Coronadictatuur: Groot-Brittannië maakt vakantie in het buitenland strafbaar

1
1170

De snelheid waarmee in Europa en deels wereldwijd dictatoriale restricties worden ingevoerd in naam van de Coronapandemie, verbaast zelfs ervaren waarnemers. Op de voorgrond treedt opnieuw Groot-Brittannië, waar in de toekomst het verlaten van het eigen land voor vakantiedoeleinden strafbaar zal zijn.

5.000 Pond boete voor op vakantie gaan naar het buitenland

Vanaf deze week zal elke Britse burger die geen geloofwaardige reden kan opgeven waarom hij het Britse eiland verlaat met hoge boetes worden geconfronteerd. Een boete van 5000 pond (5.800 euro) pond zal worden opgelegd volgens de nieuwe Coronawetten, die nu verbieden het land te verlaten voor vakantiedoeleinden, hetgeen eerder wel mogelijk was.

Degenen die het land toch willen verlaten, moeten een aanvraag indienen bij de autoriteiten en een reden opgeven voor hun reis. Indien men deze aanvraag niet correct invult of indien er documenten ontbreken, zal er een boete van 200 pond worden opgelegd. Met deze maatregel wil de Britse regering voorkomen dat een vermeende “derde Coronagolf” vanaf het Europese vasteland overslaat. Pas in mei zullen de Britten weer in genade het land mogen verlaten voor vakantiedoeleinden.

VK Verpleegtehuis: 24 bewoners (een derde) overleden in 3 weken na experimentele mRNA Covid-injecties

Het Duitse Federaal Bureau voor de Statistiek: momenteel geen oversterfte ondanks 'pandemie'

1 REACTIE

  1. Ik ben benieuwd in welk land de volgende revolutie plaats gaat vinden. Ik denk niet Frankrijk. Maar neig richting Duitsland of het V.K.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here