Terwijl Duitsland onder links-groen leiderschap ten gronde gaat en slaafs elke EU-sanctie tegen Rusland steunt, heeft de Nederlandse regering dezelfde regels afgeblazen. De regering heeft tot nu toe besloten tot 91 vrijstellingen van de sancties tegen Rusland, bericht Journalistenwatch.com.

De veelgeroemde gemeenschappelijke lijn die de EU-staten de afgelopen acht maanden hebben ingezet tegen de boze vijand Rusland, blijkt steeds meer een hersenschim te zijn. Nederland heeft – in tegenstelling tot Hongarije, dat dit openlijk heeft gedaan – lafhartig nooit openlijk geprotesteerd tegen de suïcidale besluiten van de EU. Achter de schermen heeft de regering-Rutte echter de sancties in eigen land in feite tenietgedaan met alle speciale regelingen. Inmiddels is bekend geworden dat het land tot nu toe in totaal 91 vrijstellingen van de sancties heeft verleend. En dat sinds februari.

De vrijstellingen betreffen tal van Nederlandse bedrijven, waarvan de Nederlandse ministeries de namen echter geheim houden. Ook verzwijgen zij de omvang van de transacties die van de sancties zijn vrijgesteld en welke sectoren van de economie worden getroffen.

Voorbeelden:

 • In april verbood de EU schepen onder Russische vlag Europese havens aan te doen. Het Ministerie van Infrastructuur van Nederland verleende niettemin aan 34 schepen een ontheffing zodat zij Nederlandse havens konden aandoen, bijvoorbeeld omdat zij belangrijke goederen zoals aluminium en levensmiddelen vervoerden.
 • Het ministerie van Financiën heeft 13 andere vrijstellingen verleend in verband met bevroren tegoeden of goederen die onder de sanctieregeling vallen.
 • Het Nederlandse ministerie van Klimaat en Energie heeft 25 vrijstellingen verleend aan Nederlandse organisaties die energie blijven afnemen van voormalige Gazprom-bedrijven. De vrijstellingen komen ten goede aan 150 bedrijven en organisaties, waaronder gemeenten, scholen en waterschappen, vertelde het ministerie aan de omroep.
 • 13 organisaties hebben 18 vrijstellingen gekregen van het ministerie van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking om “humanitaire redenen” voor samenwerking tussen de EU en Rusland in “zuiver civiele aangelegenheden”.
  Rusland verklaart nieuw doel: Verdrijving van het Zelensky regime uit Oekraine

Duitsland – dat wil zeggen de links-groene Duitslandvernietigers en hun helpers uit de media en het domme electoraat lijken nog steeds vastbesloten het EU-dictaat te volgen tot hun eigen dood. Zonder enige uitzondering natuurlijk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nederlands parlementslid: “Dit zijn vreemde tijden die helaas nog zullen verergeren”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat gebeurt er als een ongevaccineerd persoon een getransplanteerd orgaan krijgt van iemand die meerdere COVID-vaccinaties heeft gehad?
Volgend artikelTegen alle bewijzen in: EU onthult plan voor totale vaccinatie in nieuw beleidsdocument
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Kan die rattekop niet meer aanzien,die aards leugenaar die verader, die ogenschijnlijk pedo seks met dieren puppet van Klaus nazi Schwab…Ik had m op 1,5 meter in een restaurant nog niet zo lang geleden met crapy beveiliging….Heb er dromen over hoe ik had kunnen handelen…makkie…Maarja was ik dan nationale held of wederom iemand die ze na 3 weken met mooie Cabalstrop vinden in beveiligde cel met cameras die ineens niet werken? Denk het laatste…

  • Gelukkig dat je die vuile Ratt’ niks hebt aangedaan. Voor zo’n stuk stront wil je toch ook niet hangen. Laten ze hem maar een keer veroordelen tot de strop vanwege zijn landverraad. Die tijd komt nog wel een keertje.

   • de moordenaar van Pim Fortuin is ook niet opgehangen maar heeft ee riante vergoeding gekregen van Rutte en co in Duitsland zijn die grunen allang uitgeboerd en er komen steeds meer weerstanden die O.SCHOLZ willen de nek omdraaien omdat die man een zeer zacht eitje is die achter het brussel regime blijft aanlopen maar net zoals in NEDERLAND EN BELGIE hebben de kabinetten het voor het zeggen en de rest van de regeringpartijen tellen niet mee in de beslissingen In de verkiezingen stemt de slapende duitser nog steeds het CDU en dergelijke ondanks dat veel bedelaars en aalmoezen in de steden rondlopen die echte Duitser zijn!!

   • de moordenaar van Pim Fortuin is ook niet opgehangen maar heeft ee riante vergoeding gekregen van Rutte en co in Duitsland zijn die grunen allang uitgeboerd en er komen steeds meer weerstanden die O.SCHOLZ willen de nek omdraaien omdat die man een zeer zacht eitje is die achter het brussel regime blijft aanlopen maar net zoals in NEDERLAND EN BELGIE hebben de kabinetten het voor het zeggen

  • Het gros an die “moffen” en “kut Ukri’s” zijn gewoon leuke normale mensen, vrouwen, mannen, kinderen die helemaal NIKS met oorlog te maken willen hebben. Het zijn psychisch gestoorde lijpo’s in de regeringen die de wereld naar de t*fus helpen. Hetzelfde gajes als hier in NL de baas speelt. Lekker hele bevolkingen tegen elkaar op blijven zetten met dit soort berichten gaat de wereld niet helpen Treegje. Schaam je!

   • Nou nee niet mee eens…Ondanks dat er veel demonstraties zijn in Duitsland doen ze bar weinig om regering te stoppen en zijn zeer volgzaam. Zelfde geld voor de Ukri’s. Natuurlijk worden ze bespeeld door die puppets die alles uit de kast trekken om te manipuleren maar wie voert uit? En wie zwijgt toe? De mensen daar…Net als hier die schare achter mondkap en beslagen brillen gehersenspoelde volgespoten idioten die mij overal weigerde en als robots zeiden : “Beleid is beleid vertrek of we bellen politie”

 2. Dit is typisch Nederland, en misschien maar goed ook. Als de ministeries dit niet deden, dan zou de Nederlandse industrie, en daarmee de werkgelegenheid, behoorlijke klappen krijgen.
  Maar, ook het buitenland weet dit, en die maken er gebruik van, om ook hun grondstoffen en spullen via Nederland binnen te halen.
  Rutte tekent alles in elk land. Rutte tekent ook alles in Brussel, en als Brussel niet meer bestaat, dan gelden die getekende stukken ook niet meer.
  De grootste overtreder van regels is de overheid. Die wordt nooit vervolgd, en er gaat niemand de gevangenis in.
  Dus Nuke Davos, jouw laatste zin is correct.

  • Tja, maar het is de industrie, die buitrnlandse brdrijven die hier belastingvrij mogen komen produceren.
   De vrije markt he.
   Corporatie Nederland.
   Ziek.
   David is wat anders. Die gaat over juist deze zieke corporate wereld, wiens corruptheid hij flink wil openbaren aan ons.
   Nog een maand en deze regering zit in t gevang.
   Op Tule.

 3. Dat komt doordat de nedelandse politiek vergeven is van de belangenverstrengelingen, ze moeten hun toekomstige baantjes veilig stellen.
  duitsers hebben geen vrienden

 4. ‘Achter de schermen heeft de regering-Rutte echter de sancties in eigen land in feite tenietgedaan met alle speciale regelingen.’

  Ze hebben de sancties niet teniet gedaan. Ze hebben de sancties gebruikt om ons nog wat afhankelijker te maken en ons lekker diep in de schulden te duwen. We krijgen een sigaar uit eigen doos en ondertussen worden we uitgeknepen zonder dat we het voelen. Sancties teniet gedaan… even een tandje bijschakelen jongens. Dit is allemaal de bedoeling. Nederland is een rijk land, dat breng je alleen ten val als je iedereen volledig afhankelijk maakt van subsidies en belastingen en vooral heel veel schulden. Dit is de opmaat naar communisme. Op een dag trekken ze de bodem onder ons weg. YOU WILL OWN NOTHING… als je straks alles betaald dankzij het wisselgeld dat ze ons geven, leef je in feite op een basisinkomen. Wakker worden… ook de schrijver van dit artikel… we worden voorbereid en klaargezet voor een basisinkomen en een totalitaire communistische dictatuur waarin je voor alles afhankelijk bent van de staat. Ook industrie en bedrijven!!!

  • fuck !!! i do not own anything now, not one square metere to get buried in, what is the fuckin difference….

   rutte is de definitie voor onbertrouwbaarheid, in de toekomst is er geen roodkapje en de boze wolf maar de burger en rutte met izjngrote ogen en leugenkwek, en hopenlijk eingdigd hij net als die wolf….put, stene,…

   er is een vacature voor jager…..

 5. Dat komt onder meer dat Nederland al sinds 1896 verandert is in een Amerikaanse coöperatie. Met het commerciële bedrijf State of the Nederlands, waar de enige aandeelhouder het koningshuis is. En in deze Amerikaanse coöperatie is er nog een Nederlandse coöperatie versie ontstaan met de naam Staat der Nederlanden, waar Rutte de CEO van is. Zodat het net lijkt alsof het een land is genaamd Nederland. Bij ieder is bij zijn geboorte aangifte door de gemeente een natuurlijk persoon aangemaakt op zijn naam en geboorte datum met een registratie nummer. Wat we nu het BSN noemen. Deze creatie van de coöperatie is dan ook eigenaar van deze natuurlijke persoon. Waar de mens geen zeggenschap overheeft.

  Dus zodra jij je als levende mens uitgeeft als zijnde de natuurlijke persoon, zoals met het ID/paspoort aangeeft. Ben jij eigendom van de coöperatie. Daar ligt de adder onder het gras. Want zo zijn alle wetten enkel voor de natuurlijke persoon. De mens zelf heeft de coöperatie allang dood en verloren op zee verklaard. Zodat de levende mens in het maatpak van de natuurlijke persoon geperst kon worden.

  Met deze Amerikaanse bedrijfsconstructie kun je de EU sancties ontwijken, want deze gelden alleen voor de lidstaten en een bedrijf kan geen lidstaat zijn. Dus valt de coöperatie niet onder de EU sancties. Maar deze commerciële coöperatie wil wel de huidige marktwaarde van de producten, die ze doorberekenen aan hun eigen eigendom de natuurlijke persoon. Want dat zijn hun (loon) slaven, die voor het kapitaal moeten zorgen van de coöperatie.

 6. Mijn complimenten voor Rutte als hij hier achter zit. . Meen ik echt…doet hij gewoon goed…en eigenlijk waren de lockdowns en vaccinatieverplichtingen hier minder erg als in bijvoorbeeld Frankrijk en Duitsland.. Orban is nog beter, maar Rutte is beter dan Macron of Scholz

  • Nee is niks te complimenteren aan beste…Het enige waarom dit gebeurt is dat Nederlandse bevolking nog heel ff doorslaapt..Weet dat de combo Nederland-Canada de eerste testcase is van het WEF. Oja net mij nieuwe termijn binnen van energie ..Of ik even 705,- per maand wil gaan betalen anders afsluiting mijn 3 jaar vast liep deze maand af…en ik kom van 182,- zeer zuinig en nog geld terug op jaarrekening…Mensen maak u borst maar nat ik zit bij de eerste golf van energie afpersing..Uiteraard ga ik niet betalen voor iets wat ik niet verbruik en leg ik een lode pijp in de nek van de supwrheld wie komt afsluiten aangezien ik niet meer betaal dan 200,- Ze kunnen me wat dan maar zitten..

   • Hier van €95,- naar €355,- terwijl we juist zuiniger aan zijn gaan doen. Wat denken ze zelf? Mooi de automatische incasso geblokkeerd, ik betaal geen cent meer dan 80 euro per maand. Ze verrekken maar. Als iedereen dit doet is het binnen een maand voorbij en zijn de prijzen weer laag.

    • @Vrijheid is ver te zoeken
     Idem hier auto incasso opgezegd stort nu handmatig.
     Ze willen per nov ff 55% meer laten betalen .
     NO FUCKING WAY .
     Groeten.
     B.T.W wat een zieke kop heeft die rutte . kan er volgende keer een waarschuwing bij FN ?
     Alleen bekijken op eigen risico ? 😄

 7. Dus als ik het goed begrijp regelt corrupte Rutte voor zijn corrupte vriendjes ahem totaal legale lobbyisten uiteraard, wat privileges terwijl +-99% van het volk op zijn best last heeft van dit alles en vind men Rutte nu opeens goed of iig beter? Zelfs hier? Bizar.

  Groeten,
  Hugo

  • komt er gewoon op neer dat hij zowel voor vriend als vijand totaal onbetrouwbaar is. behalve dt, had ik al gezegd dat Rutte de meest walgelijke figuur is uit onze geschiedenis….?

 8. In het artikel staan onder meer uitzonderingen voor.gemeentes en.andere overheidsinstellingen genoemd. Het lijkt me dat jij en ik daar ook van profiteren als de publieke sector daar baat bij.heeft. ik hoop dat ze ook bij EC in Petten nog steeds Russische Uranium kopen… menig kankerpatient zal daarbij gebaat zijn. Dat Rutte hier minder dogmatisch inzit dan.bijvoorbeeld Ursula.vd Leyden zal menig burger juist ten goede komen

 9. Sorry Rommel maar moet dat nou, die gore rotkop met zijn totaal valse grijns op de bek als header? ik moest nog net niet kotesen, had wel ineens de keuken la open en een scherp stuk ijzer met handvat vast….

  Wat je laatst is geen mens maar een onbestemd wezen met menselijke uiterlijke kenmerken. Ik ga je ene plaatje van mijn hond sturen binnenkort, gewoon om die ranzige kop van kutte uit mijn systeem te krijgen. Eigenlijk absurd welke walging iemand kan veroorzaken, zelfs Marc Dutroux heeft als totale strontzak meer uitstraling ( nog steeds kogel of strop waardig)….

  Als een zieke pedofiel nog meer sympathie oproept dan rutte dan wil dat iets zeggen. Beide hebben alle recht op verder leven verspeeld, maar Mark strontzak rutte meer dan wie dan ook….ik zoek psychologische raad in deze…

  S.v.p. wat beelden van opengeritste lijken of dat soort materiaal, of gewoonporno, want die klut kop van rutte is de ziekmaker van de week, maand…fuckin decennium.

  De enige goede reden om voor verplichte abortus te zijn….

  Hoe kom je aan een dusdanige kutte foto…?

  • Deze kutste aller kutfoto’s van de Rat is niet eens meer de laatste druppel die mijn emmer laat overlopen. Elke foto van Rutte is me teveel de laatste maanden. Ook van Hugo de J. krijg ik spontaan innerlijke uitslag als ik die boeventronie weer zie.

   Wat is het hier toch gezellig.

 10. Rutteriaans: definitie voor ziekelijke leugens en narcistische overkoepeling in zowel gedrag als uitspraken, waarbij het eigen beeld van de werkelijkheid zowel logica als tastbaarheid verwisseld voor waandenken en het creeren van een eigen realiteit.

  zo, ram dat maar in de wikipedia.

 11. Ik vind sancties dom;de enige die er de dupe van zijn zijn wij zelf.En bovendien is het niet onze oorlog en dat wil ik graag zo houden!

 12. ik vraag me af, is het mogelijk iemand dood te gooien met spekkies? Met hoeveel man moet je dan zijn en hoeveel moet ieder gooien? ik vraag dit voor een vriend…

  • Nou ze mogen mij wel doodgooien met spekkies. Tonnen graag. Lekker, die kabelspekken.
   Die heeft mijn super ook al niet meer. De schappen worden al leger hier.

   • …hoe goed is je wiskunde? ik had het over doodgooien met, niet over opvreten van….maar goed , als we gaan kauwen, dan ik ook meedoen….

 13. Eigenlijk ben wel benieuwd hoelang het nog gaat duren wanneer hij een gaatje er bij krijgt en Kaag en verdere aanhang, mijn wens is zo snel mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in