Coronadictatuur: Groot-Brittannië maakt vakantie in het buitenland strafbaar

1

De snelheid waarmee in Europa en deels wereldwijd dictatoriale restricties worden ingevoerd in naam van de Coronapandemie, verbaast zelfs ervaren waarnemers. Op de voorgrond treedt opnieuw Groot-Brittannië, waar in de toekomst het verlaten van het eigen land voor vakantiedoeleinden strafbaar zal zijn.

5.000 Pond boete voor op vakantie gaan naar het buitenland

Vanaf deze week zal elke Britse burger die geen geloofwaardige reden kan opgeven waarom hij het Britse eiland verlaat met hoge boetes worden geconfronteerd. Een boete van 5000 pond (5.800 euro) pond zal worden opgelegd volgens de nieuwe Coronawetten, die nu verbieden het land te verlaten voor vakantiedoeleinden, hetgeen eerder wel mogelijk was.

Degenen die het land toch willen verlaten, moeten een aanvraag indienen bij de autoriteiten en een reden opgeven voor hun reis. Indien men deze aanvraag niet correct invult of indien er documenten ontbreken, zal er een boete van 200 pond worden opgelegd. Met deze maatregel wil de Britse regering voorkomen dat een vermeende “derde Coronagolf” vanaf het Europese vasteland overslaat. Pas in mei zullen de Britten weer in genade het land mogen verlaten voor vakantiedoeleinden.

VK Verpleegtehuis: 24 bewoners (een derde) overleden in 3 weken na experimentele mRNA Covid-injecties

  Ivermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen - "De waarheid zal uiteindelijk zegevieren"
Vorig artikelChirurg waarschuwt dat het vaccineren van mensen die besmet zijn met COVID ‘vermijdbare schade’ kan veroorzaken
Volgend artikelDe volgende dode: Duitse verpleegster overlijdt na Astrazeneca-vaccinatie met hersentrombose
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ik ben benieuwd in welk land de volgende revolutie plaats gaat vinden. Ik denk niet Frankrijk. Maar neig richting Duitsland of het V.K.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in