Een Australische overheidsfunctionaris van de deelstaat New South Wales heeft toegegeven dat zes van de zeven recente COVID-19 sterfgevallen afkomstig waren van gevaccineerden, bericht Bigleaguepolitics.com.

“Zoals de minister zei, hebben we vandaag tragisch genoeg de dood aangekondigd van zeven mensen die het leven hadden verloren aan COVID-19, vier vrouwen en drie mannen, één persoon was in de veertig, één persoon in de vijftig, twee mensen in de zeventig. , twee mensen van in de tachtig en één persoon van in de negentig, al deze personen hadden onderliggende gezondheidsproblemen, één persoon was niet gevaccineerd, drie mensen hadden één dosis van het COVID-vaccin gekregen en drie mensen hadden twee doses van het COVID-vaccin”, zei NSW Deputy Chief Health Officer Dr. Marianne Gale.

Haar verklaring is hier te zien:

Hoewel de vaccins geen einde lijken te maken aan het aantal sterfgevallen, zal Australië de angst gebruiken om hun Orwelliaanse repressie voort te zetten en naar aanleiding van het nieuws eisen dat meer mensen zich aan de prik onderwerpen.

Reeds eerder is verslag gedaan van de zieke opkomst van Australië als voedingsbodem voor de meedogenloze globalistische technocratie die ontstaat als antwoord op de nooit eindigende pandemie:

De vice-premier van New South Wales, een staat in het zuidoosten van Australië, sloeg een resoluut autoritaire toon aan toen hij maandag ongevaccineerde mensen bedreigde…

“Er zullen in het regionale New South Wales mensen zijn die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren… Die op de elf oktober hun vrijheid zullen verliezen. De boodschap aan de ongevaccineerden is dat jullie geen vrijheid meer zullen hebben tenzij jullie je laten vaccineren.”

John Barilaro gaat door met het opleggen en handhaven van huisarrest in de voormalige strafkolonie, jaren na de aankomst van het coronavirus in Australië en de massale verspreiding van de ziekte.

  De "Ongevaccineerden" Kwestie

Barilaro moest zich vorige maand verontschuldigen nadat hij 300 mensen die de begrafenis van een man bijwoonden “klootzakken” had genoemd, niet wetende dat het evenement niet in strijd was met de strenge en autoritaire COVID-wetten van Australië.

Beelden van draconisch politieoptreden tegen protesten in Australië hebben de wereld geschokt, waarbij de politie vrije burgers hardhandig thuis heeft opgepakt omdat zij van plan waren een protest bij te wonen, en degenen die vreedzaam demonstreerden tegen de Orwelliaanse thuisblijf-mandaten met geweld heeft aangevallen. Er is reden om aan te nemen dat de autoritaire reactie van Australië op COVID-19 het vertrouwen in het vaccin heeft aangetast en burgers ervan heeft weerhouden het te nemen.

Het Australische model zal over de hele wereld worden geëxporteerd, zodra de globalisten de massa’s genoeg angst hebben ingeboezemd om het te accepteren. De donkerste van alle nieuwe wereldorde profetieën worden gerealiseerd, en massaal verzet is het enige tegengif tegen deze wrede en onheilige tirannie die over de hele wereld wordt opgebouwd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende videoVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTe veel bijwerkingen: Steeds meer huisartsen raden Covid-vaccinaties af
Volgend artikelCovid-19 in Wales: Een derde van de positieve gevallen is niet gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Opmerkelijk is dat er klaarblijkelijk vooral in de Angelsaksische contreien totale fascistische onderdrukking heerst en dat luid en duidelijk door de lakeien van de ashkenazi- zio kliek wordt geuit. Ook komen de meldingen van sterfgevallen en bijwerkingen veel duidelijker naar voren als hier in VerNEEderigNSBland, “ons eigen gave LALA land” (volgens Rutte), sterker nog we vernemen zowat niets wat op z’n minst doet vermoeden dat hier de hele zaak met censuur is dicht gekit. We hebben hier het BPOC maar die worden zowat als wappie’s verguist en onlangs werd er vermeld in de MSM dat het klachten regende van vrouwen met menstruatie problemen maar of dat nou aan het “vaccin” ligt, dat is natuurlijk niet duidelijk … zo stelt men. Het ziet er klaarblijkelijk ook naar uit dat het VerNEEderigNSBlandse spuitschaap immuun is voor de experimentele medische behandelingen, zo gezond en sterk dat het brave, volgzame en gehoorzame calvinistische volkje alhier dan toch ook is … dus kom maar op met die “boosters” – LOL.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in