Het duurde minder dan een jaar voordat Albert Bourla, CEO van Pfizer, de waarheid vertelde over het falen van zijn mRNA-vaccinprogramma. In een recent interview bekende Bourla dat de eerste twee doses spike-eiwit mRNA slechts “beperkte bescherming” bieden tegen covid-19. Hij trok zelfs de “booster”-injectie in twijfel en beweerde dat deze “redelijke bescherming” biedt tegen ziekenhuisopname en overlijden, maar “minder bescherming” tegen infectie. Bourla zei dat een vierde injectie beschikbaar zou moeten zijn tegen maart 2022, en dat deze de grootste bescherming tot nu toe zou moeten bieden! Op dat punt spuwt Bourla alleen nog maar kletspraat – complete en volslagen onzin, schrijft Lance D Johnson.

Pfizer CEO bedriegt openlijk en gaat door met het plunderen van de wereldbevolking

Deze toegegeven mislukte VACCINES zijn dezelfde injecties waarvan Bourla ooit beweerde dat ze 100 procent effectief waren in het voorkomen van covid-19. Op 1 april, 2021, zei Bourla: “De gegevens tonen ook aan dat het vaccin 100% effectief is tegen ernstige #COVID19 zoals gedefinieerd door @CDCgov en 95,3% effectief tegen ernstige COVID-19 zoals gedefinieerd door @US_FDA. Zeer geruststellend nieuws.” Nu, in 2022, zegt Bourla in wezen hetzelfde – dat een vierde dosis 100 procent effectief zal zijn tegen ernstige COVID-19.

In een gesprek met Yahoo News, zei Bourla: “Nu werken we aan een nieuwe versie van ons vaccin, de 1.1, laat ik het zo zeggen, die ook Omicron zal dekken. Natuurlijk wachten we op de definitieve resultaten, [maar] het vaccin zal in maart klaar zijn.” Hoe kan iemand met een goed geweten het advies van deze man blijven opvolgen, nu zijn manipulatie en bedrog voor de hele wereld zichtbaar zijn geworden?

  Prominent viroloog: Covid-19 pandemie is ‘de grootste hoax ooit gepleegd’ en mondkapjes, sociale afstandelijk en lockdowns ‘moeten morgen allemaal stoppen’

Mensen over de hele wereld werd beloofd dat zij “hun vrijheden terug zouden krijgen” als zij in de rij zouden gaan staan en dit product zouden nemen. Nu, nadat miljoenen mensen lijden en dood hebben ervaren na vaccinatie, zijn deze eerste drie vaccinaties op de een of andere manier niet goed genoeg. Er is nog een dosis nodig. Waarom betalen regeringen dan nog steeds voor Pfizer-vaccinaties en leggen ze die op? Hoe lang zal deze façade blijven bestaan?

Dit zijn dezelfde injecties die herhaaldelijk aan mensen zijn opgedrongen alsof het om vee gaat. Terwijl Pfizer elk spoor van medische ethiek en wetenschappelijke integriteit uitwist, werkt het bedrijf aan de volledige overname van de mensheid. Deze onderwerping is bereikt door manipulatie, dwang en massavormingspsychose. Pfizer en de rest van het covid-19 kartel hebben hun destructieve medische experimenten aan de bevolking opgedrongen door voortdurend de Neurenberg Code te schenden, en door een racketeering operatie die mensen heeft afgeperst, onderworpen en misbruikt om zich te schikken.

mRNA is geen vaccin; het is een basis voor genetische modificatie van mensen

Maar het falen van dit onwettige vaccinprogramma was vanaf het begin opzettelijk, want het biedt een weg naar de genetische modificatie van mensen, een zekere mate van ontvolking, eeuwige menselijke slavernij, farmaceutische afhankelijkheid en transhumanisme. De vaccindwang van 2021 was een voorafje, een voet tussen de deur voor Pfizer en andere biotechbedrijven om te experimenteren met menselijk DNA, zonder enige wetenschappelijke integriteit en zonder rekening te houden met de onvermijdelijke gevolgen voor menselijk leven. Bourla verscheen in een aflevering van Squawk Box om te praten over verschillende nieuwe partnerschappen op het gebied van genbewerking. Hij hoopt het mRNA-platform te gebruiken om een nieuw assortiment van vaccins en andere “therapieën” voor genetische modificatie van mensen te introduceren.

  "Ik maak me zorgen om jou" - Een covidioot geeft 10 argumenten aan een gevaccineerde

Big Tech en zijn factcheckers hebben herhaaldelijk ontkend dat het mRNA-platform over genetische modificatie van mensen ging. Nu Bourla schoon schip heeft gemaakt met de plannen van Big Pharma om in de nabije toekomst genetische experimenten op mensen uit te voeren, kunnen de media en de factcheckers van Big Tech deze REALITEIT niet langer verdoezelen. Big Tech en de media hebben de afgelopen twee jaar besteed aan het ontkennen van deze realiteit, door het af te doen als een “samenzweringstheorie”. Toch werkt Pfizer samen met Beam Therapeutics, Codex DNA en Acuitas om precies dat te doen – het DNA van mensen veranderen. “We zullen genetische fouten in je DNA corrigeren met gen-editing,” zei Bourla. Het mRNA-platform werd aan het publiek verkocht als een “vaccin”, maar het is in werkelijkheid slechts een instrument voor ontvolking en fysiologische controle – een houvast voor de exploitatie en genetische modificatie van mensen tot in de nabije toekomst.

Pfizer CEO- “We Will Correct Genetic Mistakes In Your DNA With Gene Editing”

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

PFIZER DOSSIER

Pfizer-directrice rent voor haar leven na confrontatie met Project Veritas-verslaggeverVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovid-infecties en sterfgevallen stijgen explosief na de eerste vaccinatie dosis
Volgend artikel13-jarig kind in Brazilië overlijdt na geïnjecteerd te zijn met Pfizer “Een mooi meisje sterft door dit ellendige vaccin”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. De homo sapiens als laboratoriumrat. Genetische modificatie met als doel om de menselijke soort nog volgzamer te maken naast de uitdunning?

  2. Nu dit verhaal publiekelijk is gemaakt, zal dit niet bij iedereen in goede aarde vallen. Dit kan een tsunami aan rechtszaken en/of bevolkingsprotesten leiden, die eisen dat de regeringen aftreden, big farma, big media ontmanteld worden e.d. Want het vertrouwen is geschonden, wat bijna niet meer te lijmen valt bij de bevolkingen.

  3. Ik hoop dat iedereen die bij pfizer werkt kapot gaat ik heb de eerste 2 vaccinaties erg genoeg genomen toen ik nog niet wakker was waar die vieze honden mee bezig waren heb de meest rare kwalen gehad van die kankerzooi van ze normaal gebruik ik het woord kanker niet maar ik hoop dat hun het allemaal krijgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in