Twee weken geleden woonde ik een informatiebijeenkomst bij over hartziekten bij sporters, georganiseerd door de IJslandse voetbalbond. De reden voor deze bijeenkomst ligt voor de hand: sinds de massale vaccinatie tegen Covid-19 begon, zijn twee keer zoveel voetballers als voorheen op het veld aan een hartaanval bezweken. Een van de slachtoffers, de IJslandse voetballer Emil Pálsson, behoorde tot de panelleden, schrijft Thorsteinn Siglaugsson.

Ik was van plan onmiddellijk verslag uit te brengen van de bijeenkomst, omdat ik verwachtte dat professor Martin Halle van de Technische Universiteit van München, die de gezondheid van Duitse sporters volgt, interessante en waardevolle informatie zou verstrekken. Maar van Halle’s presentatie viel weinig te melden. Hij vertelde het publiek over de eerste bekende plotselinge dood van een atleet in 490 voor Christus (zeer relevant, natuurlijk), daarna toonde hij enkele grafieken over sterfgevallen onder marathonlopers tussen 2000 en 2010. Tot slot liet hij een paar oude foto’s zien van atleten die in het veld instortten, waarbij hij de meest recente foto’s zorgvuldig vermeed. Maar de meeste tijd besteedde hij aan het tonen van foto’s en video’s van zijn onderzoeksfaciliteit in München, waarbij hij in detail inging op zijn apparatuur en cardiografen toonde die, zoals een aanwezige bevriende arts mij vertelde, geen informatie toevoegen aan artsen en nietszeggend zijn voor niet-medisch geschoolden. En er werd met geen woord gerept over de recente stijging van het aantal sterfgevallen onder atleten.

Na anderhalf uur van dit alles en een flinke scheut technische problemen – de goede dokter had de dag ervoor het dodelijke virus opgelopen en kon dus niet naar IJsland reizen, hoewel hij ongetwijfeld meerdere vaccindoses had gekregen en, te oordelen naar de foto’s, steeds gemaskerd was, zodat de presentatie op afstand moest worden gehouden – was er eindelijk tijd voor vragen uit het publiek. Van de vele aanwezige artsen vroeg er slechts één naar het massale vaccinatieprogramma. Van alle aanwezige verslaggevers was het alleen ikzelf, de bescheiden amateurverslaggever van TCW, die überhaupt een vraag stelde. Ik vroeg Dr. Halle of hij de toename van hartziekten de laatste tijd had opgemerkt en hoe Covid-19 en de massale vaccinatie aan deze ontwikkeling zouden kunnen bijdragen.

  "Als een brandwondenslachtoffer": Huidziekten na vaccinatie zijn een marteling voor de getroffenen

Na een plotselinge hoestbui, als gevolg van het virus natuurlijk, vertelde Dr. Halle ons dat hij hierover geen gegevens had, wat een beetje als een verrassing kwam gezien zijn dagelijkse werk. Hij zei echter dat het zijn “gevoel” was dat er een toename zou kunnen zijn. Hij verklaarde dit door doping, wat geen nieuw verschijnsel is en dus geen geldige verklaring. Desgevraagd, en na een nieuwe en nog ergere hoestbui, gaf hij toe nu elke week gevallen van myocarditis te zien.

De grafiek hierboven, samengesteld op basis van een Wikipedia-lijst van hartstilstanden in het voetbal, geeft een zorgwekkend beeld, volledig in overeenstemming met recent onderzoek en gegevens over bijwerkingen in de praktijk. De daling in 2020 is begrijpelijk omdat de voetballers meestal in lockdown zaten, maar de 21 instortingen in 2021 staan in schril contrast met het jaarlijkse gemiddelde van 11 in de vijf jaar voorafgaand aan 2020. Laten we niet vergeten dat 2021 ook een jaar van aanzienlijke lockdowns was.

Dit is de ontwikkeling waarvan we allemaal hadden verwacht dat de gerenommeerde Duitse expert die in die vergadering zou bespreken. En dit is de discussie die hij zo goed mogelijk probeerde te vermijden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBegrafenisondernemer: 85% van de dode lichamen heeft nu vreemde bloedstolsels sinds de uitrol van het COVID-vaccin
Volgend artikelDwergen in Brussel, energiereuzen in Moskou: Orban zegt duidelijk wat hij van sancties vindt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ik blijf kritisch, het dient gezegd dat sporters vandaag immense inspanningen moeten leveren.
  Elk nieuwsbulletin vermeld de bloedwaarden en dienaangaande prestatie van de sporter. Ze worden getraind om die hoger en hoger en efficiënter en efficiënter te krijgen.

  Topclubs hebben veel geld. Topdokters, toptrainers, fitnesscentra, labo’s…
  Andere clubs doen hun best of proberen het althans met minder geld. Maar veel sporters doen het zelf.

  In alle geval is de mens niet gemaakt om die waanzinnige prestaties te leveren. Daardoor brengt ge uw lichaam in een gevaarlijke situatie.

  Daarom kan ik een sterfgeval bij sporters niet echt als vaccin gerelateerd zien.

  • De plotselinge stijging kan natuurlijk ook verklaard worden als gevolg van de lockdown. Dat topsporters daarna gewoon te snel weer intensief zijn gaan sporten en tijdens de lockdown hun conditie erg verzwakt was. Of een inhaaleffect na de lockdown. Zo te zien in de grafiek is het meerjaars gemiddelde namelijk gelijk gebleven. Echter, wetenschappelijk zou zijn om autopsie te mogen verrichten op die overledenen, maar daar heb je natuurlijk toestemming voor nodig, dat mag niet zo maar. Even kijken of het in 2023 ook nog steeds structureel toegenomen is… nu nog te weinig gegevens om conclusies te trekken.

 2. 5 jaar geleden moesten sporters ook immense inspanningen leveren. Hadden top clubs ook uitgebreide medische begeleiding enz.enz. Dus waar komt die enorme oversterfte vandaan. Natuurlijk niet door die gifspuiten. Als ik u was zou ik wat meer onderzoek doen en niet alles geloven wat MSM verkondigt.

 3. Een sporter die ik ken had deze zomer een toernooi en er waren opvallend veel die hebben opgegeven. Ja het was warm in de buitenlucht maar desondanks viel het gewoon op.

 4. Dit is wel boeiend. Wat ik namelijk tot dusver miste bij alle berichten over abnormale plotse sterfgevallen was net vergelijkingsmateriaal met liefst veel vorige jaren, uiteraard dan ook met beschrijving van eventueel erg verschillende omstandigheden en andere mogelijke oorzaken. Alleen dán kun je namelijk glashard aantonen voor iedereen dat en óf de ‘vaccins’ vooraan in de verdachtenbank horen te zitten…En of er sowieso abnormale sterfte is… Gezien alle berichten zou ík–met veel anderen–‘denken’ van wel, maar dat vind ik zelf–al is het maar op grond van een hoop levenservaring–absoluut onvoldoende….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in