Foto via Report24.news © freepik / senivpetro

De berichten over artsen die afzien van de omstreden Covid-vaccinatiecampagne blijven toenemen: veel artsen kunnen het niet met hun geweten verenigen hun patiënten vaccins toe te dienen waarvan de veiligheid twijfelachtig is en die tegelijkertijd weinig doeltreffend zijn. Hoe meer tijd er sinds het begin van de campagne verstrijkt, hoe meer potentiële bijwerkingen van de vaccins aan het licht komen, bericht Report24.news.

Op 27 september meldde een studente op reitschuster.de hoe haar huisarts haar de vaccinatie afraadde: hij moest in de praktijk dagelijks “vijf tot tien patiënten met bijwerkingen van het vaccin” behandelen (Zie Frontnieuws: De ontstellende vaccinatie-balans van mijn huisarts “Ik heb vijf tot tien patiënten per dag met vaccin bijwerkingen”). Voor zogenaamd veilige vaccins is dit een rampzalig percentage – vooral omdat het voornamelijk bijwerkingen betreft die vrij snel na de prik optreden. De gevolgen op lange termijn van de omstreden Covid-vaccins zijn momenteel moeilijk in te schatten. Ze kunnen echter ernstig zijn.

Na trombose en hartziekten zijn er nu ook schokkende berichten over kankers die ofwel nieuw zijn ofwel snel verergeren in de tijdscontext van de vaccinatie. Je hoort er niets over in de mainstream – maar moedige medische deskundigen wereldwijd waarschuwen nu al. Als u in uw eigen sociale omgeving rondvraagt, zult u merken dat zelfs de vroegere militante voorstanders van vaccinatie beginnen te twijfelen: ten laatste wanneer zij zelf drie maanden na hun tweede vaccinatie knobbels op zich voelen of na de derde vaccinatie door hartproblemen hun huishouden nauwelijks meer kunnen verrichten. Zij die uitwisseling met anderen zoeken, zullen ontdekken dat zij geenszins een alleenstaand geval zijn.

  Dit is het Verzet: Canadese verpleegsters lopen weg, Amerikaanse studenten lopen weg, Griekse dokters protesteren, Aussie Truckers blokkade & meer

Vaccins kunnen artsen niet overtuigen

Een huisarts in Tübingen schijnt soortgelijke verontrustende waarnemingen bij zijn patiënten te hebben gedaan. Hij had zich reeds in juni uit de inentingscampagne teruggetrokken en heeft zijn toenmalige verklaring eind augustus uitgebreid. De huisarts heeft de gegevens over de Covid-vaccins kritisch onderzocht en is tot de conclusie gekomen dat de risico-batenverhouding “zeer ongunstig lijkt te zijn, zowel individueel als collectief”. Hij schrijft op zijn website:

In de afgelopen weken en maanden hebben wij ons meer dan ingespannen om te voldoen aan de politieke aanbevelingen en richtsnoeren van de federale regering en het federale ministerie van Volksgezondheid (BMG), van het Robert-Koch-Instituut (RKI) en de permanente vaccinatiecommissie (STIKO) alsook het Paul-Ehrlich-Instituut (PEI) en volgens de richtlijnen van deze instellingen onze patiënten een passend vaccinatieaanbod te doen met de nieuwe vaccins die door de industrie in allerijl worden aangeboden ter bescherming tegen een infectie met SARS-CoV-2 in de zin van de bescherming van de gezondheid van de bevolking alsook na een gewetensvolle individuele indicatie- en risicobeoordeling.

Na even gewetensvol onderzoek van de tussentijdse resultaten van de vaccinatie-ervaring van de meeste landen en van het verloop van de daaropvolgende ziektegolven sinds de invoering van de vaccins, en rekening houdend met onze eigen empirische waarden na de uitgevoerde Covid-vaccinaties, hebben wij nu besloten de vaccinatiecampagne in onze praktijk voorlopig te beëindigen.

De gegevens over alle COVID-vaccins zijn niet overtuigend. De analyses van de immunologische reacties op de vaccinaties laten onwaarschijnlijke resultaten zien met betrekking tot de doeltreffendheid bij het produceren van “steriele immuniteit”. Ook vermindert de ernst van het ziekteverloop bij een gevaccineerde niet noemenswaardig, zoals onlangs uit cijfers uit Israël is gebleken. Deze onsystematische bevindingen, alsmede de hoge ziektelast bij de bevolking onmiddellijk na de COVID-vaccinatie als gevolg van bijwerkingen zoals hoofdpijn en pijn in de ledematen, sufheid en duizeligheid, onduidelijke aanhoudende lymfklierzwelling in het afvoerende gebied van de vaccinatieplaats, voorbijgaande en aanhoudende huidreacties in deze gebieden alsmede veranderingen in het bloedbeeld met een stijging van het aantal bloedplaatjes, maar ook ernstiger voorvallen zoals versnelling van de progressie van bestaande tumorziekten of nieuw optredende tumorziekten in temporele samenhang met een COVID-19 vaccinatie waren voor ons reden om in onze praktijk geen vaccins meer te gebruiken. De risico-batenverhouding van de aanwending lijkt zeer ongunstig te zijn, zowel individueel als collectief.

  Vaccin Catastrofe - Massamoord

Na meer dan 200 uitgevoerde vaccinaties in onze praktijk en helaas net op het moment dat de vaccinatieprioriteit in juni 2021 wordt opgeheven, hopen wij nu op uw begrip voor dit besluit.

Uiteraard zullen wij, zoals gebruikelijk, de ontwikkeling van de gegevenssituatie rond de vaccins op de voet volgen en u op deze manier informeren over onze verdere beslissingen.

Met vriendelijke groet, G. Zimmermann
Specialist in algemene geneeskunde

De weerstand in de medische wereld groeit

Meer en meer dokters zouden zijn voorbeeld kunnen volgen. De weerstand in de medische wereld tegen het onwetenschappelijke Covid-beleid groeit – dit bleek ook uit de eis van de hoofden van de Vereniging van Wettelijke Ziekenfondsartsen, die geen lockdown voor de ongevaccineerden aanbevelen, maar in plaats daarvan pleiten voor de intrekking van alle Coronamaatregelen. Verplichte vaccinatie (zoals die momenteel door politici via de achterdeur wordt ingevoerd) werd duidelijk afgewezen. Gassen, het hoofd van het ziekenfonds, verklaarde daarbij:

“Vaccinatie is geen klein bier, maar een medische ingreep en moet als zodanig worden behandeld.”

Voorlichting over de gevaren van medische maatregelen en de individuele afweging van voordelen en risico’s moeten weer vanzelfsprekend worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO-insider ontmaskert GAVI, Bill Gates voor het in stand houden van een Coronavirus  pandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWillie Garson: “Sex and the City” acteur noemt ongevaccineerde mensen “onwetende idioten”, dood vijf maanden na mogelijke Pfizer mRNA-geïnduceerde kanker
Volgend artikelAustralische volksgezondheidsfunctionaris geeft toe dat 6 van 7 recente COVID-19 doden waren gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Voorheen kon je ongestoord even niezen of kort hoesten in de supermarkt omdat zoals nu het weer behoorlijk is omgeslagen.
  Voorheen was niezen en kuchen een verkoudheid, nu zie je mensen verschrikt kijken als iemand even hoest of niest.
  Voor al die slaapwandelende schapen bestaat de jarenlange verkoudheid en de griep niet meer, maar nog uitsluitend het zogenaamde ” killer ” coronavirus.
  Om mij heen en aan mijn thuiskapster had ik al gevraagd of zij iemand kenden die corona heeft gehad.
  Het antwoord van allen was steevast, ” nee. ”
  Maar de massapsychose voor het corona virus is inmiddels stevig verankerd bij de schapen, gezien de reacties van hen toen iemand enkele keren moest niezen in de supermarkt….pfff.

 2. Dat ze weinig mensen kennen die echt c gehad hebben wordt vaak aangevoerd als argument dat de prikken helpen. Ook dat bijverschijnselen niet geduid worden, en dus niet bekend zijn wordt als argument gezien dat het allemaal niet zo erg is.
  Alleen om de mogelijke beperkingen te ontlopen wordt de prik genomen, en is informatie toch niet van belang. Met andere woorden interesseert ze dat niet.

  • ” Dat ze weinig mensen kennen die echt c gehad hebben wordt vaak aangevoerd als argument dat de prikken helpen.”

   Ik vroeg hen of zij iemand kende VANAF de start van corona tot nu, die corona heeft gehad.
   Niemand kende een persoon die dit heeft gehad.
   Voorheen met de Mexicaanse griep ging ook ongeveer iedereen dood volgens voormalig minister Ab Klink en Ab Osterhaus.
   Ik zie die 2 nog voor mij regelmatig op de TV om leugens en angst te verspreiden over het grote gevaar van de Mexicaanse griep.
   Wereldwijd kochten landen toen vaccins voor die griep.
   Achteraf is het een internationale rel geworden omdat de Mexicaanse griep een gewone griep bleek te zijn en landen voor kapitalen vaccins hadden gekocht die noodzakelijk bleken te zijn.
   M.n Ab Osterhaus toen verbonden aan de WHO is daarbij eveneens internationaal afgebrand, als grootste bangmaker en leugenaar over de zogenaamde zeer gevaarlijke Mexicaanse griep.
   Echter ook nu weer zie je die gladde leugenaar Osterhaus regelmatig op de TV om wederom fanatiek angstpropaganda te ventileren over ditmaal het coronavirus.

 3. Het meest trieste van dit verhaal van deze artsen…..het wil voor wetenschapper doorgaan……het kakelt na uit het boekje…..en als dan het verhaal (sprookje) uit het boekje niet blijkt te kloppen, houden ze nog steeds het beeld van het zijn van een arts overeind.
  Mislukten….muurvast in de eindcontext van hun persoonlijk verslag wat niet aflatend wordt herhaald aan zichzelf.
  Tsja…..
  L

 4. En in antwoord antwoord op jou Bart…..daar dus.
  Driekwart van diegenen die medicijnen studeren doen dat voor het geld en de status…….wat herhaaldelijk uit onderzoek is gebleken
  Kortom…..1 op de 4 is een goede arts.
  Naar die ene zul je moeten zoeken. Daar zul je ook de antwoorden vinden.
  Sccs.

 5. wat een schandelijk vertoning in deze wereld macht en geld een wereld vol idioten die nooit genoeg hebben wat de duiters in de oorlog niet af komen maken doen nu de elite walgelijk

 6. Veel huisartsen zitten tegenwoordig in een maatschap. Zij worden geacht met één mond te spreken. Voor een patiënt van zo’n huisarts is het niet altijd even duidelijk te bepalen wat hun persoonlijke standpunt is. Soms moet je “tussen de regels” van wat zij adviseren doorlezen.

 7. Wat mij bevreemdt is dat er zo weinig nieuws over extreme gevallen is in NL. De meeste berichten komen uit de VS, en uit Duitsland, of zo. Zelf ken ik geen mensen die extreme bijwerkingen of sterfte hebben meegemaakt (afgezien van een paar collega’s die een paar dagen lagen te kampen met extreme pijn en daarna weer fit door het leven gingen). Omdat er geen berichten zijn van extreme incidenten en plotselinge sterfte in NL vraag ik me af wat daar achter zit. Want er zijn duidelijk problemen met die rotzooi dat een vaccin genoemd wordt. Wordt het hier gewoon niet erkend? Of krijgen ze hier wat anders ingespoten om de eoa onbekende reden? Of wat kan het zijn..

  • Nieuws is er wel, kijk maar op BPOC2020, meldpuntvaccinatie.nl zie je dat er al meer dan 2000 doden en meer dan 2600 gewonden zijn gevallen.
   Als je dan bedenkt dat lang niet iedereen dit hier weet te vinden is dat waarschijnlijk het topje van de ijsberg.
   En als je het nieuws van de MSM verwacht, nou we weten zo langzamerhand dat die gasten totaal geen echte journalisten meer hebben doch enkel tikgeiten die alle zonder te checken roeptoeteren wat ze zijn voorgeschoteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in