Vraag een alleenstaande vrouw naar het gemak van daten in de wereld van vandaag en ze zullen zeker met hun ogen rollen en kreunen. Als alleenstaande vrouw kan ik bevestigen hoe moeilijk het datingklimaat is voor ieder van ons. Maar ongevaccineerde single vrouwen hebben het nu nog veel moeilijker. De reden? De beslissing of zij al dan niet zullen daten met gevaccineerde mannen ligt nu op tafel. En ik kan u uit de eerste hand vertellen dat dit niets te maken heeft met de levensvatbaarheid van de kandidaten zelf, als rijke en interessante vooruitzichten, maar eerder met “seks” om het maar eens ronduit te zeggen, schrijft Laura J. Wellington.

De overheersende zorg dat de schadelijke effecten van dit vaccin uiteindelijk bij deze vrouwen binnenkomen als de regenjas uit gaat.

Aangezien deze vrouwen er niet voor niets voor hebben gekozen om ongevaccineerd te blijven, is het beperken van elk risico door kandidaten te elimineren op basis van de vaccinatiestatus hun nieuwe norm geworden. Toegegeven, dit is niet zonder problemen. Alleenstaande mannen kwalificeren volgens een dergelijke norm maakt de pool waaruit geselecteerd kan worden extra klein, vooral als men in een Democraten staat woont. Daar komt nog bij dat veel alleenstaande mannen niet blij zijn met het idee dat ze niet in aanmerking komen omdat ze besloten hebben zich te laten vaccineren. Tot de meest ontevreden, vijandige mannen behoren vaak degenen die onder dwang aan het vaccin zijn begonnen. Veel van deze mannen voelen zich dubbel gestraft voor een vaccin dat ze in eerste instantie niet wilden en gaan niet goed om met de afwijzing van deze vrouwen.

  Het 'vaccin'kaartenhuis stort in elkaar: Europese geneesmiddelenregulatoren veranderen abrupt van koers over boosters

Schuldgevoelens, ergernis, kleinering en gewoonweg onbeschoftheid komen voor in verband met de beslissing van deze vrouwen om vast te houden aan hun specifieke standpunt. “Ik ben uitgescholden omdat ik zei dat het vaccin voor mij een spelbreker is,” zei Anika Janis.

Voor deze vrouwen is er gewoonweg niet genoeg informatie over het vaccin of de effecten ervan om het te overwegen. Niemand kent de gevolgen of wat er te wachten staat voor degenen die het vaccin hebben genomen.

Waar mannen een veto misschien persoonlijk opvatten, zien vrouwen dat niet zo. Vrouwen zien het als een daad van zelfbehoud en veiligheid tegenover de realiteit, gezien de aard van een groot deel van de huidige mannen. De meesten zullen die regenjas niet langer aan willen houden dan absoluut noodzakelijk. Met dit in gedachten, totdat veel, veel meer bekend is over de invloed van dit vaccin op levens, blijft de beslissing om niet te daten met gevaccineerde mannen standvastig voor veel ongevaccineerde vrouwen.

Hoewel sommigen de extreme voorzichtigheid van deze vrouwen als dwaas beschouwen, wijzen anderen op de “hevige kritiek die zij ervaren, de extreme druk die wordt opgelegd door vaccinatiemandaten, en de lichamelijke afwijkingen die worden gedeeld door uitgesproken gevaccineerden – mensen die niet langer het toonbeeld van gezondheid zijn na het ontvangen van het vaccin” om hun beslissing te valideren. Voor deze vrouwen neemt de wetenschap “die spreekt over de doeltreffendheid van de Covid-19 vaccins” weinig weg van de angst die gepaard gaat met wat zij overal om zich heen waarnemen, simpelweg omdat “niemand meer weet wie te vertrouwen” volgens hen. Dat is op zich de enige consistente waarheid waarop deze vrouwen het gevoel hebben dat ze kunnen rekenen.

  Het narratief is aan het instorten

En als u denkt dat zij alleen staan in deze bewering, denkt u nog maar eens na. Veel ongevaccineerde ouders zijn het hiermee eens en waarschuwen hun tiener- en volwassen kinderen om dezelfde manier van denken aan te nemen als het gaat om daten. Alleenstaande, ongevaccineerde mannen volgen dit voorbeeld ook en lopen tegen dezelfde problemen aan als hun alleenstaande, ongevaccineerde vrouwelijke tegenhangers. Ze noemen zichzelf “Purebloods” en ook zij zijn alleen op zoek naar ongevaccineerde partners om mee uit te gaan. En zelfs ongevaccineerde, getrouwde vrouwen hebben een standpunt ingenomen ten aanzien van de beslissing van hun man om zich al dan niet te laten vaccineren. Verscheidene vrouwen hebben mij erop gewezen dat “echtscheiding een optie is geworden” als hun man zou zwichten voor de druk om zich te laten vaccineren. Al met al resoneert het dilemma sterk onder de ongevaccineerden, te beginnen met alleenstaande vrouwen.

Aangezien ieders gezondheid echt een eigen verantwoordelijkheid is, heeft het standpunt dat zoveel ongevaccineerde alleenstaande vrouwen innemen bij het overwegen van toekomstige partners implicaties die variëren van “gemiste kansen” tot “mogelijk verhuizen naar Republikeinse staten met meer keuze” tot de mogelijkheid om “voor altijd alleen te blijven”. Toch is er ook de factor tijd die hun standpunten kan verzachten. Naarmate er meer informatie naar buiten komt en men meer begrijpt, kunnen sommigen van hen van gedachten veranderen. Maar velen zeggen “Nee”, omdat de verschillende vaccinatiestatussen en de “algemene perspectieven tussen gevaccineerden en ongevaccineerden” te groot zijn. Hetzelfde geldt voor bloedtransfusies, die zij ook mijden als de pest vanwege de bezorgdheid over “gevaccineerd” bloed dat aan hen wordt gegeven.

  Waarom verandert de persoonlijkheid van mensen plotseling na een COVID-vaccinatie?

“De beslissing om te leven. Helaas is de bloedvoorziening ook besmet, dus geen bloedtransfusies,” aldus Moa Refm.

“Het (het vaccin) zegt veel over wie deze mannen in de kern zijn, inclusief hun bewustzijnsniveau en definitie van leven,” zei Kathy McPherson.

Angst voor de uitwisseling van lichaamsvloeistoffen (waaronder speeksel) in combinatie met zorgen over de gevolgen van shedding voegt nog een extra laag en afschrikmiddel toe die verder gaan dan alleen ejaculatie. Het is niet één element alleen dat schreeuwt, “Stop”, maar veel elementen samen – die allemaal volkomen logisch zijn in hun specifieke visie.

Voorlopig zijn dates voor alleenstaande, ongevaccineerde vrouwen nog onverdraaglijker geworden dan voorheen. Wie had ooit gedacht dat “vaccinatiestatus” voor een groot deel van onze natie zo centraal zou komen te staan bij het aangaan van nieuwe vriendschappen en liefdesrelaties? De kloof is er om te blijven omdat de schade die het heeft veroorzaakt al is aangericht. Niets kan die geest terug in de fles stoppen.

Laura J. Wellington is de oprichtster van THREAD MB, auteur, bekroond maker van kindertelevisie, TEDx-spreker en de oprichter van de ZNEEX-app.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTegen alle bewijzen in: EU onthult plan voor totale vaccinatie in nieuw beleidsdocument
Volgend artikelVaccinschade? Katy Perry shockeert met enge video
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Niet alleen vrouwen natuurlijk.Voor mijn zoon van 29 is het ook een moeilijke zoektocht. En zo zullen er ook vele jongens en mannen zijn die ECHT niet aan een gevaccineerde partner beginnen.

  • Nee zeker niet dan had je net zo goed 2 spuiten kunnen nemen..Ik geloofde Luc Montagnier dat er met hiv is lopen rotzooien. Is ook niet de eerste keer, Fauci deed dit al en het Bayer concern met vervuilde medicijnen die ze markt opgooide waardoor mensen hiv kregen..

  • Openingszin: “Je bent toch zeker wel gevaccineerd……”. De meeste geprikten zijn er maar wat trots op dat ze de gifspuiten hebben laten injecteren…… Misschien krijg je dan een redelijk veilige selectie.

 2. Deze vrouwen, maar ook mannnen hebben 100% gelijk! Seks is dé manier om die mrna troep door te geven en op die manier ELKE persoon op aarde die zooi in zijn of haar lichaam te laten krijgen. Maar de grote vraag is, hoe weet je 100% zeker dat de persoon voor je NIET gevaccineed is? Ik zou beginnen met vragen naar het FvD lidmaatschapspasje, dat sluit al veel dom gepeupel uit 🙂 Tijd voor Forum om de (dating-)app online te gooien.

  • lol, das idd een goeie, die probeer ik erin te houden.
   ik zou ook geen Genjecteerde dame willen, ook al is ze nog zo mooi van buiten en van binnen.

   liever alleen dan met de verkeerde samen, maar dat was al mijn motto ver ver voor de Cojona nonsens.

 3. Er is een zin die veel zin maakt in het betreffende artikel, en dat is dat het feit dat iemand gevaccineerd is zeer veel zegt over deze persoon betreffende zijn/haar karakter en individuaiteit . Ik ben niet gevaccineerd en plan dit ook zo te houden . Noch probeer ik niet discriminerend te zijn en ga met iedereen gelijkermate om. Dating is voor mij geen ding daar mijn vrouw ook niet geprikt is en ze er ondertussen erg blij met is dat ik haar de ogen heb geopened . Ik hoop echter dat ik in de toekomst met meer gelijk gezinden omgang zou vinden . Niet alleen wegens deze kunstelijk gecreerde pandemie, maar ook om afstand te winnen met deze sekte van Russen haters en Fakebook discipelen .

  • met shedding helpt een condoom je echt niet, je hele lichaam kan het mikpunt zijn, ja met sappen delen is de kans natuurlijk groter, maar ander contact vooral wat langer kan ook al meerdere kansen op shedding geven.

   • 100%, Paar uurtjes met vol gevaccineerde in auto geeft mij en velen met mij 2 dagen helse hoofdpijn en vermoeidheid. Aangezien ik er niet aan ontkom afentoe, rijd ik met ramen wagenwijd open…By the way…Bijna iedere vaxxie die ik ken is nu ziek.

 4. Ik ben aankomende jaren vrijwillig vrijgezel ook heel veel vrouwen liegen nu over hun vaccinatie status. Wat ik nooit vergeet is namelijk het volgende: Toen de eerste grote vaccinatie campagne werd opgezet en daarna het “Dansen met Jansen” voor jongeren en de vaccinatiegraad boven de 70% kwam gebeurde het volgende : Kranten en media waaronder Telegraaf kopte in en zette aan tot Seks met elkaar met teksten zoals : “Het wordt schade inhalen met seks door de lockdowns, Het wordt een summer of love, Och wat stonden we droog, Het mag weer he,?.” Ik heb nog nooit in mijn leven de media en kranten op zo’n geraffineerde wijze en de vele colums op zien roepen tot seks met elkaar…Het was ook ergens begin mei dat dit narratief werd opgevoerd. Ik ben van mening dat er in zowel in virus (onschuldig gnome) maar vooral in vaccins/serums ze hebben lopen rommelen met HIV…Dus zo dachten ze de ongevaccineerde alsnog te pakken. Ik wacht wel ff tot het laatste vrijdenkend vrouwelijkschoon nog staat…😙

  • Gatver. Daar had ik nog helemaal niet aan gedacht. Het was wel raar dat de kranten zo schreven. Maar omdat de wereld gewoon ontzettend pervers is geworden lagen zulke teksten in kranten e.d. wel in de lijn der verwachting en dan leg je het naast je neer, denk je er verder niet over na. Je houdt jezelf schoon en veilig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in