Foto Credit: Infowars.com

Zoals beschreven in meerdere casestudies, beginnen de Covid-gevaccineerden bizarre en ongewone huidaandoeningen te ontwikkelen. X (voorheen Twitter) gebruiker They Keep Saying Its Rare heeft onlangs een dozijn van dergelijke casestudies gepost, samen met afbeeldingen van de huidziekten.

Een casestudy beschrijft hoe een mRNA Covid vaccin het Steven-Johnson syndroom veroorzaakte, een ernstige huidaandoening waarbij de huid afsterft en eraf valt, bericht Sean Miller.

“Op basis van de klinische kenmerken en de kenmerken van de pathologische bevindingen werd de diagnose COVID-19 vaccin-geïnduceerde SJS gesteld,” aldus de casestudie. “COVID-19 vaccin is gemaakt van hulpstoffen en virotopen. Het virotopenantigeen komt tot expressie op het keratinocytenoppervlak. Cytotoxische T-lymfocyten kunnen het antigeen detecteren en epidermale cellen doen afsterven.”

In een tweede casestudy beschreven artsen hoe Reactive Angioendotheliomatosis werd veroorzaakt door de Covid-prik. De ziekte wordt beschreven als een ‘proliferatie van cellen binnen vasculaire lumina’, of met andere woorden, ongewenste celgroei binnen de aderen, volgens MedScape. De casestudie beschreef ook hoe dit een toenemend fenomeen is.

“Een toenemend aantal rapporten legt een verband tussen een SARS-CoV-2 virusinfectie of vaccinatie tegen dit virus en verschillende cutane manifestaties. Onze casus biedt een verband tussen RAE en vaccinatie tegen Ad26.COV2.S,” aldus de casus.

Een derde casestudie beschreef nog een andere gruwelijke huidaandoening, Erythrodermic Pityriasis Rubra Pilaris, die de National Library of Medicine omschreef als ‘palmoplantaire keratodermie en folliculaire papels die samenklonteren tot goed afgebakende roodachtig-oranje plaques met een niet-klevende schaal’.

“De patiënt ontwikkelde de eruptie na ontvangst van de tweede dosis van het Sinopharm BBIBP COVID-19 vaccin (BBIBP-CorV) 2 weken voor de melding”, aldus de casestudie. “Dermatologen moeten zich bewust zijn van de mogelijkheid van door een COVID-19 vaccin veroorzaakte pityriasis rubra pilaris (PRP), vooral in de novo gevallen.

Een vierde casestudie beschreef hoe een andere huidziekte, Erythema multiforme, zich ontwikkelde na een COVID-injectie.

“Erythema multiforme dankt zijn naam aan het feit dat het verschillende vormen aanneemt op je huid, zoals uitslag, verhoogde bulten of blaren. Deze laesies kunnen onverwacht komen en gaan en kunnen verschillende delen van je lichaam aantasten, waaronder je ogen, mond en genitaliën,” aldus The Cleveland Clinic.


Een vijfde casestudie beschreef hoe Pemphigoid Gestationis, een zeldzame auto-immuun huidaandoening die typisch tijdens de zwangerschap voorkomt, werd veroorzaakt door de Pfizer Covid injectie.

  Nieuwe Britse premier Keir Starmer: "We moeten afrekenen met de Anti-Vaxxers"

“Een 36-jarige zwangere vrouw (gravida 1, para 0, aborta 0) met een zwangerschapsduur van 37 weken meldde zich bij onze AIBD-kliniek met een pruritische dermatitis van 6 weken die zich 10 dagen na ontvangst van de tweede dosis BNT162b2 (Pfizer Covid-vaccin) ontwikkelde. Meerdere intens pruritische, rode bulten verschenen eerst op de onderarmen en verspreidden zich binnen enkele dagen naar de dijen, handen en buik, gevolgd door progressie naar de enkels, voeten en rug 2 weken later”, aldus de casestudie.

Een zesde casestudie werd gepresenteerd die liet zien hoe een brede categorie huidaandoeningen ‘Psoriasiforme Dermatitis’ werd uitgelokt door de injectie met Moderna Covid, maar ondanks dat de uitslag als ‘heftig’ werd bestempeld, raadden de onderzoekers toch aan om het vaccin te halen.

“Psoriasiforme dermatitis is een histologische term die verwijst naar een groep aandoeningen die histologisch psoriasis nabootsen. De meest voorkomende aandoeningen zijn korstvorming, seborroïsch eczeem en pityriasis rubra pilaris. Andere aandoeningen zijn secundaire syfilis, mycosis fungoides en inflammatoire lineaire verruceuze epidermale nevus,” aldus Springer Link.

“Sommige personen die het Moderna-vaccin kregen, ervoeren een intense huiduitslag die bekend staat als “COVID-arm”, een onschuldige maar hinderlijke bijwerking die meestal binnen een week optreedt en een gelokaliseerde en voorbijgaande immunogene reactie is”, aldus de casestudie. “De huiduitslag treedt niet onmiddellijk op, maar 5 tot 9 dagen na de eerste dosis – gemiddeld 1 week later. Behalve dat het jeukt, lijkt de uitslag niet schadelijk te zijn en is het geen reden om te aarzelen om gevaccineerd te worden.”

De onderzoekers raden niet alleen de prik nog steeds aan, maar de behandeling kan de prik ook tegenwerken.

“Een uitslag na vaccinatie die een systemische behandeling met corticosteroïden noodzakelijk maakt, kan de werkzaamheid van het vaccin verminderen”, aldus de casestudie.

Een zevende casestudie beschreef hoe een persoon de ziekte van Still ontwikkelde door het Covid-vaccin.

  Boris Johnson: 90% van de patiënten op de Intensive Care zijn dubbel gevaccineerd

“De ziekte van Still is een zeldzame auto-inflammatoire aandoening van onbekende etiologie en de gegevens over het opflakkeren van de ziekte van Still na vaccinatie met COVID-19 zijn beperkt. Daarom presenteren we hierbij het geval van een 34-jarige vrouwelijke patiënt met de ziekte van Still die een flare kreeg na een ChAdOx1 nCoV-19-vaccinatie. De patiënte bezocht de spoedeisende hulp met klachten over koorts, artralgie, myalgie, pleuritische pijn op de borst en maculaire zalmroze uitslag op haar rug gedurende de afgelopen 2 dagen”, aldus de casestudie.

Een achtste casestudie week af van de rest, omdat deze een bijwerking beschreef van het meningokokken B vaccin – het optreden van de levensbedreigende huidreactie Toxic Epidermale Necrolyse bij een 17-jarige vrouw.

Een negende casestudie ging terug naar het Covid-vaccin, dit keer met een beschrijving van ‘ Een ongewone verschijning van Erythema Multiforme’. De aandoening wordt gekenmerkt door ‘gerichte huidlaesies’.

“Dit rapport beschrijft de situatie van een gezond 14-jarig meisje in een dermatologische kliniek dat EM ontwikkelde na vaccinatie met de eerste dosis BNT162b2 (Covid-vaccin). Nieuw ontstane EM-eruptie na vaccinatie met BNT162b2 was eerder gemeld in 14 gevallen, en één geval meldde een opflakkering van reeds bestaande EM,” aldus de casestudie.

Een tiende casestudie beschreef Erythema Multiforme in de mond na een injectie van Pfizer.

Een elfde casestudie, waarover Infowars eerder diepgaand rapporteerde, beschreef huiduitslag met eczeem na injectie van de Covid-injectie.

Een twaalfde casestudy, die ook eerder diepgaand is beschreven door Infowars, beschreef pityriasis rubra pilaris als gevolg van de Covid-injecties.

Van de Covid-injecties is bekend dat ze mensen dement maken, de sterflijkheid verhogen na herhaalde doses en het sterftecijfer van Covid-patiënten verdubbelen, hoewel het sterftecijfer nog steeds hoger is dan wat wordt gerapporteerd, het aantal Covid-infecties verhogen, resulteren in krankzinnige en grove turbolankers, vernietiging van de voortplanting, het veroorzaken van miskramen, verlamming, oorsuizingen, een verhoogd sterftecijfer, auto-immuunziektes van de schildklier en dodelijke hoofdpijn, hartaanvallen en hartontstekingen, ook bij kinderen, terwijl ze ook de huid van gevaccineerde mensen doen ‘uitbarsten’, naast een veelheid aan ernstige kwalen die in grootschalige bevolkingsonderzoeken zijn waargenomen en die honderden keren de toegestane niveaus van DNA-besmetting bevatten, wat leidt tot mutagene effecten, het besmetten van de bloedvoorraad en het blijvend veranderen van het DNA van de gevaccineerden en hun nakomelingen, terwijl verwacht wordt dat het mensen voor een zeer lange tijd in de toekomst zal doden.

  Denemarken meldt hoogste infectiecijfer sinds mei, ondanks dat 75% van de bevolking volledig gevaccineerd is "Er is toch iets dat erop wijst dat de vaccins niet zo goed zijn als we zouden willen"

In de VS beveelt de CDC aan dat alle Amerikanen hun Covid-injectie krijgen en dat jonge kinderen extra krijgen, terwijl Canada nog een Covid-injectie aanbeveelt voor zwangere, inheemse, ‘raciale’ en ‘equity-deserving’ mensen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Booster syndroom: Natuurarts slaat alarm over Covid-vaccins die de witte bloedlichaampjes bij elke injectie meer en meer doen dalen, en gevaccineerden in AIDS-achtige patiënten veranderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRuslands wederzijdse defensiepact met Noord-Korea is een geopolitieke game-changer
Volgend artikelDuitse regering drijft Duitsland in oorlog met Rusland: burgers moeten hun kelders ombouwen tot bunkers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

    • Naar goede homeopaat, mesoloog of natuurkundig arts, zij werken met de nbetere supplementen om het gif uit je lichaam te krijgen. Doen, indien het budget het toelaat(en je aanvullende verzekerd voor alternatieve zorg, word deel v.h. consult vergoed tot iets van 300 euro per jaar per behandeling,. Stel consult kost 80 euro, word er 30 euro vergoed). Laat je anders zeler in 2025 bijverzekeren voor alternatieve zorg. Verder slikken van goede vitamine C, magnesium, zink, vitamine d, ivermectine(is weer te koop), pau darco, ontwormingskuur, elementair zilverwater of nanozink, goud. Is geen sprookje o.i.d. Alternatieve zorg is de oplossing. Veel water drinken met citroen ook goed. Waarom denk je dat ze natuurkundige zorg zo lopen af te kraken….Denk na en wees niet eigenwijs in dit geval. Mesoloog ook erg goed.

  1. No tienen perdón los causantes de tanto daño, deben ser juzgados y me atrevería a decir que guillotinados en plazas públicas.

  2. Een orthopedisch chirurg ontdekte bij de operatie dat de wervelkolom van een patiënt grotendeels necrotisch was… Afgestorven dus…
    En de daders, multinationals met aan het hoofd altijd leden van dezelfde soort, weten exact wat ze aan het doen zijn…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in