Interessante video met betrekking tot COVID-19 vaccins. Frontnieuws krijgt elke dag door een abonnee veel links in de mail geduwd en zo nu en dan zit er een juweeltje tussen, met in dit verband dat de video Nederlands ondertiteld is… en dat ik deze keer zonder veel poespas een bijdrage op Front kan knallen.

Via WDW Rumble-account.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

  Hooggeplaatste Franse vaccinexpert professor: "Gevaccineerde mensen moeten in quarantaine en van de samenleving geïsoleerd worden"
Vorig artikelOracle software vicepresident, 54, overlijdt na het COVID-19 vaccin
Volgend artikelDe Russen laten zich niet inenten, noch met Sputnik, noch met enig ander ‘vaccin’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

  • Dan zal je een wapen moeten aanschaffen ,als het verplicht wordt….(dat lukt ze nooit maar in de eind[tijd nu dus ,krijgt iedereen een teken in z’n hand waarmee hij koopt/betaald/etc wie weigert kan niets meer kopen,

 1. mijn mening .. ze willen e e n universeel id wereldwijd invoeren … de vaccinatiepas is de geboorte hiervan.. hiermee zullen ze voortborduren en je legitimatie, bsnnr, bankrekening, zorgverzekering, status, toegangsrestrikie, enz enz koppelen en e e n newworldordedie wereldwijd totalecontrolle heeft over alle mensen. en dit alles niet in belang voor de massa maar om zich zelf… de 1% te beschermen en macht uit te oeffenen en te behouden. master slave idee

  • Hij wil zoveel mogelijk mensen ten gronde richten voordat hij zelf vernietigd zou worden door Christus. De duivel wil God zijn, En hoe kan je je het beste voordoen als iemand? Door die persoon te imiteren. De duivel is dan ook de copycat van God zelf. Voor elke waarheid die God promoot zet de duivel er een leugen voor in de plaats.

   Ik was een monnik bij de trappisten, ben wegegaan door die babyboomers ,maar elke nacht viel hij mij aan ,en overdag zag ik de doden ,die zich lieten zien aan mij ,je schrikt je te pletter ,ze willen je angst aanjagen zodat je de strijd opgeeft !

   • Edwin houd wel van een biertje zo te lezen.
    Anders had je wel een andere orde uitgezocht.
    Voor het betere bier moet je bij de trappisten zijn.
    Dat heb je goed bekeken Edwin. De hele dag gratis bier.

 2. Een Trappist, je zou het heilig bier kunnen noemen. Het is namelijk bier dat wordt gebrouwen door monniken of onder toezicht van monniken. Toch kan niet zomaar elke monnik een trappist brouwen. Enkel trappisten, monniken van de orde der cisterciënzers hebben het recht de titel “trappist” op hun abdijbier te vermelden.

  Ik heb het recept ,niet verder vertellen ,kan ook wijn maken ,stelt niks voor

  • Ik heb het recept, wel verder vertellen, stelt alles wat werkelijke waarde heeft voor, om een tevreden en waarachtig leven te leiden zoals het Woord van God het bedoelt. Verstaat gij wat gij leest??

  • Ben ik ook nog mee bezig geweest, bier en wijn zelf maken.
   Veel werk is het niet. Alleen als je alle bier gaat bottelen.
   Ik had lege kratten Grolschj daarvoor vanwege de sluiting van die fles.
   Het werk is alle flesjes 1 voor 1 goed reinigen om verontreiniging te voorkomen, daar gaat veel tijd in zitten.
   En in elk flesje een schepje suiker om de druk er op te houden. En dan even laten staan.
   Wijn kan eigenlijk niet mislukken, daar kan je werkelijk alles voor gebruiken.
   Je moet het alleen goed schoon houden anders krijg je liters met azijn.
   Ik heb een keer bananen wijn gemaakt.

  • Maar toch leuk om te lezen dat je ook nog wel eens wat anders doet of gedaan hebt dan de hele dag in dat dikke oude boek te bladeren en uit te pluizen.
   Daar waar jij het normaal gesproken het alleen maar over hebt op internet.
   Had ik niet verwacht, heel eerlijk gezegd.

   • Dat komt omdat de kerk geen reet doet ,ik word het meest gehaat door christenen .ik zend hun e-mails die zo verschrikkelijk de waarheid blootleggen ,jij gaf een tijd geleden ook een raar antwoord op mijn openbaringen over ritueel kindermisbruik ,ik zit thuis te knarsetanden omdat die Ferdinand Grapperhaus geen onderzoek wil instellen daar na

    Er komt geen onafhankelijk onderzoek naar Ritueel Misbruik. Dat zegt minister Grapperhaus in antwoord op Kamervragen. Onbegrijpelijk, vinden Kamerleden van de SP, PvdA en GroenLinks. Zij willen hierover in debat tijdens het Algemeen Overleg Zeden op 6 oktober.

    Nou heb ik ook een foto van Mark Rutte met Dutroux

    Ik ga nu even een week stoppen met reageren ,retraite ,ander sla ik met een hamer mij computer kapot.
    tot ziens

    • Edwin, het heeft geen enkele zin om te blijven proberen andere te overtuigen van jou gelijk.
     Als je gelijk hebt, dan komen ze daar zelf wel achter.
     Soms moet je wat meer geduld hebben en gewoon niks meer zeggen.
     Als je er ook zo tegenaan kijkt, zou je dat een hoop rust opleveren.
     Geniet van het mooie weer en maak er wat van, elke dag opnieuw.
     Dat is heel goed voor je innerlijke rust en je gemoedstoestand.

     • Klopt maar daar blijf ik moeite mee hebben. Alle cellen in mijn lichaam schreeuwen dat ik mensen moet blijven waarschuwen. Levert het wat op…nee, alleen een hoop frustratie en slapeloze nachten voor mij.

       • Ik ben er wel blij mee, met dit soort “censuur”.
        Ik vind al die pogingen om elk forum zien om te dopen in een geloof forum nogal triest.
        Want als er 1 begint, volgt de rest al snel met weer een nieuw verhaal.
        En zo blijf je aan de gang.
        Het blijft namelijk nooit bij 1 mededeling of poging.

        • Ik probeer mensen te waarschuwen voor wat er komen gaat en na dit leven gaat je ziel naar de hemel of hel en als je niet naar de hel wil heb je Jezus nodig. En als dat al niet mag zal ik nooit meer reageren hier

        • Tim, dat is iets wat jij gelooft.
         Meer niet.
         Ik heb helemaal niemand nodig om mijn eigen leven te kunnen leiden.
         Maar dit is iets wat er bij jou toch nooit in zal gaan.
         En daarom komen we er nooit uit, en zal het altijd een eeuwige discussie opleveren.

        • Je hoeft er ook niks mee te doen als jij denkt dat het onzin is maar sommige zullen dat wel willen en daar doe ik het voor.

 3. Het is frappant dat van alle covid bijwerkingen die u vermeldt op frontnieuws niet in de regulaire krant op radio of op tv vermeldt wordt? Zijn uw berichten dan verzinsels of waarheden of,,,, spelen mensen dit spel…Echter het vervelende is, dat ik naar de redactie van mijn krant deze berichten van u vermeld heb en dus gevraagd heb om uw berichten op waarheid na te gaan en uit te zoeken op waarheid!? Maar tot nu toe heb ik geen reactie ontvangen……Verder lees ik op internet dat nu ook jongeren hun benen onder hun lijf uit lopen om naar de vaccinatietent te willen die eerst weigerden,,,, en zelfs de spuit eisen ook als ze dan later onvruchtbaar zouden worden dat is dan de stomste reactie om die spuit te willen ontvangen om vrij te zijn om op vakantie te gaan en hun verdere leven ongelukkig te maken door hebzucht naar hebbedingen zoals vakantie!!!!Ik zal blijven navragen of de redactie van mijn krant angst heeft,,,, dat ze de staatsteun gaan verliezen indien ze uw waarheid aan het licht brengen als dat dan weer waar is!!!!! Met andere woorden hoezo persvrijheid in de EU?????

 4. Ik heb CORONA gehad in december 2019, het was heftig maar ik heb het overleefd door 1 maal daags een combi van Zinktabletten/Magnesium/Calcuim te slikken van Kruidvat, daarnaast nam ik Echninaforce en Urticalcin van Dokter Vogel. Voor mijn longen nam ik 2-3 maal daags een glas warme melk met daarin gekneusde verse gember, of 1/2 thlpl gemberpoeder, 1/2 thlpl Kurkuma, snufje zwarte peper en honing.
  Om mijn keel te ontsmetten, spoelde ik het met gekookt water met een snufje Jodiu- of Zeezout er in, goed gorgelen. Daarnaast gebruikte ik strepsils met citroen en honing zolang dit nodig was. Ik at wel erg veel verse gember, peper en sambal in deze periode hoewel ik voor de Corona hier beslist niet tegen kon! Mijn lichaam vroeg er gewoon om. Ik ben een Astma patient, dus behoorde ik tot de riscico groep. Je kunt er van genezen al geef ik geen garanties. Vele bekenden van mij hebben die ook besmet waren, hebben dit ook gebruikt. Geen van ze zijn in het ziekenhuis behandeld.

  WAAROM geneest men de COVID patienten niet met de reguliere middelen die vele artsen over de hele wereld inmiddels bewezen hebben? WAAROM worden deze medici monddood gemaakt? Dit geeft toch te denken? Ik heb de pandemie nooit vertrouwd omdat ze al jaren hierover spraken, dat op zich zegt al genoeg. Bovendien geneest 99% van de besmette mensen, net zoveel als bij de gewone griep, WAAROM dan de mensen zoveel angst aan jagen en verplichten om de gevaarlijke prik te nemen die niet eens goed onderzocht is? ERGO! Deze virus is BEWUST door de mens ontwikkeld, er zitten zoveel verschillende stoffen in, daar kun je nmi nooit een adequate vaccin voor ontwikkelen lijkt mij. Het is ook een CRIME om jonge kinderen te vaccineren! Ik stel de verantwoordelijken bij deze aansprakelijk mochten er mensen overlijden ten gevolge hiervan.

  Het bovenstaande heeft totaal niet met stemmingmakerij of wat dan ook te maken noch laat ik mij door iemand beinvloeden. Ik gebruik gewoon mijn gezond verstand om tot deze conclusie te komen. Bijzonder jammer dat velen met de massa mee gaan en angstig zijn om dood te gaan. DAT is het enige zekere in ons leven, als je tijd gekomen is, dan moet je gaan, althans zo denk ik er over. Natuurlijk wil niemand dood gaan maar dat hebben we niet zelf in de hand; als de mensen DAT begrijpen, zullen ze minder angstig zijn voor de dood.

  • Ik heb ook zo iets gehad in december 2019.
   Elk verschijnsel kwam 1 op 1 overeen, ik had alleen geen koorts.
   En ik ben echt nooit ziek. Maar toen dacht ik echt dat ik dood ging. Zo ziek was ik.
   Het duurde 2 tot 3 weken na wat van de huisarts iets gekregen te hebben.
   En niemand had het toen nog over corona.

 5. Inmiddels heeft iedereen Corona.
  En ik ga op dezelfde voet verder als altijd, geen medicijnen, geen kopvodje, was mijn handen net zo vaak en ga gewoon de deur uit.

 6. Vuile vieze gore teringlijers om weerloze dieren en baby’s te injecteren. STOP DEZE WAANZIN MET DIERPROEVEN EN OP BABY’S en kinderen. We zouden op de elite moeten testen!

  Alle vervloekte duivelse dierenbeulen/kindermoordfascisten/moordenaars martelen en scalperen!

 7. Leer van de moed van Arthur Pavolovsky. Hij hield een geweldige toespraak in Canada op straat voor een enorm publiek over de corrupte politici en de great reset en is voor de zoveelste keer daarna gearresteerd. https://www.youtube.com/watch?v=bTqxwVZvLrg (Right after this speech Pastor Artur Pawlowski was again arrested on the highway) Dat is nou een pastor die moed heeft en toont en De Alfa en de Omega vreest en niet bang is voor politici en anderen. Zoek ze op in hun eigen huis, dan zie je met welke helden je te maken heeft. Hij is wel vijftien keer gearresteerd en toont een leeuwenmoed en is niet bang voor hyena’s.

 8. Beste Mensen

  Enn zo What
  Immers
  Niemand wil de Bron van het onkruid verdelgen
  Hilly KillBilly & Makers Snelgroei Elixer

  Blijf dan maar takken af knippen
  Die blijft gewoon heel snel aangroeien
  Net als bij een tuinhek bestaande uit snelle wildgroei

  Er word alleen beweert dat een nieuwe soort heggenschaar is ontwikkeld
  Die sneller de hekken in vorm kan knippen

  Wat heeft men daar aan ??
  Niks

  Dank U

 9. Bizar om te zien hoe die reporters waarvan sommigen zich ongetwijfeld lieten vaccineren, bang worden bij het aanhoren van deze artse. Als journalistieke medewerkers deden ze hun werk niet, integendeel, ze dienden de duivel en zijn leugens. Nu nog wachten op de uitwerking van de ‘jab’. Karma is a bitch. No compassion for foolish and heartless people. Het wordt tijd dat alle niet-gevaccineerden en bedrogenen opstaan, gerechtigheid eisen en de koppen van de verantwoorelijken (van hoog tot laag) doen rollen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in