Ik weet dat het niet de afwijzing is waar we op hoopten, maar het groeiende ongenoegen over de zeer idiote en onvoorzichtige contracten die de Europese Unie met Pfizer en BioNTech sloot voor Covid-19 vaccindoses, zegt veel over waar de vaccineerders zich bevinden, politiek en sociaal, op dit late tijdstip, schrijft Eugyppius.

Die voormalige pijler van het vaccineer-industriële complex, de Süddeutsche Zeitung, heeft de afgelopen maanden een duidelijk verminderd enthousiasme voor de vaccins en de aanschaf ervan laten zien. Na het gebrek aan transparantie rond de contractonderhandelingen te hebben aangevallen, hebben ze de energie gevonden om al het waardeloze vaccin te betreuren dat onze ministers van Volksgezondheid hebben gekocht:

In Duitsland zijn tegen het einde van maart 2023 alleen al bij de federale overheid ongeveer 83 miljoen doses Covid-19 vaccin verlopen en weggegooid. Minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach (SPD) heeft een besloten vergadering van de begrotingscommissie van de Bondsdag over deze ontwikkelingen geïnformeerd …

Deze cijfers roepen veel vragen op. Heeft Duitsland, vooral onder Lauterbach’s voorganger Jens Spahn (CDU), maar ook tijdens Lauterbach’s ambtstermijn tijdens de strijd tegen de pandemie, te veel vaccins besteld? Hadden ze deze kosten, die in de miljarden lopen, kunnen voorkomen? Of had de staat geen keus, omdat niet te voorzien was hoeveel mensen gevaccineerd zouden worden, en hoeveel injecties nodig zouden zijn voor een effectieve bescherming op de langere termijn?

Wat een vernietigende antwoorden allemaal die deze vragen hebben.

In elk geval hebben de EU en de Bondsrepubliek Duitsland veel meer vaccins gekocht dan nu nodig is. Zoals het ministerie van Volksgezondheid de Bondsdag heeft laten weten, heeft Duitsland 120 miljoen vaccindoses aan andere landen gedoneerd. Zelfs nadat deze gedoneerde doses het centrale magazijn hadden verlaten, zijn er nog meer doses verlopen …

  Zwangere vrouw geweigerd door ziekenhuis vanwege Covid protocollen, ze stapt in de auto en verliest de baby

Het ministerie legt uit dat er nog meer doses zijn verlopen “in de verschillende stadia” van de toeleveringsketen. Dit heeft betrekking op doses die naar groothandelaren, apotheken en dokterspraktijken zijn verzonden. Deze partijen zijn op hun beurt verantwoordelijk voor de “juiste verwijdering”, legt het ministerie uit. Het ministerie gaf geen cijfers over het aantal doses dat verlopen en vernietigd was door deze groothandelaren, apotheken en artsenpraktijken. Het is mogelijk dat deze cijfers niet verzameld zijn.

Met andere woorden: Het cijfer van 83 miljoen is een minimum; niemand weet eigenlijk of is überhaupt bereid om te tellen hoeveel doses er zijn weggegooid.

Op een vraag van SZ zei het Ministerie van Volksgezondheid niet hoeveel de verlopen en vernietigde doses op federaal niveau kosten. Openbaar beschikbare gegevens ondersteunen echter de veronderstelling dat de kosten voor de belastingbetaler … in de miljarden lopen.

En dat is misschien nog niet alles.

Tot begin 2023 had de federale overheid in totaal 672 miljoen doses besteld voor 13,1 miljard euro, over het algemeen via de EU. Elke prik kost dus gemiddeld net iets minder dan 20 euro … Volgens het ministerie van Volksgezondheid waren er begin mei ongeveer 192 miljoen doses in Duitsland geïnjecteerd, en sommige leveringen zijn nog niet afgerond.

Meer dan een jaar geleden vroeg de Berlijnse krant Tagesspiegel of Lauterbach bedreigd werd met “miljarden aan schadevergoeding”. Op dat moment werd al duidelijk dat het vaccin ongebruikt kon blijven. Medio 2022 waren er 3,9 miljoen vaccindoses verlopen. Begin 2023 waren dat er al 36,6 miljoen. En nu, slechts vijf maanden later, zijn het er al 83 miljoen. Eind vorig jaar waren er ongeveer 54 miljoen doses verlopen en in het eerste kwartaal van 2023 waren er ongeveer 29 miljoen doses vernietigd, zo liet het ministerie aan de Bondsdag weten.

  Australische vrouw neemt tweede Pfizer mRNA-injectie ondanks ernstige bijwerkingen van de eerste, lijdt nu aan oncontroleerbare stuiptrekkingen, auto-immuunproblemen

Mogelijk moet er nog meer vaccin worden vernietigd. Begin mei had de federale overheid nog voorraden van ongeveer 120 miljoen doses. Hun toekomst is “onzeker” en hangt onder andere af van het verdere verloop van de pandemie, zo liet het ministerie van Volksgezondheid de Bondsdag weten. De bondsregering is nog steeds van plan om “onnodige vaccins” aan andere landen te geven.

Er is geen enkel land op aarde te vinden dat dit spul wil hebben.

Om te voorkomen dat er nog meer vaccin vernietigd moet worden, heeft de EU nu onderhandeld over een gedeeltelijke annulering van de leveringscontracten met de farmaceutische bedrijven BioNTech en Pfizer. Hiervoor is een “annuleringsvergoeding” verschuldigd, zo liet Lauterbach de Bondsdag weten. Naar verluidt gaf Lauterbach geen bedrag. De annuleringskosten voor het ongewenste vaccin zullen waarschijnlijk alleen al in Duitsland oplopen tot honderden miljoenen euro’s.

Hoewel de details van de deal officieel geheim zijn, onthulde een verontwaardigde Poolse minister van Volksgezondheid enkele weken geleden dat Pfizer en BioNTech hebben geëist dat EU-landen 50% van de kosten betalen voor elke eerder bestelde maar onnodige dosis vaccin.

Aan het einde van het artikel staat deze smerige paragraaf:

Dankzij de vroege toegang tot veilige en effectieve vaccins zijn veel levens gered en miljoenen mensen beschermd tegen ernstige ziekten. De economische kosten van de pandemie zijn ook verminderd en de “impact op het sociale leven is merkbaar verzacht.” Het vaccinoverschot is een gevolg van deze strategie. Zo rechtvaardigde het Ministerie van Volksgezondheid de bulkaankopen in de Bondsdag.

We hebben het hier op dit blog al vaak over gehad, maar zolang politici en de pers zich blijven overgeven aan deze holle excuses, blijf ik in herhaling vallen: het is inderdaad vreemd dat het enthousiasme voor deze SaFE en EfFeCtIvE vaccins is gedaald, precies omgekeerd evenredig met de ervaringen die het publiek ermee heeft opgedaan. Je zou bijna denken dat hoe meer de vaccineerders mochten vaccineren, hoe meer iedereen besloot dat de vaccins toch niets voor hen waren. Dit is nauwelijks de reactie die je zou verwachten op zulke wonderbaarlijke, levensreddende producten zonder bijwerkingen.

  Covid vaccins veroorzaken "AIDS" immuunsysteem falen, het openen van de deur naar de dood door gewone griepstammen

Heel veel journalisten, bureaucraten, politici en gewone mensen waren medeplichtig aan de excessen van de afgelopen jaren, en nu het beleid van de pandemie verder verzuurt, doen ze alles behalve erover praten. Dit is meer dan wat dan ook de reden voor de oorverdovende stilte rond al deze zaken. De kritiek die er is, zal zich steeds meer richten op geïsoleerde zaken, zoals het sluiten van scholen, en op specifieke initiatieven waaraan maar weinigen direct hebben deelgenomen, zoals het kopen van vaccins. Ze zullen er alles aan doen om op die paar gebieden schuldigen aan te wijzen, waar ze zelf niet de schuld kunnen krijgen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Nacht van vuur” in Kiev: Opeenvolgende “golven” van raketaanvallen om de Oekraïense luchtverdediging te vernietigen (Video)
Volgend artikelScott Ritter: Sancties tegen Rusland hebben gefaald – Ik heb het zelf gezien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. ja, ja, wir haben es nicht gewusst.
  Komen ze 2 jaar later mee aangescheten, therwijl ze nog steeds met blauw gele vlaggetjes zwaaien en de end sieg verkonden.
  Allemaal al gehoord en allemaal al gezien.
  Conclusie, ze zijn dom geboren, hebben er niks bijgeleerd en zijn de helft vergeten.

 2. En hoe gaan ze die verlopen en teveel bestelde “vaccin”troep dan wel vernietigen?
  Net zo “veilig&effectief” als ze waren ?
  Of wordt de zooi in het milieu gedumpd ?
  Dubbele rampspoed zal die troep ons brengen…

  • Hetzelfde als met de “Mexicaanse Griep” swine flue, voor miljoenen laten vernietigen in de verbrandingsinstallatie in Magdeburg

   • Kun je vloeistof dan verbranden? Of wordt het gekookt? En wat gebeurt er dan met de stoom, de spike en de grafeenoxide? De lucht in om verder te worden ingeademd?
    Betaald is het dan toch al….

 3. En de gewone burger heeft die miljarden op moeten hoesten via allerlei belastingen en die worden nu door de wc pot gespoeld. En niemand hoeft zich daarvoor te verantwoorden en iedereen die aan dit bedrog meegedaan heeft, blijft gewoon op zijn/haar plek zitten.
  Als de gewone burger op dezelfde manier met zijn/haar geld om zou gaan, dan had er allang iemand (bijv. De bank) ingegrepen.
  Zo zie je maar weer hoge bomen vangen GEEN wind en de rechtspraak doet gewoon aan dit smerige spel mee. Zum Kotzen zeggen onze Oosterburen, of zouden ze dat nu niet zeggen en alles in de doofpot stoppen? Net als in NL, waar ook 5 miljard (ja 5 miljard) zoek zijn binnen een ministerie.

 4. De klemgestudeerde Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach maakt van zichzelf wel en een heel bijzonder karikatuur, feitelijk zijn de Duitsers wel heel erg voortvarend geweest met de mRNA vaccinatie beleid, de gelatenheid van zowel Duitse en de Nederlandse bevolking dreigt een heel andere wending te nemen wanneer het opgepomte vogelgriep narratief in de nabije toekomst zijn beslag krijgt door een pathogen dat 40% letaal is voor de mens.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Lauterbach
  Herinner de vogelgriep waar alleen de Kokmeeuwen blijkbaar slachtoffer van werden, wat is er nu gemakkelijker om met een drone boven de slapende vogels te vlieg om het “verbeterde” vogelgriep pathogeen los te laten, de groene drammers, de nuttige idioten van het globalisme slaan wel alarm zó wordt naar mijn mening de angst er wéér goed in de gekochte media gebracht, en volgen later wéér beleidsmaatregelen zoals bij het corona verhaal.

  Te lezen op het sluiswachtershuisje te Lemmer: Kokmeeuwen aan land werkt donder in de hand.

  *

  HARDERWIJK – Dat de vogelgriep dit jaar heerst onder met name de kokmeeuw, wisten we. Maar volgens diverse dierenambulances in onze provincie is de slachting enorm. Dagelijks worden tientallen dode kokmeeuwen opgehaald.

  https://www.gld.nl/nieuws/7899340/massale-sterfte-onder-kokmeeuwen-door-vogelgriep

 5. Coronapr… Coronapandemie!
  NOS-nieuwslezer Mark Visser beging een Freudiaanse verspreking. Terwijl hij het Journaal van 18.00 uur samenvatte, zei hij: “Veel meer volwassenen hebben na corona last van geheugen- en concentratieproblemen. Dat zeggen het RIVM en het Nivel, die onderzoek doen naar de gevolgen van de coronapri…” Hij corrigeerde snel: “Coronapandemie!”

  https://www.ninefornews.nl/nos-nieuwslezer-begaat-freudiaanse-verspreking-coronapri-coronapandemie/

 6. Op alle vragen van het artikel hierboven kan ene Ursula von der Leijen wel wat antwoorden geven. Erg opvallend ook dat haar naam nergens in het artikel terug te vinden is… De ‘dominatrix’ van het corrupte EU-gajes dat deze massamoord heeft goedgekeurd en de communicatie daarover heeft verdoezeld (van onze Crime-minister Rutte geleerd?) zegt wel genoeg denk ik zo!

 7. Toch grappig, de moffen en de moerasduitsers hebben beiden een “gezondheids” oppermuppet die er alles behalve gezond uit zien.

 8. Majority of COVID Hospital Deaths Were Due to Untreated Bacterial Pneumonia
  https://www.theepochtimes.com/health/majority-of-covid-hospital-deaths-were-due-to-untreated-bacterial-pneumonia_5294482.html

  Preventieve pneumokokkenvaccins (PCV13, PCV15, and PCV20 en PPSV23), die een veel betere keuze waren geweest dan de zogenaamde coronavaccins, waren gedurende de corona pandemie een hele tijd moeilijk verkrijgbaar.

  Ook tijdens de zogenaamde ‘Spaanse Griep’ van 1918 waren niet de griepvirussen maar de pneumokokken bacteriën de grootste killers. De meeste mensen sterven niet door het griepvirus zelf maar van complicaties veroorzaakt door pneumokokken bacteriën. Behandeling van pneumokokken infecties met antibiotica nadat men al besmet is, is bijna zoiets als ‘vijgen na Pasen’.

  • Doordenker-2 juni 2, 2023 at 19:00

   Virussen bestaan gewoonweg niet Doordenker 2, het zijn de man made pathogenen die de mens en dier ziek maken, tijdens de pandemie is het zgn. Coronavirus nooit geisoleerd of geëxtraheerd uit een patiënt zover ik weet.

   • Beste Adriaan,
    Dit is hetgeen Dr. David Martin erover zegt:
    ´De pandemie die we de afgelopen jaren zouden hebben gehad, is ook niet van de ene op de andere dag ontstaan.
    In feite begon de zeer specifieke pandemie met behulp van het coronavirus in een heel andere tijd.
    De meesten van jullie weten niet dat het Coronavirus als model van een ziekteverwekker in 1965 werd geïsoleerd.
    Het coronavirus werd in 1965 geïdentificeerd als een van de eerste besmettelijke, repliceerbare virale modellen.
    Het werd ooit geïsoleerd in verband met verkoudheid.
    Maar wat bijzonder interessant is aan de isolatie in 1965, is dat het onmiddellijk werd geïdentificeerd als een ziekteverwekker die kon worden gebruikt en gemodificeerd voor een hele reeks redenen.
    En je hebt me goed gehoord, dat was in 1965.
    En trouwens, deze dia’s zijn publiek domein.
    Je mag elke referentie bekijken.
    Elke opmerking die ik maakte is gebaseerd op gepubliceerd materiaal.
    Dus zorg ervoor dat u die referenties bekijkt.
    Maar in 1966 werd het allereerste COV Coronavirus model gebruikt als transatlantisch biologisch experiment bij menselijke manipulatie, en u hoorde de datum 1966.
    Ik hoop dat u begrijpt wat ik bedoel.
    Dit is niet zomaar iets.
    Dit is eigenlijk iets dat al lang in de maak is.
    Een jaar voordat ik geboren werd, hadden we het eerste trans-Atlantische coronavirus data uitwisseling experiment tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.
    En in 1967, mijn geboortejaar, deden we de eerste proeven om mensen in te enten met gemodificeerd coronavirus.
    Is dat niet verbazingwekkend?
    56 jaar geleden, het plotselinge succes van een ziekteverwekker die al 56 jaar in de techniek zit.
    Waar waren we toen we biologische en chemische wapenverdragen mochten schenden?
    Waar waren we als menselijke beschaving toen we dachten dat het acceptabel was om een ziekteverwekker voor de Verenigde Staten te nemen en de wereld ermee te besmetten?
    Waar was dat gesprek en wat had dat gesprek moeten zijn in 1967?
    Dat gesprek werd niet gevoerd. In 1975, 1976 en 1977 begonnen we uit te zoeken hoe we het coronavirus konden aanpassen door het in verschillende dieren te stoppen.´

    Volledig pleidooi via:
    https://zaplog.pro/post/30243/-sarscov2-is-een-biowapen-toespraak-van-dr-david-e-martin-in-het-parlement-van-de-europese-unie-mei-2023

   • Bacteriën zoals pneumokokken bestaan wel en dat zijn de grootste killers, vandaar dat inenting daartegen wel aangewezen is.
    Ik neem nooit een griepspuit maar heb jaren geleden wel preventief een spuit tegen pneumokokken laten zetten, en die zou normaal levenslang moeten dienen.
    Bacteriële pneumonia behandelen met antibiotica na besmetting daarentegen is een beetje te beschouwen als ‘vijgen na Pasen’.

 9. Het is gepland in 2015 met The New world Order met een depopulation program.

  Werd ie hier al aangekondigd maar heeft niemand door gehad….
  en begon het in 1974 al en werd het om de 5 jaar langzaam uitgerold.

  The monetary system and how it has been designed.
  Who is pulling the strings at the world stage?
  What is in store for us, in the near future?
  https://youtu.be/bWYgkrjRruk

  16 jaar geleden = George Bush New World Order https://youtu.be/Rc7i0wCFf8g

  Luister goed hier..moest het van reguliere gezondheid naar techno gezondheid.
  Luister naar Harari zijn verhaal. SYSTEMATISCH ALLE MENSEN HACKEN….

  The WEF/NWO want to, not help humankind at all, rather they want to control humanity like insects in a hive, or mindless automatons. We’ve clearly seen these past two years how they are implementing their oppression and control of everyone everywhere (those that survive their genocide, no less than billions over the next decade), by forcibly imposing their concept of the evolved, in actuality enslaved, state of humanity which is to integrate man with machines then AI manipulate them like characters in a VR game.

  Hersenchip bedrijf Elon Musk mag experimenteren op mensen??????
  Je krijgt subsidie en betaal je het nog zelf met Fake Money.
  Ga lekker op jezelf experimenteren….

  Pure evil, that’s what these individuals are. Keep your bloody hands off of me, my brain is just fine the way God made me!!!!

  AND ABSOLUTE INSANITY!!!!! WHEN WILL THE UNCONSCIOUS EVER WAKE UP??
  Is een natuurlijk proces in de eerste 20 jaar van een mens.Is awakening the old soul first.
  The Dangers Of AI!

  We reached the time where philosophers actually are very much needed.
  Consciousness, emotions, free will, agency, these are just so vague terms, with so many definitions, it is extremely hard to design scientific research around them.
  We need philosophers involved in this AI topic – so.much.

  Is looking outside but not inside and we come to this one. Samsara and Nirvana. In the same world where the unenlightened mind lives in samsara, the enlightened mind lives in nirvana. In nirvana, however, the person does not experience any desire, irritation and confusion = free from unresolved matters or patterns. He sees himself as the observer or “The Consciousness” in which all experiences appear, rather than as the person experiencing everything. From fear to love is from unconscious to consciousness. You learnt your lessons from past experiences.

  According to various authors, Skull and Bones became powerful during the war years when big money was made by the American big business from the Nazis. The disgraceful role played by the grandfather of former US President George W. Bush is extensively exposed. The Bush family plays an important role in the whole Skull and Bones story anyway. In addition to Bush junior and senior, the society has five members from the Bush dynasty. Prominent members also include Bill Clinton, John Kerry and current Vice President Joe Biden.

  De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen. De vrijmetselarij is geen geheim genootschap, maar een genootschap met een geheim. Zij streeft naar een beter mens. Maar uiteindelijk worden mensen met extra kwaliteiten verleidt om hun diensten te bewijzen aan het beest. Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.

  Zij vinden dat er teveel mensen op deze aardbol zijn…..

  Ze deden het zelf al een tijd geleden…
  Gaan ze ons nu de schuld geven =

  Welke plannen voor Nederland?

  WORLD ECONOMIC FORUM EN NL OVERHEID VERPLICHT DIGITAAL VACCINATIE PASPOORT EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET- NIEUW ELEKTRONISCH GELD – NIEUW GELD – OUD GELD WEG – ONTMOEDIGINGSBELEID – DIGITAAL HANDHAVEN

  Dit sociaalkrediet-systeem is in de hele Westerse wereld in wording. Het is het kenmerk van het Wereld Economisch Forum in Davos en van Amerika’s Ministerie van Binnenlandse Veiligheid. De meeste van Amerika’s wereldwijde bedrijven zijn er voorvechters van.

  Het systeem van sociaal-krediet vereist dat “burgers” onderdanig zijn aan de regering. Zulke regeringen worden dan nog wel “democratieën” genoemd, maar de burgers hebben geen stem. Alle stemmen die afwijken van het narratief worden tenietgedaan.

  Merk op dat het tirannieke sociaal-kredietsysteem probeert het betrouwbare, voorspelbare oude karaktersysteem na te bootsen, met dit verschil dat de loyaliteit van een burger niet ligt bij zijn karakter, maar bij de agenda van de regering. De eerste stap bij de invoering van een systeem van sociaal-kredietsysteem is controle krijgen over de media. Dit werd bereikt tijdens het Clinton-regime (president van de Verenigde Staten van 1993 tot 2001), toen zes mega-concerns toestemming kregen om 90% van wat een onafhankelijke media was, op te kopen en in een paar handen te concentreren.

  De volgende stap is het gebruik van angst – 9/11, Covid, Rusland – om een angstige en goedgelovige bevolking zover te krijgen dat zij instemt met het verlies van hun grondwettelijke bescherming, “om veilig te zijn”……Als dit eenmaal bereikt is, zijn er geen beperkingen meer voor degenen die de macht hebben.

  De Grondwet wordt een document zonder gezag.

  Dit is precies het punt waarop wij ons op dit ogenblik bevinden.

  Hier zie je dat het dus een andere doelstelling heeft net zoals in China waar niemand over nadenkt als we al vrij waren en Claus Swab zijn ideeën hebben overgenomen met a lees je hier: geography professor I had was an expert at what he called ‘4th World dynamics’, defining the 4th world as poor 3rd world countries getting poorer. I never saw a country trying to kill its population of starvation so badly. https://youtu.be/5xTMkOCtTGo

  You wil own nothing and be happy..

 10. Yes I called this from the start. How did I know? Het werkt niet.

  https://www.theepochtimes.com/health/a-colossal-failure-around-the-world_5260961.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-05-22&src_cmp=health-2023-05-22&utm_medium=email&est=moOu5mTGwls0K8BmRRJXVkpPhmjS2Qz%2F6tasbilZW6FRq4Tq3usTeNwEVeQcm%2B8kk9b8cMywfUIY

  Spike eiwit is zeer toxisch en heeft shedding gevaar. Spike eiwit is een biowapen.
  Er zit geen enkele stof in de Covid vaccin dat bestemd is voor een mens.
  Het zijn allemaal stoffen die schade brengen aan het lichaam.

  Jammer dat mensen zich blindstaren op een witte jas en op een diploma, en ze hebben geen aandacht voor de inhoud van de vaccin. Mensen hebben geen besef dat geneeskundigen met witte jas (vooral reguliere) niet altijd goede bedoelingen hebben.
  https://www.gezondwereldnieuws.com/deel-1-spike-eiwit-is-zeer-toxisch-en-heeft-shedding-gevaar-spike-eiwit-is-een-biowapen

  Why Are More Young People Getting Cancer Across The Globe?
  I think this might just be the beginning. I’m so grateful to be unvaccinated
  https://youtu.be/YzpJNdrYBnA

  Met als resultaat: Shocking 2025 Deagel Forecast… War, Population Reduction and Collapse https://youtu.be/t6uTQGaGNFk

  Population COLLAPSE Is Coming!!
  https://youtu.be/qf9JyuvovZw

  This World Government Will Make You Own Nothing – David Icke
  https://youtu.be/nfgAuq0YwNA

  De Internationalisten waartegen de Duitsers vochten- waaronder de Amerikanen- streven sinds de Eerste Wereldoorlog naar een ‘Verlicht’ wereldbestuur, wat ook wel Nieuwe Wereld Orde heet.

  Government refuses to hand over https://youtu.be/vMRaGsnXc4w

  What Elites DON’T WANT YOU TO KNOW About Secretive Bilderberg Meetings
  https://youtu.be/Fr4mtjcxDsc

  SECRET CABAL Of Neoliberal’ Elites Have Private AI Meeting: R
  ising Reacts To Bilderberg
  https://youtu.be/Ao4FLJlHoyU

  Their Agenda = To Re-Colonize The World
  https://youtu.be/LYY8ZyU6tBU

 11. Have you already experienced the 5 Cosmic and 5 Earth chakras?

  There Is a Place You Can Go
  That place is a New Earth free from sickness, crime, and war.
  The Earth is shifting to a higher vibration from third density to fourth and fifth density. For you to survive on the New Earth you must also change your frequency to match that of the New Earth.

  Unless you make that change your body frequency will be incompatible with these new frequencies and you will have to leave. You have a choice, prepare to ascend or transfer to another third density planet.

  We are not connected to 7, but to 17 chakras! A whole cosmos opens up for you. “For the newcomers”.

  DEZE MAG JE BESLIST NIET PRIKKEN.
  JE VERBREEKT DE BAND MET DE MOEDER EN BRENGT ERNSTIGE SCHADE TOE.

  Onze aarde beweegt van 3D cosciousness naar 5D consciousness.
  Verplaatsen we van begeerte naar intelligentie is de evolutie op aarde die we nu meemaken.
  Where’s The Pole & Why It Matters also your body and brain https://youtu.be/OIAsqsVb6yA

  FOLLOW YOUR HEART – YOUR BRAIN IS STUPID… AND HERE’S WHY
  https://iamfearlesssoul.com/follow-your-heart-your-brain-is-stupid/

  Collectieve bevrijding

  Het zichtbaar maken van patronen van manipulatie en wat ons gevangen houdt in de Matrix, is in het collectief ook bezig zichtbaar te worden en wordt ook multidimensionaal ontmanteld. Ook al is het allemaal praktisch nog niet zichtbaar, het is achter de schermen al bezig uit elkaar te vallen. We zien her en der wat ‘lijken uit de kast vallen’ rondom de corona periode en wat zich toen heeft afgespeeld.

  It is Indonesian Government Being Sued Over Mandatory COVID-19 Vaccine An Indonesian group, headed by Ted Hilbert & Fatoni Rahman, is suing the government for their vaccine mandate involving the mass immunization of all residents of Indonesia by executive order. According to Hilbert & Rahman, the mandate goes against numerous articles of the constitution of the Republic of Indonesia. https://youtu.be/qSHSx_hsMcE and

  COVID-19 Vaccine Injured Sue President Biden, White House Staff. A group of individuals injured by the COVID-19 vaccines have filed a major lawsuit against the federal government, including President Joseph Biden, Xavier Becerra and several other prominent federal government figures, citing among other things alleged massive government censorship as part of an orchestrated illicit scheme to cover up discussion of any material problems associated with the COVID-19 vaccines.
  https://youtu.be/-hvvO4YmvHo

  Covid vaccine.
What are the basic ingredients of the Covid vaccine
– Spike protein
-Graphene oxide
-Heavy metals
-Animal proteins
-Other chemical and synthetic substances
-etc…
  There is no substance in the Covid vaccine that is intended for a human being.

  Nieuwetijdskinderen zijn vredestichters: ze voelen de impuls om tegengestelde belangen te willen verzoenen, harmonie te creëren en conflicten bij te leggen. Tezamen met hun intuïtieve vermogens leidt dit er vaak toe dat deze kinderen vroeg oud en volwassen zijn: ze begrijpen hun ouders soms beter dan deze zichzelf of elkaar begrijpen en ze proberen hen vaak te helpen of een brug te slaan tussen beiden. Ze worden in hun gevoel ‘de ouder van hun ouders’ en kunnen gaan zich identificeren met deze helpende, therapeutische rol. Een deel van hun onbevangen kind-zijn kan daarmee verloren gaan.

  Een nieuwetijdskind is idealistisch. Nieuwetijdskinderen zijn spiritueel, diepzinnig en fantasierijk. Ze worden geïnspireerd door idealen als gelijkheid, broederschap en respect voor de natuur. In hun aura zie je vaak dat de hoogste twee chakra’s wijd open staan: ze kunnen daardoor veel inspiratie, inzicht en enthousiasme ervaren. Maar vaak zie je ook dat deze energie niet (helemaal) geaard is, wat zich uit in zweverigheid, rusteloosheid, dromerigheid of gebrek aan realiteitszin.

  Nieuwetijdskinderen zijn meer gevoelsmatig dan rationeel ingesteld. Ze hebben moeite met vooropgestelde structuren en mentale kaders die weinig ruimte laten voor intuïtie, onvoorspelbaarheid en individualiteit. Eigenlijk zijn zij hier om ons te leren breken met een traditie van overmatig denken en analyseren.

  In de ogen kijkend van een nieuwetijdskind, is het alsof men een wijze oude ziel ziet. Inderdaad, veel van hen zijn oude zielen op deze planeet, maar er zijn ook sommige nieuwetijdskinderen die hier voor de eerste keer zijn. Ze komen met specialiteiten; wijsheid die naar voren komt op de gepaste tijd. Deze kinderen komen als “systeem krakers”. Dat is hoe ze zijn bedoeld en daardoor passen ze niet altijd in vastgestelde systemen, dat is de reden waarom velen van hen gewoonweg weigeren om mee te doen.

  Ze kijken er dwars doorheen en roepen de volwassenen op appèl. Daarom kunnen ze eenvoudigweg niet opgevoed worden zoals hun ouders vroeger.

  https://www.nieuwetijdskind.com/kenmerken-nieuwetijdskinderen/

 12. ´De onderstaande 8 uur durende video is de volledige versie van de “International Covid Summit III in het Europese Parlement in Brussel waar ongeveer 30 sprekers een korte presentatie hielden. Deze uitzending bevat alle informatie die u nodig heeft over COVID-19 om te kunnen zien dat het één grote leugen was.

  De zogenaamde COVID-19 preventie, -behandeling en -beleid zijn allemaal ontworpen om mensen in angst te houden en ze ertoe te bewegen om hun rechten op te geven en gevaarlijke experimentele procedures te ondergaan.´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/de-opzienbarende-lezing-van-dr-david-martin-bij-het-europese-parlement-hoe-kan-de-criminele-agenda-met-zoveel-bewijs-nog-doorgaan/

 13. Aquarius is INNER REVOLUTION AND CHANGING YOUR OLD BELIEF SYSTEMS

  The photon belt will due til AD 4000 is now 2022 Is the cosmos currently playing out the devils until 2024 and is watching over who is real and who is not and who has the best intentions is blown….. We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels. 
Is the cosmos currently playing out the devils until 2024 and is watching out who is real and who is not and who has the best intentions is blown…..

  As we move deeper and deeper into this photon belt, it would seem that we are moving into the Age of Light. the Milky Way Galaxy is our source, our creator. This powerful source, which must vibrate very fast, is accessible to us only by feelings, and many people seem to sense this; they are actively clearing negative feelings and emotional body blocks as quickly and thoroughly as they can at this time. Many sense that our habitual slow, dense, and stubborn feeling patterns could be dangerous in the years to come.

  It must be felt, within the heart.

 You ALWAYS have the answers inside you.
 EVERYTHING YOU NEED is inside you.

 Just follow your heart, and don’t confuse the voices in your head, and around you with the guidance of your much wiser, more powerful HEART.

  Follow your heart… your brain is stupid.
  https://iamfearlesssoul.com/follow-your-heart-your-brain-is-stupid/

  Waarom??????? Global Leadership Has No Care For The Traits That Make Us Human https://youtu.be/J-7BMZFDgcI

  HOE KOMT DAT = Where’s The Pole & Why It Matters also your body and brain
  https://youtu.be/OIAsqsVb6yA

  We zitten in 2000 jaar 2023-4000 LIGHT. GA EENS EEN LICHTJE OP JEZELF LATEN SCHIJNEN.
  IsRaËl –> Dat betekent dat als wij de mannelijke energiestroom (linker hersenhelft) in balans hebben met de vrouwelijke energiestroom (rechter hersenhelft) en wij helemaal kristallijn (open) zijn.
  Wat beslist niet betekent dat het ego in balans dient te zijn met intuïtie/gevoel.
  Het ego dient volledig overMeesterd (mogelijk wanneer je gelijkwaardig geworden bent aan de energie van de Opgestegen Meesters) te worden met eigen liefde, zodat er alleen maar naar het intuïtie, het gevoel geluisterd gaat worden.

  De meesten van deze 144.000 groep uitverkorenen leven hier nu in NEDER-land en dat is beslist geen toeval. Hier heerst het sterkste ego in de mens. Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in families.En temeer als RUTTE EN BIDEN naar “ONE WORLD GOVERNEMENT” WIL…..
  PART OF THE PLAN Agenda 2030 MAAR DEZE MENSEN HEBBEN NIETS TE ZEGGEN EN WE WAREN AL VRIJ.
  ZE GAAN JE SYSTEMATISCH HACKEN…….GELOOF JE HET ZELF. HET IS TOTALE CONTROLE OVER DE MENSHEID. GEWELDIG PLAN…….HEEL DE MIDDENKLASSE HEBBEN ZE AL WEG GESLOOPT.
  WAS ER EEN REDEN????? NEE…..verzin zelf maar wat ze zijn……

  FREE THE WORLD FROM YOUR OWN DESTRUCTIVE MINDS.

  WE ZITTEN IN DE GROOTSTE TRANSFORMATIE OP AARDE OOIT ALS WE ONS VRIJWEKEN VAN DEZE DESTRUTIEVE DWANG VAN SLECHTS ENKELINGEN DIE NIETS OVER ONS TE ZEGGEN HEBBEN…….
  ZELFVERZONNEN MAAR NIETS GEVRAAGD AAN HET VOLK.

  HUMANS ARE ASCENDING Humanity is awakening to who we really are. The various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth. https://energeticsynthesis.com/what-is-ascension

  The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality and not with specific rulers.

  As we all moving from Materialisme to Spiritualisme is from Desire to Intelligence.
You can’t stop this because is the Schumann. DE MACHT LIGT BIJ HET VOLK VOOR DE KOMENDE 2000 JAAR = WETEN.

  From NON-Adult to Adult

  Free Yourself from Ignorance and Insanity.

  Small minds discus people!!!! = NON-ADULT……

  The Big problem is. We are not your children.
  YOU NEED THEM = New Age children are peacemakers.

  We are the sons and daughters of life’s desire for itself.
  They don’t come from you, but they don’t belong to you either.
  And though they be with you, yet they do not belong to you.
  You may give them your love, but not your thoughts.
  Because they have their own thoughts and specially “The New Age children” They are the Peacemakers.
  You may shelter their bodies, but not their souls.
  For their soul dwelleth in the house of tomorrow, which you cannot visit; not even in your dreams.
  You may strive to be like them, but not try to make them like you.
  Average minds discus events, Great minds discus ideas for a better outcome in his one life…..A true master does not create followers and does not want to be worshiped or have control over you. They are NON-ADULTS……with endless discussions witch we are in now for three years with NO- SOLUTIONS.
  IF YOU ARE IN “IGNORANCE” YOU DON’T LISTEN TO ANYONE.
  WHAT THE WORLD GETS IS “INSANITY” WITH FALS BELIEVES.
  YOU DON”T RESOLVE NO PROBLEMS AT ALL.
  WHY…YOU ARE IN IGNORANCE OF ANY PROBLEMS.
  YOU ARE COMPLETELY BLOCKED FROM MASTER.
  REAL MASTERS DON’T WANT WORSHIP OVER HUMANS.

  A true master shows you the way to mastery……is reaching LOVE first.

  Your mastery!

  Nieuwetijdskinderen zijn vredestichters…
  Don’t leave them alone and listen to them.
  They have A SPECIAL MISSION.

  If we connect we win and make compromises for the best results and FREEDOM for all in the future.
  Can you feel it? We are rising on the whole world from 3D to 5D consciousness as the Sun reflect our body and mind for ALL.

  There is no way to separate humanity from its Soul body, and practice Humanism.
  Once direct knowledge of the Soul is known as a reality, this fact is experienced without the need to control others through religious bias, nor conform to religious rhetoric or scientific atheistic judgments.

  Ascension essentially encompasses an Universal perspective towards the compassionate practice of World Humanism and includes the entire spectrum of life, of all inhabitants of the world, no matter what race, religion, belief or creed, to be equally deserving of benevolence, Empathy and Compassion.
  In the interpretation of the Law of One in Spiritual Ascension and Awakening context, it is a egalitarian philosophy for evolving humanity towards experiencing empathy and achieving humanitarian goals.

  Ascension study is made as an evolutionary model for our planet and humanity.
  The main focus is upon the inner spiritual study and reflection made upon the personal commitment to expand one’s Consciousness and benevolence towards life. As we expand our consciousness we shift perspective to feel our interconnection with all Life and become orientated to be of service (Service to Others) thus, reflecting inner truth.

  When we experience this all encompassing spiritual-energetic connection, we inherently desire to practice human kindness and seek to collaborate with developing higher structures that place value on human beings, a value system of a “World Humanism”.
  https://energeticsynthesis.com/world-humanism

  Nieuwetijdskinderen zijn vredestichters: ze voelen de impuls om tegengestelde belangen te willen verzoenen, harmonie te creëren en conflicten bij te leggen.
  Tezamen met hun intuïtieve vermogens leidt dit er vaak toe dat deze kinderen vroeg oud en volwassen zijn: ze begrijpen hun ouders soms beter dan deze zichzelf of elkaar begrijpen en ze proberen hen vaak te helpen of een brug te slaan tussen beiden.

  Ze worden in hun gevoel ‘de ouder van hun ouders’ en kunnen gaan zich identificeren met deze helpende, therapeutische rol.

  Een deel van hun onbevangen kind-zijn kan daarmee verloren gaan als je niet naar ze luistert…….
  https://www.nieuwetijdskind.com/kenmerken…/

 14. MAW WOORDEN. RUTTE EN BIDEN SPELEN ONDER EEN HOEDJE EN NAAIEN ONZE HELE WERELD MET DESTRUCTIEF GEDRAG EN STAAT ER OOK BIJ ZE DWINGEN ONS OP ONZE knieen……..zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen.

  WAAROM? MENSEN NEERSABELEN MET EEN NIET WERKEND VACCIN.

  Er zit geen enkele stof in de Covid vaccin dat bestemd is voor een mens.
  Het zijn allemaal stoffen die schade brengen aan het lichaam.
  https://www.gezondwereldnieuws.com/deel-1-spike-eiwit-is-zeer-toxisch-en-heeft-shedding-gevaar-spike-eiwit-is-een-biowapen

  IEDEREEN ZOU HIERVAN MOETEN GAAN STIJGEREN.

  WAT HEBBEN WIJ GEDAAN???? NIETS…..WIJ WAREN HET DIE DEZE WERELD HEBBEN GEBOUWD….
  NIET ZIJ. ALLEMAAL LUL PRAATJES EN HAAGSE BLUF.

 15. Al die verklaringen, en nu ook de recente MSM zeurpartijtjes over het verkwiste geld, draaien nog steeds allemaal om hetzelfde thema, namelijk:

  dat (1) het zgn vaccin (2) een goedbedoelde ‘bescherming’ was tegen (3) een ‘virus’ die (4) een ‘dodelijke pandemie’ veroorzaakte. Geen van deze 4 is waar. Maar nog steeds buigt niemand zich over de kern waarheden dat dit gigantische bedrog een smerig en achterbaks experiment was om mensen tot GMO te veranderen, welk experiment op zich ook nauw verbonden is aan andere sociale en geologische experimenten.

  Zolang deze kernrealiteit niet aanvaard wordt en openbaar gemaakt wordt, verandert er niks en treuzelen de aannames en de onderzoekjes door. Al meer dan twee jaar zijn experts verwoed bezig om een raadsel op te lossen, een raadsel dat ze zelf voor miljarden euro’s hebben gekocht, en welk raadsel al lang bekend is bij de zwarte magiêrs die de rotzooi hebben bekokstoofd en verkocht.

  Waar is de mens eigenlijk mee bezig….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in