©  Creativebird / Freepik

Het feit dat een deel van de EU-bevolking de experimentele gentherapieën tegen Covid-19 nog steeds weigert, is een enorme doorn in het oog van de EU-Commissie. In een onlangs gepubliceerd strategiedocument wordt niet minder dan de volledige vaccinatie en regelmatige boosters van de hele bevolking als doel genoemd. De ongebreidelde haat van het EU-regime tegen ongevaccineerden wordt openlijk getoond: de weigering van Covid-vaccinatie wordt concreet geassocieerd met antiwesterse en anti-EU-standpunten en elke criticus van vaccinatie wordt zo gestileerd als een vijand van de staat, schrijft Vanessa Renner.

Het op 2 september gepubliceerde document “EU response to COVID-19: preparing for autumn and winter 2023” geeft blijk van een mate van agressieve ontkenning van de werkelijkheid die de lezer misselijk maakt. Er wordt gesproken over 2.300 doden per week door (!) Covid-19, over vreselijke gevolgschade door Long Covid, ja, zelfs de psychologische schade die veel mensen lijden door beperkingen en bangmakerij wordt volledig toegeschreven aan de “pandemie”. De EU-Commissie speelt zichzelf op als de nieuwe doemsekte, die naadloos kan aansluiten aan de op straat vastgeplakte wereldondergangssekte. De redding in de Corona-apocalyps ligt echter niet in nieuwe of verhoogde belastingen en heffingen, maar in het heiligdom van de genetische vaccinatie.

Het is alleen jammer dat niemand het meer wil. “Sinds eind april van dit jaar is de opname van COVID-19-vaccins in de EU nauwelijks veranderd. Van de 60-plussers is 7,5% nog niet gevaccineerd en heeft 16,3% zijn eerste booster nog niet ontvangen. Als we kijken naar de vaccinatiegraad onder volwassenen, is 14,1% van de mensen van 18 jaar en ouder niet gevaccineerd en heeft 35,5% zijn eerste herhalingsvaccinatie niet ontvangen,” klagen zij. Het wordt ook als een probleem beschouwd dat de laatste vaccinatie enkele maanden geleden is gegeven. Ze aarzelen niet om te spreken over een afname van de natuurlijke immuniteit na een infectie, wat volgens studies gewoon niet waar is. De strekking is duidelijk: “Veilig” bestaat alleen voor degenen die regelmatig injecties krijgen.

  Bizarre psychiatrische gevallen onder de COVID gevaccineerden

Vaccinatiedruk ook voor kinderen

De veronderstelde vaccinatiedoelen luiden dienovereenkomstig. In plaats van mensen eindelijk volledige keuzevrijheid te geven, wijzen de tekenen nog steeds op vaccinatiedruk. Het dichten van “vaccinatiekloven” heeft de hoogste prioriteit:

“Verbetering van de immunisatieopname in het kader van de basisvaccinatie en de eerste herhalingsvaccinatie bij daarvoor geschikte personen, waaronder geschikte kinderen en adolescenten volgens nationale immunisatieschema’s, blijft een prioriteit. Dit is met name van belang voor bevolkingsgroepen met een hoger risico op ernstige gevolgen en voor landen met een lagere vaccinatiegraad.”Bron

Zoals verwacht zijn zelfs kinderen niet veilig voor de vaccinatiewoede van de Europese Commissie. Men kan dit zeker opvatten als een directe aanval op de volgende generatie burgers, want al in 2020, lang voor de veel ongevaarlijker Omikron-variant, bedroeg volgens recente berekeningen van Stanford-professor Ioannidis de covid-sterfte voor jongeren onder de 20 jaar slechts 0,0003%. Vaccinaties hebben geen nut voor kinderen – maar ouders riskeren ernstige bijwerkingen van de gen-injecties. Het is niet voor niets dat Denemarken en Zweden de kindervaccinaties hebben afgeschaft.

Geprioriteerd: Uitgerekend zwangere vrouwen

Maar het einde van de rit is nog lang niet in zicht met een boostervaccinatie: “Bepaalde bevolkingsgroepen” krijgen voorrang voor extra boosters (en worden bij voorkeur tegelijkertijd tegen griep gevaccineerd). We hebben het niet alleen over de tweede booster en dus de vierde vaccinatie, maar ook over boosters daarna, vooral voor degenen wier laatste inenting zes maanden geleden plaatsvond. Tot de “gelukkige” groepen behoren 60-plussers, mensen met eerdere ziekten, gezondheidswerkers – en uitgerekend zwangere vrouwen. En dit ondanks het feit dat de veiligheid van de preparaten bij zwangerschap nooit serieus is onderzocht. Het is interessant om op te merken dat onlangs is toegegeven dat het mRNA van het vaccin door zogende moeders inderdaad via de moedermelk aan het kind wordt doorgegeven. Iets wat eerder heftig werd ontkend en als nepnieuws werd bestempeld – net als de stelling dat de vaccinatie het kind in de baarmoeder zou kunnen schaden. Wat als dit uiteindelijk waar blijkt te zijn?

  Schokkende video: Indiase omroepster stort in tijdens reportage over koningin Elizabeth

Vechten tegen kritische feiten?

De EU-Commissie besteedt bijzondere aandacht aan de communicatiestrategie voor de vaccinatiecampagne – omdat de meeste burgers uiteraard alleen door passende manipulatie kunnen worden overgehaald om een prik te halen en niet omdat zij zelf uit persoonlijke overwegingen de noodzaak ervan inzien. Zij willen de vaccinatie fel blijven promoten en de vermeende voordelen van de gen-injecties benadrukken, ook voor de van nature immune personen. De communicatiestrategie moet voortdurend worden bijgewerkt en aangepast aan de omstandigheden – vooral aan het beeld dat het publiek heeft van vaccinatie en de “pandemie”. Zeer belangrijk: op “misleidende informatie” moet onmiddellijk worden gereageerd! De ervaring leert dat het vermeende nepnieuws over de werkzaamheid en veiligheid van experimentele geneesmiddelen voor gentherapie overeenkwam met de waarheid – neemt de EU-Commissie het hier dus op tegen de feiten?

Ondertussen is deze zin een klap in het gezicht van elk vaccin-slachtoffer: “Duidelijke, consistente en op bewijs gebaseerde berichten die de voortdurende veiligheid en werkzaamheid van COVID-19-vaccins aantonen, zijn van cruciaal belang.” Later wordt opgemerkt dat zogenaamde “long covid” patiënten zeer speciale hulp nodig hebben. Mensen met vaccinatieschade hebben ze dus openlijk schijt aan (pardon): bijwerkingen worden niet één keer in het document genoemd. De EU wil alleen diegenen helpen waarvan de problemen terug te voeren zijn op het virus. Wat goed dat het in veel gevallen onduidelijk is of “longe covid” symptomen komen van covid of eerder van de gen-injectie…

Ongevaccineerden als vijanden van het EU-regime?

De kers op de taart is vervolgens de associatie van het scepticisme ten aanzien van Covid-vaccins met “antiwesterse” en “anti-Europese” narratieven: iedereen die niet gevaccineerd is of de zoveelste booster weigert, is dus een gevaar voor “het Westen” en de EU, zo lijkt het. En dat niet alleen: degenen die kritisch berichten over vaccinaties delen blijkbaar ook vaak zogenaamde “desinformatie” over de oorlog in Oekraïne. Wat wordt hier gedefinieerd als desinformatie? Een onaangenaam feit over de geschiedenis van het Oekraïne-conflict dat twijfels kan oproepen over de veronderstelde heiligheid van Oekraïne?

  Met 'Ziekte X' het 'dekmantelverhaal' voor de komende massale sterfgevallen als gevolg van de vrijlating van de nieuwe biowapens van de globalisten, zal hun 'bloedlust' niet ophouden voordat ze worden gestopt

“De politieke dimensie van vaccinatieweigering en desinformatiecampagnes in de context van antiwesterse en anti-EU-narratieven. Bijzondere uitdagingen zijn de kanalen waarin desinformatie wordt verspreid in verband met andere crises, met name de Russische militaire agressie tegen Oekraïne.”Bron

Scherpe kritiek in het parlement

Gelukkig wordt het zeer twijfelachtige document van de EU-Commissie ook scherp bekritiseerd door moedige Europarlementariërs. Een van hen is Christine Anderson, die het beleidsdocument tijdens een persconferentie heeft ontmanteld, waardoor de vraag rijst: wie verspreidt eigenlijk de mis- en desinformatie? “Het zijn de farmaceutische bedrijven,” verklaarde Anderson. Zij zijn het, zei hij, die leugens vertellen om winst op winst te maken. Anderson had ook scherpe kritiek op het feit dat de vaccinatiekritiek als “antiwesters” en “anti-EU” wordt aangemerkt en noemde het prioriteren van zwangere vrouwen weerzinwekkend. U kunt de video van de conferentie hier bekijken:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europa richt zich na de zomer op de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTerwijl Duitsland zelfmoord pleegt: Nederland trekt zich niets aan van gezamenlijke EU-sancties tegen Rusland
Volgend artikelOngevaccineerde alleenstaande vrouwen zeggen ‘nee’ tegen gevaccineerde alleenstaande mannen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

55 REACTIES

 1. Logisch, 2023 denken degenen die, na schending grondrechten, geen legitimiteit meer bezitten, de prikjes uit de “experimentele” fase te hebben en te kunnen afdwingen.

  Geniet van je nog resterende korte levensduur. De oorlog had ruim 2,5 jaar geleden gevoerd moeten worden.

  En degenen die compassie met de schapen hebben: ga ook de wei in!!!!!

 2. Het GENOCIDE PARLEMENT zal niet alleen genocide op de mensen verpliichten maar ook de GENOCIDE van de landen in de EU.
  De enigste oplossing:
  NEXIT – NEXIT – NEXIT – NEXIT – NEXIT – NEXIT

 3. Jeetje, wat wordt de europese bevolking dan uitgedunt. “Als we kijken naar de vaccinatiegraad onder volwassenen, is 14,1% van de mensen van 18 jaar en ouder niet gevaccineerd “. Als dit juist is natuurlijk

  • Ik schrik ook van de percentages. Ik geloof er niks meer van. We worden van alle kanten bestookt met desinfo en angstporno. Tijd om in de realiteit en vanuit liefde ipv op internet vanuit angst te gaan leven.

  • Gisteren stond nog in de krant dat de vooral Nederlandse bevolking weer groeiend is er staat bij dat dit niiet komt door de aantal geboorten toenames maar door immigratie toenemingen echter overal zie ik meer geboorten meldingen aan de huizen in de straten waar ik loop Of het allemaal goed gaat met die nieuwegeborenen weet ik niet maar er is meer leven in de voortplantingen sinds jaren hiervoor Dat de U voorzitterster het een doorn in het oog ervaart dat de herhaalprik/booster uitblijft en dat veel mensen het zat zijn om naar de priktent te gaan is een logisch gevolg dat de voorzitter van de EU/wef in 2021 alvast meer dan 1 miljard covid 19 spuiten heeft besteld voor d evervolgprik/booster is een grote strop om haar nek wat een miskoop blijkt te zijn van maar 16 miljard dollar oop de begroting van de EU En nu wil zij de weigeraars dwingen om die spuiten te nemen Lukt haar dat niet omdat het verzet van de lapzwanzen die in Brussel ziten om zich heen al veel mensen hebben zijn sterven aan covid spuiten en kiezen zij het hazenpad En dat zij zelf het slachtoffer wordt van haar samenwerking met Phizer Hieronder wordt al bvermeld dat U. von d.L. niet 1 mijard spuiten heeft besteld maar 4,5 miljard dus zo rond de 80 miljard dollar met enige miljoenen eraf die ze (de schapen) al hebben genomen hebben en grote strop om haar nek

 4. Het beramen van openlijke moordaanslagen dmv verplichte gifspuiten is natuurlijk strafbaar. Probleem echter is dat de massa-moordenaars al het kapitaal bezitten om om politieke- en militaire macht te kopen.
  Eénlingen worden opgepakt als ze bovenstaande moordaanslagen hardop verkondigen, maar de machtige criminelen van de Satanische elite kunnen doen en laten wat ze willen, vinden ze, zolang ze de mensen maar als angstige wezentjes in toom kunnen houden.
  Gelukkig is de gigantische verdrukking waarin wij steeds dieper verzeild raken, tweeduizend jaar geleden voorzegd.
  Ik herhaal, niet voorspeld, maar voorzegd.
  De verschrikkelijke smeerlappen die al deze ellende veroorzaken zullen er dus sowieso niet ongestraft mee wegkomen.
  Mijn niet bepaald schaapachtige waarschuwing als reactie op degene die mij of één van mijn geliefden de dodelijke gifspuit wil toedienen laat ik maar even achterwege. Dezelfde reactie die ik bijna twee jaar geleden al had toen ‘men’ een geliefde van mij het “vaccin” wilde geven.
  Ik beschouw de dreiging van een “vaccin” toedienen namelijk exact hetzelfde als de dreiging van een een geladen pistool op iemands’ voorhoofd zetten. Het is maar dat ze het weten.

  • Ik beschouw de dreiging van een “vaccin” toedienen namelijk exact hetzelfde als de dreiging van een een geladen pistool op iemands’ voorhoofd zetten. Het is maar dat ze het weten. ”

   Dat is ook precies wat het is, een dodelijk wapen op iemands hoofd zetten, maar dan met een overgehaalde trekker en zonder dat het resultaat direct zichtbaar is. En ze weten het donders goed, maar wij moeten kapot. midden in crisis en een aftakelende maatschappij worden miljoenen vreemden binnen gelaten….dat op zich zegt alles over welke waanzin er heerst en wat men wil dat ons lot is. Wij moeten kapot !

   De verantwoordelijken publiceren met naam, toenaam en waar hun huis woont, dan kun je dialoog aangaan op elk niveau, en dat is de enige weg om ze te laten inzien dat dit moet stoppen….maar wie van ons weet er meer dan 1 te wonen?

   • @Duchesne.
    Bekend met de uitdrukking ” Een roepende in de woestijn zijn (=niemand die naar je wil luisteren (bij raad/waarschuwingen))”
    Ik Quote je (dan kun je dialoog aangaan op elk niveau) jij geloofd nog in dialoog ?
    Goed streven imo .
    Ik val je niet aan hoor begrip zinloos bekend bij je ?
    (water naar de zee dragen (=een zinloos karwei opknappen)
    Ok heb uiteraard respekt voor je streven , laten we ervan uitgaan dat ik een zwartdenker ben .😃

  • herhaling van de voorgeschiedenis van WO 1 EN 2 toen de soldaten een lopgraven oorlog moesten voeren en daarna als kanonnen voor werden gebruikt Dat alles omdat er machthebbers waren opgestaan die noata bene door die slachtoffers zelf gekozen zijn echter vandaag is dat niet anders en worden het schapenvolk geleid tot experimentele handel en wandel van de farmacie bedrijven die de macht hebben overgenomen om mensen te misleiden dat ze het goed met het volk voor hebben door het propageren van langere levenduur spuiten die hen langer zou doen laten leven en dat men denkt dat ze onsterfelijk zullen worden Zelfs hoog opgeleide personen waar ik mee sprak geloven daar in!!!!!!!!!!!

 5. Als ze over gaan tot dwang en echte uitsluiting gaan vredelievende mensen vechten voor hun leven en hun dierbare en veranderen in legitieme moordenaars.

 6. In 1 ding hebben ze gelijk..Ik ben anti westers en anti EU.Maar dat komt door deze EU idioten zelf!!Wie nu nog pro EU is moet maar eens een bezoekje brengen bij de psychiater!

 7. Oke legale moord doormiddel van??? Vaccin???’.
  Dus als ik iemand doodprik mag dat.
  Onze grote voorbeelden in de EU willen het verplichten.
  Mooi maak een luchtig rondje onder hen.

 8. Ben ik de vijand van de EU . Ja altijd al geweest . Ik walg van de EU en dat stelletje achterlijke idioten . Geen vergif in mijn lijf . Nu niet en nooit niet .Baas over mijn eigen lijf .

  • JA MISsCHIEN WEL DE GRIEP OF VERKOUDHEID CORONA HEBBEN DEBIELEN VAN DE EU EN FARMACIE ERVAN GEMAAKT OMDAT ER TE WEINIG MENSEN AAN GRIEP OF VERKOUDHEID STIERVEN!???? In nederland stevenen we af naar de 18 miljoen zielen omdat Rutte ,,,,,WEF NALOPER,,,,, en Brussel vinden de de bevolking niet mag krimpen vandaar dat Nederland al honderduizend OEKRAINERS!??? heeft binnengehaald om de krimp te verdoezelen door te zeggen dat de bevolking weer groeit in debiel NEDERLAND waar het eigen volk schapen dat geloven en dus geen krimp is te vermelden vanwege de toegenome oversterfte!!!!!!!!!!

   • NL krimp? No way. Daar is het Marakesh akkoord al een paar jaar geleden voor ondertekend. Afrika moet leeg want daar is nog wel wat te plunderen aan grondstoffen en land.

  • De ziekenhuizen functioneren niet, ehrm ik bedoel liggen vol en de begrafenissen besteden we uit aan Duitsland. oh nee, dat was andersom.

 9. Wat dacht je van; dat moslims bereidt zijn om te moorden.
  Dat moslims werkelijk zo achterlijk zijn, dat ze niet door hebben dat ze misbruikt worden.

  Ze zullen toch niet denken dat de “huidige nazi’s” hun wel met rust zullen laten!

  • A) In vele mensen schuilt een moordenaar.
   B) Het laagje ´civilisatie´ is flinterdun.
   C) Ik herinner me de filmpjes waarin moslims zowel de Israëlische als de Amerikaanse vlag vertrapten dan wel verbrandden.
   D) Ik herinner me moslims die Nederlanders voor nazi´s uitmaakten.
   E) ´Vrede´ zal er zijn wanneer de gehele wereld tot de islam behoort, is een stelling.
   F) De sociale cohesie onder de islamitische bevolking is groter dan die van Westerlingen.
   G) Er zijn afvalligen onder de geboren moslims; openbaar maar vaker niet.
   H) Er is nog wel meer over te zeggen.
   I) Degenen die het gaan meemaken, zullen het meemaken.

   • Punt E.
    De Islam kent het woord “Vrede” niet. Voor hun betekent het zoiets als geen oorlog. Maar geen oorlog is niet hetzelfde als Vrede!
    Dus zonder oorlog iedereen tot de Islam bekeren dan wel dwingen.

    Die Boerka diende vroeger om de vrouwen te beschermen tegen andere mannen. Iets wat je niet ziet wil je ook niet hebben/begeren. Nu de vrouw rechten heeft, is dat niet meer nodig, maar mannen misbruiken het. Velen lezen hun Koran, maar begrijpen het niet en een Iman geeft zijn eigen interpretatie eraan, net als wat de kerk doet. Vrouwen hebben geen recht, ze dienen ervoor om kinderen te baren en verder zijn ze overbodig.

    In Iran komen vrouwen nu langzaam in opstand en doen hun kopvod af met alle risico’s van dien.
    Het begin van het einde is al begonnen ook wat de overheersing van de VS betreft.

    • ´Dus zonder oorlog iedereen tot de Islam bekeren dan wel dwingen.´

     Ik herinner me een filmpje waarin een islamitische vrouw werd beschuldigd van het verbranden van de koran. Daarop volgend kwamen alle mannen van het dorp naar haar huis. Ze werd het hele dorp doorgejaagd onderwijl geslagen. Ze werd naar een dak gevoerd en daar door een horde mannen doodgeslagen.

     ´Die Boerka diende vroeger om de vrouwen te beschermen tegen andere mannen. Iets wat je niet ziet wil je ook niet hebben/begeren.´

     Ik heb verscheidenen mannen de uitspraak zien doen dat ze het supergeil vonden zo´n vrouw in boerka. Juist omdat je niet kon zien wat eronder zat en dat te weten te komen, was voor hen bijzonder spannend.

    • ´Die Boerka diende vroeger om de vrouwen te beschermen tegen andere mannen. Iets wat je niet ziet wil je ook niet hebben/begeren.´

     De boerka en/of verhullende kleding is destijds opgelegd door Mohammed. Om mannen van andere tribes te laten weten dat deze vrouwen tot de Mohammed Tribe behoorden en ze er vooral vanaf moesten blijven …

    • ´De Islam kent het woord “Vrede” niet.´

     Wanneer moslims spreken over Mohammed, spreken zij over Profeet Mohammed welke altijd navolging krijgt van de woorden: ´en vrede zij met hem.´ Altijd, dus wanneer Mohammed drie maal in één zin voorkomt, volgt driemaal ´en vrede zij met hem´.

     • Kennen, begrijpen en uitspreken zijn nog altijd 3 verschillende woorden met ieder hun eigen betekenis.

      Stel je voor dat je alle Nederlandse uitdrukkingen letterlijk zou nemen.

      Sinds wanneer kan een Pausje jouw zonden vergeven? M.a.w. jij vermoord iemand en de Paus vergeeft het je. De enige die het je kan vergeven zijn de nabestaanden en niet een of ander dictatortje in een peper duur gebouw. Het boek is door mensen geschreven en niet door God gedicteerd.

      Een boek kan nog zoveel zeggen, maar wat wordt er tussen de regels mee bedoeld, in welke kontex is het ooit geschreven, etc.

      De meerderheid van alle gelovigen op aarde begrijpen hun eigen religie niet goed en volgen letterlijk op wat er geschreven staat.

      • Beste, deze discussie ga ik dus niet aan. Hierover heb ik namelijk al voldoende uitgesproken en opgeschreven op Frontnieuws. Doe uw eigen onderzoek wanneer je werkelijk het naadje van de kous wilt weten. Heb ik namelijk ook gedaan. Niets komt je aanwaaien, je zult erin dienen te investeren. Zo niet, blijf dan vooral je eigen sprookjes geloven. Vrije keuze.

 10. Ja en nu?
  De EU , Rutte en het hele kabinet kunnen lekker de TYFUS krijgen!
  Laat die flikkers eerst zelf maar eens spuitjes gaan halen, want zelf nemen ze het niet.
  En laat mij maar lekker ‘anti-westers’ zijn, het is toch één grote kankerzooi hier.
  Mag hopen dat RUSLAN wint!! KUT Europa!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in