© Lisa Franchot (CC BY-SA 4.0)

Een 57-jarige acteur is dood, in een andere op korte termijn, post-injectie dood die wordt geclassificeerd als kanker, schrijft Thecovidblog.com.

Willie Garson, wiens echte naam William Paszamant is, kreeg zijn tweede Pfizer mRNA-injectie op 14 april, volgens zijn Twitter-account.

Het is onduidelijk wanneer hij zijn eerste injectie kreeg. Maar zijn vaccin-fanatisme nam in maart een hoge vlucht. Deze blogger heeft onaangename individuen beschreven wier hele bestaan draaide om mondkapjes en vaccin-aanbidding, het herkauwen van mainstream media en overheidspropaganda, en het kleineren van de ongevaccineerden. Maar het was echt moeilijk en stressvol om de Twitter-geschiedenis van de heer Garson door te lezen. Hij was op social media erg boos en verbitterd .

Willie Garson op Twitter

De vijandigheid en minachting voor de ongevaccineerden en ongemaskerden begon eind maart, na zijn eerste injectie. Heer Garson zei dat iedereen mondkapjes zal dragen “voor de rest van ons leven” en verwees naar ongemaskerde mensen als “fucking idioten”.

Vervolgens probeerde hij schaamteloos iemand met reeds bestaande medische problemen te dwingen om de mRNA of virale vector DNA-injecties te nemen, ondanks de duidelijke risico’s voor hun gezondheid en welzijn.

Heer Garson ging door met het aanvallen van mensen die niet gevaccineerd waren en noemde hen “egoïstisch en onverantwoordelijk”.

In juli ging Heer Garson volledig in de aanval. Hij schepte eerst op over het feit dat hij Joods was en dat hij een goede Jood was in vergelijking met andere Joodse mensen.

Heer Garson was ook de zelfbenoemde nummer 1 trol van congreslid Glenn Grothman, Republikein-Wisconsin. Toegegeven, Grothman komt op deze blogger absoluut niet over als een fatsoenlijk mens. Maar noem het een keer en laat het gedaan zijn. Grothman leefde huurvrij in het hoofd van Heer Garson gedurende een groot deel van 2021. Het volgende is slechts een van de minstens honderd vitriole tweets aan het adres van Grothman.

  Het is tijd om niet te gehoorzamen aan de COVID mandaten

Heer Garson kon zichzelf niet helpen als het aankwam op ‘deugdsignalering’ en het aanvallen van de ongevaccineerden. Hij re-tweette iemand die de ongevaccineerden “egoïstisch” en “dom” noemde met de hashtag #TRUTH.

Vervolgens noemde hij de onvaccineerden “idioten” en gaf hen de schuld van, blijkbaar, zijn slechte investeringen op de aandelenmarkt.

Heer Garson impliceerde niet alleen dat hij weet wat het beste is voor iedereen, maar noemde ook elke ongevaccineerde persoon “opzettelijk onwetend”.

Willie Garson’s dood

Heer Garson had een gemiddelde van ongeveer 450 tweets per maand van september 2017 tot februari 2020, vóór de zogenaamde pandemie. Vanaf maart 2020, toen de zogenaamde pandemie begon, tot februari 2021, tweette hij gemiddeld ongeveer 1.400 tweets per maand. Die aantallen daalden gestaag na zijn injecties. Maar het vitriool werd gemener en was in wezen aanwezig in elke tweet vanaf maart 2021.

Heer Garson ging van 1.768 tweets in januari 2021, naar slechts 237 tweets in juni 2021, zijn laagste maandtotaal dat teruggaat tot augustus 2017. Maar hij veerde op in juli met 754 tweets, zijn hoogste sinds maart. Misschien voelde hij dat er iets mis was in zijn lichaam en wilde hij er zo veel mogelijk swingend uit het leven gaan. Heer Garson tweette slechts 105 keer in augustus. Dat aantal daalde tot slechts vier keer in september, waarbij zijn laatste tweet op 4 september zijn eerste teken van menselijk fatsoen van hem was, althans sinds maart 2021.

Heer Garson overleed op 20 september. De mainstream media meldden onmiddellijk dat Heer Garson was overleden aan een “kort ziekbed“.

  25 jaar weggeveegd van de levensverwachting van volledig gevaccineerde mensen

Maar de doodsoorzaak veranderde een paar dagen later in “alvleesklierkanker“.

Nog een andere dokter linkt mRNA injecties aan kanker

Dr. Judy Mikovits vertelde vorige maand aan Alex Jones dat de kunstmatige spike-eiwitten in de injecties van Pfizer en Moderna “kanker-enveloppen” zijn. Nu houdt nog een andere arts zich aan zijn eed van Hippocrates en spreekt zich uit over kankerverwekkende stoffen in de mRNA injecties.

Dr. Ryan Cole is gediplomeerd patholoog en medisch directeur van Cole Diagnostics in Idaho. Hij heeft een vergunning om in 11 staten geneeskunde te beoefenen. Dr. Cole verscheen op The Highwire met Del Bigtree. Hij sprak over een collega in Ierland. Die arts vertelde hem dat hij in een tijdsbestek van zes weken onverklaarbare kanker ziet “zoals hij in zijn 40-jarige carrière nog nooit heeft gezien” bij gewone patiënten. Veel van die patiënten kregen mRNA- of virale vector-DNA-injecties.

Dr. Cole citeerde een studie van Nederlandse onderzoekers waaruit bleek dat de mRNA-injecties de immuunrespons van Toll Like Receptor 4 (TLR4) onderdrukken. Dit eiwit-coderend gen is volgens Dr. Cole verantwoordelijk voor de bestrijding van talrijke kankers. Stilliggende (slapende) kankers worden dus gemakkelijker geactiveerd en verspreid bij mensen die gevaccineerd zijn. Hier is de clip.

Feit blijft dat Mr. Garson vijf maanden na zijn tweede Pfizer mRNA injectie overleed. Gebaseerd op zijn Twitter activiteit, verslechterde zijn gezondheid in augustus en verslechterde progressief tot hij in september stierf.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Noorwegen herclassificeert Covid-19: Niet gevaarlijker dan gewone griepVolg Frontnieuws op Telegram

  Voor de lol. 2023
Vorig artikelDe tijd dringt, ze staan op het punt de totale en definitieve controle over te nemen
Volgend artikelTe veel bijwerkingen: Steeds meer huisartsen raden Covid-vaccinaties af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  • Tja das ook waar, we hoeven er zelf weinig voor te doen. Best wel jamer dat sjekkelkeppelclub rutte en de jong er geen nemen , dan dat fake gedoe waar water en zout in zit…beetje hoop houden ,dat vandaag of morgen een verpleegster hen aanvalt met de vacinaties?

 1. Het valt me op dat degene die de niet gevaccineerden voor achterlijk en idioot uitmaken als eerste sterven. Toeval? Niet in mijn mening, ik geloof in God en bij Hem bestaat geen toeval.

  • Ja heel raar dat de gevaccineerde die de niet gevaccineerden beschimpen als eerste sneuvelen er bestaat inderdaad gerechtigheid daar kan ik niks meer aan toevoegen

  • Karma is momenteel een heftige bitch voor de gevaxte kankeraars.
   Ik kan er nog steeds niet bij hoe dit soort mensen zover kunnen komen dat ze gezonde mensen vervloeken.

 2. Eat your own shit and burn in hell, de ongevaksten ruimen de boel wel op en rollen de doden wel in hun graf. Heerlijk hoe al die felle morons die ophitsen zo snel de pijp uitgaan, nu nog even de boosters voor hen die nog niet zijn omgevallen.

  Dit soort is de natte droom van de macht, ze hebben ze helemaal gek gekregen….

 3. wel , ’t is niet de eerste die fanatiek het vaccin promoot die doodvalt , wie is nu de grootste “moron” ? deze imbeciel gaat de geschiedenis in als slechtste acteur , en grootste onnozelaar er nog bij ….laat het een les zijn voor al diegene die “het beter weten” en de vaccins als heilig promoten….als men een klein beetje opzoekwerk doet , en een beetje zijn verstand gebruikt moet men toch allang zien dat dit niks anders is dan een gen therapie , en genocide ? 70 jaar “welvaart” heeft niks anders gedaan dan de bevolking manipuleren door de elite die uit verveling en rijkdom niks anders te doen heeft dan iedereen te doen vechten , het si bekend dat de superrijken oorlogen financieren alsof het een hobby is , wel , elimineer de elite en de corona crisis is binnen 2dagen opgelost …..

 4. Mattheüs 5:22 Doch Ik zeg u: Zo wie te onrecht op zijn broeder toornig is, die zal strafbaar zijn door het gericht; en wie tot zijn broeder zegt: Raka! die zal strafbaar zijn door den groten raad; maar wie zegt: Gij dwaas! die zal strafbaar zijn door het helse vuur.

 5. Je kunt over de man zeggen wat je wil, hij kan het niet meer na vertellen. het meest vervelende vind ik dat de veroorzakers van al deze ellende in hun vuistje lachen. Zij, en allen die aan die corona waanzin meewerken komen er tot nog toe mee weg. Misdadigers worden opgepakt, veroordeelt en gestraft, maar zij, degene die aan deze genocide mee/werken ontspringen tot nu toe de dans. De dag dat mensen als Gates, Soros, Schwab en vele anderen met hen voor het gerecht moeten verschijnen kan mij niet snel genoeg komen.

 6. Roofdieren in de regering pakken de prooi in de weerloze burgers…
  Burgers moeten de rijke roofdieren kennen, dat ze duivels zijn bij de slechte naam De Bilderberg….
  Roofdieren in de regering hebben nu de onverantwoordelijken en geen goede volksvertegenwoordigers!!
  Burgers zullen nooit meer op de roofdieren vertrouwen en ze niet meer geloven, ze zijn voorgoed de bedriegers…
  Ze zullen de Vrije Wereld niet vernietigen!
  De Nieuwe Wereld Orde zal er niet komen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in