan iedereen zien dat geïnformeerde toestemming tot in de kern wordt geschonden.

Gefabriceerde hysterie is geen aanvaardbaar substituut voor morele plicht.

Hedendaagse fascisten geloven dat “tienduizend kletsende Faucis” die verklaren dat het vaccin absoluut veilig en effectief is, echte wetenschap is.

De klinische proeven van het Covid vaccin uitgevoerd door Pfizer, AstraZeneca, en Moderna waren ontworpen om niets meer te bewijzen dan:

Het vaccin kon hoest voorkomen, of rillingen en koorts (gediagnosticeerd als Covid-19).

Ja, dat is alles.

De makers van het vaccin zaten te wachten tot het SARS-CoV-2 virus zou neerdalen op enkele vrijwilligers tijdens de klinische proeven.

Maar aangezien de vrijwilligers gezond waren, hoe lang zou het duren voordat “ernstige gevallen van Covid” – longontsteking – zouden opduiken? Drie jaar? Tien jaar? Nooit?

De makers van het vaccin waren zeker niet van plan te wachten. Nee, ze stopten de klinische proef toen bij 150 van de 30.000 vrijwilligers “lichte Covid” werd vastgesteld – hoest, rillingen en koorts.

Daarna gingen ze kijken hoeveel mensen die werkelijk het vaccin kregen, tegenover hoeveel mensen die een placebo-prik met zout water hadden gekregen, een Covid-19 diagnose kregen.

Natuurlijk beweerden alle drie de vaccinmakers dat veel meer mensen in de placebogroep de diagnose Covid kregen – dus hadden zij “bewezen” dat het vaccin effectief was.

Effectief in het voorkomen van “een mild geval van Covid” – een hoest, of rillingen en koorts – die beide op natuurlijke wijze genezen, zonder dat een vaccin nodig is.

  31 jaar longverpleegkundige getuigt hoe hij zonder het te weten patiënten doodde door COVID-protocollen te volgen - "Ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz"

Daar is je vaccin wetenschap.

Een show voor hansworsten.

Dus nu, terwijl het aantal sterfgevallen door vaccinatie dagelijks toeneemt, wordt deze destructieve genetische injectie aan mensen over de hele wereld gegeven. Er is geen authentieke geïnformeerde toestemming die het ongelooflijke gevaar duidelijk maakt. En het vaccin was nooit bedoeld om meer te voorkomen dan een verkoudheid of een lichte griep.

Toch wordt er van je verwacht dat je een suïcidale impuls ontwikkelt, de prik neemt, en je vaccinpaspoort of deugdsignalerende immuniteitsarmband of microchip verdient, zodat je je kunt aanmelden voor de Brave New World.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zeer verontrustende waarschuwing van Clif High over mRNA-vaccins

Vorig artikelDe Dodelijke COVID-19 Vaccin Doofpot
Volgend artikelVoormalig vicepresident en hoofdarts Pfizer: Waarom worden we voorgelogen over COVID? Er is geen goede reden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Als ze dat wel zouden vermelden dan komt er geen hond meer opdagen om een gif prik op te halen.
  Dan kunnen al die ingekochte partijen meteen bij het afval terecht.
  Dus dat gaan we niet mee maken ook dat ze ooit de waarheid vermelden op het nieuws.

 2. Het zou ook wel een keer fijn zijn als al dat medische personeel een keer ze strot open trok i.p.v. slaafs het beulen werk blijven verrichten uit angst voor de gevolgen.
  Want dat maakt ze net zo schuldig.
  Je zal er maar mee moeten leven als je alles wat je ziet en weet maar blijft verzwijgen.
  Hoe ga je je dan later hier uit lullen als alles ooit een keer naar buiten komt.

  Ja, ik wist het maar ik heb mijn smoel gehouden omdat ik een lafaard ben.
  Respect voor de zorg? Sodemieter toch op.

  • En onder medisch personeel valt iedereen die daar rond loopt.
   Dat medische personeel heeft het helemaal niet zo goed voor met hun patiënten als dat het moet lijken.
   Hoe kan je met een geweten b.v. ouderen onthouden van vocht en water, en dan na afloop naar huis gaan.
   Waar je vervolgens met je gezin aan de tafel kruipt om gezellig een hapje te gaan eten.

 3. De mensen die twee verschillende vaccins kregen, hadden na de tweede dosis vaker last van bijwerkingen, zoals vermoeidheid, hoofdpijn en spierpijn dan de andere proefpersonen. Overigens had niemand last van echt gevaarlijke neveneffecten.

  “Dit is een goed opgezet en belangrijk onderzoek, maar het is nog te vroeg om te zeggen of coronavaccins combineren een goed idee is”, reageert hoogleraar vaccinologie Anke Huckriede van de Rijksuniversiteit Groningen bij de NOS. “We weten nu dat gewone bijwerkingen vaker optreden als je deze vaccins mixt, maar het onderzoek loopt nog en we moeten nog zien of het combineren van vaccins tot een sterkere immuunrespons leidt.”
  https://www.welingelichtekringen.nl/gezond/2751958/combineren-van-vaccins-leidt-tot-meer-bijwerkingen.html

  Het is ook wel algemeen bedenk dat als je gaat zuipen, je ook niet alles door mekaar gaan drinken.
  Daar kan je wel eens veel zieker van worden de volgende dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in