200 Indiase dorpelingen springen in rivier om COVID-19 vaccinatie te ontlopen

7
Dorpelingen springen in rivier om vaccinatie te vermijden.

Toen het team van het ministerie van Gezondheid aankwam in Sisoda Village in Uttar Pradesh om de dorpelingen te vaccineren, renden de dorpelingen naar de oever van de rivier. Nadat het team hen aan de oever omsingelde, sprongen bijna 200 dorpelingen in de rivier Saryu om aan de gedwongen COVID-19 vaccinatie te ontkomen.

Sisauda is een dorp met 1500 inwoners, gelegen in de Terai, 70 km van de districtshoofdstad Barabanki.

Het besef van de bijwerkingen van het vaccin en van sterfgevallen na vaccinatie is in dit dorp zo groot dat ongeveer 200 dorpelingen zijn weggerend en de oever van de Saryu-rivier bereikten.

Toen het team van de gezondheidsdienst vernam dat dorpelingen uit het dorp wegrenden in de richting van de rivier, zijn zij hen gevolgd om hen ervan te overtuigen de vaccinatie te nemen.

Maar toen de gevluchte dorpelingen het team zagen naderen, konden ze geen andere uitweg vinden en sprongen in de rivier de Saryu.

Nadat het team van de gezondheidsdienst de dorpelingen in de rivier zag springen, vroegen zij hen eruit te komen, maar de dorpelingen wilden geen voet verzetten.

Later bereikten overheidsfunctionarissen de plek en vertelden de dorpelingen dat zij niet zouden worden gevaccineerd, waarna zij uit de rivier kwamen.

Shishupal, een lokale boer die zijn middelbare schooldiploma heeft gehaald, is ervan overtuigd dat het COVID-vaccin ‘schadelijk’ is en waarschuwt andere mensen.

“Mensen zijn gestorven, zelfs nadat ze waren ingeënt. Ik ken degenen die na de injectie in het ziekenhuis moesten worden opgenomen, en ik heb informatie gekregen van verschillende van mijn vrienden die in grote steden werken. Ik ben ervan overtuigd dat de plaatselijke ambtenaren mijn vragen niet eerlijk hebben beantwoord. Mijn eigen oom, die in Delhi werkte, stierf een maand nadat hij beide vaccinaties had gehad. Wat voor bewijs heb ik nog meer nodig”, zegt Shishupal.

  Linkse plandemie hysterie laat asymptomatische Amerikanen ziekenhuizen overspoelen in zinloze covid paniek

Mohd Ahsan, een andere inwoner, is ook niet bereid om de prik te nemen.

“Is er een garantie dat we niet geïnfecteerd raken na het vaccin? Er zijn veel mensen in het aangrenzende dorp die zich hebben gehaast om het vaccin te nemen en vervolgens geïnfecteerd zijn geraakt. Waarom dringt de regering aan op vaccinatie – ze zouden het moeten geven aan degenen die het willen”, verklaart hij.

De regionale Indiase media staan vol met dergelijke incidenten. Vooral op het platteland van India is het scepticisme ten aanzien van vaccinatie zeer groot.

Er zijn ook gevallen waarin het vaccinatieteam het dorp niet eens in mag. Anderzijds zijn in veel dorpen de leden van gezondheidsteams met stokken en stenen verjaagd.

In een dorp in Gujarat moest de hele vaccinatiecampagne worden afgeblazen nadat dorpelingen eisten dat de regering de verantwoordelijkheid op zich zou nemen als er iets met hen zou gebeuren na de vaccinatie.

De Indiase regering promoot haar beleid om COVID-19 aan banden te leggen als ’s werelds grootste inentingscampagne. Zij houdt de gegevens over ongewenste voorvallen en sterfgevallen na vaccinatie echter strikt geheim. Bovendien bestaat er in India geen onlineregister om sterfgevallen of bijwerkingen na vaccinatie te melden.

Intussen heeft een voormalig lid van de National Technical Advisory Group on Immunisation bij het Hooggerechtshof van India een verzoekschrift ingediend om de door de regering geheimgehouden gegevens van klinische proeven en bijwerkingen na vaccinatie openbaar te maken.

In het verzoekschrift wordt gesteld dat dit soort observatie heeft geholpen bij het vaststellen van het optreden van bloedstolsels en beroerten bij ontvangers van vaccins in andere landen.

  Nieuwe exclusieve foto's en video's van COVID vaccinatieflacon onder lichtmicroscoop

Om berichten in de media over de onwil van India om te vaccineren tegen te gaan, heeft de regering PR- en reclamebureau’s ingehuurd.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen in India vallen Coronapolitie aan – zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeënt

Vorig artikelFarmaceutische reus eigenaar weigert COVID vaccinatie: “Ik wil mijn DNA niet laten verknoeien”
Volgend artikelCOVID-vaccins kunnen lawine van neurologische ziektes veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Reclamebureau inhuren om de doodsspuit te promoten. Liegen is tot een kunst “verheven”.
  Marketing geeft zich nu duidelijk bloot met wat het eigenlijk voorsteld.

  • Marketing werk nog steeds zo als waarvoor het ooit is bedacht.
   Iets aan de man brengen waar je nog nooit over gehoord heb en dat het dan ook een goed idee vinden.
   Waardoor je het wil hebben om er bij te horen.
   En geld is geld.

 2. hallo ,Lieve medemensen ,overal!
  Eerlijk ? ik heb bijna geen woorden meer over alles wat overal
  in bijna elk land gebeurd omtrent het “zogenaamde” Coronavirus
  aan maatregelen , het komt mij alles crimineel voor ,we worden
  gewoon bedonderd!! ja 1 woord heb ik voor deze regeringen,
  Misdadigers !!! ik word hier zeer boos en verdrietig van! zelf woon
  ik in Deutschland (als nederlander)nou jullie kennen Merkels strategie
  ook. aber, Ich mach das alles nicht mit! keine spritze in meine eigenen
  körper!!nee,nee,en nog eens nee! ik jullie allemaal alleen zeggen:laat
  je niet ompraten door wie ook! we weren ons overal op deze planeet!
  hou vol! alle sterkte voor jullie allemaal! all over the world ! Willem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in