Vraag: Wat is de echte reden achter de oorlog in Oekraïne?

Antwoord:
Er zijn verschillende redenen. Ten eerste willen Amerika en de EU controle krijgen over de olie, de metalen, de zeldzame aardmetalen en de voedselvoorraden die Rusland heeft. Decennialang hebben de meeste oorlogen om olie gedraaid en deze oorlog is niet veel anders. Oekraïne, aan de grens met Rusland, wordt opzettelijk als wapen tegen Rusland gebruikt – waarbij de NAVO voor de oorlog betaalt en Zelensky precies vertelt wat hij moet doen. Ten tweede willen de gestoorde en psychotische zogeheten groene liberalen hun bizarre LBQTZR netto-nul-transgender-levensstijl door de strot van de Russen duwen – die vastbesloten zijn om warm te blijven, warm te eten en vast te houden aan hun christelijke levensstijl. Ten derde vechten de globalisten die de VS en de rest van de NAVO controleren om de suprematie in de Nieuwe Wereldorde – nadat de Grote Reset is voltooid zijn ze vastbesloten om hun geplande Wereldregering te leiden.

Vraag:
Wanneer zullen de rentetarieven dalen? En denkt u nog steeds dat de inflatie hoog zal blijven?

Antwoord:
De rentetarieven zullen dalen wanneer het WEF en de Bilderbergers al het geld hebben en wij niets meer over hebben. Oh, en wanneer de Verenigde Naties tevreden zijn dat hun bedrijfslaars stevig op onze collectieve nek staat. Ja, ik denk dat de inflatie hoog zal blijven. Overal hebben regeringen een enorm hoge inflatie nodig om de omvang van hun schulden te verminderen. Ze kunnen het zich niet veroorloven om de inflatie te laten dalen. En vergeet niet dat zelfs als de inflatie een beetje daalt, de inflatie waar we al onder geleden hebben, zal blijven bestaan. Als de voedselprijzen met 17% zijn gestegen, dan zullen de voedselprijzen 17% hoger blijven. En als de inflatie van de voedselprijzen daalt tot 15%, dan komt die 15% bij de 17% – enzovoort, enzovoort.

Vraag:
Denkt u echt dat er een kernoorlog zal uitbreken? Op 23 maart maakte u een video getiteld “Nuclear War is Coming!

  Nieuwe angst van westerse deskundigen: Rusland evolueert en past zich aan

Antwoord:
Ik ben bang dat het risico elke dag groter wordt. China heeft gezegd dat het geen kernoorlog zal beginnen en Rusland heeft de verleiding weerstaan om kernwapens te gebruiken als reactie op bedreigingen en militaire aanvallen. Maar president Biden van de VS heeft gezegd dat de Verenigde Staten kernwapens zullen gebruiken en dat ze dat als eerste zullen doen. Het grootste risico komt van de Verenigde Staten.

Vraag:
Wat is een tactisch kernwapen?

Antwoord:
Het is een kernwapen dat om tactische redenen wordt gebruikt. Maar het is nog steeds een kernwapen. De suggestie dat een “tactisch kernwapen” op de een of andere manier minder aanvallend is dan een ander soort, is een ziekelijke grap.

Vraag:
Wat vindt u van AI?

Antwoord:
De grootste bedreiging is dat het domme mensen nog dommer zal maken dan ze al zijn. Luie leraren gebruiken AI om te voorkomen dat ze het werk moeten doen waarvoor ze betaald worden. Studenten gebruiken AI om hun essays voor hen te schrijven. Mensen die op AI vertrouwen worden stompzinnig en dom.

Vraag:
Waarom verloren sommige artsen hun vergunning omdat ze de waarheid van de covid-pandemie in twijfel trokken en de gevaren van de covid-19 prik bespraken, terwijl andere artsen hun vergunning behielden?

Antwoord:
Ik vermoed dat de meeste artsen die hun vergunning behielden en niet ‘geschorst’ werden, osteopaten of chiropractors waren in plaats van orthodox opgeleide artsen. Ik vermoed dat hun tuchtorganen een andere en verstandigere kijk op de zaken hadden.

Vraag:
Als er een kernoorlog uitbreekt, zal de wereld verduisteren en zullen miljarden mensen sterven – velen door honger. Zou dit niet in het voordeel van de globalisten zijn?

Antwoord:
Inderdaad.

Vraag:
Waarom wil Zelensky niet eens vredesbesprekingen overwegen?

Antwoord:
Als er vrede uitbreekt zullen er waarschijnlijk verkiezingen zijn in Oekraïne en de volgende president zal niet Zelensky zijn. Bovendien worden de touwtjes van Zelensky gemanipuleerd door de VS, die geen vrede willen. De slechte mensen in Amerika willen de controle over de natuurlijke hulpbronnen van Rusland. Oorlogen gingen vroeger altijd over grondgebied. De meeste moderne oorlogen gaan om olie, gas, mineralen enzovoort.

  Voormalig vicepresident en hoofdarts Pfizer: Waarom worden we voorgelogen over COVID? Er is geen goede reden

Vraag:
Biden heeft duidelijk niet helemaal in de hand wat er om hem heen gebeurt. Wie trekt er aan zijn touwtjes?

Antwoord:
Ik denk dat Obama en de Clintons de touwtjes in handen hebben.

Vraag:
Denkt u dat de noodvoorraden die online verkocht worden door verschillende preppers en survivalisten de moeite waard zijn om te kopen?

Antwoord:
Alleen als u uw gevriesdroogde kool in het jaar 2043 wilt eten. Het verkopen van producten die geschikt zijn voor consumptie over 20 jaar roept de vraag op: waar leeft u van terwijl u wacht om uw gevriesdroogde kool in 2043 te eten? Kan iemand anders dan een globalistische miljardair het zich veroorloven om voor 20 jaar voedsel te kopen – of ruimte te hebben om voor 20 jaar voedsel op te slaan? En wat gaat u doen met pijl en boog, het driehoekige verband en het speciale zakmes met een zaklamp in het handvat? Ik denk dat we allemaal ons best moeten doen om ingeblikt en verpakt voedsel met lange houdbaarheidsdatum op te slaan, zoveel mogelijk van ons eigen voedsel te leren verbouwen en bescheiden voorraden van andere benodigdheden aan te leggen. En ik raad u aan om een huis met een open haard te zoeken als u er een kunt vinden. Als u een eigen open haard hebt, kunt u een vuur aansteken om warm te blijven en eten te koken.

Vraag:
Zullen ze ooit de dreiging van gedwongen/verplichte vaccinatie weer invoeren?

Antwoord:
Waarschijnlijk niet. Het is makkelijker om de mRNA-gifstoffen in voedsel te stoppen dat in een laboratorium gemaakt is. Dit zijn ze al jaren van plan. (Ik noemde het plan om vaccins in voedsel te stoppen in mijn boek Anyone who tells you vaccines are safe and effective is lying: here’s the proof – waarvan de eerste editie meer dan tien jaar geleden werd gepubliceerd. Het boek is verkrijgbaar op Amazon).

  Brief van een bezorgde vader aan zijn zoon - "De Regeringen van Nederland en van Europa hebben een hele andere agenda. Ze willen staatsslaven creëren"

Vraag:
Waarom denkt u dat Robert Kennedy geen goede president van de Verenigde Staten zou zijn?

Antwoord:
Toen hij voor het eerst op het toneel verscheen, merkte ik op dat ik dacht dat hij zich voorbereidde op een gooi naar het presidentschap. De ambitie leek erg helder en glanzend. Ik vertrouw hem niet en ik vertrouw niets van wat hij zegt. Ik zou graag zijn echte standpunten over klimaatverandering en massale vaccinatieprogramma’s willen weten. De Kennedy’s hebben altijd rook aangeboden in plaats van inhoud.

Vraag:
Hoe lang zal het duren voordat CBDC’s worden ingevoerd?

Antwoord:
Hooguit achttien maanden. Ze willen tegen of voor 2030 van contant geld af zijn. De tijd dringt. Wanneer de wereldwijde digitale valuta wordt ingevoerd, zullen we allemaal een stuk armer zijn. We zullen beperkt zijn tot €20.000 op de digitale bank. Geld dat niet gebruikt wordt, zal vervallen. En geld zal niet bruikbaar zijn buiten uw 15-minutenstadsgebied.

Vraag:
Hoe gaan ze landelijke gebieden veranderen in 15-minutensteden?

Antwoord:
Dat zullen ze niet eens proberen. Ze dwingen mensen nu al van het platteland naar de steden te verhuizen. Breedband en WiFi zijn niet beter dan tien jaar geleden en de postbezorging op het platteland zal waarschijnlijk worden gestaakt. Plattelandswegen worden nooit gerepareerd en dorpen verliezen hun voorzieningen. Re-wildingprogramma’s (het vrijlaten van wolven, bevers, bizons en everzwijnen op het platteland) zijn ook bedoeld om mensen naar de steden te dwingen en om de landbouw te vernietigen. Elektrische auto’s zijn onpraktisch buiten de steden. En het einde van benzine- en dieselauto’s zal de meeste mensen uit landelijke gebieden verdrijven.

Via Dr. Vernon Coleman.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. VERNON COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: Een boodschap aan de gepriktenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Sancties tegen Rusland hebben gefaald – Ik heb het zelf gezien
Volgend artikelViktor Orban heeft gelijk: Het tegenoffensief wordt een bloedbad voor Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dus dit heeft niets met het oude rijk Khazarie te maken?
  Dat volk dat in iets van 80 landen is uitgetrapt?

 2. Vooral die laatste alinea verschafte veel nieuwe inzichten. Zo vallen alle puzzelstukjes inelkaar. Nu maar hopen dat het allemaal grandioos mislukt. Vind het zelf bijzonder prettig om met een grote diesel door verre streken en mooie natuurgebieden te rijden. Het fijne van olie en fossiele brandstoffen is ook dat het nooit op zal raken. Het is een onbeperkte en goedkope brandstof. Stroom is mooi voor andere dingen, maar niet voor auto’s.

  • En ik met mijn 6 cil mb c280.
   Heb ook in een renault Zoe gereden.
   Bereik 160 km.
   Ok het rijd,maar dan heb je het ook gehad.
   Oja,als het tri-state plan faalt in Nederland,gaat het wat zuidelijker met Belgie als middelpunt,naar het ruhrgebied en de elzas.

 3. Dr. Coleman: “En vergeet niet dat zelfs als de inflatie een beetje daalt, de inflatie waar we al onder geleden hebben, zal blijven bestaan. Als de voedselprijzen met 17% zijn gestegen, dan zullen de voedselprijzen 17% hoger blijven. En als de inflatie van de voedselprijzen daalt tot 15%, dan komt die 15% bij de 17% – enzovoort, enzovoort.”

  Voor de komst van de EU voerde de Belgische regering (meestal op een mooie zondag) regelmatig en onverwacht een devaluatie (waardevermindering) door van de Belgische Frank om op die manier de concurrentiepositie van het land veilig te stellen. De inflatie als gevolg van het ongelimiteerd bijdrukken van geld, zonder dat deze waarde eerst economisch gecreëerd werd, vervangt nu deze muntdevaluatie. Het resultaat is echter hetzelfde. De geldbriefjes in je portefeuille en het geld op je bankrekening verliezen in waarde en koopkracht…

 4. Ik vermoed dat geen van deze doelen zullen gehaald worden. Enerzijds is de bevolking aan het wakker worden en zijn ook steeds beter geïnformeerd door de alternatieve media, maar anderzijds hebben we de brics landen die geen CBDC willen en die 3/4 van de wereldbevolking vertegenwoordigen. Als het westen dit wil doorduwen met een bevolking die nadien bestolen is van hun geld en waar alle fossiele brandstof is verbannen, hoe ga je een gemotiveerd en slagkrachtig leger opbouwen? Met batterijtjes aangedreven tanks en vliegtuigen? De elektrificatie zal ook energietekorten veroorzaken. Elk verstandig mens is momenteel aan zijn backup-plan bezig. Dit kan door volledig off-grid te kunnen leven, of anderzijds gewoon te vertrekken uit het westen of zeker uit de euro munt landen. Je kan denken dat dit een domme keuze is, maar bekijk het zo, als de dollar en bij uitbreiding de euro implodeert zijn de “euro”landen derde wereld landen, aangezien hun valuta dan niets meer waard is. De geschiedenis leert dat de mensen dan alles doen om te overleven en zullen hun eigen voorkeur van munt of een stabiele munt kiezen, ondanks verbod van de overheid, Volgende stap is revolutie, die niet zal onderdrukt worden door politie of leger (zoals we tot nu reeds zagen) omdat deze betaald worden met een waardeloze valuta (energie tekorten dus geen communicatie, dus geen gebruik van CBDC). In heel het plan zijn er zoveel delen waarvan de waarschijnlijkheid dat ze fout lopen groot is, en dat de kans op succes laag is. Als dan ook nog Rusland de Navo-VS verslaat en/of terugdringt, en de VS vermoedelijk in zijn achtertuin door de spreekwoordelijke derde hond als China wordt aangevallen in Taiwan, is de implosie compleet. Nadien zullen er vredesbesprekingen zijn waar het westen zich zal moeten schikken (zoals Duitsland na WO2) en zal de EUR/Dollar misschien wel gelijk staan met de Roebel.
  Aangaande de mogelijkheid van gebruik van kernbommen heeft Rusland de beste voorbereidingen (zie underground van Moskou bvb). Deze voorzorgen zijn er niet in het westen. Hier deelt men enkel Jodiumtabletjes uit, en bid dat je het overleeft.
  Wees waakzaam en voorbereid.

  • Als hun plannen net zo goed zijn als de 4 keer te dure oorlogs troep, dan hoeven we ons geen zorgen te maken.
   Als je het een beetje visueel wilt is 1984 een prachtige richtlijn, koud, ziek, rantsoenen en alleen maar leugens daartegenover begint de DDR al zowat oppassen een paradijs te lijken

 5. Grappig dan weer : ‘Het boek is te koop op Amazon…..’ Never nooit niet dat ik daar wat koop bij die űber Globalist Jeffie Bezos met zijn manvrouw.

 6. Coleman is zo’n goede voorspeller dat je bijna zou denken dat hij een vrijmetselaar is. Deze “nieuwe wereldorde” is een fascistische vrijmetselaarsdroom. Elders invade wereld is een heel andere “nieuwe wereldorde” in opbouw, die van de BRICS, bestaande uit een groter deel van de wereldbevolking dan die van de G7. De Russen zullen alles doen om de WEF wereldorde op de knieën te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in