Interessante video met betrekking tot COVID-19 vaccins. Frontnieuws krijgt elke dag door een abonnee veel links in de mail geduwd en zo nu en dan zit er een juweeltje tussen, met in dit verband dat de video Nederlands ondertiteld is… en dat ik deze keer zonder veel poespas een bijdrage op Front kan knallen.

Via WDW Rumble-account.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen Covid-vaccin

30 REACTIES

 1. mijn mening .. ze willen e e n universeel id wereldwijd invoeren … de vaccinatiepas is de geboorte hiervan.. hiermee zullen ze voortborduren en je legitimatie, bsnnr, bankrekening, zorgverzekering, status, toegangsrestrikie, enz enz koppelen en e e n newworldordedie wereldwijd totalecontrolle heeft over alle mensen. en dit alles niet in belang voor de massa maar om zich zelf… de 1% te beschermen en macht uit te oeffenen en te behouden. master slave idee

  • Hij wil zoveel mogelijk mensen ten gronde richten voordat hij zelf vernietigd zou worden door Christus. De duivel wil God zijn, En hoe kan je je het beste voordoen als iemand? Door die persoon te imiteren. De duivel is dan ook de copycat van God zelf. Voor elke waarheid die God promoot zet de duivel er een leugen voor in de plaats.

   Ik was een monnik bij de trappisten, ben wegegaan door die babyboomers ,maar elke nacht viel hij mij aan ,en overdag zag ik de doden ,die zich lieten zien aan mij ,je schrikt je te pletter ,ze willen je angst aanjagen zodat je de strijd opgeeft !

   • Edwin houd wel van een biertje zo te lezen.
    Anders had je wel een andere orde uitgezocht.
    Voor het betere bier moet je bij de trappisten zijn.
    Dat heb je goed bekeken Edwin. De hele dag gratis bier.

 2. Een Trappist, je zou het heilig bier kunnen noemen. Het is namelijk bier dat wordt gebrouwen door monniken of onder toezicht van monniken. Toch kan niet zomaar elke monnik een trappist brouwen. Enkel trappisten, monniken van de orde der cisterciënzers hebben het recht de titel “trappist” op hun abdijbier te vermelden.

  Ik heb het recept ,niet verder vertellen ,kan ook wijn maken ,stelt niks voor

  • Ik heb het recept, wel verder vertellen, stelt alles wat werkelijke waarde heeft voor, om een tevreden en waarachtig leven te leiden zoals het Woord van God het bedoelt. Verstaat gij wat gij leest??

  • Ben ik ook nog mee bezig geweest, bier en wijn zelf maken.
   Veel werk is het niet. Alleen als je alle bier gaat bottelen.
   Ik had lege kratten Grolschj daarvoor vanwege de sluiting van die fles.
   Het werk is alle flesjes 1 voor 1 goed reinigen om verontreiniging te voorkomen, daar gaat veel tijd in zitten.
   En in elk flesje een schepje suiker om de druk er op te houden. En dan even laten staan.
   Wijn kan eigenlijk niet mislukken, daar kan je werkelijk alles voor gebruiken.
   Je moet het alleen goed schoon houden anders krijg je liters met azijn.
   Ik heb een keer bananen wijn gemaakt.

  • Maar toch leuk om te lezen dat je ook nog wel eens wat anders doet of gedaan hebt dan de hele dag in dat dikke oude boek te bladeren en uit te pluizen.
   Daar waar jij het normaal gesproken het alleen maar over hebt op internet.
   Had ik niet verwacht, heel eerlijk gezegd.

   • Dat komt omdat de kerk geen reet doet ,ik word het meest gehaat door christenen .ik zend hun e-mails die zo verschrikkelijk de waarheid blootleggen ,jij gaf een tijd geleden ook een raar antwoord op mijn openbaringen over ritueel kindermisbruik ,ik zit thuis te knarsetanden omdat die Ferdinand Grapperhaus geen onderzoek wil instellen daar na

    Er komt geen onafhankelijk onderzoek naar Ritueel Misbruik. Dat zegt minister Grapperhaus in antwoord op Kamervragen. Onbegrijpelijk, vinden Kamerleden van de SP, PvdA en GroenLinks. Zij willen hierover in debat tijdens het Algemeen Overleg Zeden op 6 oktober.

    Nou heb ik ook een foto van Mark Rutte met Dutroux

    Ik ga nu even een week stoppen met reageren ,retraite ,ander sla ik met een hamer mij computer kapot.
    tot ziens

    • Edwin, het heeft geen enkele zin om te blijven proberen andere te overtuigen van jou gelijk.
     Als je gelijk hebt, dan komen ze daar zelf wel achter.
     Soms moet je wat meer geduld hebben en gewoon niks meer zeggen.
     Als je er ook zo tegenaan kijkt, zou je dat een hoop rust opleveren.
     Geniet van het mooie weer en maak er wat van, elke dag opnieuw.
     Dat is heel goed voor je innerlijke rust en je gemoedstoestand.

       • Ik ben er wel blij mee, met dit soort “censuur”.
        Ik vind al die pogingen om elk forum zien om te dopen in een geloof forum nogal triest.
        Want als er 1 begint, volgt de rest al snel met weer een nieuw verhaal.
        En zo blijf je aan de gang.
        Het blijft namelijk nooit bij 1 mededeling of poging.

 3. Het is frappant dat van alle covid bijwerkingen die u vermeldt op frontnieuws niet in de regulaire krant op radio of op tv vermeldt wordt? Zijn uw berichten dan verzinsels of waarheden of,,,, spelen mensen dit spel…Echter het vervelende is, dat ik naar de redactie van mijn krant deze berichten van u vermeld heb en dus gevraagd heb om uw berichten op waarheid na te gaan en uit te zoeken op waarheid!? Maar tot nu toe heb ik geen reactie ontvangen……Verder lees ik op internet dat nu ook jongeren hun benen onder hun lijf uit lopen om naar de vaccinatietent te willen die eerst weigerden,,,, en zelfs de spuit eisen ook als ze dan later onvruchtbaar zouden worden dat is dan de stomste reactie om die spuit te willen ontvangen om vrij te zijn om op vakantie te gaan en hun verdere leven ongelukkig te maken door hebzucht naar hebbedingen zoals vakantie!!!!Ik zal blijven navragen of de redactie van mijn krant angst heeft,,,, dat ze de staatsteun gaan verliezen indien ze uw waarheid aan het licht brengen als dat dan weer waar is!!!!! Met andere woorden hoezo persvrijheid in de EU?????

 4. Ik heb CORONA gehad in december 2019, het was heftig maar ik heb het overleefd door 1 maal daags een combi van Zinktabletten/Magnesium/Calcuim te slikken van Kruidvat, daarnaast nam ik Echninaforce en Urticalcin van Dokter Vogel. Voor mijn longen nam ik 2-3 maal daags een glas warme melk met daarin gekneusde verse gember, of 1/2 thlpl gemberpoeder, 1/2 thlpl Kurkuma, snufje zwarte peper en honing.
  Om mijn keel te ontsmetten, spoelde ik het met gekookt water met een snufje Jodiu- of Zeezout er in, goed gorgelen. Daarnaast gebruikte ik strepsils met citroen en honing zolang dit nodig was. Ik at wel erg veel verse gember, peper en sambal in deze periode hoewel ik voor de Corona hier beslist niet tegen kon! Mijn lichaam vroeg er gewoon om. Ik ben een Astma patient, dus behoorde ik tot de riscico groep. Je kunt er van genezen al geef ik geen garanties. Vele bekenden van mij hebben die ook besmet waren, hebben dit ook gebruikt. Geen van ze zijn in het ziekenhuis behandeld.

  WAAROM geneest men de COVID patienten niet met de reguliere middelen die vele artsen over de hele wereld inmiddels bewezen hebben? WAAROM worden deze medici monddood gemaakt? Dit geeft toch te denken? Ik heb de pandemie nooit vertrouwd omdat ze al jaren hierover spraken, dat op zich zegt al genoeg. Bovendien geneest 99% van de besmette mensen, net zoveel als bij de gewone griep, WAAROM dan de mensen zoveel angst aan jagen en verplichten om de gevaarlijke prik te nemen die niet eens goed onderzocht is? ERGO! Deze virus is BEWUST door de mens ontwikkeld, er zitten zoveel verschillende stoffen in, daar kun je nmi nooit een adequate vaccin voor ontwikkelen lijkt mij. Het is ook een CRIME om jonge kinderen te vaccineren! Ik stel de verantwoordelijken bij deze aansprakelijk mochten er mensen overlijden ten gevolge hiervan.

  Het bovenstaande heeft totaal niet met stemmingmakerij of wat dan ook te maken noch laat ik mij door iemand beinvloeden. Ik gebruik gewoon mijn gezond verstand om tot deze conclusie te komen. Bijzonder jammer dat velen met de massa mee gaan en angstig zijn om dood te gaan. DAT is het enige zekere in ons leven, als je tijd gekomen is, dan moet je gaan, althans zo denk ik er over. Natuurlijk wil niemand dood gaan maar dat hebben we niet zelf in de hand; als de mensen DAT begrijpen, zullen ze minder angstig zijn voor de dood.

  • Ik heb ook zo iets gehad in december 2019.
   Elk verschijnsel kwam 1 op 1 overeen, ik had alleen geen koorts.
   En ik ben echt nooit ziek. Maar toen dacht ik echt dat ik dood ging. Zo ziek was ik.
   Het duurde 2 tot 3 weken na wat van de huisarts iets gekregen te hebben.
   En niemand had het toen nog over corona.

 5. Inmiddels heeft iedereen Corona.
  En ik ga op dezelfde voet verder als altijd, geen medicijnen, geen kopvodje, was mijn handen net zo vaak en ga gewoon de deur uit.

 6. Vuile vieze gore teringlijers om weerloze dieren en baby’s te injecteren. STOP DEZE WAANZIN MET DIERPROEVEN EN OP BABY’S en kinderen. We zouden op de elite moeten testen!

  Alle vervloekte duivelse dierenbeulen/kindermoordfascisten/moordenaars martelen en scalperen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here