© Steven Cornfield op Unsplash

Wie denkt dat de opschorting van de Covid-maatregelen in een groot deel van Europa betekent dat die maatregelen, en dus ook de C-19 vaccinatiecampagne, tot het verleden behoren, moet maar eens kijken naar de recente uitspraken van de Europese Commissie over dit onderwerp, te beginnen met de verklaring van 27 april van Commissievoorzitter Ursula von der Leyen over de “volgende pandemische fase”, schrijft Robort Kogon.

Hoewel zij erkent dat de “noodfase” van de pandemie voorbij is – maar blijkbaar niet, volgens haar, de pandemie als zodanig – waarschuwt von der Leyen dat “wij waakzaam moeten blijven. Het aantal besmettingen is nog steeds hoog in de EU en wereldwijd sterven nog steeds veel mensen aan COVID-19. Bovendien kunnen nieuwe varianten opduiken en zich snel verspreiden.” “Maar wij weten de weg vooruit,” besloot zij, “Wij moeten de vaccinatie en de boosting verder opvoeren, en gerichte tests uitvoeren.” Mijn bold.

Merk op dat von der Leyen niet alleen zegt dat vaccinatie en boosting moeten doorgaan – zeg misschien voor bijzonder kwetsbare groepen – zij zegt veeleer dat ze “verder opgevoerd” moeten worden! En dat in een EU waar volgens het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding al bijna 85% van de volwassen bevolking volledig gevaccineerd is!

In het persbericht van de Commissie is de oproep van von der Leyen tot “intensievere” vaccinatie en boosting de eerste van een reeks maatregelen die de lidstaten “voor de herfst” moeten nemen.

Een factsheet over “COVID-19 – Sustaining EU Preparedness and Response: Looking ahead,” die op dezelfde dag, 27 april, door de Europese Commissie is gepubliceerd, herhaalt von der Leyen’s punt. Het eerste deel is getiteld “Vergroting van de vaccinatiegraad tegen COVID-19” en het eerste opsommingsteken luidt:

 • De lidstaten moeten de vaccinatiegraad en de toediening van boosters en vierde doses verhogen voor degenen die daarvoor in aanmerking komen. Zij moeten ook de vaccinatie onder kinderen verhogen.
  Heeft Rusland al gewonnen? Is het "Game Over" voor het Rockefeller Imperium?

De bold staat hier in het origineel. Het tweede opsommingsteken vervolgt:

 • De lidstaten moeten COVID-19-vaccinatiestrategieën voor de komende maanden opstellen, rekening houdend met de gelijktijdige circulatie van seizoensgriep, en COVID-19-vaccinatie opnemen in de nationale vaccinatieprogramma’s.

Op 12 mei heeft de onlangs opgerichte speciale commissie van het Europees Parlement voor de COVID-19-pandemie (COVI) een vraag-en-antwoordsessie gehouden met EU-commissaris voor gezondheid Stella Kyriakides. (Volledige video hier.) In een tweet vatte het Franse lid van het Europees Parlement Virginie Joron de kern van Kyriakides’ opmerkingen als volgt samen:

PRIORITEIT: 100 miljoen ongevaccineerden in de EU die overtuigd en waarop men zich moet richten zonder hen te discrimineren.
> bestrijding van verkeerde informatie
> volgende pandemie met nieuwe varianten deze winter

Evenals Kyriakides overigens, noemt ook het persbericht van de Commissie “intensivering[en] van de samenwerking tegen mis- en desinformatie over COVID-19 vaccins” als een van de prioritaire acties voor het najaar.

Tenslotte heeft Virginie Joron in een recentere tweet van 17 mei onderstaande foto gedeeld van een document van de Commissie dat aan de Commissie Interne Markt en Consumentenbescherming van het Europees Parlement is rondgedeeld en dat in feite een “vaccinatiestrategie” voor het najaar bevat. Ook dit document “richt” zich op de ongevaccineerden; in de eerste paragraaf worden de lidstaten van de EU opgeroepen om: “de inspanningen op te voeren om de opname of voltooiing van de primaire kuur onder de ongevaccineerden of gedeeltelijk gevaccineerden te vergroten, onder meer door de vaccinatie weifelachtigheid voortdurend te volgen en te analyseren om deze te overwinnen.”

De nadruk op het “richten” van de ongevaccineerden is bijzonder raadselachtig, gezien het feit dat nu bekend is dat de door vaccinatie geïnduceerde bescherming tegen Covid-19 snel afneemt. In immunologische termen is er, als dat eenmaal gebeurd is, natuurlijk geen zinvol onderscheid meer te maken tussen gevaccineerden en ongevaccineerden. Sommige studies en gegevens wijzen er zelfs op dat de gevaccineerden op dit punt vatbaarder zijn voor infectie. Alleen de zeer recent gevaccineerden genieten misschien nog enige extra bescherming.

  Welke Covid misdaden zullen de slachtoffers niet vergeven?

Talrijke waarnemingsstudies hebben aangetoond hoe snel de werkzaamheid van de Covid-19 vaccins tanende is: met name die van het BioNTech-Pfizer vaccin, dat in de EU veruit het meest gebruikte vaccin is. Maar het is niet nodig deze studies hier aan te halen, want de volgende opsomming in het Commissiedocument erkent stilzwijgend dat de doeltreffendheid van de vaccins snel afneemt, door de lidstaten op te roepen om: “Meer inspanningen te leveren voor de toediening van boosterdoses bij alle volwassenen die daarvoor in aanmerking komen, te beginnen vanaf drie maanden na de primaire kuur.” Mijn bold.

De derde en laatste punt met betrekking tot vaccins betreft specifiek de vaccinatie van kinderen. Het is ingekort in het door Joron gefotografeerde document, maar de volledige versie is te vinden in de meest volledige verklaring van de Commissie over haar Covid-19 strategie voor het najaar: een mededeling aan het Parlement en andere EU-instellingen die eveneens van 27 april dateert. De volledige versie van de aanbeveling luidt als volgt: “Overweeg vóór het begin van het schooljaar 2022-2023 strategieën om de vaccinatiegraad bij jongere kinderen te verhogen, bijvoorbeeld door samen te werken met kinderartsen en andere gezondheidswerkers die voor veel ouders betrouwbare informatiebronnen zijn.”

Het was attent van Kyriakides om erop aan te dringen dat de ongevaccineerden niet gediscrimineerd mogen worden, ook al moet erop hen “gericht” worden. Maar er zij op gewezen dat in de mededeling van 27 april, zoals weergegeven op de foto van Joron, ook de nadruk wordt gelegd op de noodzaak om “te zorgen voor de goedkeuring van het voorstel van de Commissie om de toepassing van de verordening betreffende het digitale COVID-certificaat van de EU uit te breiden.” Het belangrijkste effect en doel van het digitale COVID-certificaat van de EU, dat ook heeft gediend als kader en infrastructuur voor binnenlandse “gezondheids-” of “vaccin-“certificaten in de lidstaten van de EU, is natuurlijk juist om de gevaccineerden te belonen en de ongevaccineerden te discrimineren.

  Het Covid verhaal is krankzinnig en onlogisch... en misschien is dat geen toeval

De documenten van de Europese Commissie van 27 april roepen dus duidelijk op tot een nieuwe uitrol van de Covid-19 vaccinatiecampagne in het najaar, speciaal gericht op de tot nu toe ongevaccineerden en ook op kinderen. Als de Commissie haar zin krijgt – wat te verwachten is – en het digitale Covid-certificaat van de EU inderdaad wordt verlengd, roepen zij bovendien het schrikbeeld op dat deze nieuwe uitrol gepaard zal gaan met precies dezelfde dwingende, discriminerende maatregelen die de ongevaccineerden in Europa gedurende een groot deel van het afgelopen jaar tot sociale paria’s hebben gemaakt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

2e Moordpoging: EU lanceert een nieuw vaccinatieoffensief en wil 100 miljoen ongevaccineerden overhalen om het experimentele vaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBrazilië: Politie vermoordt man achter in politievoertuig met geïmproviseerde gaskamer
Volgend artikelWaarom is Klaus Schwab een superschurk uit een stripverhaal?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

  • Inderdaad. Zelfs de gevaccineerde die ik ken beseffen dat ze de prik voor niks hebben genomen. Vaak geven ze het niet direct toe maar ik merk het aan hun reactie. Ik inmiddels vrienden die jaloers op mij zijn dat ik de prik jiet genomen heb. Je mag nu ook de vraag stellen ‘’waarom hebben we deze prik eigenlijk genomen?’’. En in die samenleving willen ze ons gaan dwingen alsnog die prik te nemen? Dat kan alleen maar met harde terreur.

  • Er staat niet in de wet dat het volk zich zelf moet vermoorden dat doet het volk zelf gedreven door angst dommigheid en zeker niet onbelangrijk lafheid en laat ik duidelijk zijn ons volk voldoet aan deze drie voorwaarden helaas en als een iemand dood gaat door de prik hebben wij niets aan hem verloren.

 1. Ze kunnen pushen wat ze willen. Er zullen ongetwijfeld mensen( inmiddels zombies) zijn die overstag gaan, maar dit ongespoten mens NEVER.

 2. Dit is g….precies wat ik riep.

  Allereerst worden wij nog steeds dag in dag uit gediscrimineerd, dus bullshit.

  Daarnaast is -nogmaals- ongetwijfeld het plan ons te dwingen tot gevaarlijke neptests, net zolang totdat we van ellende de slavenstatus, met alle gevaren van dien, accepteren.

  Nooit een test en nooit hun injectie!

  Mochten we elkaar binnenkort niet meer kunnen steunen op sites als deze:
  HOUDT VOL!!!!!

 3. NOU EN! Ze richten zich al de hele tijd op de ongevaccineerden. Gewoon nee blijven zeggen en doorgaan met leven. F@ck them!

 4. Ze willen er maar 500 miljoen overhouden en de Europese uitroeien staat op nr 1 in hun agenda die 100 miljoen is een doorn in het oog van hun, dat zijn teveel die zich niet laten beïnvloeden. Denk je nou echt na 2 jaar bullshit dat deze over stag zullen gaan? Nee dat gaan ze niet. De Elite wil alleen niet zelf denkende domme slaven en daar horen wij niet bij

 5. Mijn God, een ‘normaal’ najaar en winterseizoen gaat er zoals het er nu naar uitziet niet inzitten, ze blijven maar ‘leuren’ met die troep…
  Liever strijdend ten onder dan zwichten voor deze tirannie, ZUCHT.

 6. Hoe weten ze wie gevaccineerd of ongevaccineerd is?
  Dat is medisch geheim.
  Verder heb ik geen nieuwe informatie meer nodig. Zeker niet van die EU malloten via MSM.

  • diegenen die zijn komen opdagen en geregistreerd staan. = gegenjecteerd.

   diegenen die hier hard roepen nooit never = ongevaccineerd.

   als ze willen kunnen ze bijna alles natrekken, ook die wat hier posten bv met wat voor naam dan ook.

   rare tijden… bijna niemand (instanties e.d.) meer te vertrouwen.

   natuurlijk zitten daar ook vele goede mensen tussen, maar dat staat niet op hun voorhoofd geschreven, dus das meer NATO roulette.

   • Zo is dat. Alles wat je hier of ergens anders post is te herleiden naar je huisadres. Of ik mezelf nou Pietje of Jantje noem maakt niets uit. Zit je op internet dan is alles bekend van je. Je kunt alleen je leugens wat aanpassen of vergroten.

  • dat staat geregistreerd…ze weten waar je woont…en wieweet straks de gestapo aan je deur…dus zorg dat je voorbereid bent…

   • Mensen in de USA zijn wel voorbereid, en hebben zelfs het recht om voorbereid te zijn gelet op hun uitstekende grondwet.

  • Hoe weten ze…
   Bij kinderen word tijdens het jaarlijks doktersonderzoek op school alle gegevens bijgehouden. Op 7 en 12 jaar zijn daar ook de herhaalprikken bij. Dat medisch dossier verhuist mee als er van school veranderd word. Een kennis werd de crèche geweigerd toen ze haar baby niet had laten inenten met de ditiper- coctail. Blijkbaar heeft het NKW (nationaal werk voor kinderwelzijn) van bij de geboorteaangifte al een dossier.

 7. “Hoe weten ze wie gevaccineerd of ongevaccineerd is?’

  Is dit een serieuze vraag?

  Ze weten alles van iedereen.
  ALLES!

 8. Ik heb in mijn medisch dossier laten opnemen dat ik geen enkele prik wens welke het rivm adviseert. Ik draag een kaartje bij me waarin ik aangeef bloedtransfusies te weigeren van “gevaxxed” bloed. In geval zullen ze me moeten behandelen als ware ik een fanatieke Jehova’s getuige. Ik wil ook niet dat het rivm of andere overheidsinstantie medische gegevens over mij bewaart (Daar heb ik met “succes” bezwaar tegen aangetekend) De bedoelde prikken stoppen die idioten waar dan ook ter wereld maar bij hen zelf op een plek waar de zon nooit schijnt.

  • well done, in elk geval dat je wat duidelijk maakt, meer kun je niet doen zodra je bent overgeleverd aan dat soort, zeg je bent ff buiten westen en of slaapt in het ziekenhuis of wat (medicatie) krijgt tegen? terwijl het iets heel anders is (oeps) en of bij de tandarts ‘verdoving’ en of en of…

   magoed dan zouden ze wel heel erg ver gaan, meestal doen ze dat alleen bij diegeen die zich als een lastige luis in de pels gedraagt voor hen en bv een grote aanhang heeft.

   • Daar zeg je wel wat. Bij de tandarts moest er bij mij een kies uit en normaal gesproken krijg je dan een verdoving, dat is geen reden tot twist. Maar vreemd genoeg zat deze keer de tandarts met een hoogrode kleur mij een verdoving aan te prijzen, alsof hij me die verkopen moest. Ik dacht waar slaat dit op. Natuurlijk wil ik een verdoving, net als altijd wanneer er wat getrokken moet worden. Heel vreemd. Die rare blik in zijn ogen ook. Het zou me niet verbazen dat hij weet dat er in de verdoving ook al spul zit. Vergeet niet dat tandartsen en huisartsen al een paar jaar niet iedereen meer helpen. Ik heb geld genoeg en toch willen ze vaak niet behandelen. Waardoor ik ziek word van de ontstekingen en zelf last van Janeway lesions krijg, het aan mijn hart heb gekregen. Niet behandelen is dus indirect moord door de zorgverleners. Ben niet de enige! Mijn buur ondervindt hetzelfde!

    • Dit is wel heel apart!

     Tip:
     Ga (in jouw geval) elke dag op kruidnagels kauwen.
     Terwijl je dit doet, niets doorslikken.
     Laat je speeksel alle kruidnagels opnemen en spoel je mond met deze combinatie.
     Doe dit tenminste 10 minuten lang.

     Dit helpt mij iig erg goed.

     • Aanvulling: ik neem een stuk of 5 kruidnagels.
      De combinatie speeksel/kruidnagel spoel ik door mijn hele mond, langs alle tanden en tandvlees en ik pers het ook tussen mijn tanden door.

    • Let op artsen en zorgverleners behoren bij de grote reset maar zelf weten zij dat niet deze mensen hebben weinig op met patiënten het gaat alleen maar om geld en hoe en wie zij dat verdienen maak hun helemaal niet uit straks staat het achterlijk volk wederom voor te klappen.

 9. Het afgelopen jaar heb ik de Corona prikjes terreur succesvol doorstaan, gaat me komende tijd ook wel lukken. Ze kunnen me het werken moeilijk maken, maar dan ga ik eerst 2 jaar doorbetaald in de ziektewet “overspannen” of “depressief”. Ze kunnen me wat, bij mij en mijn gezin nooit zo’n spuitje en nooit een stok in m’n neus en nooit meer zo’n muilkorfje op.

 10. IK, geen prik, iedereen in mijn omgeving wel, kennisje alles gehad , sinds 2 wkn na, weer C , fijn he, alles gehad , nu geen reuk, smaak, en 5 kilo lichter , ook veel moe, net 58 jaar, IK 70,

 11. Zij refereert aan het verleden; per slot van rekening: welk land heeft er meer ervaring in gedwongen euthenasie dan de moffen met hun grote massa hotels, waar “Arbeit macht frei”boven de ingang staat?

 12. Als iemand dat stout wijveke bij EU , bedoel Commissievoorzitter Ursula von der Leyen te pakken kan krijgen, breng ze dan maar bij mij. Ik wil eens lekker op haar blote billen kletsen, zo weet ze misschien waar ze mee bezig is? Van mij moet ze niet bang zijn , ben senior van nog maar 85, een cadeau zal ik haar niet meer doen .

 13. Nederland , wij zijn een land dat zich zelf is aan het uit moorden zelfs de eigen kinderen vermoorden zij alleen maar om de elite en de rijken en Rutte te vriend te houden en dat zijn ook nog de idioten die menen dat ze gelijk hebben.

 14. Misschien IS HET toch verstandiger om zich te richten op de gevaccineerde schaapjes !!
  Dit omdat deze inmiddels al met bosjes om beginnen te vallen overal ter wereld…

  BIED zeker perspectief om alsnog de volgende Kill Shot te nemen !!

 15. Opknopen dat mens monster een tweede pandemie beduidt een volledige instorting van het derde rijk dat in Brussel zich heeft gevestigd met moordmonsters en waar enkele zich van hebben bedankt toen ze erachter kwamen dat ze opgeleid werden/worden tot massamoordenaars die in de tweede wereld oorlog ook miljoenen mensen vermoord hebben en die dat nu in Brussel weer willen invoeren en voortzetten!!!!!!!!!!! Het schapenvolk in de EU gedraagt zich nu wederom hetzelfde als de joden voor de twee wereld oorlog dat toen in aanvang kwam met massamoorden onder de bevolking van Europa!!!!!!!!!!!!!

 16. Vertaald uit het boek van schwaab:

  Ten minste 4 miljard “nutteloze eters” zullen tegen het jaar 2050 geëlimineerd
  zijn door door middel van beperkte oorlogen, georganiseerde epidemieën van
  dodelijke snelwerkende ziekten en uithongering. Energie, voedsel en water zullen
  op een zelfvoorzienend niveau worden gehouden voor de niet-elite, te beginnen
  met de blanke bevolking van West-Europa en Noord-Amerika en zich dan verspreiden
  naar andere rassen.

  De bevolking van Canada, West-Europa en de Verenigde Staten zal sneller worden
  gedecimeerd dan op andere continenten, totdat de wereldbevolking een beheersbaar
  niveau van 1 miljard bereikt, waarvan 500 miljoen zal bestaan uit Chinese en
  Japanse rassen, geselecteerd omdat zij mensen zijn die eeuwenlang zijn
  gereguleerd en die gewend zijn om gezag zonder vragen te gehoorzamen.

  Van tijd tot tijd zullen er kunstmatig gefabriceerde voedsel- en watertekorten
  zijn en medische verzorging om de massa eraan te herinneren dat haar bestaan
  afhangt van de welwillendheid van het Comité van 300.

  De niet-elite massa’s zullen worden gereduceerd tot het niveau en gedrag van
  gecontroleerde dieren zonder eigen wil, die makkelijk te reguleren en te
  controleren zijn.

 17. In plaats van 100 miljoen niet gevaccineerden te overhalen zullen ze de woede van 300 miljoen gedupeerden over zich krijgen.

 18. Mogelijk wordt het dit keer uitgelegd als een verplichte jaarlijkse ‘griepprik’, nodig voor alle leeftijden, en zal worden toegediend binnen 2 maanden. Ik verwacht dat een dergelijke uitleg door velen geaccepteerd zal worden, dus met toestemming. Echter, dit keer zal de inhoud ongetwijfeld een inhoud hebben die pas na 3 maanden ‘vrij’ komt en zijn dodelijke werk doet. Met voor iedereen een andere oorzaak (hartkwalen, ,kanker, enz). Ze hebben haast en alleen op deze manier kunnen ze hun plannen op tijd en zonder veel tegenreactie realiseren (de meeste mensen zijn dan namelijk druk met overleven, aan het zorgen voor anderen of dood).

  De afgelopen 2 jaar zijn een peulenschil vergeleken bij wat komen gaat, maar ook dat zullen we overleven, met Gods zegen! Veel sterkte iedereen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in