Zou u een wasmachine kopen als er een kans van 1 op 1.000 was dat hij zou ontploffen? Zou u een wasdroger kopen met een kans van 1 op 10.000 dat hij in brand vliegt en uw keuken vernielt? Zou u een auto kopen als er een kans van 1 op 1.000 was dat de wielen eraf zouden vallen tijdens het rijden? schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ik wed dat u dat niet zou doen.

De mensen die vaccins promoten hebben het nooit over risico’s. Ze geven toe dat er wat ongemak kan zijn, hoofdpijn, koorts enzovoort.

Maar ze hebben het niet over de grote risico’s: het risico dat een patiënt door een vaccinatie kan overlijden of ernstige hersenschade kan oplopen. Laten we het risico op autisme – dat om onverklaarbare redenen pro-vaxx verdedigers in een staat van incoherente woede lijkt te drijven – buiten beschouwing laten en ons concentreren op het risico op overlijden en hersenbeschadiging. (Het risico op autisme is epidemiologisch onderbouwd. Maar de pro-vaxxers houden niet van echte wetenschap. Dat stoort hen.)

En hier is de verrassing: de risico’s van vaccins zijn niet bijzonder klein.

De ernstige risico’s van sommige vaccins zijn natuurlijk vrij klein – ongeveer één op 100.000 bijvoorbeeld.

Maar van andere vaccins is bekend dat de risico’s veel groter zijn.

Voordat de covid-prik werd geïntroduceerd sprak Bill Gates over een risico van 1 op 10.000. Hij zei dat als zeven miljard mensen, zoals hij van plan was, een nieuw coronavirusvaccin zouden krijgen, 700.000 mensen schade zouden kunnen oplopen.

En bij een vaccin hebben we het niet over de noodzaak om de keuken opnieuw te schilderen – zoals na een brand in een wasdroger. Je kunt vaccinschade niet herstellen met een paar potten verf, een kwast en een nieuw stel gordijnen.

Volgens een artikel in het Journal of the American Medical Association komen bij ongeveer 1 op de 640 kinderen aanvallen voor bij één populaire kindervaccinatie.

De problemen met vaccins worden, nogmaals, vaak afgedaan als hinderlijke symptomen.

Maar bij vaccinaties kunnen we het hebben over ernstige hersenschade die levenslange zorg vereist. En we hebben het over de ultieme bijwerking – een waar niemand van de pro-vaxxers ooit over wil praten – de dood.

  Cardioloog verwacht dat meer wielrenners vanwege hartproblemen zullen moeten opgeven

Als u denkt dat ik dit verzin, vraag uzelf dan eens af waarom de Amerikaanse regering meer dan 4 miljard dollar heeft uitbetaald als gevolg van vaccinatieletsels. In het Verenigd Koninkrijk heeft de regering een standaardvergoeding van 120.000 pond voor schade veroorzaakt door sommige vaccins. Zij heeft grote bedragen uitgekeerd aan mensen die door vaccins zijn beschadigd. En vergeet niet dat de meeste patiënten en hun familieleden nooit een claim indienen omdat niemand ooit toegeeft dat de hersenbeschadiging of het overlijden door een vaccin is veroorzaakt.

In Amerika stelt de CDC dat het Vaccine Adverse Event Reporting System slechts voor een klein deel van de bijwerkingen meldingen ontvangt. Alleen al voor het MMR-vaccin worden ongeveer 40 gevallen van overlijden en blijvend letsel per jaar gemeld, maar naar schatting wordt slechts 1% van de ernstige bijwerkingen van medische producten gemeld. Artsen zijn niet geneigd vermoedelijke bijwerkingen te melden, hoe ernstig die ook zijn – meestal omdat ze bang zijn te worden aangeklaagd, maar ook omdat ze niet graag onder ogen zien dat een door hen aanbevolen product zoveel schade heeft aangericht.

Ga het na. Doe een beetje onderzoek. Vraag het uw politieke vertegenwoordiger – hoewel u misschien even moet wachten op een eerlijk antwoord.

Hoeveel ophef denkt u dat journalisten en ouders zouden maken als werd gemeld dat een merk wasdroger jaarlijks 40 kinderen doodt of blijvend verwondt?

Maar journalisten concentreren zich op het demoniseren van iedereen die durft te suggereren dat er misschien meer problemen zijn met vaccinaties dan algemeen wordt aangenomen. In een aantal landen is er sprake van dat zelfs het noemen van het feit dat vaccins problemen kunnen veroorzaken, een terroristische daad is.

De BBC weigert iedereen te interviewen die kritiek heeft op of vraagtekens zet bij vaccins of het vaccinatiebeleid. Er is geen debat. Discussie is niet toegestaan. De feiten moeten onder het tapijt worden geveegd.

Het is misschien niet verwonderlijk dat de heer Gates erop stond dat de fabrikanten van de covid-prik juridische immuniteit kregen.

Waarom eisen ouders en journalisten niet meer informatie over vaccins in het algemeen?

Waarom nemen zoveel pro-vaxxers er genoegen mee onwetend en passief te blijven?

Kinderen krijgen tegenwoordig tientallen vaccins – de ene na de andere. Vaccinatieschema’s verschillen van land tot land, maar tegen de tijd dat ze twaalf zijn hebben de meeste kinderen enkele tientallen vaccinaties gehad. Elk met zijn eigen risico.

  Dubbel gevaccineerde COVID-patiënten vullen ziekenhuis in VK

En er is nog een ander gevaar.

Voor zover ik heb kunnen nagaan, heeft niemand ooit onderzoek gedaan naar de wisselwerking tussen al die verschillende vaccins in het menselijk lichaam. Wat doen ze allemaal met het immuunsysteem? Uw gok is net zo goed als die van ieder ander. Er zijn geen langetermijnstudies gedaan. Er zijn geen veiligheidstests op lange termijn gedaan. Als ze al gedaan zijn, dan zijn ze blijkbaar geheim gehouden – wat onwaarschijnlijk lijkt.

Nu zullen sommige pro-vaxxers ongetwijfeld zeggen dat dit er allemaal niet toe doet omdat vaccins mensen beschermen tegen ziekten – en levens redden.

Welnu, ik vrees dat ook dat nogal twijfelachtig lijkt.

Uit de feiten blijkt dat veel vaccinaties geen bescherming bieden aan een groot deel van de mensen die worden gevaccineerd. Het is gemakkelijk te stellen dat sommige vaccins meer kwaad dan goed doen.

Waarom zijn vaccinaties dan toch zo populair? Waarom zijn zoveel anderszins schijnbaar intelligente mensen zo vertrouwend en ronduit dom als het om vaccins gaat? Zijn ze allemaal gewoon goedgelovig? Hondsdol? Gek? Of gewoon fanatiekelingen die van naalden houden? Ik begrijp het echt niet.

Maar farmaceutische bedrijven verdienen miljarden aan de verkoop ervan, artsen verdienen tienduizenden aan het geven ervan en pro-vaxxers zoals de Bill en Melinda Gates Foundation hebben geld rondgestrooid onder journalisten en allerlei schijnbaar onafhankelijke instanties.

Dit alles terzijde latend, is de andere reden voor het geven van vaccinaties het bieden van kudde-immuniteit.

Nu is de term “kudde-immuniteit” de laatste maanden veel gebruikt. Mensen die er nog nooit van gehoord hebben, gebruiken het nu in zowat elke zin die ze uitspreken.

Kudde-immuniteit betekent gewoon dat een groot aantal mensen in een gemeenschap een infectie heeft gehad of ertegen is ingeënt, en daarom als immuun wordt beschouwd.

Als veel mensen worden ingeënt, en zij immuun worden voor een ziekte, zullen er minder gevallen van die ziekte zijn in die gemeenschap.

Niet elk individu zal beschermd zijn tegen een ziekte – omdat vaccins niet altijd werken.

  Wetenschappelijke gegevens tonen aan dat de gevaccineerden "superverspreiders" zijn geworden

En sommige mensen zullen schade ondervinden van de vaccins.

Maar, zo luidt het argument, de economie zal profiteren omdat minder mensen ziek zullen worden. Er wordt geld bespaard omdat er minder geld wordt uitgegeven aan ziekenhuiszorg. Minder mensen zullen vrij moeten nemen om voor zieke familieleden te zorgen. Dat is de theorie en die werkt zolang er niet meer mensen door het vaccin worden beschadigd dan er worden gered.

Het belangrijkste argument voor pro-vaxxers is dus geld.

Vaccinatie kost veel geld en doodt of verwondt sommige mensen, maar de pro-vaxxers geloven dat het kosteneffectief is.

We hebben meer informatie, meer tests en meer waarheid nodig.

Ik heb in de loop der jaren aangeboden om met opeenvolgende Chief Medical Officers in het Verenigd Koninkrijk te debatteren over vaccinatie – live op de nationale televisie. Waarom zouden ze met mij debatteren? Wel, ik ben arts en mijn boek over vaccins (genaamd “Iedereen die u vertelt dat vaccinatie veilig en effectief is, liegt – hier is het bewijs”) is, ondanks pogingen om het te verbieden en mij te demoniseren, ’s werelds best verkochte boek over dit onderwerp.

Het aanbod is helaas altijd beantwoord met stilzwijgen.

Zegt dat niet alles wat we moeten weten?

Op geen enkel ander gebied van het leven, met uitzondering van sommige gebieden van nationale veiligheid, wordt een openbaar debat als onaanvaardbaar beschouwd.

Vandaag lijkt het alsof we terug zijn in de tijd dat het debat werd verboden. We zijn teruggezakt naar het soort tijden waarin Snow, Semmelweiss en Paracelsus gevaarlijke tegenstand kregen als ze het onbetwistbare in twijfel durfden te trekken.

De volgende keer dat u online een opmerking ziet over vaccins, stel dan de volgende vraag: als vaccins zo veilig zijn, waarom hebben regeringen dan miljarden uitgekeerd aan patiënten die erdoor gewond zijn geraakt?

Als een fabrikant van wasdrogers meer dan 4 miljard dollar schadevergoeding had betaald, zouden de mensen dan niet willen weten waarom hun producten nog steeds te koop zijn?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het verbergen van de dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNet binnen – Pfizer CEO test voor de tweede keer in 6 weken positief op VAIDS
Volgend artikelWoede over inflatie neemt toe: Politie waarschuwt voor golf van geweld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. “ Nu is de term “kudde-immuniteit” de laatste maanden veel gebruikt. Mensen die er nog nooit van gehoord hebben, gebruiken het nu in zowat elke zin die ze uitspreken.”

    Er zijn alsmaar nieuwe varianten, dus ieder is bij elke nieuwe variant weer vatbaar. Kudde-vaccinatie is een sprookje. Een zoethoudertje.

    Wat de griep- en covidprik betreft is geweten dat het maar een kleine dekking geeft en snel afbouwt, een herhaling is dus om de 6 md nodig. Er kan dus nooit kudde-immuniteit opgebouwd worden.

  2. Het is allemaal ordinaire búllshit ! Wat er aan de hand is is dat de kwakzalvers onder ons–te beginnen bij Pasteur–van het begin af aan uit banaal menselijk egoïstisch gewetenloos commercieel winstbejag erin slaagden de mensen te laten geloven dat medicijnen en vaccinaties ziekten zouden genezen en uit de wereld helpen dan wel zouden voorkomen… Intussen is allang aangetoond dat het énige panacee dat álle ziekten voorkomt en dus doorgaans óók geneest is : écht gezonde voeding, gezonde leefstijl en zoveel als mogelijk gezonde lucht en omgeving… Dan heeft níemand ook maar énig medicijn of vaccinatie of zelfs supplementen nodig en wórdt niemand ziek en kunnen we 95% van alle ziekenhuizen én artsen–die ons momenteel toch ook in meerderheid verraden hebben–gewoon ópdoeken !! Niet geloven ? Je hoeft het boek van Coleman niet eens te lezen, wij hebben hier ‘Vaccin Vrij !’, van Door Frankema.. Niet duur en anders kijk bij iemand die het heeft alléén maar even naar de grafiekjes op bldz. 16 en 17 en je bent voorgoed genezen en gelooft niets meer van alle waanzin van de huidige poppenkast…en die van decennia eraan voorafgaand… Leef na een voorheen medisch bedenkelijke voorgeschiedenis nu inmiddels al 22 jaar zo, ben nu 72,5 jr. jong en lach met alle krankzinnige mondiale nónsens !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in